Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aranızın düzelmesine sevindim cnm, üzmeyin birbirinizi

aranızın düzelmesine sevindim cnm, üzmeyin birbirinizi

çok sağol kuzum yazdıklarını okudum inşallah bundan sonra daha dikkatli oluruz karşılıklı tabii... o günkü üzüntümü anlatamam, tamamen unutmuş değilim ama yapacak pek fazla bir şey de yok sen nasılsın yavrum uzun zamandır görüşemiyoruz. hazırladığın kutuyu da gördüm pek hoş olmuş inşallah bozulmadan eline ulaşır. benimki öyle şeyler göndermeme izin vermiyor ben de uğraşamam

İnsan ister istemez üzülür tabiki ama bak zamanında senle konuştuğumuz şeyleri de kulak arkası etme lütfen... Senden daha değerli hiçbirşey olmamalı, önce can sonra canan evt bayaadır gorusemıoruz benim işlerim de cok youn bende pek gelemıorum topiğe... Kutum inş bozulmadan ulaşır ki bu gidişle bozulmadan, 1 haftayı bile bulmadan ulaşacak inş.. hergun ptt kargoyu internetten takıp edıorum, şu an kutum nerde falan diye Zaten inş 9 şubatta da günübirlik gidicem, özledimmmmmmmm

yok canım unutmuyorum, unutmuyorum da pek işe yaramıyor sanırım illa yaşayıp görcem bir de ben ona çok aşığım

nerdeymiş peki kutun?

aa aynı gün ben de yozgat'ta olabilirim. mehmet şurdan şuraya gelme, yollar kötü diyor. senin günübirlik kıprıslara gittiğini duysa her hafta gel der

kutum şu anda mersin'den Kıbrıs'a gidiyooo Pazartesi salı elinde olur diye tahmın edıorum bakalım ohooo sen de nazlısın ama, yener bana gelme dese bile giderim ki ayrıca şubatta gideceğimi henüz kendisi bilmıo, son 1 hafta kala falan ona solıcem şimdiden mehtap saymasın yavrum yazık

aynen cnm biz tanışalı 10 yıl ,evlenel, 7.5 yıl oldu ama hala aynıyız kıskanç mı kıskanç ikimiz de ama dozunda,birbirimizi mutsuz etmeden sevgi kıskançlıgı yani
bizim şafaktan düşemiyo cnm..baz kısaltmalar olcak ama yinede uzama olacak
yeni tickerlarıma bayıldımmmmmmmmmmmmmmm

evett çokk güzel olmuşşş TUbişkommmmmmmmmmm

inşallah canım, teknoloji sağolsun di mi ben karar verdiğim ilk anda söyledim hiç saklayamam öyle şeyleri, sürpriz yapamam ben de saymak istemiyorum aslında bu dersanelere hiç güven olmuyor, nerde ne yapacakları belli değil inşallah ikimiz için de bir aksilik olmaz. demek ki yener bu kadar yakın olsa sen hiç durman hee bana maddiyat ve zaman engel oluyor maalesef. elim yeni yeni para görmeye başladı. bu kez de borçlara gidiyor

ah cnm bende gidiorum ama kendimden kısmak zorunda kalıorum, malum halaa ceyız alışverısı sürüooo.. ama herseye ragmen deioooo sabah daha hava aydınlanmadan evden cıkıp yollara dusmek ve aynı gun yatmaya eve donmek

hay maaşallah canım ya daha nice on senelere... biz de o kadar yol alabilcez mi acaba çok merak ediyorum o günleri... sevmek sevilmek ne güzel şey di mi en büyük nimete sahibiz... sevdiklerimiz şu an uzakta ama gerçekten çok şanslı burdaki kızların hepsi de... her şeye rağmen... diyebilmek de çok büyük bi başarı. bu bir ayın daha tadını çıkarın artık canım sonrasını düşünmemeye çalışın. bitcek gitcek inşallah eşin sağlığına kavuşsun da

aynen canım ya çok zor... ben de 10 gündür izinsiz çalışıyorum ve bir on gün daha devam edecek. tarih öğretmeni iki hafta yok onun derslerine de giriyorum. kendi derslerim, etütülerim bir de denemelerde gözetmenlik... hiç bitmiyor işi. uyumayı özledim valla ek ücret verselerdi bari o da yok senin çeyiizn çoğu bitmiştir artık di mi canım :44: dersanede bir arkadaş var o da evlenecek mayısta bir tek onunla samimiyim bizimle yaşıt onun nişanlısı da asker ama kısa dönem yine de halimden anlıyor. iyi ki öyle biri var her konuda desteğiz birbirimize o da yeni yeni başladı ama çok zor bir işmiş çeyiz yapmak ya onunla daha iyi anladım

Son düzenleme:

malesef çeyizin çoğu kısmı bitti desem de, eksikler hiç bitmioo

Sevdan bir Ateş oldu bende
Gönlüm bir deli coştu sende

[video=youtube;xkjRoEVA4JE]http://www.youtube.com/watch?v=xkjRoEVA4JE[/video]

sagol canım darısı size olsunohoo bi geçer ki anlamzsın bi bakmışın evlisin bi bakmışın nelerr olmuş geçmiş kaç yılben de diyorum o kadar oldu mu yaa diye..canım o benim..onun iyi olması herşeyden önemliiii...
Sevdan bir Ateş oldu bende
Gönlüm bir deli coştu sende

[video=youtube;xkjRoEVA4JE]http://www.youtube.com/watch?v=xkjRoEVA4JE[/video]

oy kuzum benim..facede de gördüm yaa..bişi demeden gittin innşaAllah aglamaya gitmedin

inş. biz bu suruma düşmeyiz ben zaten bitmiş durumdayım okurken titriyorum çok zor daha 400 lerde olup hakkari olduğunu öğrenmek koydu ikimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…