Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gittim geldim :85: her şey çok güzeldi kızlaaar... biz yan yanayken hiç kavga etmiyoruz bunu öğrendim artık, bu yüzden biz hiç ayrı kalmayalım demek ki her şey uzaklıktan, hasretten, yalnızlıktan, can sıkıntısındanmış :26: artık aşıkımı gelene kadar canlı kanlı karşımda göremicem; ama buna da çok çok çok şükür :109: benim yerimde olmayı isteyen kaç yaren var, isyan edip onlara haksızlık etmicem aşkım bana ilk kez gül aldı otobüsten indim baktım koşa koşa bana geliyor karnını tutarak heralde koşmaktan böğrü ağrıdı diye içim cız etmişti ki yanıma gelir gelmez koynundan kırmızı bir gül çıkardı çok ama çok mutlu oldum. sinemaya gittik, yemek yedik, tavla oynadık, oturduk, yürüdük... onunla en basit şey bile dünyanın en gözde şeyiymiş gibi geliyor. sanırım bu aşk... otobüs hareket eder etmez ağlamaya başladım, yanımdaki kız da beni teselli etmeye çalıştı ve "sabret, Allah sabredenlerle beraberdir" dedi gerçekten çok doğru Allah razı olsun kızdan içimi ferahlattı. sabır kızlar... tüm askerlerimiz gelecek hayırlısıyla

Son düzenleme:
Kızlarrr iyi akşamlarr

Uzun zamandır gelemıyodum nısanlım hava degısımınde oldugu ıcın yenı yenı ıyıleştı dikişleri yeni alındı cok sukur bunu da atlattık bu arada yuzlere dustuk cok sukurler olsunn.. Nısanlım buradayken yavas yavas evlılık hazırlıgımızı sekıllendırıyoruz beyaz esyalarıızı fılan aldık yakın zamanda da tarıh alıcaz Allah nasıp ederse o kadar alıştım ki burada olusuna sankı hıc gıtmıyıcekmıs gıbı hıssedıyorum ama malesef donucek ve ben yıne ılk gıttıgı gun kı gıbı kotu olucam az almıs cok kalmıs farketmıyo bu askerlık tamamen bıtmeden rahat yok...

:92: 11.02.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

….82 yener_tugba…

…82 superisiii…

...84 duygum...

...88 holofira...

…97 fatihatice03…

…97 duygum...

…98 bOniTO…

…99 DerinSu…

...99 cesurcvcv...

…99 ErreS…

…99 kubra17…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 101 omerabia…

...104 hera91...

…104 goqce…

…125 SeNLeYM…

... 144 kelebek.hill ...

… 168 H_İ_S …

…179 iboebru….

…190 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....191 nesliiiiiiiiii...

…192 Brrk…

...192 OZGEGURUR...

...192 esraa42...

...193 dilara1331

...194 kelebekd ...

…194 Kayra95...

…194 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....284 chidoshimedo....

...284 GRGR...

...284 mayamaya11

...284 tugbaoguzhan

...284 BerlD...

...284 svsaskim...

...284 kmleomer...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...317 Mervens...

...373 xxIpekxx...

...374 depresiffpolyanna...

...375 nesilll...

...377 tugcehayati...

...377 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

canım ben manevi bir şey yaptım çok sevdiğim bir roman vardı onunla da paylaşmak istedim. kitabı ona götürdüm her bölümün başına küçük küçük notlar bıraktım. ama beyfendi kitabın orda zarar göreceğini öne sürerek bana geri verdi tüm hevesim kursağımda kaldı ben de bak dedim ben sana böyle böyle bir sürpriz hazırlamıştım ama sen bozdun sonra gülüştük falan... küçük, anlamlı bir şeyler olmalı, onu şaşırtmalı; ama ne bu arada canım zaten 3 ay sonra gelecekler inşallah hala öyle şeylere ihtiyacı var mıdır ki :44: biz de kardeşime son zamanlara doğru öyle ihtiyaç kolisi hazırlamıştık ama çoğunu kullanmamıştı alt devrelerine dağıtıp gelmişti kuzum ben Mehmet'in doğum gününde U.s Polo Assn. - Kendi Polonu Tasarla bu siteden tişört sipariş etmiştim. renklerini sen ayarlıyorsun, armayı istediğin şekil ve boyutta seçiyorsun, koluna istediğin bir yazıyı işletebiliyorsun. max 12 haneli falandı. ben isimlerimizin baş harflerini yaptırmıştım çok hoşuna gitmişti hiç üzerinden çıkarmadı diyebilirim. arkadaşlarım da çok beğenmişlerdi. sen de bir bak istersen oraya gömlek, sweat de var

11/02/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

…alya32 = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ

…mekselin = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
:123:…narpuz = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123:…harme = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:…aalis = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Yeni gelen yarenler vardı, eğer panoya eklenmek istiyorsanız bana özel mesaj atın lütfen, şafağınızı bilmiyorsanız silüs tarihinizi yazın, ben hesaplarım itinayla

hesnaaam kuzum tatili de yedin mehtabı da eşin yanında olduğu için eminim çok güzel geçmiştir bu nedenle sormuyorum nasıldı diye iyileştirebildin mi kocişini :44:

Bu arada doğan güneşi görüp giden yarenler oldu

_CEYDA_, alya32, mekselin, p_ı_n_a_r, cituhanba, flores ve adını hatırlayamadığım listede olmayan yarenler artık birer Hür General

Hepsini toptan tebrik ediyorum, Allah bir daha ayırmasın diyorum, anınızın kıymetini bilin diyorum, daha ne diyeyim bir güzel depüklüyorum

Canım çok güzel mehtap yapmışsınız... Ne güzel işte böyle kavgasız gürültüsüz güzel güzel anlaşın hee arada bir kavga edin ki tadı çıksın Neyse şükret bak çok az kaldı sizin 3 ay kalmış maşallah yaa

Geçmiş olsun canım... Allah sağlık sıhhat versin de gitmelerine diyecek bir şey yok maalesef tamamen gelene kadar böyle med-cezirler yakacak içimizi...
hesnaaam kuzum tatili de yedin mehtabı da eşin yanında olduğu için eminim çok güzel geçmiştir bu nedenle sormuyorum nasıldı diye iyileştirebildin mi kocişini :44:

Ahh evet hepsi bitti gitti yarın veletlere kavuşuyorum

Mehtap aslında güzel geçti ama çabucak bitti, evde yapılacak işler vardı, bir de arabayı sattık yeni araba aldık bana, onlarla uğraştık, aile ziyaretleri derken nasıl geçti anlamadım, yok yok Ankara da geçen mehtapların hepsi böyle oluyor maalesef... İşten güçten anlamıyoruz bir şey... Biz de Nisanda görüşebileceğiz sanırım tekrar hiç bir fikrim yok Eşim iyileşti Allaha şükür iyi ama bacaklarını çok kıvıramıyor üstüne basarak oturamıyor falan onlar da zamanla iyileşecek

RAZİŞ : Razişim eşin yine rahatsızlanmış sanırım, çok geçmiş olsun kuzum... Şimdi iyidir inşallah... Ne zaman var kontrolü az mı kaldı... Bari bu sefer tamamen gönderseler yaa durumu ortada işte... Hayırlısı ne diyelim... İnşallah senin moralin yerindedir...

ohhh nilüyee bak sen yüzüne resmen kan gelmiş yareni ile görüşünce ( isyan etmeyi bırakmış... ama doğru söyleişsin kuzum herşey özlemden hasretten bizde yanyanayken kavga etmiyoruz ama işte hasret ağır geliyor bazen... senmi gittin askerinin yanına çok sevindim valla mehtap sırası bende 23 gün sonra bende yazcam buraya aşkıma sarıldım diyeee

hayırdır canım ne oldu ki askerine, inşallah tez zamanda iyi olur öyle kuzum gelecekler diye seviniyoruz gidicekleri günü düşünüyoruz inşallah tamamne hayatımızdan çıkar şu askerlik bi an önce bitip gitsin

tesekkür ederim kızlar yardımlrınız için çok yardımcı oldunuzz
Canım Valla benimkinin doğum günüde 14 şubat. Ben tiger aldım çünkü ne alıcağımı şaşırdım.
Birsürü kıyafeti var saat alıp göndermiştim falan ayakkabı hastası olunca benimki bende spor ayakkabı aliyim bari dedim :) Eğer yapabilirsemde börek tatlı yapmayı düşünüyorum. pek içime sinmedi ama napim alıcak başka bişey bulamadım :S

Canım benim biz hala aynıyız ya ben perşembe akşamı aradım bana konuşcak bişeyimiz olmadığı için mesaj atmadığını falan söyledi eğer konuşcak bişey olursa atarım dedi bende sinirlendim kapadım tlfnu bir daha da aramadım mesaj atmadım. c.tesi pazar çarşı izininzdeyi sınavı olduğu için hiç msj atmadı aramadı msne gir diye bende hiç girmedim sinirlenip öyle işte tatlım.
Ahhh geldim evime, insan ne kadar yalnız da kalsa kendi evini çoook özlüyormuş... Şafak da epey düştü
Hesnaa ablam hoşgeldin özlettin kendini valla :) Kocişinin iyi olmasına sevindim. İnşallah bu son ayrılıklarınız olur ablam :)
Tatlım ne güzel bir gün bir güncüktür. Herşeyin güzel gittiğine sevindimm Bu son ayrılığınız inşallah 81 gün sonra tamamen senin
Oyy kıyamam sana tatlım ağlamışın yinr üzme kendini bunada şükür çoğu zaman görüşebiliyorsunuz. Allahım bir daha ayrılık vermesin. Bir daha küslük yaşamayın canım benim siz birlikteyken güzelsiniz

Geçmiş olsun canım. Hayırdır nişanlının neyi var?
Eki Görüntüle 630081
Gelirayak yaptı yapacağını yine

Ayy tatlımm çoookk güzel olmuş yaa :)
Seninki amma ormantikk hee iki ormantik birbirini bulmuşşş sende ondan fenasın :)

eee evet şey ... ikimiz de romantikiz ama ben çok odundum nasıl oldu da romantik oldum bilemiyorum

Selam kızlar bayadır yoktum bu gruptaaa net yoktu evde :) nasılsınız benı tanıyan varmı bılmıyorum ama tekara tanıtıyımmm adım emıne evlıyım 2senelık konyada yasıyorumm 21 yasındayım asker yarneıyım safagımız atarsa 90 :) yarım sırnak'ta alllahım hepımızı tez vakıtte kavustursun sevdıgımıze :) yorum yapanlar bana cevap olarak yazımı begenırse sevnırım ancak oyle anlıyorum yapıldıgnı :)

Eki Görüntüle 630081
Gelirayak yaptı yapacağını yine

benimkine dedimki kadınlar kulübünden bi kızın sevgilisi böyle bişey yapmış anlattım
5 dk sonra aradı aşkım kral tv yi aç mesaj yolladım diyo Aallaahımmmmm romantiğin önden gideni
kızdım bunu mu yaptın bak cocuk ne yapmış dedim dior ki aşkım daha dün teslim oldum kimseyi tanımıyorum
napim adamların eline fotokopimi verim diyo
acıdım yahu doğru şimdi ne yalan diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…