Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

29/01/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…cituhanba = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:…flores = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:…narpuz = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 21 DİYARBAKIR' a selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 23 ELAZIĞ' a selam yola devam :123:
:123:…harme = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 47 MARDİN' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

110 lar da ne kadar yığılma var yahuu, bi 15-20 gün sonra önümüz baya açılcak hepiniz çift hanelereee benn de 4 aylaraa..sonra ben de çift hanelere siz depüklereee

kızlar yaa mayıstan sonra teskere alacaklar için 12 ayamı düşüyor askerlik bi bilginiz varmı böle bı duyum aldımda

Senle senin üslubundan konuşmayacağım... İşin aslı Ben seni 2 dk ugrastırayım diye hemen açıklamadım.. böyle olacağını bilseydim direkt söylerdim... Evet internetim en olmayacak zamanda gidiyor adil kullanım hakkı aşıldığı için böyle oluyormuş.. Yoksa kimseden kaçtığım yok.. ben senin seni buldumm namıdeğer elif tuhafsın muhafsın yakıştırmalarını gereksiz ve yersiz buldum.. Bende daha önce burada kimseyle en ufak bir tartışma yaşamadım... Senin gibi biri ilede karşılaşmadım umarım bundan sonrada karşılaşmam.. Buda sana son mesajımmm...

Son düzenleme:
Şafak : 40
Kırşehir

Son düzenleme:

Sen bu üslubu çoktan hakettin.
Aslında ben bu konuyu uzatacak insan değilimde kendini alladın pulladın haklı ilan ettin 2 dk uğraşmışsın ben 2 dk naz yapmışım kabahat olmuş..Direkt söylemen en dogrusu olurdu, emin ol benimde burada tek problem yaşadıgım insan sensin.. Çok arkadasım var burda Allaha şükür hepsi kendini bilen birisi...Namıdiğer Elif falan ben takıldım bunu anlayabilme yetegin sıfırsa benim diyecek birşeyim yok .. Emin ol senin gibilerle konuşmak istediğim en son şeydir, ne güzeldir ki karşıma akıl ve fikir sahibi insanlar çıkıyor..
Son mesajın olması emin ol beni çok sevindirdi.Umarım daha kendine yenilip yazmazsın.

4444. sayfadayız 4444 salatı tefriciye sayısı ,okusakta kendimize gelsek

Beni anlatmışsın canım bizde öyleyiz temmuzda 8.yılımıza gireceğiz..
çok zor asker beklemek ama sabretmekten baska care yok bu acı gercek..

sende tam beni ana-latmışsın cnm. bizde mayısa 8e gircez

vee atarsaaaa 96!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…