nasıl yaniiii:18:
yazmayı unuttum benim ailem de izin vermedi karşı çıktı üstelik kötü huydan falan değil başka sebeblerden
ama biz çok çabaladık erkek arkadaşım ve ben sürekli görüştük ailemle de askere gitsin bakarız hele bi gitsin gelsin dediler
askere gitti çok şükür
Allahın izniyle 6 gün sonra nişanım var inşallahRabbim kimseyi utandırmasın onlar sağ salim gidip gelsinler gerisi boş
merhaba canım üzme kendini askerin nereye düştü onu merak ettim önce.
myzt arkadaşımız (yasemin) de başka şehre gelin gidecek o konu farklı bişey sen evlendikten sonra olması gereken bişey sen oraya kadar gelde
başka şehir meselesi hallolur.
erkek arkadaşın askerden gelsin iyi bir işe girsin çalışsın çabalasın o zaman hayır diyemezler bence
bol dua et
he birde girebildiğin kadar gir buraya insanın içi ferahlıyor ilaç gibi bende alışkanlık oldu herkes gibi girmeden duramıyorum
yok be kuzum ailemin gördüğü ama görmediğim bişeyi yok 6 yıl oldu kaç defa kavga ettik birbirimize bir saygısızlıgımız hiç olmaadı 6 yıl boyunca asktan kör olmadık ki hiç sevmiyolar babası annesini döwermiş oğluda seni döwer lafı halbuki alakası yok.. işimiz hazır şükür gelsin de bir hayırlısıyla herkes karsı bile olsa ben onun için herkesi silmeye hazırım ailelerimiz de görüşüyor aslında bilmiyorum nolcaksa olsn bir glsn de
yapma canm bu kadar göz olmasın gözlerin kimse için aileni silme yarın birgün bisey olur baban sahip cıkar sana sakın öyle seyler düsünme aileni razı ederek evlen..yok be kuzum ailemin gördüğü ama görmediğim bişeyi yok 6 yıl oldu kaç defa kavga ettik birbirimize bir saygısızlıgımız hiç olmaadı 6 yıl boyunca asktan kör olmadık ki hiç sevmiyolar babası annesini döwermiş oğluda seni döwer lafı halbuki alakası yok.. işimiz hazır şükür gelsin de bir hayırlısıyla herkes karsı bile olsa ben onun için herkesi silmeye hazırım ailelerimiz de görüşüyor aslında bilmiyorum nolcaksa olsn bir glsn de
yapma canm bu kadar göz olmasın gözlerin kimse için aileni silme yarın birgün bisey olur baban sahip cıkar sana sakın öyle seyler düsünme aileni razı ederek evlen..
Kör değilim zaten oda ailemin rızasını almadan olmaz benmle ama karsıma almam gerekıyosa da alıcam mecburen bu zmana kdr tek karsı geldiğim hareket bu zaten...
[ımg]http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2/73/865/73865579_danse71.gif[/ımg]
[ı]30/01/2013
poposuna depüğü vurmak üzere olduklarımız
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/turkbayragi.gif[/ımg]Teskereci devre [ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/turkbayragi.gif[/ımg]
[/ı]:123: cituhanba = 07 antalya' ya selam yola devam :123:
:123: flores = 10 balıkesir' e selam yola devam :123:
:123: p_i_n_a_r = 11 bilecik' e selam yola devam :123:
:123: mekselin = 12 bingöl' e selam yola devam :123:
:123: narpuz = 14 bolu' ya selam yola devam :123:
:123: okyanus1 = 15 burdur' a selam yola devam :123:
:123: alya32 = 16 bursa' ya selam yola devam :123:
:123: uguruntugbası = 16 bursa' ya selam yola devam :123:
:123: _ceyda_ = 17 çanakkale' ye selam yola devam :123:
:123: cerenbayram = 20 denizli' ye selam yola devam :123:
:123: yesim. = 22 edirne' ye selam yola devam :123:
:123: harme = 39 kırklareli' ye selam yola devam :123:
:123: saviorangel = 46 kahramanmaraş' a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
[ı]:98: uzun dönem olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
[/ı]
[ımg]http://tata02310.t.a.pic.centerblog.net/femme-gif-157.gif[/ımg][ımg]http://tata02310.t.a.pic.centerblog.net/femme-gif-157.gif[/ımg][ımg]http://tata02310.t.a.pic.centerblog.net/femme-gif-157.gif[/ımg]
4444. sayfadayız 4444 salatı tefriciye sayısı ,okusakta kendimize gelsek
haydi o zaman zinciri başlatalım niyetlerımız askerlık 12 aya düşsün ve askerlerımız erken yuvalarına dönsün olsun 4444 tefrıcıye başlatsak kaç kişi ceker
salat-ı tefriciye duası
allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
enemmmmmmmmmmmmmmEn büyük asker bizim asker Gelsin kuzucuklar tabi erkenden evlerine Ben 50 tane aliyim deroş
vardır bişey mutlaka olmasa bile siz bi şekilde razı etmeye çalışın canımyok be kuzum ailemin gördüğü ama görmediğim bişeyi yok 6 yıl oldu kaç defa kavga ettik birbirimize bir saygısızlıgımız hiç olmaadı 6 yıl boyunca asktan kör olmadık ki hiç sevmiyolar babası annesini döwermiş oğluda seni döwer lafı halbuki alakası yok.. işimiz hazır şükür gelsin de bir hayırlısıyla herkes karsı bile olsa ben onun için herkesi silmeye hazırım ailelerimiz de görüşüyor aslında bilmiyorum nolcaksa olsn bir glsn de
katılıyorum cerencimyapma canm bu kadar göz olmasın gözlerin kimse için aileni silme yarın birgün bisey olur baban sahip cıkar sana sakın öyle seyler düsünme aileni razı ederek evlen..
Haydi o zaman zinciri başlatalım Niyetlerımız askerlık 12 aya düşsün ve askerlerımız erken yuvalarına dönsün olsun 4444 tefrıcıye başlatsak kaç kişi ceker
Salat-ı Tefriciye Duası
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
çok güzel bi paylaşım ben çekiyorum şu an da yeni başladım sizede katılacağım inş. ben bişeyi merak ettim bi topik de dini içerikli mesaj olduğu için silinmişti normal de yasak mı
onu merak etim
ohh bizde mayısta evliliğimizn 1 yılı ve ilişkimizin 7 yılı bitiyorrrr :-d :-d :-d
selam kızlarrr netsiz kaldım hepinizi özledim ve çok çok öpüyorumm...ALLAHA EMANET OLUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?