- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Merhaba kızlar ben de yaklaşık bir buçuk ay önce burada sizinle şafak sayıyordum, her şey yolundaydı(ufak tefek şeyler hariç). Benimki ameliyat olup bir ay erken geçti evine ertesi gün de beni terk etti. Her şeye olan hevesim kırıldı,moralim bozuk.. İnşallah benim gibi şeyler yaşamazsınız.Hepinizin şansı bol olsun arkadaşlar.
mardin kelimesini duydum hemen atladımdayanamadım
benimde askerim mardinde. :26:
ama siz askerliği çoktan yarılamışsınız yaa bende istiyorummmm
canım dün çıkmıştım kusura bakma yeni gördüm.benim adım buket
kızlar içim şiştiii şiştiiii patlıyorum sıkıntıdan ...
Bu kadar sıkıştırması normal mi şafağın ya
kızlar günaydın hayırlı kandiller Allah dualarımızı kabul etsinz tez zamanda kazasız belasız askerlerimizi geri getirsinn :26::26:
nişanlım gece silahların orda nöbet tutuyo gündüz uyuyo iletişimimiz sıfıra inmek üzere. çok yoruluyodur eminim ama ben üzülmiim die yok iiyim fln dio
normal bence canım.ha gayret az kaldı diye diye kendimizi bitsede gitsek moduna odaklıyoruz.zaman geçmeyincede sıkılıyoruz.düşünsene ben şafak 60 da iken oo daha 2 ay var çokmuş diyolardı halbuki bana sanki 2 haftacıkmış gibi görünüyorduşimdi de kuş kadancık gözüküyo
Okuyunca var ya acayip bi içerledim üzüldüm yaa..tabi ki büyük vefasızlık olmuş ama her şeyin hayırlısı, eğer sevgin yaşıyorsa inşallah aklı başına gelir yaa...ne bileyim belki başka bi şey vardır hayat bu sağlığıyla ilgili bi sorun falan...bilemedim yaa..çok zordur asker beklemek çokk..
Ayy mardinde mii?? atla tabi kızz ortak nokta iyi oluyor :) Darısı başınıza canım geçer bi şekilde merak etmee, ne olarak yapıyor ki askerliğini acaba?? Benimki nöbetçi astsubay.
Ne demek canımMemnun oldumm
Yavrucumm bak yapma böyleee yaa...moralini böyle düşürürsen askeri nası karşılayacan gelince neşeyleee...şurda ne güzel 1 ay bile kalmamış yerinde olmak isteyen kaç kişi var hatırlatırımm,kızarım bakk
Hayırlı kandilleri öncellikle Allah dualarımızı kabul etsiinn..bugün Peygamberimizin (S.A.V.) doğum günü.. Bol dua etmekte fayda var..
E o kadar olcak yavru kuş erkek o daha dayanıklıdır merak etme, mızmızlanmıyo en azından sen ona iyi davranırsan zaten yetiyodur ona
canlarım şafak azaldıkça bunalıyorum...
amin amin inşallah :26:
yok gittiği günden beri ne burda sıkıntı varsa söledim ne ters davrandım asla yapmam öle yazık orda uzakta kıyamamm
ben hep yanındayım çalışmıyo olsam sabahlicam onla ama çok zorr :) idare etcez artıkk çat patt :)
Ne demek canımMemnun oldumm
Vall aben onu bunu bilmem keşke benim de 20 günüm kalaydı da bunalaydımmValla yine de çok kafanda bunu abartma bence güzelim, sadece gitgide sabırsızlandığını anlayabiliyorum ama cidden şükretmelisinnn yapna böyle
ayy bencede kalmış 20 gün oh miss :) henüz 2 haneye bile düşememişken nası özenilesii :)
Hah işte o zaman sorun yok, senin anlayışın yanında olman ona yetiyordur,tuttuğu nöbet vızz geliyordurrediliyo idare yaa,benimki de 3 günde bi gece nöbetinde ben de çalışmasam dediğin gibi sabahlayasım geliyor ama biz d emecbur hayatımıza devam etmek zorundayızzz
aynen ölee, azıcık dişimizi sıkcaz önümüzdeki askerlik engeli bitmiş olacakk
bu arada nerde askerlik yapıyoo, sen nerde çalışıyosun :)
Tabi kii sabır sabır sabıırr...bize de bence bi tesbih lazım yahuBenimki mardindee, ben de istanbuldayım bi hukuk bürosunda çalışıyorum canım, stajyer avukatım şimdilik :) Senn??
Tamam baby düzeleceğim söz..
Vall aben onu bunu bilmem keşke benim de 20 günüm kalaydı da bunalaydımmValla yine de çok kafanda bunu abartma bence güzelim, sadece gitgide sabırsızlandığını anlayabiliyorum ama cidden şükretmelisinnn yapna böyle
Hah işte o zaman sorun yok, senin anlayışın yanında olman ona yetiyordur,tuttuğu nöbet vızz geliyordurrediliyo idare yaa,benimki de 3 günde bi gece nöbetinde ben de çalışmasam dediğin gibi sabahlayasım geliyor ama biz d emecbur hayatımıza devam etmek zorundayızzz
Hatta bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sevgilim yarın burda..
<3 <3 <3
kızlar içim şiştiii şiştiiii patlıyorum sıkıntıdan ...
Bu kadar sıkıştırması normal mi şafağın ya
bitmiyo yaaaa :84::84::84::84::84::84:
sen kimin için baş sağlığı diledin yasemin ?bitmiyo yaaaa :84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?