Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimki de yapmadan önce bağırmış koşun dışarda olay var diye millleti dökmüş dışarı sonra da hadii işe yarayın demiş vermiş ellerine kağıtları

huhuuuuu 3. sıradayımmm yaaaa :))

atarsa 83

çok romantik vallahi bayıldım bende ne yapim senin kadar şanslı değilim
açtım kral tv yi mesajın geçmesini bekliyorum
ya canım bazı insanlar fazlasıyla gösterebilir ,bazıları içinde yaşar... bazıları da sırf göstermelik yaşar... göstermelik olmasından iyidir içinde yaşaması boşversene... elbette mermilerle vs yazar o da adını vs.. yapar yani..kral tv ye mesaj yoollayan onu da yapar üzme tatlı canını

yok yahu ne üzülcem takılıorum öle ben aynen dediğin gibi zaten katılıyorum

çok sağol canım arada bir kavga etmek mi döner dönmez başladık zaten yeni araban hayırlı olsun, artık bi ankara turu yaparsın benime ankaradakiler curcunayla geçiyorsa en iyisi senin istanbula gitmen demek ki. orda da askeriyede geçiriyorsunuz gerçi, daha da curcuna amaaan yanında olsun da... zamanla geçer kalan ağrıları da atlattığı şey basit değil

razişin kocişi yine mi rahatsızlanmış :105: inşallah bir an evvel kavuşur sağlığına, tamamen göndermeleri de çare değil ama başka yollar denenebilir en azından

ah canım yaa tez zamanda barışın ne inatçı çocuk aynı mehmet sen de az değilsin ama ben hiç dayanamam ne kendine getirir bu oğlanı :26: ağladım canım ya çok tuhaf Allah'tan o suratını asmıyor, gülümsüyor bana hep, bir de onu üzgün görsem mahvolurum çok şükür şimdiye kadar en fazla 2 ay ayrı kaldık

aynen canım ya 7 saatçik de olsa çok iyi geldi ben gittim canım yozgata, yakın zaten. haftasonu çalışıyor olmasam her ay giderim de... şartlar el vermiyor. 23 gün sonra mehtabınız var demek çok sevindim canım sanırım ömer izin kullanacak :44:

Eki Görüntüle 630081
Gelirayak yaptı yapacağını yine

süpeeer ya bayıldım aşka bak

Huuu huuu,topikte aşk kokusu var bol bol
Nilüü;biz de oyleydik anacım dönünce düzeliyorlar sabret birazcık.Alttan al,duymamazlıktan gel sözlerini,cevap verme,tamam de geçiştir;bi şekide hallet ama.Dönünce formatlarsın sen onu
Hesna;mehtabın kralını yaşamıssın çok sevindim canım:13:
Raziş;gecmiş olsun tatlım,Allah göstermesin tekrarını
Diğer yarenlerimize de selamlar saygılar efemm
Tezkere alanları tebrik ederim,Rabbim ayrılık yaşatmasın artık
Yeni yarenlerimize de sabır dilemek düşer,Allah kavuştursun

yok yahu ne üzülcem takılıorum öle ben aynen dediğin gibi zaten katılıyorum

O dediğin çok doğru tabi kızzz tuğbiş..herkesin yaşama biçimi farklıı..ben de çok fazla romantik değilim bizimki karşılıklı dozunda, bazen mesela bu ara çok odunsun maşşallahhh diyorum, bazen de öyle şaşırtıcı bi hamle yapıyor mesela duygusallıktan gözlerim doluyor,mutluluktan uçuyorumm herkesin yapısına göre değişir yani mesela senin uğurun yaptığını benimki yapmaz bildiğim için ben de beklemem onun tarzı da benimki de farklıı Allah herkesin gönlüne göre versinn,mutlu olalım her zamannn

Ayrıca bence onunki şunu yapmış bunu yapmış diye de kıyasa sokma ıpekcim sinir olabilir bu duruma şahsen ben de hiç hoşlanmam mesela benmki de sevmezzz...bırak içinden ne geliyorsa onu yapsın ama tabi ki çok odun giderse baktın güzel bi dille ifade edersin ben senden bi şeyler yapmanı çok isterdim hiç mi içinden gelmiyo yaa falan diye naz yaparsın

Aminn bütün yarenleri Allah kavuştursun, seni de tabii beni dee şekercim Yanımıza gelince bütün gerginlikler bitecek dediğin gibi inşallahh

Son düzenleme:

mehmet diyor ki; kız dediğin biraz ağır olur öyle her şeye pat pat cevap vermez eğitimli biriyle birlikte olmamak gerek, kızın gözü açılmamış olmalı tek çare o gibi görünüyor canım zaten, hele bi gelsin de o zaman da yeni sorunlar çıkar ama şu askerlik psikolojisinden bi kurtulsunlar

Aminn bütün yarenleri Allah kavuştursun, seni de tabii beni dee şekercim Yanımıza gelince bütün gerginlikler bitecek dediğin gibi inşallahh [/B]
Bitiyor kelebekim bitiyor insallah kavusacaksınız hepiniz sağ salim;Sevgilim tezkereyi alana kadar canım çıktı hergun kavga ediyorduk tabi ayrılıyorduk daNilü ye bakınca kendimi gördüm
Kasım da geldi benim sevgilim,eskisi gibiyiz artık
Askerlik ilişkiler için büyük bir imtihanUmarım hepiniz çooo..ok mutlu olursunuz

Bende aynı sözleri duydum canım emin ol.Bana cevap verme,diklenme bana diyordu.Halbuki hic oyle bişey yok.Sen zoru gördün beklemeyi istemiyosun diyordu;çok kırıcı konuşuyorlar farkındayım.Ama hepsi gececek inan ki..Döndügünde,senin bekledigini goruyor ya;işte o zaman anlıyor kıymetini..Allah huzur versin size tatlımm,cabucak atlatın bu zor dönemi

Ohh ne güzell Allah bi daha ayırmasın inşallahhh..harika bi duygu olmalııı
Biz de çok kavga ediyoruz yaa dönem dönemmm..ikimiz de elimizden geleni yapıyoruz ama hep yeni bi konu çıkıyor, çok gergin bi dönem yapcak çok bi şey de yokkk..imkan yok ki yanına gidiyim ben gitsem o gelme diyor ktü buralar diyorr Ben de en son Kasım da gördü yarimiii ah ahhh ne güzel günlerdiii.... çabuk geç mart nisan mayıs hazirannn..getir bana sevgilimi TEMMUZZZ

Amin hepimizi insallah canım,süper bi duygu
Doğuda yapıyorsa;ıkı kat daha zor oluyor.Gidemiyorsun,gelemiyor;tehlikeler var vs vs bi cok engel oluyor.Orda gercekten cok zor şartlarda bi dönem gecıyorlar,hak vermek lazım.Fakat dedigim gibi en az hasarla kurtarmaya calısın kendinizi.Ailesinden bile daha büyük bi dayanak oluyoruz biz.İleride ki hayatınız için azcık sabır edeceksiniz,zaten bişey kalmamıs 144 ne ki

Şafak : 27
Gaziantep
yaşasın 20 leeeeeeeeerrrr
ay diye birşey yok yahu kaldı şuracıkta haftalar

aynenn çok güzel özetlemişsin bebemmm ... kıyaslandıklarında çok bozuluyorlar...ben de kıyaslansam bozuk atarım...

Mecbur sabredecezz valla bu kadar dayanmışız de miii..bi d ebiz hep ayrı şehirlerdeydik yaaa bi kavuşsak artıkk..gelcek gene ayrı şehirlerde olcazz ama en azından ayda bi en geç kesin görüşüyorduk bi şekilde fırsat yaratıryorduk, hele ünv de okurken daha kolay oluyordu, şimdi dönünce daha zor olcak ama artık zaten söz falan düşünüyoruz bi şeylerr ayrı gayrı nereye kadar he ya kaldı şurda 144 geçerr giderr...

aynenn çok güzel özetlemişsin bebemmm ... kıyaslandıklarında çok bozuluyorlar...ben de kıyaslansam bozuk atarım...

Aynen ben de hiç hazetmem şahsen ondan dedim zati, hatta baya baya kavga çıkarırım ne demek diye

Bizde ayrı şehirlerdeyiz,askerde olmasın da ayrı şehire razıyımsöz falan olursa daha rahat gıder gelırsınız güzel olur.Biz de ne söz var ne nişan

Bizde ayrı şehirlerdeyiz,askerde olmasın da ayrı şehire razıyımsöz falan olursa daha rahat gıder gelırsınız güzel olur.Biz de ne söz var ne nişan

Neyi bekliyosunuz kızz..gerçi koşullarınızı hiç bilmediğim için konuşuyorum tabiii..biz gitmeden istemiştik yapalım tanışma söz falan ama olmadı, erken diye veto yedik babamdan, askerliğin bitmesini istedi babacık kısmetse dönüşte uzatmıycaz çok...neyi bekleyelim ki diyoruz artık, üni den de mezun olduk ben çalışıyorum o da gelince hemen bakcak iş falan filann...zor oluyor ayrı şehir ama askerlik olmaynca daha kolay tabi ki, gerginlik yok, bi şekilde ayarlayıp buluşmak varr Dönüşe bi tatil planlarımız var kii sormaaa inşallah gerçekleşirrr yaa

Son düzenleme:

Benim okulum bitmedi daha,3.sınıfım canım:84:
Aileler biliyo,dedigin gibi okulum bitmeden onay vermiyorlar.
O okulu bitirdi,işini de buldu beni bekliyo garibim
Bi engeliniz yokmuş,bas nikahı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…