Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eceeeeeemmmmmmm tatlımmmmmm nasılsın, özledim kız seniiii
neler yapıyorsun? hala yoğun mu işlerin?
sağlığın keyfin nasıl?

inşallah canım inşallah olur çok mutlu olurum gerçekten

evt canımm azcık kaldı. şu 4 günde çıkarsa aradan dahada az kalıcak inşallahh
inşallah canım su gibi geçsin kalan şafak inşallah

eceeeeeemmmmmmm tatlımmmmmm nasılsın, özledim kız seniiii
neler yapıyorsun? hala yoğun mu işlerin?
sağlığın keyfin nasıl?

inşallah canım su gibi geçsin kalan şafak inşallah

Canımmm bende seni özledim yaa
İyiyim çok şükür herşey yolunda,
işten ayrıldım 3 hafta falan oldu iş arıyorum şimdi
Sen nasılsın neler yapıyorsun evlilik nasıl gidiyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:

amin canım inşllah çok sağoll nerelerdesin bakıyımmm

Canımmm bende seni özledim yaa
İyiyim çok şükür herşey yolunda,
işten ayrıldım 3 hafta falan oldu iş arıyorum şimdi
Sen nasılsın neler yapıyorsun evlilik nasıl gidiyor ?
hayırlısı olsun canım benim, daha iyi bi iş bulursun inşallah
evlilik iyi çok şükür, çok güzel bişey
darısı başına artık yaa, çok uzatmayın siz de

ayy o nasıl oluyormuş ki bana da söyleyin askerime söylim belkim olur

Nilüfeeeer neler oluyor konuşuyormusunuz :S çıkacağım birazdann aklım sende kaldı

h.b. kızlar.. Nilüfercım uzmus askerın senı uzuldum canım senın adına hemen pişman olucaktır askerlık psıkolojısı sen sakınlıgını koruyabılırsın umarım canım

Nilücüm bırak gitsin.Hem suçlu hem güçlü
Haklı çıkmaya mı çalışıyor şimdi
Askere gidince aklı başına gelir.

Bence de askere gidince fena pişman olacak

kış mı basmış la bunları benim ki de saçmalamasyonda.

nilüm, nilücümmm koy ver gitsin aklı başına gelir. çok üzgünsün şu an biliyorum ama bazen öyle rahat bırakmak gerekiyo...

canlarım çok teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için siz de olmasanız helak olurdum üzüntüden

dün mehmetle uzun uzun konuştuk. böyle davranmasının nedeni onun üzerine çok düşmemmiş, onu hiç kendi haline bırakmıyormuşum, boğuyormuşum, onunla görüşmek için hem kendimi hem de onu zor duruma sokuyormuşum :26: dün öyle davranmasının nedeni onun beni aldattığını düşünmemmiş. ben ona güvenmiyormuşum. o kız çocukluk arkadaşının nişanlısıymış, kızla daha önceden tanışıyormuş işten çıkıp uğramış 10 dk durup gitmiş, sonra mehmetler de dağılmış. benim rahatsız olduğum şey kız değildi zaten haber vermemesiydi ama o bunu bir türlü anlamak istemiyor. hala benden özür dilemedi çünkü o bunu hata olarak görmüyor çok kırgınım ona. yarın gelecek ama aramız nasıl olacak bilemiyorum. bugün de faceye iznin son günü yazmış, üzgün işareti koymuş. evden ayrılacağı için üzülüyor ama bana kavuşacağı için sevinmiyor

Selam kızlarrr...

TUGBAAAA dogum günün kutlu olsun tatlımmmmanlıyorum askerin yanında degil diye üzüntü smile yapmışsın üzülme kuzum yakında birliktesiniz daha nice dogum günleri sizin olur inşaAllahhh

DERYACIMMM ben ben bennn sormuştummmmAllahım herşeyin hayırlısını versin canımmm.size bi MAŞAALLAH asayım dur

YASEMİNNN 11 mayıs hee ohhh hadi bakalım hayırlısı tatlımmmmmm

YENERTUBİŞİMMM nerelerdesin cnmmm yogunsun galiba

HESNAM; eşinden haber var mı durumu nasıl canım iyidir umarım.

NİLÜFERİM gelsin de bi konusun bakalım canım..o dedigi lafların hesabını bir bir sor bence...ne kadar kolay söyüyorsun de...herşeyin hayırlısı tatlım üzme o güzel canını..şuraya bak çok ilgileniyomuşsun hay Allahım yaaa...ilgilenme bakalım o zaman nolcak

KIZLARRR eşim yarın kurulun önüne çıkıyor...umarım daha da uzatmazlar askerligi yaaa bugün tahlilleri aldı göstermeden beni aradı sonra bi daha konuşmadık bakalım doktor ne deditekrar hava degişimi derseler yandık valla hayırlısı ne diyimmm.

as canım... biz öyle sorunlarımızı konuşabilen bir çift değiliz maalesef ben genellikle duvarla konuşuyormuşum gibi hissediyorum kendimi onunla önemli konularda konuşurken tel kapatma davranışını alışkanlık haline getirdi üst üste iki kez arayım hemen kapatıyor, kapatıp benden kurtuluyor üzüntüden mahvolduğumu bile bile...

inşallah uzatmazlar canım askerliğini gitsin de sağ salim bitirip gelsin erteleseler de sıkıntı o askerlik psikolojisi rahat bırakmaz yanında olsa da tadını çıkaramaz. önemli bir şeyi varsa da teskere verip yollasınlar bir an evvel süründürmesinler ordan ora inşallah

başi başi bebitooom, vallah görmemişem yzdığını bi daaa mı yazsan
Nerdesen nie gitmişen sivereğe falan demiştim yavrum yaa
D.bakırın neresindesin loo

Nilümmm inşallah geldiğinde arayıı düzeltirsinizz yavrummm benimm sen sıkma canını sakın oturup sakin sakin herşeyi konuşup anlaşınn

Tubişimm doğum günün kutlu olsun bebişimm nice mutlu huzurlu sağlıklı sevdiceğinle nice senelere inşallah

Raziş ablacımm ve hesna ablacımm kocişlerinizden haber aldığınızda bizide haberdar edinn lütfen..

İyi akşamlar kızlar Şafak 127 atarsa 126 Bitiyoor bitecek askerim geri ge le ceek Rabbimin izniyle kavuşucam ona :) Her akşam konuşuyoz yirmi dk kadar :) Çok özlüyorum çok seviyorum onu bu akşam azcık sinirlendi çünkü telefonunu düşürdügümden olsa gerek seste problem çıktı bende itiraf edincee belli etmemeye çaılşsada yumuşakça kızdı ama kalbimi kırmadaan Seviyorum oğlum seni

Kızlaaaaaaaaaaaaaar ben bugün bi halt daha yaptım

Aşkıma bugün bir kutu hazırladım... İçine neler koymadım ki Off yalnız Kıbrıs'a kargonun ulaşması maalesef 1 hafta-10 günü buluyor ve bu süre içinde kargom idene kadar inş börek ve sarma bozulmaz. Bozulur da eğer yener yiyemezse çok üzülürüm yaa, sonuçta gözü görcek ve yiyemicek ama bozulacağını sanmıyorum. Çünkü yılbaşından once çikolata göndermiştim ve çikolatalara hiçbirşey olmamıştı. Çikolatalar erimeden sağ salim gittiyse, bunlar da hayli hayli gider diye düşünüyorum. Aslında göndermek istediğim daha çok şey vardı ama maalesef kutum ancak bu kadarını aldı.Aşkımın böyle birşey gönderdiğimden haberi yok, tamamen sürpriz olacak, çok sevincek bitanem Resmini de sizin için çektim

Nilüm cnm sagol tamda senin dedigin gibi düşünüyoruz bi de.umarım uzamaz...ordan oraya sürüklenmez ertelenmez askerlik...hayılısı rabbimden...sen de sıkma canını tatlım.bak ben böyle konularda biraz gerçekçi konusurum,Allah ayrılık yazdıysa bu sein hayrınadır Nilücüm...bak sen bu insanla bir ömür geçireceksin kısmetse degil mi?şimdi böyle olan biri evlenince nasıl olur acaba...sen bi ömür katlanabilecek misin seni bu derece anlamayan birine canm?bide evlenince aile olaylarıda giriyor işin içine.bak şimdiden aileden ayrılp sana gleirken üzüldügünü söylüyorsun.aşkını anlıyorum ama biraz kendini düşün tatlım ömür geçecek altını çiziyorum bi kere daha,sen iyi tanıyosun gerçi ben anlattıgın kadarınla yaklaşıyorum olaya..hakkınızda hayırlısı Nilücüm.ve nolur bana kızma pat diye böyle şeyler dedigim için.

Ebrum sagol canımtabiki hemen yazıcam inşaAllah

Kuzuum malesef son zamanlar fazlasıyla yoğunum, heryere elimden geldiğince yetişmeye çalışıorum işte Bu arada yeni farkettim yaa, sizdeki bu değişiklik nasıl yapılıyor bana da anlatın bakalım.. Kocam askerden ... gun sonra donecek yazmışsın yaa, bende yapmak istiyorum bundan çok kıskandım

Cnm kocişin durumu için de inş hayırlısı olur, üzme tatlı canını herşeyde bir hayır vardır elbet, haberlerini beklıorus

kuzummm hediyeler şahanee ama çikolatayla bir tutma derim sen onları bayatlamıcak şekilde streçle bence canım hava almasın idare eder..hava serin zaten.yaz olsa bozulur da şimdi bişi olmaz korkma.
sagol Tubişim yaa amin inş hayırlı güzel haberler olur bizi zorda bırakmıcak bi karar olur inş.erteleme olursa 2013-2014de bile askerlik mevzundan kurtulamıcaz..iş güç arasında laıcaklar gene geri kalan günler için çok zor yaw.

Canım allah ferahlık versin inşallah, hayırlısı ne ise o olsun sizin adınıza... Kararın ne olur bilemem elbet ama senden tek isteğim ne olur kendini bu kadar üzme... Kendi değerini yitirme... İnan sen her şeyden çok önemlisin....

Canım çok güzel hazırlamışsın amam tatlım 1 hafta 10 güne o börek ve sarmalar bozulur kuzum... Bak kurabiyeler şeker hamuru galiba onalara 15 gün kadar dayanma süresi veriliyor ama diğerleri bozulabilir... :44:

RAZİŞİM VE EBRUCUM: Eşimle görüştüm daha iyiymiş allaha şükür, yaralar kabuk bağlamaya başlamış, vurdukları ağrı kesicilerden ağrı da pek hissetmiyormuş, arkadaşlarının yanında orda burda istirahat ediyormuş işte o da gün sayıyor mehtaba...

ayy sevindim canım yaaa.Allahtan mehtap yakın da hızır gibi yetişti

Nilüüü yeni gördüm durumunu senin için gerçekten çok üzüldüm bebeim yaa, zor bir durum ama sen sabrını, sakinliğini ve sessizliğini koru cnm.. İzinden döndüğünde çok pişman olacak bak görürsün... İnş hakkında herşeyin hayırlısı olur, o tatlı yüreğini üzme sen

İnş hediyelerim sağ salim gider

Cnm eşinin durumuna da sevindim, Allah lardan korusun

Hesnam yaaa hiçbişe olmadan gitsin, yoksa aşkım sırf ben gönderdim diye bozuk da olsa yemeye kalkar

Cnm eşinin durumuna da sevindim, Allah lardan korusun

Teşekkür ederim canım yavaş yavaş iyileşecek artık yapacak bir şey yok, buraya gelsin iyice iyileştiririm ben onu

İnşallah hiç bir şey olmadan gider canım yaa hava soğuk ya belki de razişimin dediği gibi bozulmaz... Sevdiceğin de afiyetle yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…