Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Okuyunca var ya acayip bi içerledim üzüldüm yaa..tabi ki büyük vefasızlık olmuş ama her şeyin hayırlısı, eğer sevgin yaşıyorsa inşallah aklı başına gelir yaa...ne bileyim belki başka bi şey vardır hayat bu sağlığıyla ilgili bi sorun falan...bilemedim yaa..çok zordur asker beklemek çokk..

mardin kelimesini duydum hemen atladım dayanamadım
benimde askerim mardinde. :26:
ama siz askerliği çoktan yarılamışsınız yaa bende istiyorummmm

Ayy mardinde mii?? atla tabi kızz ortak nokta iyi oluyor :) Darısı başınıza canım geçer bi şekilde merak etmee, ne olarak yapıyor ki askerliğini acaba?? Benimki nöbetçi astsubay.

canım dün çıkmıştım kusura bakma yeni gördüm.benim adım buket

Ne demek canım Memnun oldumm

kızlar içim şiştiii şiştiiii patlıyorum sıkıntıdan ...
Bu kadar sıkıştırması normal mi şafağın ya

Yavrucumm bak yapma böyleee yaa...moralini böyle düşürürsen askeri nası karşılayacan gelince neşeyleee...şurda ne güzel 1 ay bile kalmamış yerinde olmak isteyen kaç kişi var hatırlatırımm,kızarım bakk

kızlar günaydın hayırlı kandiller Allah dualarımızı kabul etsinz tez zamanda kazasız belasız askerlerimizi geri getirsinn :26::26:
nişanlım gece silahların orda nöbet tutuyo gündüz uyuyo iletişimimiz sıfıra inmek üzere. çok yoruluyodur eminim ama ben üzülmiim die yok iiyim fln dio

Hayırlı kandilleri öncellikle Allah dualarımızı kabul etsiinn..bugün Peygamberimizin (S.A.V.) doğum günü.. Bol dua etmekte fayda var..

E o kadar olcak yavru kuş erkek o daha dayanıklıdır merak etme, mızmızlanmıyo en azından sen ona iyi davranırsan zaten yetiyodur ona

canlarım şafak azaldıkça bunalıyorum...

amin amin inşallah :26:
yok gittiği günden beri ne burda sıkıntı varsa söledim ne ters davrandım asla yapmam öle yazık orda uzakta kıyamamm
ben hep yanındayım çalışmıyo olsam sabahlicam onla ama çok zorr :) idare etcez artıkk çat patt :)

canlarım şafak azaldıkça bunalıyorum...

Vall aben onu bunu bilmem keşke benim de 20 günüm kalaydı da bunalaydımm Valla yine de çok kafanda bunu abartma bence güzelim, sadece gitgide sabırsızlandığını anlayabiliyorum ama cidden şükretmelisinnn yapna böyle

Hah işte o zaman sorun yok, senin anlayışın yanında olman ona yetiyordur,tuttuğu nöbet vızz geliyordurr ediliyo idare yaa,benimki de 3 günde bi gece nöbetinde ben de çalışmasam dediğin gibi sabahlayasım geliyor ama biz d emecbur hayatımıza devam etmek zorundayızzz

aynen ölee, azıcık dişimizi sıkcaz önümüzdeki askerlik engeli bitmiş olacakk
bu arada nerde askerlik yapıyoo, sen nerde çalışıyosun :)

aynen ölee, azıcık dişimizi sıkcaz önümüzdeki askerlik engeli bitmiş olacakk
bu arada nerde askerlik yapıyoo, sen nerde çalışıyosun :)

Tabi kii sabır sabır sabıırr...bize de bence bi tesbih lazım yahu Benimki mardindee, ben de istanbuldayım bi hukuk bürosunda çalışıyorum canım, stajyer avukatım şimdilik :) Senn??

günaydın kızlar.ben şafağımı sayarken meğersem 1 gün önceden gidiyormuşum dün anladım bunu şafak takvimi yapınca :)

bu arada hayırlı kandiller hepinize.

Tabi kii sabır sabır sabıırr...bize de bence bi tesbih lazım yahu Benimki mardindee, ben de istanbuldayım bi hukuk bürosunda çalışıyorum canım, stajyer avukatım şimdilik :) Senn??

hakkaten ölee tekirdağ çerkezköyde benim nişanlımda, bende finans sektöründeyimm adanadaa :)

günaydın kızlar mevlid kandiliniz mübarek olsun dualarım tüm askerlere ve askerime

Tamam baby düzeleceğim söz..

Hatta bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sevgilim yarın burda..

<3 <3 <3

Son düzenleme:
oyy benm kuzum gece nöbetinde die uyuyodu tüm gün, az önce aradı bi sesini duyim geri uyicam dedi. kıyamam yaaa hayırlısıyla gelselerdi bii

Kızlarrr 14 şubat bizm yıldönümümüz askerime koli yollucam da başka başlıkta görüp paylaştım ama sizin de fikrinizi istiyorumm:

öncelikle düşüncemi yorumlayınn: şimdi dışarıyla pek işleri olmuyo ama benmki misafirhane gibi bi yerde kalıyo istediğini giyebiliyo, güzel bi pijama takımı düşünüyorum,ayrıca oto dergilerini çok seviyodu ondan alcam aylık bi iki tane, bi de karikatür kitabı falan böyle eğlenceli bi kitap alıyım diyorum arasına da yazdığım bi kaç şey var onları koyarım gene, bi de son çekinip çıkarmadığımız fotolardan... artııı diş fırçası (gülmeyinnn benmkinin aynısının mavişii) diş fırçalamaya yeni yeni alışıyo geçen lafı açıldı hoşuma gitti hep zorluyodum daaaa... aklıma gelirse başka şeyler de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…