Selam canım nasılsın
bugun carsımız vardı o yuzden iyiyim canım Allaha cok sukur sen nasılsın mehtaba da az kaldı bu arada eşının agrıları gectı mı ?
Ne güzel mutlu olmana sevindim, ben de iyiyim sadece biraz yorgunum bir de eşimle çok konuşamadım bugün canım sıkıldı biraz, bir de tavır yaptım aramadın da diye
Allaha şükür daha iyi ama tabii ki tam iyileşemedi, yürümekte zorluk çekiyormuş, bir de üstünü filan zor değiştiriyormuş, zamanla düzelecek artık...
yarın konusursunuz umarım canım pazar gunlerı daha rahat oluyolar nobetcı komutan aksi biri degılse .. ayy o tavırlar tripler arada sırada bende de oluyo pişmanlık duyuyorum ama iş işten geçmiş oluyo.. Mehtap da sen ona bakar iyileştırırsın hesnacım
Duygucum yaa sen daha bu simileyleri ayarlayamadın mı kullanmıyorsun da hani geçen bi sormuştun :44:
canım ayarladım ama aylardır o kadar alışmısım kı kullanmamaya unutuyorum sımdı de
HahahahahaAllah seni davul etsin e mi
hahha etsin valla dur aklıma gelmısken hepsını kullanayım acısını cıkartayım:2: :26: :18: :13:
Hehhh ne güzel şöyle renkli renkli yaa ne o öyle içimizi karartıyon
Ben çok acıktım yaa gece gece
hesnacım fotolarda gordugum kadarıyla kılo sorunun yok maşallahgece mece demeden ye yıyebıldıgın kadar
Yok canım kilo sorunu yok da ne yiyebilirim sorunu var
patates kızart ayyy yada soslu bı makarna valla canım cektı benımde
veeee 500. mesajımı atıyorum ıkı kalp olucam artık
Patates kızartamam şimdi ama spagetti yapabilirim ohhh misss
Eneee kaç mesajda kaç kalp oluyor onu bile biliyonuss hee ben bilmiyom....
Hadi hayırlı uğurlu olsun yeni kalbin
Duygu kıss benim 6. kalp ne zaman gelcek onu da biliyon mu kıss bi yardımcı olsan hee
spagettı super fıkır
ben gırdıgımden berı tek kalptım o yuzden takıp edıyodum ıkı kalp olmayı sızın gıbı bes kalp olmaya cabalıyorum ezikmiyim ben
kız 6 kalp varmı bak bende onu bilmyıorum en son 5 sanıyodumbı de kurkunuz var sızın ohh sıcak sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?