Teşekkür ederim canım yavaş yavaş iyileşecek artık yapacak bir şey yok, buraya gelsin iyice iyileştiririm ben onu
İnşallah hiç bir şey olmadan gider canım yaa hava soğuk ya belki de razişimin dediği gibi bozulmaz... Sevdiceğin de afiyetle yer
Evet canım tam iki hafta var mehtaba... Günler çabucak geçse de gelse keşke... Hem de iyileşmiş olur....
saol hesnam inş... Bu arada mehtap yakın da eşin izne mi gelecekti, orasını kaçırmışım ben mevzunun
Bende tam 1 ay sonra sevdiceğimi görmeye gidicem
oh ohh hadi bakalımmm kocişede sanada iyi gelcek kuzum..adamcagz dinlenirr
Evet canım izne gelecek 10 günlüğüne 5 buçuk ay olmuş olacak izin kullanmayalı, bir de benim yarıyıl tatilime denk getirdik, birbirimizle daha fazla ilgilenmiş olalım diye
Senin de çok kalmamış sayılır canım yaa görüşür hasret giderirsiniz yine...
Evet canım yaa gelsin bol bol dinlensin enerji toplasın gitsinsen de kesin haber alınca ilet bize de e mi? Umarım hayırlı haberlerle gelir...
Tamam Hesnam benim,yarın inşaAllah belli olacakmış..Allahım hayırlısını versin...
evet adamına enerji depolat kızzzzzz
Hadi hayırlısı....
Onun ilacı bende kuzum
Ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler... 14 sayfalık form doldurmam lazım... Görüşmek üzere...
ama kafam bozuluyo hee bu ticker 1 gün fazlaaahemen geri çekim 1 gün
GÜLŞENcikk hoşgeldin cnm uyku yok mu senin de
Aslında varda canım yatınca 1 saat dönüyorum nedense kaçıyor
Eşinin umarım canım yarın iyi haberlerini alırsın
evet öyle de kötü oluyo canım ya..ben de yatsam yatarım ama dön dön sinirim atıyo..dnüde öyle oldu geçlere kdr uyku gelmiyo
amin tatlım inş...seninki nasıl cnm iyidir umarımgittimi yeni göreve ?
hee dogru cnm yaaa.Allah kolaylık versin valla
ayy o nasıl oluyormuş ki bana da söyleyin askerime söylim belkim olur
RAZİŞİM VE EBRUCUM: Eşimle görüştüm daha iyiymiş allaha şükür, yaralar kabuk bağlamaya başlamış, vurdukları ağrı kesicilerden ağrı da pek hissetmiyormuş, arkadaşlarının yanında orda burda istirahat ediyormuş işte o da gün sayıyor mehtaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?