Çabala tabii kuzu neden ezik olasınAma bol bol yazacaksın geleceksin bizim topiğe muhabbet edeceksin yanii yok öyle üç kuruşa beş köfte
Yaa en son beş miymiş pufff 5 i yapan 6 yı da yapar yaa nolcekKürk Mantolu Madonnayız biz hehehe
çalışıyım ben bıraz hergun 20 mesaj yazsam safak bıtene kadar gıyerım kurkumu
Kıss kürkün mesajla alakası yok, 10 mesajlı gacılar var kürk giyen eneeee ne banal
KK Pro üyesi oluyorsun belirli bir ücret verip, bir takım kolaylık yaşıyorsun falan filan çok da gerekli bir şey değil ama ben sırf daha hızlı mesaj yazayım diye oldum...
vayyy bunu bilmıyodum yarın ilk işim bunu yapmak olacak benım param yokmu ben ezıkmıyım
Tabe yaa KK nın beslemeleri değilikGiy kürkünü at havanı
ye kurkum ye dıcem
noldu senın spagettı :82:
Oluyor oluyor az kalmış, baktım şimdi unutur muyum hiç
Pişsin kürküme de yidircem
Canım öncelikle barışmanıza ve seni mutlu gördüğüme çok memnun oldum... Umarım her şey bundan sonra gönlünce gider... Kıskançlık çok güzel bir şeydir ama onun da bir dozu vardır, sıkma noktasına geldiyse sorun teşkil eder...
Bir de bir mesajında onu çok kıskandığını söylemişsin bence kıskanman normal ama söylediğin boyutta kıskançlık biraz anormal canım, eğer düzeyli ve uzun bir ilişki istiyorsan bu kıskançlık huyuna biraz gem vurmalısın... Maalesef bu ilişkiyi zedeler... Hem de kendine çok zarar verirsin... Her zaman diyorum sen her şeyden daha önemlisin bunu unutma...
Canım üzüldüm doğu çıkmasına, şimdi yüreğin pır pır atıyordur Allahım kolaylık versin, sabır versin, işin çok zor, ama şöyle düşün Allahtan ulaştırma görevlisi olarak gidiyormuş sanırım, komando değil, o biraz daha yüreğine su serpsin canım...
sorma canım ben geçmişte neler yaaşdım ve eşim askerden gelince bunların ceremesini haala çekiyor olacagız...geç akıllandık..daha dogrusu ben hemen uyandım ama eşim biraz geç akıllandı diyimherkeste mi var bu para mevzu arkadas niye hep birilerinin üzerinden gecinmeye calısır insanlar
benim nişanlım henüz askerde gelmedi bile ailesi plan yapıyor evleri tadilata girecek parkeleri de benim nişanlıma yüklüyorlar
hele bir durun be bu ccocuk bir meslege baslasın eline para gecsin hem düğün o kadar kolay olmuyor bi ton masrafı var adamların derdine bak
gel de sakin ol sinirlenme
yani şöyle bakıyorum bir bende değil herkeste böyle bu problemler
bir rahat bırakın insanları ya
ben de canım hiç hazetmiyorum ama başıma geldi işte...şu para mevzularından hiç hazzetmiyorumbu tarz sorunlar yaşamaktan da çok korkuyorum. elifcim inşallah askerinin dediği gibidir canım. iş yerindeki arkadaşımın nişanlısı 40 bin lira kredi çekmiş babası iflas etmiş. çocuk kızdan gizlemiş bu durumu kaybetmekten korktuğu için-miş. mayısta evlenmeyi düşünüyorlar kız çeyiz alışverişi yapıyor aldığı maaşla. ve kız tüm masrafları eşya-düğün-balayı kredi çekip karşılayacağız diye biliyor. neyse çocuk ben kredi çekemiyorum, babam adına çektim kısa bir süre önce demiş. kız çok üzgündü kaç gündür ama neyse ki çocuğun babası ödüyormuş taksitleri. yine de kız kayınbabasına pek güvenmiyor yine iflas ederse, taksitleri ödeyemezse, borç bize kalırsa diye karar kara düşünüyor 4 yıllıkmış süresi de... bakalım sonları hayırlı olur inşallah
canımm kas gevşetici iyiki gelmiş akıllarına..iyi bari biraz ilgilenmiş deyyuslarrrNe güzel mutlu olmana sevindim, ben de iyiyim sadece biraz yorgunum bir de eşimle çok konuşamadım bugün canım sıkıldı biraz, bir de tavır yaptım aramadın da diye
Allaha şükür daha iyi ama tabii ki tam iyileşemedi, yürümekte zorluk çekiyormuş, bir de üstünü filan zor değiştiriyormuş, zamanla düzelecek artık...
vayyy bunu bilmıyodum yarın ilk işim bunu yapmak olacak benım param yokmu ben ezıkmıyım
kopardınız beni akşam akşammmmmmmmmmTabe yaa KK nın beslemeleri değilikGiy kürkünü at havanı
Bitsin valla yaa oufffgeçsin şu zaman bitsin bu askerliik
hesnoşum hıc ummadıgım bı saatte nişanlım aradı da o yuzden sana bı ıyı geceler bıle dıyemeden cıkmak zorunda kaldım k.bakma canım benım.. afıyet olsun bu arada:44::18: :2:
evet öyle ulaştırma şoför seçilmiş ama çatışmaya gıden askerlerı götürmezmi acaba o açıdan bıraz endişeleniyorum
canımm kas gevşetici iyiki gelmiş akıllarına..iyi bari biraz ilgilenmiş deyyuslarrrtövbe yaa...ama sen bana hiç yazmamışın yoksa beni sevmiyon mu artıkın sen
kopardınız beni akşam akşammmmmmmmmmayrıcana o giyindigimiz kürk degil Duygucumm kazen duymasın hayvan katliamlarına karşıyız kk olarak o giyindigimiz taklit
Bu fotografı askerimi ziyarete gittiğimde çekinmiştikkkk..o zmanlar acemilikte ıspartadaydı, artık mardinde ziyaretine gitmemi de istemiyor, kötü buralar gelemezsin diyor, bekle beni yazın her şey güzel olcak diyor sabrediyorum ama onu çokk özlüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?