Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benım zaten konu dışı oldugunu düşünmüyorum şafaklarla ılgılı yıne askerlık 12 aya düşsün şafaklarımız düşsün dıye ortada bı şahıs yok kımseyı falanda sucladığımız yok bu kadar fevrı davranmana gerek yok cok tşk ederim bılgılendırdığın için orayıda ögrenmiş oldum pek fazla araştırmaya vaktım olmuyor benım de malum calışıyoruz orada paylaşımımızı yaptım konu yıne bızım konumuz sizlerıde oradakı tefrıcıye zıncırımıze beklıyorum.

inşallah canımmm ben çok istiyorum mehmet de yaşlanıyor her geçen yıl sizinki de çok uzamaz inşallah ebruşum
İnşallah tatlımm hayırlısı neyse o olsunn
aa canım ablan nişanlandı he hadi hayırlı olsun darısı sana kuzum
İbo ile de sorunlar oluyo galiba gene üzme kendini canım ya burdamı ki şuanda askerin?nişana gelmedi demişsin?
Amin ablacım İnşallah

Yok ablam burda değil çağırmadım zaten çünkü evde aile arasında burda olsaydı bile gelemezdi babamlar falan bilmiyor çünkü.
Ben hani telefonlada olsa yanımda olmasını istemiştim hergün trip yapması ve konuşmaması beni üzen olay.
Canı istediğinde mesaj atıyordu o kadar şimdi 3 gündür de konuşmuyoruz bakalaım hayırlısı

ve 4 gün erken terhisimiz onaylanmışşş
şafaaaakkkkkk 6 ANKARA
Ayy canım benimm bitti hee inanamıyorumm yaa valla zaman geçiyor ya şuraya ilk geldiğimi zamanı hatırlıyorum 200'lerdeydin şimdi 6 diyorsun yaa

Allahım bir daha ayırmaz inşallah canım benim. inşallah hep mutlu olursunuzz
Artık evlendiğinizde de sivereğe gezmeye gidersinizz

Yok canım söylediği tarihte gelecek bi belirti göremiyorum aman gelmesi en büyük sürpriz zaten ... şaka gibi geliyor şuan sanki gelip tekrar gidecekmiş gibi

doğru diyosun en büyük armağanlarımız hayırlısıyla gelsinler artık sanırım onlar nasıl askerlik psikolojisini bir süre atamıcaklarsa bizde bekleme psıkolojisini atamıcaz gibi görünüyor gerçi ben yarime kavuştuktan bi kaç gün sonra tekrar ayrılıcam.biz ayrı şehirlerdeyiz teskereyi alıp ilk benim yanıma gelcek sonra ailesinin yanına sonra temelli izmir inşallah

enem herkeste aynı şey bi gerginlik bi yanlış anlamalar... Bebiş belki de orada sıkıntılı birşeyler olmuştur sana trip yapıyor gibi gelmiştir... Üzme tatlı canını sakın düzelir aranız ...naptıklarından kendilerinin de haberi yoktur muhtemelen

hadi inşallah canım bazen diyorum ki evli olsaydık da öyle bekleseydim...geldiğinde hiç ayrılmazdım dibinden en azından falan diye sonra da evli olup da bekleyenleri de görüyorum Allah tüm askerlerimizin ve bekleyenlerinin yardımcısı olsun...

Amin evli olup beklemeninde ayrı bir zordur canım ya.herşeyin bi zorluğu var.

Zaman dondu kaldı yerinde sanki dediğim şafaklar vardı benim...Geceleri yastığa gömüp başımı hıçkırıklarımı gizlediğim... Şimdi diyorum ki ne atlet ne don atınca 10

Doğrudur tatlım olabilir ama insan paylaşır değilmi. ben nolursa olsun herşeyimi söylerim ilk onunla paylaşırım ama o hiç paylaşmaz.
O gittikten sonra hep birşeyler oldu hayatımda ama o hiç yanımda olmadı aksine daha da köstek oldu. ama ben ona hiç böyle yapmadım 4 sene boyunca nolursa olsun hep yanında oldum.
Biliyyorum kolay bişey değil askerlik ama bu kadar bencil olmamaları lazım.

ya canım tabii ki paylaşması anlatması gerekir...Ama düşünemeyebilirler bunu ... sen üzüldüğünle kalırsın.. takılmamaya çalış

Amin evli olup beklemeninde ayrı bir zordur canım ya.herşeyin bi zorluğu var.

cANIM BEN EVLİ BEKLIYORUM COK RAHAT VALLA GIDIYORUM GELIYORUM EVCILE CIKIYORUZ RAHAT TL KONUŞUYORUM INT ŞUYDU BUYDU AMA BEKAR OLSAM EMINIM BU KADAR RAHAT OLAMAZDIM AİLEM BI 10 DK TLLE KONUŞURKEN CAGIRIR KIZARDI AMA COK ŞÜKÜR ŞU AN COK IYIYIM TABIKI HERŞEYIN ZORLUGU VAR AMA HERKEZDE BENIM GIBI RAHATTIR DIYEMEM ILLAKI COK ZOR GECIRENLERDE VARDIR

ya canım tabii ki paylaşması anlatması gerekir...Ama düşünemeyebilirler bunu ... sen üzüldüğünle kalırsın.. takılmamaya çalış

Öyle yapmaya çalışıyorum tatlım. Artık tanıyamıyoruım kendimi konuşmuyorum artık fazla bi tuhaf oldum düşüncelere dalıyorum psikolojimin hiç iyi olmadığını düşünüyorum ama napim sağlık olsun bunada şükür.

Tabii evli olmadığımız halde bizim telde konuşmamızda gidip gelmemde hiç bi zaman sıkıntı olmadı çok şükür

Elbette buna da şükür...Tüm olanlar özleminin büyüklüğünden canım...Hepimiz aynılarını yaşadık yaşıyoruz ...

Elbette buna da şükür...Tüm olanlar özleminin büyüklüğünden canım...Hepimiz aynılarını yaşadık yaşıyoruz ...

Evet tatlım Herkes bu yollardan geçmiş bazıları zorlukları aşabilmiş bazıları aşamamış.
İnşallah hepimiz hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…