Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şu doğallığını öyle seviyorum ki napıyosan en iyisini yapıyosun ...sonuçta onun da büyümeye ihtiyacı var akıllı uslu olsun da eski sevgilsine bakmasın ama çok da uzatma bebedir napar belli olmaz biliyorsun

Vaovv bizim oradasın yaa bebemm

Bende d.bakırkıyım tatlım ondan sordum

Sen neler yapmışın ya çocuğa hatunn düzeliyorsa iyi olmuş o zaman aman üzüp kırmayın birbirinizi hep iyi olunn
KIZLARR herkese iyi geceler...akşam eşim aradı,1.5 ay daha hava degişmi uygun görülmüş...ne düşüncegmi bilmiyorum artık bunun sonu nolcak onu da bilmiyorum hayırlısı rabbimden...
Canım üzme kendini hayırlısı buymuş demekki olsun kocişin yanında iyileşiip öyle gitmesi daha hayırlı tabiki.
Allahım inşallah biran önce sağlığına kavuşturur ablacım

Canım yapıyorum ama olmuyor...kaç kere denedim hoşbuldum bu arada sağolasın hepimizi inşallah <3

kızlaaaaar günaydınnn size kubattan ötme bülbülü dinlemenizi tavsiye ediyorumm bu aralar oo moddayımm gun yaklasıo dıye bıtmıyoo

[video=youtube;ckOc2vP6feA]http://www.youtube.com/watch?v=ckOc2vP6feA[/video]

Saatler mi durmuş yoksa zaman mı ...

ayh beni de öldürcek bu doğallığım, moralim bozuk ama yine neşeliyim yine deliyim bu smileyde tam ben heaa facede bile arıyo gözlerim

Vaovv bizim oradasın yaa bebemm

Bende d.bakırkıyım tatlım ondan sordum

Sen neler yapmışın ya çocuğa hatunn düzeliyorsa iyi olmuş o zaman aman üzüp kırmayın birbirinizi hep iyi olunn

kız ebru adam hakediyo valla, hakedene ettiği gibi davranılır. daha çok çekecek o benim elimden yok öyle hemen yelkenleri suya indirmek. sevdiğimi de söylemiyom diye adam bu sabah beni odun ilan etti naber. odunsun sen diyo, romantizm nerde kaldı diyo. ohooov dedim beni odun yapanlar sağolsun, romantizmi de arıyosan pazar günü saat 15:15 te msn başında kaldı o koççum dedim. ayvayı yedim ben desene dedi gülemedim yumuşadım sanmasın diye

kızım sen sevdiğini söylemiyorsun hadi ben söylediğim halde söylemiyorsun bu aralar dedi
onlar da deliriyor bizim gibi sanırsam ara sıra

kızım sen sevdiğini söylemiyorsun hadi ben söylediğim halde söylemiyorsun bu aralar dedi
onlar da deliriyor bizim gibi sanırsam ara sıra

bizi delirtenler onlar kızım farket bunu hadi uğuru şafak sıkıştırıyo, kıstırıyo da benim danaya noluyo ben onu kavrayamıyom elllaaam indircem kafasına odunu yakında hani..

tuğba o 3. ticker ne allasen okuyamadım bile o nası bi sayı niye o kadar çok haneli ayrıca epi topu tahmini 26 haziran deel miydi o kadar gün yok ki o tarihe

valla işte herkes palakalar geçmiyo diyo baksanaaman keşke plaka kalsında sıkıştırsın kızzz
ya cnm,uzayacak mı nolcak mamma şuan işte...bi dahaki kontrol belirleyecek herşeyi.evet dedigin gibi ertelem olsaydı fena olcaktı şükür yani.

sagol cnm,yok üzüntü degil de net bişy yok bide uzar diye cnm sıkılıyo.napalım öyle olacaksada artık olsun hayırlısı cnm.

canımm plakalar yine iyi geçiyo. bana 100ler çok zor geçmişti vallaa

kuzummm bu 21172 gün kaç yıla tekabül ediyo

valla böyle giderse olacak olan tarih o ben tarihi uzun tutayım öncesi olursa sürpriz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…