bugün doğmuşum ben
Çok teşekkür ederim tatlım, Allah sana ve eşine de hayırlı haberler versin inşallah... Uzatmadan biter inşallah bu işDERYACIMMM ben ben bennn sormuştummmmAllahım herşeyin hayırlısını versin canımmm.size bi MAŞAALLAH asayım dur
KIZLARRR eşim yarın kurulun önüne çıkıyor...umarım daha da uzatmazlar askerligi yaaabugün tahlilleri aldı göstermeden beni aradı sonra bi daha konuşmadık bakalım doktor ne dedi tekrar hava degişimi derseler yandık valla hayırlısı ne diyimmm.
ve 60 lar da biteeeeer
Şafak : 59
Tekirdağ
az kaldı tekirdağ alcam sevdiğimi senden
teşekkürlergeçmiş doğum günün kutlu olsun canım
[video=youtube;rSn02LSIYmM]http://www.youtube.com/watch?v=rSn02LSIYmM[/video]
o kadar kendi şafağımın dışındayım kisenin şafağı görünce ohoooo bitmiş bitmiş dedim kendi şafağıma baktım sonra bu nasıl bitecek der gibi tutun aklımııı deliriyorummm
bu yeni tickerları nasılll yaptınızzzzzz yaaaaaaaaa
mehtap ....!!! Son 1 gün yarın sevdiğimi canım kocamı görecegim
aa tıckerım kafayı yemiş şafak 1 yazıyor :-d
ayyy benımkı kafayı yemiş bıde erkek arkadaşım dıyor :-d
ayyy gercek olsa şafak 1 ayy nerede o gunler yaa
Kullanıcı kontrol paneli proflimi düzenle yap sonra canım bak görüceksin tezkere tarihi yazıyor onu gir klimi bekliyorsun yazıyor onuda girip kaydedeceksin tammdır
yaptım bakalım oldumu :-d :-d :d
Selam kızlar .. yeni kayıt oldum..bende asker bekliyorum şafağım 343 :)
İsmim Sinem..şimdiden memnun oldum hepinizle :)
bir de birşey sorucam çizelgeyi nasıl yapabilirim daha doğru şafak sayaç mı ne diyorsunuz ona :)
profilim e gir sağ üst köşede ordan hakkımda bölümüne. ordan düzenleyebilirsin. hoşgeldin bu arada :) dila bende çok memnun oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?