- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
bizimki de yapmadan önce bağırmış koşun dışarda olay var diyebenimkine dedimki kadınlar kulübünden bi kızın sevgilisi böyle bişey yapmış anlattım
5 dk sonra aradı aşkım kral tv yi aç mesaj yolladım diyo Aallaahımmmmm romantiğin önden gideni
kızdım bunu mu yaptın bak cocuk ne yapmış dedim dior ki aşkım daha dün teslim oldum kimseyi tanımıyorum
napim adamların eline fotokopimi verim diyo
acıdım yahu doğru şimdi ne yalan diyim
bizimki de yapmadan önce bağırmış koşun dışarda olay var diyemillleti dökmüş dışarı sonra da hadii işe yarayın demiş vermiş ellerine kağıtları
:92:11.02.2013 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
.82 yener_tugba
82 superisiii
...84 duygum...
...88 holofira...
97 fatihatice03
97 duygum...
98 bOniTO
99 DerinSu
...99 cesurcvcv...
99 ErreS
99 kubra17
Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
101 omerabia
...104 hera91...
104 goqce
125 SeNLeYM
... 144 kelebek.hill ...
168 H_İ_S
179 iboebru .
190 BerrakSudakiKirmiziBalik
....191 nesliiiiiiiiii...
192 Brrk
...192 OZGEGURUR...
...192 esraa42...
...193 dilara1331
...194 kelebekd ...
194 Kayra95...
194 buket1811
Şafaklarını yarılayan ve 100 lere koşan yarenlerimiz
:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:
....284 chidoshimedo....
...284 GRGR...
...284 mayamaya11
...284 tugbaoguzhan
...284 BerlD...
...284 svsaskim...
...284 kmleomer...
Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
...317 Mervens...
...373 xxIpekxx...
...374 depresiffpolyanna...
...375 nesilll...
...377 tugcehayati...
...377 qizem7...
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
ya canım bazı insanlar fazlasıyla gösterebilir ,bazıları içinde yaşar... bazıları da sırf göstermelik yaşar... göstermelik olmasından iyidir içinde yaşaması boşversene... elbette mermilerle vs yazar o da adını vs.. yapar yani..kral tv ye mesaj yoollayan onu da yaparçok romantik vallahi bayıldım bende ne yapim senin kadar şanslı değilim
açtım kral tv yi mesajın geçmesini bekliyorum
ya canım bazı insanlar fazlasıyla gösterebilir ,bazıları içinde yaşar... bazıları da sırf göstermelik yaşar... göstermelik olmasından iyidir içinde yaşaması boşversene... elbette mermilerle vs yazar o da adını vs.. yapar yani..kral tv ye mesaj yoollayan onu da yaparüzme tatlı canını
Canım çok güzel mehtap yapmışsınız... Ne güzel işte böyle kavgasız gürültüsüz güzel güzel anlaşın hee arada bir kavga edin ki tadı çıksınNeyse şükret bak çok az kaldı sizin 3 ay kalmış maşallah yaa
Ahh evet hepsi bitti gitti yarın veletlere kavuşuyorum
Mehtap aslında güzel geçti ama çabucak bitti, evde yapılacak işler vardı, bir de arabayı sattık yeni araba aldık bana, onlarla uğraştık, aile ziyaretleri derken nasıl geçti anlamadım, yok yok Ankara da geçen mehtapların hepsi böyle oluyor maalesef... İşten güçten anlamıyoruz bir şey... Biz de Nisanda görüşebileceğiz sanırım tekrar hiç bir fikrim yokEşim iyileşti Allaha şükür iyi ama bacaklarını çok kıvıramıyor üstüne basarak oturamıyor falan onlar da zamanla iyileşecek
RAZİŞ : Razişim eşin yine rahatsızlanmış sanırım, çok geçmiş olsun kuzum... Şimdi iyidir inşallah... Ne zaman var kontrolü az mı kaldı... Bari bu sefer tamamen gönderseler yaa durumu ortada işte... Hayırlısı ne diyelim... İnşallah senin moralin yerindedir...
Canım benim biz hala aynıyız ya ben perşembe akşamı aradım bana konuşcak bişeyimiz olmadığı için mesaj atmadığını falan söyledi eğer konuşcak bişey olursa atarım dedi bende sinirlendim kapadım tlfnu bir daha da aramadım mesaj atmadım. c.tesi pazar çarşı izininzdeyi sınavı olduğu için hiç msj atmadı aramadı msne gir diye bende hiç girmedim sinirlenip öyle işte tatlım.
Oyy kıyamam sana tatlım ağlamışın yinr üzme kendini bunada şükür çoğu zaman görüşebiliyorsunuz. Allahım bir daha ayrılık vermesin. Bir daha küslük yaşamayın canım benim siz birlikteyken güzelsiniz
ohhh nilüyee bak sen yüzüne resmen kan gelmiş yareni ile görüşünce (isyan etmeyi bırakmış... ama doğru söyleişsin kuzum herşey özlemden hasretten bizde yanyanayken kavga etmiyoruz ama işte hasret ağır geliyor bazen... senmi gittin askerinin yanına çok sevindim valla mehtap sırası bende 23 gün sonra bende yazcam buraya aşkıma sarıldım diyeee
ya canım bazı insanlar fazlasıyla gösterebilir ,bazıları içinde yaşar... bazıları da sırf göstermelik yaşar... göstermelik olmasından iyidir içinde yaşaması boşversene... elbette mermilerle vs yazar o da adını vs.. yapar yani..kral tv ye mesaj yoollayan onu da yaparüzme tatlı canını
yok yahu ne üzülcem takılıorum öle benaynen dediğin gibi zaten katılıyorum
Huuu huuu,topikte aşk kokusu var bol bol
Nilüü;biz de oyleydik anacım dönünce düzeliyorlar sabret birazcık.Alttan al,duymamazlıktan gel sözlerini,cevap verme,tamam de geçiştir;bi şekide hallet ama.Dönünce formatlarsın sen onu
Hesna;mehtabın kralını yaşamıssın çok sevindim canım:13:
Raziş;gecmiş olsun tatlım,Allah göstermesin tekrarını
Diğer yarenlerimize de selamlar saygılar efemm
Tezkere alanları tebrik ederim,Rabbim ayrılık yaşatmasın artık
Yeni yarenlerimize de sabır dilemek düşer,Allah kavuştursun
Huuu huuu,topikte aşk kokusu var bol bol
Nilüü;biz de oyleydik anacım dönünce düzeliyorlar sabret birazcık.Alttan al,duymamazlıktan gel sözlerini,cevap verme,tamam de geçiştir;bi şekide hallet ama.Dönünce formatlarsın sen onu
Bitiyor kelebekim bitiyor insallah kavusacaksınız hepiniz sağ salim;Sevgilim tezkereyi alana kadar canım çıktı hergun kavga ediyorduk tabi ayrılıyorduk daAminn bütün yarenleri Allah kavuştursun, seni de tabii beni dee şekercimYanımıza gelince bütün gerginlikler bitecek dediğin gibi inşallahh [/B]
mehmet diyor ki; kız dediğin biraz ağır olur öyle her şeye pat pat cevap vermez eğitimli biriyle birlikte olmamak gerek, kızın gözü açılmamış olmalıtek çare o gibi görünüyor canım zaten, hele bi gelsin de o zaman da yeni sorunlar çıkar ama şu askerlik psikolojisinden bi kurtulsunlar
Bitiyor kelebekim bitiyor insallah kavusacaksınız hepiniz sağ salim;Sevgilim tezkereyi alana kadar canım çıktı hergun kavga ediyorduk tabi ayrılıyorduk daNilü ye bakınca kendimi gördüm
Kasım da geldi benim sevgilim,eskisi gibiyiz artık
Askerlik ilişkiler için büyük bir imtihanUmarım hepiniz çooo..ok mutlu olursunuz
Ohh ne güzell Allah bi daha ayırmasın inşallahhh..harika bi duygu olmalııı
Biz de çok kavga ediyoruz yaa dönem dönemmm..ikimiz de elimizden geleni yapıyoruz ama hep yeni bi konu çıkıyor, çok gergin bi dönem yapcak çok bi şey de yokkk..imkan yok ki yanına gidiyim ben gitsem o gelme diyor ktü buralar diyorrBen de en son Kasım da gördü yarimiii ah ahhh ne güzel günlerdiii.... çabuk geç mart nisan mayıs hazirannn..getir bana sevgilimi TEMMUZZZ
aynenn çok güzel özetlemişsin bebemmm ... kıyaslandıklarında çok bozuluyorlar...ben de kıyaslansam bozuk atarım...
O dediğin çok doğru tabi kızzz tuğbiş..herkesin yaşama biçimi farklıı..ben de çok fazla romantik değilim bizimki karşılıklı dozunda, bazen mesela bu ara çok odunsun maşşallahhh diyorum, bazen de öyle şaşırtıcı bi hamle yapıyor mesela duygusallıktan gözlerim doluyor,mutluluktan uçuyorummherkesin yapısına göre değişir yani mesela senin uğurun yaptığını benimki yapmaz bildiğim için ben de beklemem onun tarzı da benimki de farklıı Allah herkesin gönlüne göre versinn,mutlu olalım her zamannn
Ayrıca bence onunki şunu yapmış bunu yapmış diye de kıyasa sokma ıpekcim sinir olabilir bu duruma şahsen ben de hiç hoşlanmam mesela benmki de sevmezzz...bırak içinden ne geliyorsa onu yapsın ama tabi ki çok odun giderse baktın güzel bi dille ifade edersin ben senden bi şeyler yapmanı çok isterdim hiç mi içinden gelmiyo yaa falan diye naz yaparsın
Aminn bütün yarenleri Allah kavuştursun, seni de tabii beni dee şekercimYanımıza gelince bütün gerginlikler bitecek dediğin gibi inşallahh
Amin hepimizi insallah canım,süper bi duyguDoğuda yapıyorsa;ıkı kat daha zor oluyor.Gidemiyorsun,gelemiyor;tehlikeler var vs vs bi cok engel oluyor.Orda gercekten cok zor şartlarda bi dönem gecıyorlar,hak vermek lazım.Fakat dedigim gibi en az hasarla kurtarmaya calısın kendinizi.Ailesinden bile daha büyük bi dayanak oluyoruz biz.İleride ki hayatınız için azcık sabır edeceksiniz,zaten bişey kalmamıs 144 ne ki
aynenn çok güzel özetlemişsin bebemmm ... kıyaslandıklarında çok bozuluyorlar...ben de kıyaslansam bozuk atarım...
Mecbur sabredecezz valla bu kadar dayanmışız de miii..bi d ebiz hep ayrı şehirlerdeydik yaaa bi kavuşsak artıkk..gelcek gene ayrı şehirlerde olcazzama en azından ayda bi en geç kesin görüşüyorduk bi şekilde fırsat yaratıryorduk, hele ünv de okurken daha kolay oluyordu, şimdi dönünce daha zor olcak ama artık zaten söz falan düşünüyoruz bi şeylerr ayrı gayrı nereye kadar he ya kaldı şurda 144 geçerr giderr...
Bizde ayrı şehirlerdeyiz,askerde olmasın da ayrı şehire razıyımsöz falan olursa daha rahat gıder gelırsınız güzel olur.Biz de ne söz var ne nişan
Neyi bekliyosunuz kızz..gerçi koşullarınızı hiç bilmediğim için konuşuyorum tabiii..biz gitmeden istemiştik yapalım tanışma söz falan ama olmadı, erken diye veto yedik babamdan, askerliğin bitmesini istedi babacıkkısmetse dönüşte uzatmıycaz çok...neyi bekleyelim ki diyoruz artık, üni den de mezun olduk ben çalışıyorum o da gelince hemen bakcak iş falan filann...zor oluyor ayrı şehir ama askerlik olmaynca daha kolay tabi ki, gerginlik yok, bi şekilde ayarlayıp buluşmak varr Dönüşe bi tatil planlarımız var kii sormaaa inşallah gerçekleşirrr yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?