Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Şafak : 39
Kırklareli
Yaşasın otuzlaaaaaarrrrrrrr

[sıze=3]
aaaaa tezkereci devre ilk sırada yer alıyorum

Yahu önümdeki hatunlar ne ara bittiler hiç farkında degilim

[/sıze]

evde gördüğüm bütün takvimleri çiziyorum
kitaplarımın arasında cep takvimi
duvarda asılı duvar takvimi
masamda masa takvimi
ajandamın ajanda takvimi
.
.
.
artık kaybolmak üzereyim rakamlar arasında
bir an evvel bitsin istiyorum fakat
farkında olmadan
çok mu alıştım ne gün koşturmalara

4444. sayfadayız 4444 salatı tefriciye sayısı ,okusakta kendimize gelsek

Haydi o zaman zinciri başlatalım Niyetlerımız askerlık 12 aya düşsün ve askerlerımız erken yuvalarına dönsün olsun 4444 tefrıcıye başlatsak kaç kişi ceker

Salat-ı Tefriciye Duası
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

enemmmmmmmmmmmmmm En büyük asker bizim asker Gelsin kuzucuklar tabi erkenden evlerine Ben 50 tane aliyim deroş

enemmmmmmmmmmmmmm En büyük asker bizim asker Gelsin kuzucuklar tabi erkenden evlerine Ben 50 tane aliyim deroş

1 elham 3 gülfü okuyup dualarınızı edin başlayın bu cuma değil hafata cuma yani 8 şubatta duasını yaptıralım

50 tubaoguzhan
500 ben alıyorum ((inşallah cektıkten sonra dahada alıcam))

ohh bizde mayısta evliliğimizn 1 yılı ve ilişkimizin 7 yılı bitiyorrrr :-d :-d :-d

Oh maşallah maşallah :) İlişkimizin 7.yılında Mayıs ayında evleniyoruz
Bu böyle uzar gider zincirleme :)

Ana şafak:118
Plakalara gelme şafağı:37
Çift Hanelere gelme şafağı :19

çok güzel bi paylaşım ben çekiyorum şu an da yeni başladım sizede katılacağım inş. ben bişeyi merak ettim bi topik de dini içerikli mesaj olduğu için silinmişti normal de yasak mı
onu merak etim[/QUOTE]

Ben hiç duymadım şuana kadar oyle birşey varsa dinin yasak oldugu yerde benim hiç işim olmaz o zaman, ama canım tam olarak bılmıyorum sayısını belırlersen toplayalım canım tefrıcıyelerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…