Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çalışıyım ben bıraz hergun 20 mesaj yazsam safak bıtene kadar gıyerım kurkumu

çalışıyım ben bıraz hergun 20 mesaj yazsam safak bıtene kadar gıyerım kurkumu

Kıss kürkün mesajla alakası yok, 10 mesajlı gacılar var kürk giyen eneeee ne banal

KK Pro üyesi oluyorsun belirli bir ücret verip, bir takım kolaylık yaşıyorsun falan filan çok da gerekli bir şey değil ama ben sırf daha hızlı mesaj yazayım diye oldum...

vayyy bunu bilmıyodum yarın ilk işim bunu yapmak olacak benım param yokmu ben ezıkmıyım

Oluyor oluyor az kalmış, baktım şimdi unutur muyum hiç

Pişsin kürküme de yidircem

hesnoşum hıc ummadıgım bı saatte nişanlım aradı da o yuzden sana bı ıyı geceler bıle dıyemeden cıkmak zorunda kaldım k.bakma canım benım.. afıyet olsun bu arada :44::18::2:

evet öyle ulaştırma şoför seçilmiş ama çatışmaya gıden askerlerı götürmezmi acaba o açıdan bıraz endişeleniyorum

sorma canım ben geçmişte neler yaaşdım ve eşim askerden gelince bunların ceremesini haala çekiyor olacagız...geç akıllandık..daha dogrusu ben hemen uyandım ama eşim biraz geç akıllandı diyimAllahım herkese hayırlı ailelerin evlatlarıyla evlenmeyi nasip etsin..tabi evlenecegi kişinin hayırlı olması daha önemli kesinlikle..ama ailelerin etkisi gerçekten çok.eger biz birbirimizi anlamayan ve destek olmayan bir çift olsaydık çoktannn neler olmuştu hayatta katlanmazdım eskiden yaşadıklarıma.
ben de canım hiç hazetmiyorum ama başıma geldi işte...para kelimesini kullanmak bile görgüsüzlük bana göre ama öyle boyuta getirdiler ki artık ben de çakal oldum sayelerinde.kaptırmamak için elimden geleni yapıyorum...
canımm kas gevşetici iyiki gelmiş akıllarına..iyi bari biraz ilgilenmiş deyyuslarrrtövbe yaa...ama sen bana hiç yazmamışın yoksa beni sevmiyon mu artıkın sen
vayyy bunu bilmıyodum yarın ilk işim bunu yapmak olacak benım param yokmu ben ezıkmıyım

Tabe yaa KK nın beslemeleri değilik Giy kürkünü at havanı
kopardınız beni akşam akşammmmmmmmmm ayrıcana o giyindigimiz kürk degil Duygucumm kazen duymasınhayvan katliamlarına karşıyız kk olarako giyindigimiz taklit

Şafak 123 Atarsa 122 az kaldııııııııııı şu 100 lere bi insek yahu

Bu fotografı askerimi ziyarete gittiğimde çekinmiştikkkk..o zmanlar acemilikte ıspartadaydı, artık mardinde ziyaretine gitmemi de istemiyor, kötü buralar gelemezsin diyor, bekle beni yazın her şey güzel olcak diyor sabrediyorum ama onu çokk özlüyorumm

hesnoşum hıc ummadıgım bı saatte nişanlım aradı da o yuzden sana bı ıyı geceler bıle dıyemeden cıkmak zorunda kaldım k.bakma canım benım.. afıyet olsun bu arada :44::18::2:

Önemli değil canım anladım zaten bir durum olduğunu afiyetle yedim valla ohh miss gibi

evet öyle ulaştırma şoför seçilmiş ama çatışmaya gıden askerlerı götürmezmi acaba o açıdan bıraz endişeleniyorum

İlla ulaştırmaya görevlendircekler diye bir şey yok askeriye içerisinde de görev verebilirler sonuçta komando değil, ayrıca komutanları da taşıyabilir merkeze eğer şoför olursa canım hemen aklına kötü şeyler getirme...

Evet getirmişler Allahtan, istirahat süresi bitti ama hala şikayetleri bitmedi, yürüyemiyor, yarın yine revire gidecek sevk etmelerini isteyecek... İnşallah bir hal çaresine bakarlar....

Razişim sen de beni kopardım yahu, sanal ortamda kim bulmuş gerçek kürkü, ortam sanal tabe kürk de sanal olacak Yoksam karşıyı tabii ki kürke hayvansever biri olarak ilk ben dur derim

Evet doğu olunca gidilmesi sorun oluyor canım, nişanlın haklı, Allah sabır versin ne diyeyim, gün bize de gülecek nasılsa

Bu arada Razişim sana niye darılayım canım bir şey mi yazmıştın ki benimle alakalı belki görmemişimdir o yüzden yazmamışımdır, yoksa seni unutur muyum kuzu yaa

[video=youtube;qXWmJM0IxTg]http://www.youtube.com/watch?v=qXWmJM0IxTg[/video]

:92: 14.01.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…83 cnmsın64…

…110 yener_tugba…

…125 fatihatice03…

…125 duygum...

…126 superisiii…

…126 bOniTO…

…127 DerinSu…

...127 cesurcvcv

...127 holofira...

…127 kubra17…

…127 aalis…

… 129 omerabia…

...132 hera91...

…132 goqce…

…133 ErreS…

…153 SeNLeYM…

... 172 kelebek.hill ...

… 196 H_İ_S …

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

…207 iboebru….

…218 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....219 nesliiiiiiiiii...

…220 Brrk…

...220 OZGEGURUR...

...220 esraa42...

...221 dilara1331

..222 kelebekd ...

…222 Kayra95...

…222 buket1811…

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....312 chidoshimedo....

...312 GRGR...

...312 mayamaya11

...312 tugbaoguzhan

...312 BerlD...

...312 svsaskim...

...345 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...401 xxIpekxx...

...402 depresiffpolyanna...

...403 nesilll...

...405 tugcehayati...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

14/01/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…funda_bayram = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 23 ELAZIĞ' a selam yola devam :123:
:123:…flores = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:…narpuz = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:…harme = 55 SAMSUN' e selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ANA ŞAFAK 196

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 97

PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 115

MEHTAP SANIRIM 11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…