Mecbur sabredecezz valla bu kadar dayanmışız de miii..bi d ebiz hep ayrı şehirlerdeydik yaaa bi kavuşsak artıkk..gelcek gene ayrı şehirlerde olcazzama en azından ayda bi en geç kesin görüşüyorduk bi şekilde fırsat yaratıryorduk, hele ünv de okurken daha kolay oluyordu, şimdi dönünce daha zor olcak ama artık zaten söz falan düşünüyoruz bi şeylerr ayrı gayrı nereye kadar he ya kaldı şurda 144 geçerr giderr...
Aynen ben de hiç hazetmem şahsen ondan dedim zati, hatta baya baya kavga çıkarırım ne demek diye
Bizde ayrı şehirlerdeyiz,askerde olmasın da ayrı şehire razıyımsöz falan olursa daha rahat gıder gelırsınız güzel olur.Biz de ne söz var ne nişan
Benim okulum bitmedi daha,3.sınıfım canım:84:
Aileler biliyo,dedigin gibi okulum bitmeden onay vermiyorlar.
O okulu bitirdi,işini de buldu beni bekliyo garibim
Bi engeliniz yokmuş,bas nikahı valla
bizde ayrı şehirlerdeyiz kızlarama gelince sevdiğim burdan iş bulup yerleşmeyi düşünüyo.zaten izmirle bağı benden öncede varmış akrabaları var burda
Ohh ne kaa güzel,kıskanmadımbizde ayrı şehirlerdeyiz kızlarama gelince sevdiğim burdan iş bulup yerleşmeyi düşünüyo.zaten izmirle bağı benden öncede varmış akrabaları var burda
Hahahah onu da ben mi basayım kızzanladım sekerrr siz acık daha bekliceksiniz mecburen,dediğin gibi biz de engel kalmıyor askerlikten sonra, neyi beklicez amann
Hahahah onu da ben mi basayım kızzanladım sekerrr siz acık daha bekliceksiniz mecburen,dediğin gibi biz de engel kalmıyor askerlikten sonra, neyi beklicez amann
Ayy zor oluyo ayrı şehir yaaaama yerleşcekse problem yokk..biz antalyaya yani onun memleketine yerleşmeyi düşünüyoruz bakalım, ben şu an istanbuldayım ama antalyada büyüdüm çok da severdim antalyayı şimdi daha da çok seviyorum tabiii
Ohh ne kaa güzel,kıskanmadım
Tamam o basar
He bekliyecez yaaSiz beklemeyin bosuna;yuvanızı kurun,kavuşun
onlarla olalımda neresi olursa olsun
Önce güzelce teklifini etsin sonra da nikahını kıyıversin bi zahmetkavuşak artık yaaa...sizin ne kadar süredir devam ediyor ilişkiniz, hep ayrı şehirdemiydiniz şekerimm
Biz tickerımda yazan süredir beraberiz.
O son sınıftı ben 1.sınıftım okulda tanıştık.1 sene yanyanaydık.
Sonra yazın mezun oldu,kışın askere gitti
Aralık 2011 de gıttı kasım 2012de geldi..
3 yıla doğru gidiyoruz bakalım hayırlısıyla
Kızlar eşimi cooookkk özledim :-((
Kızlar eşimi cooookkk özledim :-((
Maşallah maşallah aman nazar deymesin tatlımeee evet şey ... ikimiz de romantikizama ben çok odundum nasıl oldu da romantik oldum bilemiyorum
Tatlım bende dayanamıyordumda 4.5 senedir hep aynı şeyler olunca artık sabır kalmadı bende.ah canım yaa tez zamanda barışın ne inatçı çocuk aynı mehmetsen de az değilsin ama ben hiç dayanamam ne kendine getirir bu oğlanı :26: ağladım canım ya çok tuhaf Allah'tan o suratını asmıyor, gülümsüyor bana hep, bir de onu üzgün görsem mahvolurum çok şükür şimdiye kadar en fazla 2 ay ayrı kaldık
Hoşgeldi şekercimm.Biz tickerımda yazan süredir beraberiz.
O son sınıftı ben 1.sınıftım okulda tanıştık.1 sene yanyanaydık.
Sonra yazın mezun oldu,kışın askere gitti
Aralık 2011 de gıttı kasım 2012de geldi..
3 yıla doğru gidiyoruz bakalım hayırlısıyla
Allah tamamına erdirsin inşallahhhherken tanışmışsınız tabi ondan tatlımm ama olsun buralara kadar gelmişsiniz gerisi de gelir inşallahh..bizim daha 1 sene oldu ama şartlar gereği tabi hemen farklı boyutlar düşüneiliyoruz, bi de ben de erken diyordum başta ama bana dediği bi söz çok hoşuma gitmişti: "aynı şehirlerde olsak tamam da ayrı şehirlerde aklımız hep birbirimizde kalcak, ayrı gezip eğlenemicez de bunu istemicez de e ne gerek var birlikte olup beraber her şeyi yaşamak varken " e baktım haklııı
''Özlemek ölmekten sadece iki harf fazla'' demiş şair..Allah sabır versin çok zor
Hoşgeldi şekercimm.
Sizin askerlik bitti sevindim eskikisi gibi olmanıza.
İnşallah aranızdaki bütün engelleride aşıp evlenirsinizz..
Bu arada yaşın kaçtı tatlım?
Bunu da yanlış hatırlamıyorsam soyadındaki bir harfi iddiada kaybedeb şairimiz demişti : Cemal Süreyya
Amin hepimizin insallah canım..Vaayy süper laf demiş helal olsun
Ben de;gideceği icin istemiyordum da nasıl olduysa kabul ettim hayret bişey,tutarsızlıgıma bak
Özlenmez mi yahuuu insnaın burnunda burnunda tütüyorrr..seninki bi de eşin daha fenaymış, Allah kavuştursun bacımmoralini düşürme,hayallerle yaşamayı öğrendim ben bu süreçte
Ah işte aşk bu insanın aklı mantığı çalışmıyor bi yerden sonra, ben de en başa zaten uzaktayız hep uzakta olcaz diye istememiştim ama sonra bi kandırdıı bi aşık ettii daha kendi bile koparamaz beni kendindengayet güzel bi karar vermişsin demekki bak
Hoşbulduk ebru'm;bitti şükür hüryaren olaraktan teftişe geldim sizi
İnşallah canım,bakalım hayırlısıyla olur umarım..22 yaşımdayım tatlım.
Yaşa Yaşa nereye kadar belkı bana küfür edersın ama bıde ben ocak ta yanındaydım evcilde ama ekimde gıdıp geldıgımde rahattım gıt gıde heralde değişiyor bu sefer gıttım geldım hiç bırşey anlamadım vakit su gıbı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?