Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bizde ayrı şehirlerdeyiz,askerde olmasın da ayrı şehire razıyımsöz falan olursa daha rahat gıder gelırsınız güzel olur.Biz de ne söz var ne nişan

bizde ayrı şehirlerdeyiz kızlar ama gelince sevdiğim burdan iş bulup yerleşmeyi düşünüyo.zaten izmirle bağı benden öncede varmış akrabaları var burda

Benim okulum bitmedi daha,3.sınıfım canım:84:
Aileler biliyo,dedigin gibi okulum bitmeden onay vermiyorlar.
O okulu bitirdi,işini de buldu beni bekliyo garibim
Bi engeliniz yokmuş,bas nikahı valla

Hahahah onu da ben mi basayım kızz anladım sekerrr siz acık daha bekliceksiniz mecburen,dediğin gibi biz de engel kalmıyor askerlikten sonra, neyi beklicez amann

bizde ayrı şehirlerdeyiz kızlar ama gelince sevdiğim burdan iş bulup yerleşmeyi düşünüyo.zaten izmirle bağı benden öncede varmış akrabaları var burda

Ayy zor oluyo ayrı şehir yaaa ama yerleşcekse problem yokk..biz antalyaya yani onun memleketine yerleşmeyi düşünüyoruz bakalım, ben şu an istanbuldayım ama antalyada büyüdüm çok da severdim antalyayı şimdi daha da çok seviyorum tabiii

Son düzenleme:
Ohh ne kaa güzel,kıskanmadım

Hahahah onu da ben mi basayım kızz anladım sekerrr siz acık daha bekliceksiniz mecburen,dediğin gibi biz de engel kalmıyor askerlikten sonra, neyi beklicez amann

Tamam o basar
He bekliyecez yaaSiz beklemeyin bosuna;yuvanızı kurun,kavuşun

onlarla olalımda neresi olursa olsun

Ohh ne kaa güzel,kıskanmadım
Tamam o basar
He bekliyecez yaaSiz beklemeyin bosuna;yuvanızı kurun,kavuşun

Önce güzelce teklifini etsin sonra da nikahını kıyıversin bi zahmet kavuşak artık yaaa...sizin ne kadar süredir devam ediyor ilişkiniz, hep ayrı şehirdemiydiniz şekerimm

onlarla olalımda neresi olursa olsun

Hay ağzın bal yesin kız,aynen öyleee

Önce güzelce teklifini etsin sonra da nikahını kıyıversin bi zahmet kavuşak artık yaaa...sizin ne kadar süredir devam ediyor ilişkiniz, hep ayrı şehirdemiydiniz şekerimm

Biz tickerımda yazan süredir beraberiz.
O son sınıftı ben 1.sınıftım okulda tanıştık.1 sene yanyanaydık.
Sonra yazın mezun oldu,kışın askere gitti
Aralık 2011 de gıttı kasım 2012de geldi..
3 yıla doğru gidiyoruz bakalım hayırlısıyla

Son düzenleme:

Allah tamamına erdirsin inşallahhhh erken tanışmışsınız tabi ondan tatlımm ama olsun buralara kadar gelmişsiniz gerisi de gelir inşallahh..bizim daha 1 sene oldu ama şartlar gereği tabi hemen farklı boyutlar düşüneiliyoruz, bi de ben de erken diyordum başta ama bana dediği bi söz çok hoşuma gitmişti: "aynı şehirlerde olsak tamam da ayrı şehirlerde aklımız hep birbirimizde kalcak, ayrı gezip eğlenemicez de bunu istemicez de e ne gerek var birlikte olup beraber her şeyi yaşamak varken " e baktım haklııı

eee evet şey ... ikimiz de romantikiz ama ben çok odundum nasıl oldu da romantik oldum bilemiyorum
Maşallah maşallah aman nazar deymesin tatlım Hep böyle olunn
Tatlım bende dayanamıyordumda 4.5 senedir hep aynı şeyler olunca artık sabır kalmadı bende.
Hadi askerden önce de böyle olmasaydı sadece askerde olsaydı zaten hiç bişey demezdimde öncedende böyleydi şimdide böyle olduğu için bendeki psikolji iyice gitti sabır taşım taştıı yani

Allahım bir daha ayrı bırakmasın sizi yavrum
Hoşgeldi şekercimm.
Sizin askerlik bitti sevindim eskikisi gibi olmanıza.
İnşallah aranızdaki bütün engelleride aşıp evlenirsinizz..

Bu arada yaşın kaçtı tatlım?

Amin hepimizin insallah canım..Vaayy süper laf demiş helal olsun
Ben de;gideceği icin istemiyordum da nasıl olduysa kabul ettim hayret bişey,tutarsızlıgıma bak

Hoşgeldi şekercimm.
Sizin askerlik bitti sevindim eskikisi gibi olmanıza.
İnşallah aranızdaki bütün engelleride aşıp evlenirsinizz..

Bu arada yaşın kaçtı tatlım?

Hoşbulduk ebru'm;bitti şükür hüryaren olaraktan teftişe geldim sizi
İnşallah canım,bakalım hayırlısıyla olur umarım..22 yaşımdayım tatlım.

Amin hepimizin insallah canım..Vaayy süper laf demiş helal olsun
Ben de;gideceği icin istemiyordum da nasıl olduysa kabul ettim hayret bişey,tutarsızlıgıma bak

Ah işte aşk bu insanın aklı mantığı çalışmıyor bi yerden sonra, ben de en başta zaten uzaktayız hep uzakta olcaz diye istememiştim ama sonra bi kandırdıı bi aşık ettii daha kendi bile koparamaz beni kendinden gayet güzel bi karar vermişsin demekki bak

Son düzenleme:

Özlenmez mi yahuuu insnaın burnunda burnunda tütüyorrr..seninki bi de eşin daha fenaymış, Allah kavuştursun bacım moralini düşürme,hayallerle yaşamayı öğrendim ben bu süreçte

Yaşa Yaşa nereye kadar belkı bana küfür edersın ama bıde ben ocak ta yanındaydım evcilde ama ekimde gıdıp geldıgımde rahattım gıt gıde heralde değişiyor bu sefer gıttım geldım hiç bırşey anlamadım vakit su gıbı geçti

Hayatımda verdigim en dogru karardı diyebilirim

Hoşbulduk ebru'm;bitti şükür hüryaren olaraktan teftişe geldim sizi
İnşallah canım,bakalım hayırlısıyla olur umarım..22 yaşımdayım tatlım.

İyi yaptın tatlım herzaman gelin biz sizi görünce daha mutlu oluyoruz
İnşallah canım siz yine sabredip bekliceksiniz. Allahım kolaylık versin. Gerçekten ayrı şehirlerde olunca zor oluyor

Sen de haklısın tabi ki ama kendini bunalttığınla kalırsın sadece elden gelen bi şey yok ne yazık ki Bi şey demem canım bu psikoloji çok değişik kim ne yaşar nası yaşar karmaşıkk tuhaff çetrefilli bi yol.. ne kadarınız kaldı kii??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…