Önemli değil canım anladım zaten bir durum olduğunu afiyetle yedim valla ohh miss gibi
İlla ulaştırmaya görevlendircekler diye bir şey yok askeriye içerisinde de görev verebilirler sonuçta komando değil, ayrıca komutanları da taşıyabilir merkeze eğer şoför olursa canım hemen aklına kötü şeyler getirme...
Evet getirmişler Allahtan, istirahat süresi bitti ama hala şikayetleri bitmedi, yürüyemiyor, yarın yine revire gidecek sevk etmelerini isteyecek... İnşallah bir hal çaresine bakarlar....
Razişim sen de beni kopardım yahu, sanal ortamda kim bulmuş gerçek kürkü, ortam sanal tabe kürk de sanal olacakYoksam karşıyı tabii ki kürke hayvansever biri olarak ilk ben dur derim
Evet doğu olunca gidilmesi sorun oluyor canım, nişanlın haklı, Allah sabır versin ne diyeyim, gün bize de gülecek nasılsa
Bu arada Razişim sana niye darılayım canım bir şey mi yazmıştın ki benimle alakalı belki görmemişimdir o yüzden yazmamışımdır, yoksa seni unutur muyum kuzu yaa
delüü..kazen de face böyle bi açıklama yapmıştı da bende ondan şeettim ay kıyamam onlara yaa gerçekten vahset (
bencede cnm sevk istesin gene inşaALLAH verirler..
yoo yazmamıştımm hani dedim bi takılmamışın bilem sevmiyon sandım ama anladım ki beni seviyosun
Bak sen hele triplere bak seviyon sevmiyon papatyan var mıHehehehe
Geldi mi kıs kocan... :44:
var varrr sevioo sevmiyooooo seviooo sevmiyooooo seviyooooo
kociş geldi canım
Evet doğu olunca gidilmesi sorun oluyor canım, nişanlın haklı, Allah sabır versin ne diyeyim, gün bize de gülecek nasılsa
Şafak İnşallah 222...
Mehtap 9-12 aras İnşallahhh...
naz maz kabul etmiyorum hadi topluca silkelenme zamanıCanım benim yaaa çokk teşekkür ederim gerçekten...canımsın..salmıycam sağol ama azcık nazlı bi dönemdeyim nedense...
Yaaa ne güzel mehtaplar mehtaplarrr bende o eksik işteee
vaay be bugünleri çok beklemiştim geldi sonunda tickerim süper
Şafak : 55
Samsun
kızlar bir de bişey sorcam ben bu smiley leri hep bakıp yazıyorum altta toplu olarak çıkmıyo o konuda yardımcı olabilecek var mı ?
Canım benim de mehtap umudum yoktu ama ummadığım bi anda Allah yardım etti çok şükür darısı başına İnşallah
şafak 110 itfaiyeeeee
Yandımmmmmmmm[/QUO
slm canım nasılsın .. hadi bakalım ıns cabucak gecer benım 122 kaldı yaa
şafak 110 itfaiyeeeee
Yandımmmmmmmm[/QUO
slm canım nasılsın .. hadi bakalım ıns cabucak gecer benım 122 kaldı yaa
saol cnm iim sen nasılsın, inş hayırlısıyla bu günlerde geçecek tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?