Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

13/01/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…funda_bayram = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:…flores = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:…narpuz = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…harme = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

bugun carsımız vardı o yuzden iyiyim canım Allaha cok sukur sen nasılsın mehtaba da az kaldı bu arada eşının agrıları gectı mı ?

Ne güzel mutlu olmana sevindim, ben de iyiyim sadece biraz yorgunum bir de eşimle çok konuşamadım bugün canım sıkıldı biraz, bir de tavır yaptım aramadın da diye

Allaha şükür daha iyi ama tabii ki tam iyileşemedi, yürümekte zorluk çekiyormuş, bir de üstünü filan zor değiştiriyormuş, zamanla düzelecek artık...

yarın konusursunuz umarım canım pazar gunlerı daha rahat oluyolar nobetcı komutan aksi biri degılse .. ayy o tavırlar tripler arada sırada bende de oluyo pişmanlık duyuyorum ama iş işten geçmiş oluyo.. Mehtap da sen ona bakar iyileştırırsın hesnacım

Yok canım istirahatta ya uyumuş işte, benim de çalışmam vardı bugün geç bitti o yüzden konuşamadık, geçerli sebeplerdi ama ben takılıyorum ona bazen işte tavır falan hoşuma gidiyor

Ne hikmetse kas gevşetici krem getirtmişler, akıllarına gelmiş o biraz daha iyi eder sanırım gelene kadar, gelince de burada iyice iyileşir artık sapa sağlam gönderirim asker kucağına

Duygucum yaa sen daha bu simileyleri ayarlayamadın mı kullanmıyorsun da hani geçen bi sormuştun :44:

hahha etsin valla dur aklıma gelmısken hepsını kullanayım acısını cıkartayım :2::26::18::13:

Hehhh ne güzel şöyle renkli renkli yaa ne o öyle içimizi karartıyon

Ben çok acıktım yaa gece gece

Patates kızartamam şimdi ama spagetti yapabilirim ohhh misss

Eneee kaç mesajda kaç kalp oluyor onu bile biliyonuss hee ben bilmiyom....

Hadi hayırlı uğurlu olsun yeni kalbin

spagettı super fıkır
ben gırdıgımden berı tek kalptım o yuzden takıp edıyodum ıkı kalp olmayı sızın gıbı bes kalp olmaya cabalıyorum ezikmiyim ben

Duygu kıss benim 6. kalp ne zaman gelcek onu da biliyon mu kıss bi yardımcı olsan hee

spagettı super fıkır
ben gırdıgımden berı tek kalptım o yuzden takıp edıyodum ıkı kalp olmayı sızın gıbı bes kalp olmaya cabalıyorum ezikmiyim ben

Çabala tabii kuzu neden ezik olasın Ama bol bol yazacaksın geleceksin bizim topiğe muhabbet edeceksin yanii yok öyle üç kuruşa beş köfte

kız 6 kalp varmı bak bende onu bilmyıorum en son 5 sanıyodum bı de kurkunuz var sızın ohh sıcak sıcak

Yaa en son beş miymiş pufff 5 i yapan 6 yı da yapar yaa nolcek Kürk Mantolu Madonnayız biz hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…