- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
kuzucumm salmak yok kendinii az kaldı 100lerden de düşmene bak hadi sık dişini accık daha
selam elifcim
nasıl gidiyor
İyi diyelim iyi olsunnn..sen nasılsın cnm
iyiyim hayatım çok iyiyim
1 şubatta izmire gidiyorum 6 şubatta nişanlımı alıp kaçacam
Ne güzel kuzummm bizimkiine var daha marttaa..
sana da bir sey kalmamıs ki canım 40 gün oynuyor aramızda
ama seni keyifsiz buldum biraz canın mı sıkkın tatlım
Sıkkınnn yaa geleceğine bile sevinemiyorum.. face şifresini biliyorum girdim ablası yine hesap numarası göndermiş. ve bana bundan hiç bahsetmedi yine ne oldu ne parası gönderiliyor anlamadım.. kaç kere söyledim benden birşey saklama diye yok yok. güvenimi kaybettim iyice
çok fazla para harcamak askerlikte pek normal görünmüyor canım
hani ben canın sıkılsın istemem ama en fazla dısardan yer içer para buna kullanılır
tabi önyargılı da olmamak lazım sen güzel bir dille sormalısın bence bunu birebir olarak
Canım daha önce ankaradaydı ordayken parası yoktu ama ailesi göndermiyordu ayda 100 lira gönderseler bile cok harcama cok harcıyosun diyordular. ordan yurtdısına gitti 300 $ alıyor bunlarda biliyorlar hep para istiyorlar 2 kere gönderdi haberm var ama bunu söylemedi. hatta mesaj olarak at demiş nişanlım hesap noyu. kontörü yokmus oda faceden yazmış. ben gördüm. bizim birikmiş bir paramız yok düğün olcak onu kimse düşünmüyor
Sen olsan naparsın ?
aa pardon ya ben askerin çok harcama yapıyor sandım
aslında tam tersi öyle mi ama pek hoş olmamış bu yani sürekli evdekilere para göndermesi anormal kaçıyor askerken
üstelik senden gizli nişanlıydınız demi tatlım yani benim nişanlım böyle bir şeyi yapsa bunu uzun uzun tartısırdım
çünkü senin de dediğin gibi evlilik için cidden bir birikime ihtiyaç var eger senin paran fazla geliyorsa askerde nişanlına gönder ilerisi için biriktirsin
zaten çok da az kalmış tezkereye
Aynen öyle ama anlamıyor ki.. şuan konusuyoruz yeni girdi nete. nasıl gireyim konuya ne diyim sence
canım şimdi bu para mevzular biraz hassastır evlilikten girsen bir şekilde konuyu paraya getirsen hiç birikimimiz yok düğün için ne düşünüyorsun falan ne bileyim işte damardan girmeye çalış elifcim bakalım ne cevap verecek
Sordum türkiyedeki komutna tel. alcakmıs ordan göndercekmiş.. oda hesap numarası istemş parasını yatırcakmış tl olarak.
e peki ablası neresinde bu hikayenin canım:44:
Onun bankasıyla komutanki uyuşuyormus yoksa havale mi ne alıyormus ondan hesap no istemiş. yalan doğru bilmem
tatlım canını sıkmak istemem ama bana pek mantıklı gelmedi bu durum
eft ile para transferinde işlem ücreti alınmıyor ki ben hep yapıyorum
neyse üzerinde fazla durmamalı bu konunun elifcim gelince daha net yasanılır her sey sabret tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?