selam canlarım
dün mehmet ankara'ya geldi sabah 11.30'dan akşam 16.45'e kadar yan yanaydık. ama tüm günü hastanede geçirdik. benim sabah ve akşam dersim olduğu için sadece arada gidebildim. tüm o olanlara, söylenenlere ve hastanede olmamıza rağmen çok güzel bir gün geçirdik. onu görünce her şeyi unutuveriyorum :26: o da benden farklı değil. hiç o konuları açıp canımızı sıkmadık bir de dönecek diye kötü, soğuk davranamadım. neyse hastanede onu öyle bir başına bırakıp çıktım. gata'nın içinde salya sümük ağladım, askerler tuhaf tuhaf bakmıştır; ama gözüm hiçbir şey görmedidersten çıktığımda mehmet hala terminaldeydi, daha erken saate otobüs bulamamış. hastaneden ayrılırkenki son hali aklıma geldikçe içim parçalandı. otobüsün ankara'dan çıkmadan önce uğradığı küçük bir otogar var koştur koştur oraya gittim, yolda aradım, ben geliyorum dedim. gelme falan dedi ama dayanamadım. sonrasında iyi ki gitmişim dedim. onu 5 dk mutlu görmek bile bana dünyaları verdi giderken benden özür de diledi. ben seni çok seviyorum, seninle çok mutluyum, senden vazgeçemem dedi
bu arada o günkü olayın kaynağını da öğrendim dersaneden bir öğretmenle yakın yerlerde oturuyoruz. daha önce bana arabasıyla bırakabileceğini söylemiti. ben de mehmet'ten izin istedim ama vermemişti. havalar soğuyunca bir de bu hafta geç çıkınca hoca tekrar teklif etti ben de kabul ettim. işte buna bozulmuş. bir erkeğin arabasına binmeme... dün sürekli laf sokup durduneyse ki onu da hallettik bana güvendiğini, inandığını ama tanımadığı bir erkeğin arabasına binmemden rahatsız olduğunu söyledi. nasıl biri olduğunu anlattığımda da tamam bin ama çok samimi olma, mesafeli dur, yanına oturma dedi
bir iyi haberim daha varşubatta 9 günlük bir tatilim var. o iki hafta sonu mehmet'in çarşıda olduğu günler yanına gitcem. maaşımı da alabilirsem tabii... yani yeni mehtap sanırım 23 inşallaaah
mehmet'in ameliyat umudu da suya düştü. doktor durumun ameliyatlık ama burda kimse seni ameliyat etmez demişresmen çifte standart... biz de bunda da bir hayır vardır deyip vazgeçtik yapacak bir şey yok...
lafı çok uzattım okurken sıktıysam özür...
aranızın düzelmesine sevindim cnm, üzmeyin birbirinizi
çok sağol kuzum yazdıklarını okudum inşallah bundan sonra daha dikkatli oluruz karşılıklı tabii... o günkü üzüntümü anlatamam, tamamen unutmuş değilim ama yapacak pek fazla bir şey de yoksen nasılsın yavrum uzun zamandır görüşemiyoruz. hazırladığın kutuyu da gördüm pek hoş olmuş inşallah bozulmadan eline ulaşır. benimki öyle şeyler göndermeme izin vermiyor ben de uğraşamam
İnsan ister istemez üzülür tabiki ama bak zamanında senle konuştuğumuz şeyleri de kulak arkası etme lütfen... Senden daha değerli hiçbirşey olmamalı, önce can sonra cananevt bayaadır gorusemıoruz benim işlerim de cok youn bende pek gelemıorum topiğe... Kutum inş bozulmadan ulaşır ki bu gidişle bozulmadan, 1 haftayı bile bulmadan ulaşacak inş.. hergun ptt kargoyu internetten takıp edıorum, şu an kutum nerde falan diye Zaten inş 9 şubatta da günübirlik gidicem, özledimmmmmmmm
yok canım unutmuyorum, unutmuyorum da pek işe yaramıyor sanırımilla yaşayıp görcem bir de ben ona çok aşığım
nerdeymiş peki kutun?
aa aynı gün ben de yozgat'ta olabilirim. mehmet şurdan şuraya gelme, yollar kötü diyor. senin günübirlik kıprıslara gittiğini duysa her hafta gel der
aynen cnm biz tanışalı 10 yıl ,evlenel, 7.5 yıl oldu ama hala aynıyız kıskanç mı kıskanç ikimiz de ama dozunda,birbirimizi mutsuz etmeden sevgi kıskançlıgı yanikıskançlık başa belaaaama çok zevkli kıskanılmak. ben de onu çok kıskanıyorum. arkadaşının nişanlısından bile :26: çok ayıp ama ne bilim sinir oluyorum onun benden başka herhangi birine o kadar yakın olmasına senin eşinin durumu da belli olmuş canım, umarım hayırlısı budur sizin için. peki bu bir ay şafaktan düşecek mi :44:
yeni tickerlarıma bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
kutum şu anda mersin'den Kıbrıs'a gidiyoooPazartesi salı elinde olur diye tahmın edıorum bakalım ohooo sen de nazlısın ama, yener bana gelme dese bile giderim ki ayrıca şubatta gideceğimi henüz kendisi bilmıo, son 1 hafta kala falan ona solıcem şimdiden mehtap saymasın yavrum yazık
inşallah canım, teknoloji sağolsun di miben karar verdiğim ilk anda söyledim hiç saklayamam öyle şeyleri, sürpriz yapamam ben de saymak istemiyorum aslında bu dersanelere hiç güven olmuyor, nerde ne yapacakları belli değil inşallah ikimiz için de bir aksilik olmaz. demek ki yener bu kadar yakın olsa sen hiç durman hee bana maddiyat ve zaman engel oluyor maalesef. elim yeni yeni para görmeye başladı. bu kez de borçlara gidiyor
aynen cnm biz tanışalı 10 yıl ,evlenel, 7.5 yıl oldu ama hala aynıyız kıskanç mı kıskanç ikimiz de ama dozunda,birbirimizi mutsuz etmeden sevgi kıskançlıgı yani
bizim şafaktan düşemiyo cnm..baz kısaltmalar olcak ama yinede uzama olacak
evett çokk güzel olmuşşş TUbişkommmmmmmmmmm
ah cnm bende gidiorum ama kendimden kısmak zorunda kalıorum, malum halaa ceyız alışverısı sürüooo.. ama herseye ragmen deioooosabah daha hava aydınlanmadan evden cıkıp yollara dusmek ve aynı gun yatmaya eve donmek
aynen canım ya çok zor... ben de 10 gündür izinsiz çalışıyorum ve bir on gün daha devam edecek. tarih öğretmeni iki hafta yok onun derslerine de giriyorum. kendi derslerim, etütülerim bir de denemelerde gözetmenlik... hiç bitmiyor işi. uyumayı özledim vallaek ücret verselerdi bari o da yok senin çeyiizn çoğu bitmiştir artık di mi canım :44: dersanede bir arkadaş var o da evlenecek mayısta bir tek onunla samimiyim bizimle yaşıt onun nişanlısı da asker ama kısa dönem yine de halimden anlıyor. iyi ki öyle biri var her konuda desteğiz birbirimize o da yeni yeni başladı ama çok zor bir işmiş çeyiz yapmak ya onunla daha iyi anladım
sagol canım darısı size olsunhay maaşallah canım ya daha nice on senelere...biz de o kadar yol alabilcez mi acaba çok merak ediyorum o günleri... sevmek sevilmek ne güzel şey di mi en büyük nimete sahibiz... sevdiklerimiz şu an uzakta ama gerçekten çok şanslı burdaki kızların hepsi de... her şeye rağmen... diyebilmek de çok büyük bi başarı. bu bir ayın daha tadını çıkarın artık canım sonrasını düşünmemeye çalışın. bitcek gitcek inşallah eşin sağlığına kavuşsun da
Sevdan bir Ateş oldu bende
Gönlüm bir deli coştu sende
[video=youtube;xkjRoEVA4JE]http://www.youtube.com/watch?v=xkjRoEVA4JE[/video]
kuzucumm salmak yok kendinii az kaldı 100lerden de düşmene bak hadi sık dişini accık dahaAhh ahhh şurda kaldı 175...
biz bi iyi bi kötü..nasıl geçicek böyle günler...
çok üzgünüm,mutsuzum....hasret doluyum...
canım seni korkutmak istemem ya zaten sıkıntılı bir süreç. seninki merkezde olacaksa bu kadar zor olmayabilir. en azından sizin için... ama biz ölüp ölüp diriliyorduk. 2011 ağustosta çok şehit vermiştik ya kardeşim de o zaman izne gelecekti güvenli değil diye göndermemişlerdi her gün gözümüz kapıda bekliyorduk. bol bol dua et. kardeşim bazen mesaj çekerdi öyle ağlardım ki onun o mesajlarına, hala saklarım onları. 2012 şubat'ta geldi. şimdi hiç oralara gitmemiş, öyle bir şey yaşamamışız gibi... orda çok kötü şeyler yaşamışlar; ama hiçbirini anlatmaz bize. bahsi açılınca kapatın konuyu der, yüzü gölgeleniverir. inşallah darısı size olur da biter gider bu günler bir an evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?