Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
son 30..
öyle yoruldum ki. o gelince herşey iyiye gider mi acaba..

son 30..
öyle yoruldum ki. o gelince herşey iyiye gider mi acaba..

Sevgi hala aynı duruyorsa gelince her şey iyiye gider bence..hatta daha da iyiye gider, insan kendini bu kadar bekleyenin kıymetini bilmek zorunda bence, sen de sevdiğin için bekledin demek ki...bence içindeki karamsarlıktan eser kalmayacak..

şu tickeri nasıl yapıcam biri bana yardımcı olabilir mi ? buradan denedim ama olmuyor ...çizelgeye hangi url adresini kopyalıcam bilemedim..geçen sene üyeliğim vardı ama şifremi unuttum falan orda yapmıştım şimdi unuttum nasıl yaptığımı.

yaaa neden gtti benm şafak sayacım:44::44:

ayy yaptım yine sevdim ben bu sayacı yaaa

Son düzenleme:

:92: 11.01.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…86 cnmsın64…

…113 yener_tugba…

…128 fatihatice03…

…128 duygum...

…129 superisiii…

…129 bOniTO…

…130 DerinSu…

...130 cesurcvcv

...130 holofira...

…130 kubra17…

…130 aalis…

… 132 omerabia…

...135 hera91...

…135 goqce…

…136 ErreS…

…156 SeNLeYM…

... 175 kelebek.hill ...

… 199 H_İ_S …

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

…210 iboebru….

…221 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....222 nesliiiiiiiiii...

…223 Brrk…

...223 OZGEGURUR...

...223 esraa42...

...224 dilara1331

..225 kelebekd ...

…225 Kayra95...

…225 buket1811…

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....315 chidoshimedo....

...315 GRGR...

...315 mayamaya11

...315 tugbaoguzhan

...315 BerlD...

...315 svsaskim...

...348 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...404 xxIpekxx...

...405 depresiffpolyanna...

...406 nesilll...

...408 tugcehayati...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Son düzenleme:

tam göbeeeendeyem hatun :) saaaan neresi lazımdır :))

heyt höyt gadınlaaa gızlaaaa, iyi haber alan haber etsin, kötü haber alan düzeltip söylesin (nası olcekse o)

bizde ki son durum şu'dur.
Lefkoşadaki arkaaaaaşla pazartesi sağlam birbirimize girdik.pazar günü çarşıya çıktı biz yüzyüze msnden görüşürken bu saf eski sevgilisini arattırmış faceden, saf diyorum facesini şifresinin bende olduğunu unutuyo arkaaş çünkü neysem o çıktıktan sonra gördüm ben bunu pazartesi beni aradı bu bende verdim odunu verdim odunu, bana mantıklı bir açıklama yapana kadar arama beni dedim. ertesi gün aradı 35dk konuştuk. girdi ona epey kart hiüüç umrum değil ben buna bağırdım çık git hayatımdan, bi insan aynı hatayı 3. defa yine yapıyosa o aranıyodur, o terk edilmeyi hakediyodur askerde falan dedim. e adama koydu bunlar, çarşamba çarşıya çıktılar.1 ay dikmende çarşıları yoktu ondan izin vermiş komutanları.neyse sabah aradı beni kaaalk ben çarşıdayım diye bende taaam be dedim. bilerek ağırdan aldım elimi yüzümü yıkamamı, yatağımı toplamamı üstümü bile değiştirip makyaj yapmadan oturdm msn başına.bu şok tabi sen beni gözden çıkarmışsın, çıkarmasan bu halde geçmezdin pc başına falan dedi. sus be dedim, haketmiyosun hiç bişeyi bana kuru laf yapma dedim.anam bi kötü bi fena tipi tip değil hani. 1 saat surat yaptım, annesine haber vermemi istedi msn girsin diye taaaaaam dedim aradım anasını dedim böyle böyle, kadın dualar-teşekkürler bini bin para geçti msn başına. 20dk konuştular, bende sigara içmeye indim mutfağa falan bi geldim delirmiş msnde.nerdesiiiin bıraktın dimi benii, msn niye kapalı falan.açtım la dedim uzun süre işlem yapmayınca e voltaj düşünce de kapanmış bana hava yapma koparırım kafanı dedim. anam kamerayı bi açtım bizim arkaaaş salya sümük noldu dedim cevap yok bastırdım işte ben seni seviyom daaa annemi-babamı habersiz bırakma onlar seni benim kadar düşünüyorlar daaa, beni yaşatan tek sebep sensin deeee, ne yaparsan yap beni bırakma daaa uf bebe gibi ağlıcaksan çık git karşımdan dedim çok pisim ben, pislikim o saniye nerden aldırdıysa yuvarlamış 3 bardak votka gazozu neyse git ayıl dedim, alkole alışkın bünyesi ama nolur nolmaz diye. git gez, ayıl, kahve ç, kafanı denize sok, sokamıyosan çeşmenin altına sok falan dedim. naaapmışsa ağzından atamamış kokusunu.komutanda yakalamış askeriyeye girerken, bu arkaaaşa ceza verildi 4 hafta boyunca çarşı yok, kitledi adam haklı olarak. bana haber vermek için aradı sesi bildiğin midesinden geliyo.dedi böyle böyle. bi ton çemkirik bastım ardından da o hazırladım kargoya 1 kilo kına koyucam yakarsın bi tarafına aferim dedim kapadım hiç pişman değilim, sürünsün maymun. daha ben neler yapcam ona durun siz.
bu günde aradı ses hala midesinde, aşkım sen çok kızdın dimi bana diyo çocuk gibi bende yok ne kızcam bu senin her zaman ki halin aslında işime de geldi bu dangalaklığın nişan hazırlıkları sıkılaştı sayende haftasonu çıkamıyodum bi yere hava burda erken kararıyo diye şimdi rahat rahat gezerim, hazırlanırız dedim. sesi hepten gitti aşkım o zaman sevindim de ben sen çok üzüldün sandım daa bık bıktaa bık bık dedi. bende bu senin dangozluğun orda 4 hafta yanacak olan sensin ben değil dedim. verdim odunu verdim odunu

haaaaaaaah işte böyle bi hafta geçirdim, bırakıyodum la adamı ciddi ciddi.hazmedemedim bu dangozluğunu, dana dediğimde bana şaşıran arkaaaaşlar şu yazımı okuduktan sonra bana hak vermeyen na büle olsun

11/01/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…funda_bayram = 06 ANKARA' ya selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:…narpuz = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…flores = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:…harme = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 65 VAN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ANA ŞAFAK 199

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 100

PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 118
:98: MEHTAP SANIRIM 14 :98:

Son düzenleme:
Günaydın şafak güzelleri

Çok teşekkür ederim tatlım, Allah sana ve eşine de hayırlı haberler versin inşallah... Uzatmadan biter inşallah bu iş

Hesnacığıma da geçmiş olsun
aminn aminn cnm hayırlısı rabbimden...o iyi olsun hep inş benim tek istegim bu...
hoşgeldin cnmmmAllah kavustursun saglıcakla.
o ticker olayını da anlatıyım..profiline girip "HAKKIMDA" yazan yere gel...aşagı in ."TEZKERE TARİHİ" yazan yere git,gelecegi tarihi yaz kabul et de...alttaki kimi bekledigini soran yerede secenegini gir kaydet tamamdır...herhangi bi kopyala yapıştır olayı yok canım.

ANA ŞAFAK 199

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 100

PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 118
:98: MEHTAP SANIRIM 14 :98:

oyy cnmm 100 leri de gördükkk şükürr gerisi su gibi aksın gittin kuzummm

KIZLARR herkese iyi geceler...akşam eşim aradı,1.5 ay daha hava degişmi uygun görülmüş...ne düşüncegmi bilmiyorum artık bunun sonu nolcak onu da bilmiyorum hayırlısı rabbimden...

Evet canım gördük 100leri Allaha şükür vallahi geçiyormuş bu 200 ler beni çok yormadı ama 100 ler nasıl geçecek hiç bir fikrim yok... Hissiyatıma göre 100 lerin nasıl geçtiğini hissetmeyeceğim çalışıyor olduğum için ama Plakalar şıkıştıracağa benziyor :44:Hayırlısı...

Canım eşinin sağlık durumuna göe öğle uygun görmüşler demek ki Allahtan seneye yapacaksın askerliği dememişler hani geçen ddiğin gibi.. Ama ben bir şeyi anlamadım... bu 1 buçuk aylık hava değişimi nasıl bir etki yapıyor şafakta yani sizin şafak böyle gittikçe uzuyor mu canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…