- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
tam göbeeeendeyem hatun :) saaaan neresi lazımdır :))
heyt höyt gadınlaaa gızlaaaa, iyi haber alan haber etsin, kötü haber alan düzeltip söylesin(nası olcekse o )
bizde ki son durum şu'dur.
Lefkoşadaki arkaaaaaşla pazartesi sağlam birbirimize girdik.pazar günü çarşıya çıktı biz yüzyüze msnden görüşürken bu saf eski sevgilisini arattırmış faceden, saf diyorum facesini şifresinin bende olduğunu unutuyo arkaaş çünküneysem o çıktıktan sonra gördüm ben bunu pazartesi beni aradı bu bende verdim odunu verdim odunu, bana mantıklı bir açıklama yapana kadar arama beni dedim. ertesi gün aradı 35dk konuştuk. girdi ona epey kart hiüüç umrum değil ben buna bağırdım çık git hayatımdan, bi insan aynı hatayı 3. defa yine yapıyosa o aranıyodur, o terk edilmeyi hakediyodur askerde falan dedim. e adama koydu bunlar, çarşamba çarşıya çıktılar.1 ay dikmende çarşıları yoktu ondan izin vermiş komutanları.neyse sabah aradı beni kaaalk ben çarşıdayım diye bende taaam be dedim. bilerek ağırdan aldım elimi yüzümü yıkamamı, yatağımı toplamamı üstümü bile değiştirip makyaj yapmadan oturdm msn başına.bu şok tabi sen beni gözden çıkarmışsın, çıkarmasan bu halde geçmezdin pc başına falan dedi. sus be dedim, haketmiyosun hiç bişeyi bana kuru laf yapma dedim.anam bi kötü bi fena tipi tip değil hani. 1 saat surat yaptım, annesine haber vermemi istedi msn girsin diye taaaaaam dedim aradım anasını dedim böyle böyle, kadın dualar-teşekkürler bini bin para geçti msn başına. 20dk konuştular, bende sigara içmeye indim mutfağa falan bi geldim delirmiş msnde.nerdesiiiin bıraktın dimi benii, msn niye kapalı falan.açtım la dedim uzun süre işlem yapmayınca e voltaj düşünce de kapanmış bana hava yapma koparırım kafanı dedim. anam kamerayı bi açtım bizim arkaaaş salya sümük noldu dedim cevap yok bastırdım işte ben seni seviyom daaa annemi-babamı habersiz bırakma onlar seni benim kadar düşünüyorlar daaa, beni yaşatan tek sebep sensin deeee, ne yaparsan yap beni bırakma daaa uf bebe gibi ağlıcaksan çık git karşımdan dedim çok pisim ben, pislikim o saniye nerden aldırdıysa yuvarlamış 3 bardak votka gazozu neyse git ayıl dedim, alkole alışkın bünyesi ama nolur nolmaz diye. git gez, ayıl, kahve ç, kafanı denize sok, sokamıyosan çeşmenin altına sok falan dedim. naaapmışsa ağzından atamamış kokusunu.komutanda yakalamış askeriyeye girerken, bu arkaaaşa ceza verildi 4 hafta boyunca çarşı yok, kitledi adam haklı olarak. bana haber vermek için aradı sesi bildiğin midesinden geliyo.dedi böyle böyle. bi ton çemkirik bastım ardından da o hazırladım kargoya 1 kilo kına koyucam yakarsın bi tarafına aferim dedim kapadım hiç pişman değilim, sürünsün maymun. daha ben neler yapcam ona durun siz.
bu günde aradı ses hala midesinde, aşkım sen çok kızdın dimi bana diyo çocuk gibi bende yok ne kızcam bu senin her zaman ki halin aslında işime de geldi bu dangalaklığın nişan hazırlıkları sıkılaştı sayende haftasonu çıkamıyodum bi yere hava burda erken kararıyo diye şimdi rahat rahat gezerim, hazırlanırız dedim. sesi hepten gitti aşkım o zaman sevindim de ben sen çok üzüldün sandım daa bık bıktaa bık bık dedi. bende bu senin dangozluğun orda 4 hafta yanacak olan sensin ben değil dedim.verdim odunu verdim odunu
haaaaaaaah işte böyle bi hafta geçirdim, bırakıyodum la adamı ciddi ciddi.hazmedemedim bu dangozluğunu, dana dediğimde bana şaşıran arkaaaaşlar şu yazımı okuduktan sonra bana hak vermeyen na büle olsun
Vaovv bizim oradasın yaa bebemmtam göbeeeendeyem hatun :) saaaan neresi lazımdır :))
heyt höyt gadınlaaa gızlaaaa, iyi haber alan haber etsin, kötü haber alan düzeltip söylesin(nası olcekse o )
bizde ki son durum şu'dur.
Lefkoşadaki arkaaaaaşla pazartesi sağlam birbirimize girdik.pazar günü çarşıya çıktı biz yüzyüze msnden görüşürken bu saf eski sevgilisini arattırmış faceden, saf diyorum facesini şifresinin bende olduğunu unutuyo arkaaş çünküneysem o çıktıktan sonra gördüm ben bunu pazartesi beni aradı bu bende verdim odunu verdim odunu, bana mantıklı bir açıklama yapana kadar arama beni dedim. ertesi gün aradı 35dk konuştuk. girdi ona epey kart hiüüç umrum değil ben buna bağırdım çık git hayatımdan, bi insan aynı hatayı 3. defa yine yapıyosa o aranıyodur, o terk edilmeyi hakediyodur askerde falan dedim. e adama koydu bunlar, çarşamba çarşıya çıktılar.1 ay dikmende çarşıları yoktu ondan izin vermiş komutanları.neyse sabah aradı beni kaaalk ben çarşıdayım diye bende taaam be dedim. bilerek ağırdan aldım elimi yüzümü yıkamamı, yatağımı toplamamı üstümü bile değiştirip makyaj yapmadan oturdm msn başına.bu şok tabi sen beni gözden çıkarmışsın, çıkarmasan bu halde geçmezdin pc başına falan dedi. sus be dedim, haketmiyosun hiç bişeyi bana kuru laf yapma dedim.anam bi kötü bi fena tipi tip değil hani. 1 saat surat yaptım, annesine haber vermemi istedi msn girsin diye taaaaaam dedim aradım anasını dedim böyle böyle, kadın dualar-teşekkürler bini bin para geçti msn başına. 20dk konuştular, bende sigara içmeye indim mutfağa falan bi geldim delirmiş msnde.nerdesiiiin bıraktın dimi benii, msn niye kapalı falan.açtım la dedim uzun süre işlem yapmayınca e voltaj düşünce de kapanmış bana hava yapma koparırım kafanı dedim. anam kamerayı bi açtım bizim arkaaaş salya sümük noldu dedim cevap yok bastırdım işte ben seni seviyom daaa annemi-babamı habersiz bırakma onlar seni benim kadar düşünüyorlar daaa, beni yaşatan tek sebep sensin deeee, ne yaparsan yap beni bırakma daaa uf bebe gibi ağlıcaksan çık git karşımdan dedim çok pisim ben, pislikim o saniye nerden aldırdıysa yuvarlamış 3 bardak votka gazozu neyse git ayıl dedim, alkole alışkın bünyesi ama nolur nolmaz diye. git gez, ayıl, kahve ç, kafanı denize sok, sokamıyosan çeşmenin altına sok falan dedim. naaapmışsa ağzından atamamış kokusunu.komutanda yakalamış askeriyeye girerken, bu arkaaaşa ceza verildi 4 hafta boyunca çarşı yok, kitledi adam haklı olarak. bana haber vermek için aradı sesi bildiğin midesinden geliyo.dedi böyle böyle. bi ton çemkirik bastım ardından da o hazırladım kargoya 1 kilo kına koyucam yakarsın bi tarafına aferim dedim kapadım hiç pişman değilim, sürünsün maymun. daha ben neler yapcam ona durun siz.
bu günde aradı ses hala midesinde, aşkım sen çok kızdın dimi bana diyo çocuk gibi bende yok ne kızcam bu senin her zaman ki halin aslında işime de geldi bu dangalaklığın nişan hazırlıkları sıkılaştı sayende haftasonu çıkamıyodum bi yere hava burda erken kararıyo diye şimdi rahat rahat gezerim, hazırlanırız dedim. sesi hepten gitti aşkım o zaman sevindim de ben sen çok üzüldün sandım daa bık bıktaa bık bık dedi. bende bu senin dangozluğun orda 4 hafta yanacak olan sensin ben değil dedim.verdim odunu verdim odunu
haaaaaaaah işte böyle bi hafta geçirdim, bırakıyodum la adamı ciddi ciddi.hazmedemedim bu dangozluğunu, dana dediğimde bana şaşıran arkaaaaşlar şu yazımı okuduktan sonra bana hak vermeyen na büle olsun
Canım üzme kendini hayırlısı buymuş demekki olsun kocişin yanında iyileşiip öyle gitmesi daha hayırlı tabiki.KIZLARR herkese iyi geceler...akşam eşim aradı,1.5 ay daha hava degişmi uygun görülmüş...ne düşüncegmi bilmiyorum artık bunun sonu nolcak onu da bilmiyorum hayırlısı rabbimden...
aminn aminn cnm hayırlısı rabbimden...o iyi olsun hep inş benim tek istegim bu...
hoşgeldin cnmmmAllah kavustursun saglıcakla.
o ticker olayını da anlatıyım..profiline girip "HAKKIMDA" yazan yere gel...aşagı in ."TEZKERE TARİHİ" yazan yere git,gelecegi tarihi yaz kabul et de...alttaki kimi bekledigini soran yerede secenegini gir kaydet tamamdır...herhangi bi kopyala yapıştır olayı yok canım.
şu doğallığını öyle seviyorum kinapıyosan en iyisini yapıyosun ...sonuçta onun da büyümeye ihtiyacı var akıllı uslu olsun da eski sevgilsine bakmasın ama çok da uzatma bebedir napar belli olmaz biliyorsun
Vaovv bizim oradasın yaa bebemm
Bende d.bakırkıyım tatlım ondan sordum
Sen neler yapmışın ya çocuğa hatunn düzeliyorsa iyi olmuş o zaman aman üzüp kırmayın birbirinizi hep iyi olunn
ayh beni de öldürcek bu doğallığım, moralim bozuk ama yine neşeliyim yine deliyimbu smileyde tam ben heaa facede bile arıyo gözlerim
kız ebru adam hakediyo valla, hakedene ettiği gibi davranılır. daha çok çekecek o benim elimden yok öyle hemen yelkenleri suya indirmek. sevdiğimi de söylemiyom diye adam bu sabah beni odun ilan etti naber. odunsun sen diyo, romantizm nerde kaldı diyo. ohooov dedim beni odun yapanlar sağolsun, romantizmi de arıyosan pazar günü saat 15:15 te msn başında kaldı o koççum dedim.ayvayı yedim ben desene dedi gülemedim yumuşadım sanmasın diye
kızım sen sevdiğini söylemiyorsun hadi ben söylediğim halde söylemiyorsun bu aralar dedi
onlar da deliriyor bizim gibi sanırsam ara sıra
ANA ŞAFAK 199
ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 100
PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 118
:98: MEHTAP SANIRIM 14 :98:
düğün ticker'ım on numerooçok canım sıkılıyor hatunlar yaaaa çok özledim
valla işte herkes palakalar geçmiyo diyo baksanaEvet canım gördük 100leri Allaha şükür vallahi geçiyormuş bu 200 ler beni çok yormadı ama 100 ler nasıl geçecek hiç bir fikrim yok... Hissiyatıma göre 100 lerin nasıl geçtiğini hissetmeyeceğim çalışıyor olduğum için ama Plakalar şıkıştıracağa benziyor :44:Hayırlısı...
Canım eşinin sağlık durumuna göe öğle uygun görmüşler demek ki Allahtan seneye yapacaksın askerliği dememişler hani geçen ddiğin gibi.. Ama ben bir şeyi anlamadım... bu 1 buçuk aylık hava değişimi nasıl bir etki yapıyor şafakta yani sizin şafak böyle gittikçe uzuyor mu canım :26:
Vaovv bizim oradasın yaa bebemm
Bende d.bakırkıyım tatlım ondan sordum
Sen neler yapmışın ya çocuğa hatunn düzeliyorsa iyi olmuş o zaman aman üzüp kırmayın birbirinizi hep iyi olunn
Canım üzme kendini hayırlısı buymuş demekki olsun kocişin yanında iyileşiip öyle gitmesi daha hayırlı tabiki.
Allahım inşallah biran önce sağlığına kavuşturur ablacım
valla işte herkes palakalar geçmiyo diyo baksanaaman keşke plaka kalsında sıkıştırsın kızzz
ya cnm,uzayacak mı nolcak mamma şuan işte...bi dahaki kontrol belirleyecek herşeyi.evet dedigin gibi ertelem olsaydı fena olcaktı şükür yani.
bizi delirtenler onlar kızım farket bunuhadi uğuru şafak sıkıştırıyo, kıstırıyo da benim danaya noluyo ben onu kavrayamıyom elllaaam indircem kafasına odunu yakında hani..
tuğba o 3. ticker ne allasen okuyamadım bile o nası bi sayıniye o kadar çok haneli ayrıca epi topu tahmini 26 haziran deel miydi o kadar gün yok ki o tarihe
kuzummm bu 21172 gün kaç yıla tekabül ediyo
valla böyle giderse olacak olan tarih oben tarihi uzun tutayım öncesi olursa sürpriz olsun
yirmi bir bin yüz yetmiş ikiokunuşunu yazar mısın aceba burdan
yirmi bir bin yüz yetmiş iki
hoooğf okurken yoruldum, söylerken tıkandımkolay gelsin fesat gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?