Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yaa Elifcimm yazmadan duramadım canım... nişanlını nasıl bir ailesi var böyle ya..önceden ankaradaydı ayda 100 tl bile gönderseler çok harcıyo diyolardı diyosunnn şimdi yurtdışında para alıyor onu bile istiyolar diyosun bu ne yaaa ohh valla....nişanlın sürekli bunlara yüz verirse evlenincede el verirsiniz kol kaptırırsınız canım nolur evlenince bari dikkat edin..nişanlıyken belki bu konulara karışamıyosundur anlıyorum ama gelecek kuracaksınız siz...ve o parayı kendinize ayırmanız bile sacma çok bi para degil ki 300 dolar anca ona yeter oralarda...canım son olarak da tecrübe konusuyor dicem biz bu yüz vermelerin ceremesini hala daha çekiyoruz kısaca öyle diyeyim...açık açık sor..bu evlenincede böyle mi olacak de..bi gelsinde konus..oradayken kurcalama bu konuyu.buraya gelince konusursunuz az kaldı zaten canım...

inş. biz bu suruma düşmeyiz ben zaten bitmiş durumdayım okurken titriyorum çok zor daha 400 lerde olup hakkari olduğunu öğrenmek koydu ikimize de

anlıyorum canım biz kardeşimin doğuya gideceğine öncesinde alıştırmıştık kendimizi zaten eğitimi de o yöndeydi. sizinkinin beklenmedik olması çok yıpratmış. bitip gidiyor da işte o süreç çok zor gerçekten. Allah sabır versin. sen moralini hep en yüksek seviyede tutmaya çalış. çok haber falan da izleme. kışın inzivaya çekilirler zaten bilirsin. yaza kadar da bu terör belası son bulur inşallah. mucize gibi bir şey ama neden olmasın

Son düzenleme:
herkeste mi var bu para mevzu arkadas niye hep birilerinin üzerinden gecinmeye calısır insanlar
benim nişanlım henüz askerde gelmedi bile ailesi plan yapıyor evleri tadilata girecek parkeleri de benim nişanlıma yüklüyorlar
hele bir durun be bu ccocuk bir meslege baslasın eline para gecsin hem düğün o kadar kolay olmuyor bi ton masrafı var adamların derdine bak
gel de sakin ol sinirlenme
yani şöyle bakıyorum bir bende değil herkeste böyle bu problemler
bir rahat bırakın insanları ya​

şu para mevzularından hiç hazzetmiyorum bu tarz sorunlar yaşamaktan da çok korkuyorum. elifcim inşallah askerinin dediği gibidir canım. iş yerindeki arkadaşımın nişanlısı 40 bin lira kredi çekmiş babası iflas etmiş. çocuk kızdan gizlemiş bu durumu kaybetmekten korktuğu için-miş. mayısta evlenmeyi düşünüyorlar kız çeyiz alışverişi yapıyor aldığı maaşla. ve kız tüm masrafları eşya-düğün-balayı kredi çekip karşılayacağız diye biliyor. neyse çocuk ben kredi çekemiyorum, babam adına çektim kısa bir süre önce demiş. kız çok üzgündü kaç gündür ama neyse ki çocuğun babası ödüyormuş taksitleri. yine de kız kayınbabasına pek güvenmiyor yine iflas ederse, taksitleri ödeyemezse, borç bize kalırsa diye karar kara düşünüyor 4 yıllıkmış süresi de... bakalım sonları hayırlı olur inşallah

Son düzenleme:

ben de anlayamıyorum vallahi benim annem babam kendilerini paralıyorlar en azından erkeklere birer ev alalım diye. yemeyip yediriyorlar giymeyip giydiriyorlar ama bazı aileler çocuklarına hiç acımıyor. onlar gençtir heves ederler nefisleri çeker demiyorlar da kendi ihtiyaçlarını ön planda tutuyorlar. onlar da haklıdır belki ama yine de tuhaf geliyor :26:

Son düzenleme:

böyle yaptıkları zaman cidden soguyorum el insaf ya bir durun evlenelim düğünümüzü yapalım hemen akbaba gibi parayı görünce çökmeyin
şimdiden de bana söylüyorlar ki kızmayayım diye yerini yapıyorlar ben degil kim olsa tahammül edemez böyle bir seye
benim düğünüm varken senin gereksiz parkelerini ödeyemem ben bu kadar net​

ee ister istemez kırılıyor alınıyor insan ama baştan taviz vermemek gerek. yoksa razişin dediği gibi elini veren kolunu kurtaramıyor. en ufak şeyde bile öyle nereye gidersen git insanlar birbirini kullanmaya çalışıyor ben bu ara işyerinde çok yaşıyorum bu durumu ama tavrımı ortaya koydum herkesle mesafeli olunca sorun çıkmıyor. hadi yabancılar neyse de ailede böyle şeyler olunca kime güveneceğini şaşırıyor insan yıllardır büyütüp besledik deyip şimdi de bedel ödetmeye mi çalışıyorlar acaba :26: ay ne bilim şimdi yazdıklarımızı okuyan anneler, kayınvalideler de vardır kızacaklar ama durum bu genellikle

şarkıda söylüyor ya "karışmasın kimseler bize" diye aynen öyle
[video=youtube;kdmzEZ2BDwk]http://www.youtube.com/watch?v=kdmzEZ2BDwk[/video]

Son düzenleme:

cidden çok can sıkıcı bir durum
karışmasınlar bize kırarım

Merhaba kızlaaarr..
Nilüfercimm nasılsınnnn hallettinizmi gecen günkü sorunları nasıl gidiyor ?

Kızlaaar Kimse yokmu yaa. bir konuda gözüküyorsunuz bir offline oluyorsunuz :S

merhaba canım hallettik canım hallettik çok şükür yeni kavgalara gebeyiz sen naptın canım sıkkın mı hala canın :26:

Şuan değil canımmm bugünde bir hesap no pürüzü çıktı ama sandığım gibi değilmiş.. Kavga etmeyin kızz evlenince çok kavga etcez bugünlerin tadını çıkartmalıyız.. Bende pek mümkün olmuyor ama neyse :44:

evet canım ya gördüm onu da bizde de pek mümkün değil be kuzum evlenince de böyle olursa herif beni iki günde boşar

Merhaba kızlar :) Şafak 124
Bugün çok sıkıntılıydım eski erkek arkadaşım faceten mesaj atdı ve ben bişey saklamam nişanlımdan gayet sakin anlatdım :) Oda gayet sakin dinledi faceimi kapatcak yarın çarşıya çıktığında, ben olayı anlatdım mesajı bile silmedim sen bnm nişanlımsın askerden gelcen evlenicez saklama geregi duymadım saklıcak bişeyim olmadığı için dedim oda sen öyle diyosan öyledir dedi , anlayışlı bebeğim benim :) Ama gerçekten benlik bir olay değildi üzülürdüm kızsaydı :) İçim rahatladı Askerde olduğu halde gösterdiği anlayışa çok teşekkür ederim Seni çok seviyorum bitanem

Canım öncelikle barışmanıza ve seni mutlu gördüğüme çok memnun oldum... Umarım her şey bundan sonra gönlünce gider... Kıskançlık çok güzel bir şeydir ama onun da bir dozu vardır, sıkma noktasına geldiyse sorun teşkil eder...

Bir de bir mesajında onu çok kıskandığını söylemişsin bence kıskanman normal ama söylediğin boyutta kıskançlık biraz anormal canım, eğer düzeyli ve uzun bir ilişki istiyorsan bu kıskançlık huyuna biraz gem vurmalısın... Maalesef bu ilişkiyi zedeler... Hem de kendine çok zarar verirsin... Her zaman diyorum sen her şeyden daha önemlisin bunu unutma...

arkadaşlar var mı Hakkari de askeri olan yada tanıdığı biri olan

Canım üzüldüm doğu çıkmasına, şimdi yüreğin pır pır atıyordur Allahım kolaylık versin, sabır versin, işin çok zor, ama şöyle düşün Allahtan ulaştırma görevlisi olarak gidiyormuş sanırım, komando değil, o biraz daha yüreğine su serpsin canım...

Son düzenleme:

:92: 13.01.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…84 cnmsın64…

…111 yener_tugba…

…126 fatihatice03…

…126 duygum...

…127 superisiii…

…127 bOniTO…

…128 DerinSu…

...128 cesurcvcv

...128 holofira...

…128 kubra17…

…128 aalis…

… 130 omerabia…

...133 hera91...

…133 goqce…

…134 ErreS…

…154 SeNLeYM…

... 173 kelebek.hill ...

… 197 H_İ_S …

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

…208 iboebru….

…219 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....220 nesliiiiiiiiii...

…221 Brrk…

...221 OZGEGURUR...

...221 esraa42...

...222 dilara1331

..223 kelebekd ...

…223 Kayra95...

…223 buket1811…

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....313 chidoshimedo....

...313 GRGR...

...313 mayamaya11

...313 tugbaoguzhan

...313 BerlD...

...313 svsaskim...

...346 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...402 xxIpekxx...

...403 depresiffpolyanna...

...404 nesilll...

...406 tugcehayati...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…