dua ilaçtır ...
Oh maşallah bizde mayısta dünya evine gircez
mayıs dedin mi heyecanlanıyorum aakideşş
kşke bizimde belli olsaama gel görki ailem bile karsı ona offf offf
kşke bizimde belli olsaama gel görki ailem bile karsı ona offf offf
ben her mayıs heecanlanıyorummm arkideş :)))
hemm belkiii bendeeee bişeler yaparımmmm :))) düğün değildee nişan düşünüyoruzz eylüle kadar . benimde hava atasım geldi hehehh
Neden canım
akrabayız karakterlerini sevmiyormus annem babam.. halbuki 5 yıl bitti ufacık bir yanlışını görmedimm
ama üzülme lütfen... her şey yoluna girer siz birbirinizi sevip istedikten sonraa ooo dünya vız gelmeli size
umarım hersey yoluna girer beklıyoruz :)
sizin mayısta ne var canım :)
hadi inşallah bizde ekimde nişanladık 2012 nişanlıllıkta cok güzel duygu nasip etsin Allahım
Neden canım
akrabayız karakterlerini sevmiyormus annem babam.. halbuki 5 yıl bitti ufacık bir yanlışını görmedimm
umarım hersey yoluna girer beklıyoruz :)
üzülme canım şimdi buna sıkma canını gelsin hersey yoluna girer..
siz sevin pes etmeyin
bizim mayısta 8. yılımız var. 7sinde sevgilim gelicek bakalım eylül gibi düşünüyoruz şimdilik ama tam bi tarih yok ortada. ay ne heyecanlı iş bunlar yaaa:))
zatenn bi çeyiz telaşesi aldı götürdü beni :)
Neden canım
belki annen babanım gözüne bikaç sevmediği hareketi ilişmiştir. merak etme askerlik adamı çok değiştiriyor. annane söye hangi davranışından hoşlanmıyosun diye, erkek arkadaşınlada konuş bence herşey yoluna girer.
doğru demin söylemiştin şaşırdım
inşallah canım dileklerin gerçekleşir,, o çeyiz işin hem yorucu hemde en zevkli şeyi :) bende senelerdir yaptıyorum yaptım eksiğim kalmadı büyük eşyalar kaldı.
bende de şöyle bi anormallik var. önce büyük eşyaları aldım. şu an buzdolabının taksidini ödüyorum. bitmek üzere sonra çamaşır ve bulaşık makinesini alıcam
üzülme canım şimdi buna sıkma canını gelsin hersey yoluna girer..
siz sevin pes etmeyin
pes etmiyoruz asla da etmicez... gelsin hayırlısıyla düğünümüzü de yapcaz hersey dediğiniz gibi yoluna girer umarım.. bide ankarada yasıyorum ailem de burda ama evlenirsek istanbula gelin gidicem buna da dayanamıyor ailem..
belki annen babanım gözüne bikaç sevmediği hareketi ilişmiştir. merak etme askerlik adamı çok değiştiriyor. annane söye hangi davranışından hoşlanmıyosun diye, erkek arkadaşınlada konuş bence herşey yoluna girer.
bende de şöyle bi anormallik var. önce büyük eşyaları aldım. şu an buzdolabının taksidini ödüyorum. bitmek üzere sonra çamaşır ve bulaşık makinesini alıcam
aynenbizde çamaşır makinemizle buzdolabımızı aldık
pes etmiyoruz asla da etmicez... gelsin hayırlısıyla düğünümüzü de yapcaz hersey dediğiniz gibi yoluna girer umarım.. bide ankarada yasıyorum ailem de burda ama evlenirsek istanbula gelin gidicem buna da dayanamıyor ailem..
merhaba canım üzme kendini askerin nereye düştü onu merak ettim önce.
myzt arkadaşımız (yasemin) de başka şehre gelin gidecek o konu farklı bişey sen evlendikten sonra olması gereken bişey sen oraya kadar gelde
başka şehir meselesi hallolur.
erkek arkadaşın askerden gelsin iyi bir işe girsin çalışsın çabalasın o zaman hayır diyemezler bence
bol dua et
he birde girebildiğin kadar gir buraya insanın içi ferahlıyor ilaç gibi bende alışkanlık oldu herkes gibi girmeden duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?