Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ah benim canımmm yarın ne kadar güzel bi gün senin için ,inan ben bile çok mutluyum, Allah sabretmenizin ödülünü verecek yarın,kavulma günüdür yarın..Allah bi daha ayırmasın, hep mutlu olun inşallahh tuğbişşşş
Allahım bi gün hepimize nasip edecek havalaraa uçmayı, sevdiğime sarılmayı, bi daha hiç bırakmamayı inşallahhh

Son düzenleme:

Allah bir daha ayırmasın seni onun dizinden ne güzel bir duygudur yarabbim bizlere de nasip et o günleri

ayyy ne kadar heyecanlısındır şimdi bitti şafağınız ne güzel Rabbim hepimize nasib etsinnn

Allah bir daha ayırmasın seni onun dizinden ne güzel bir duygudur yarabbim bizlere de nasip et o günleri
hepinize teşekkür ederim bacılar Rabbim sizlere de nasip etsin aminnnnnnnnnnnn

Şafaaaak doğan güneeeş sağol bebeğiiim Allah herkese nasip etsin inşallah

Ayy canım benim inanmıyorum yaa şafak doğan güneşş hee
Nasıl bir mutluluktur nasıl bir heyecandır şimdi.. Sevdiceğin yarın kollarında olucakk
Allahım sizi bir daha ayırmasın romantik ikili
Allahım gönlünüze göre versinn ve tezz vakitte bir söz nişan haberlerinizi alırızz inşallahh

[video=youtube;BEszAqnOh3c]http://www.youtube.com/watch?v=BEszAqnOh3c[/video] yarın sabah çıkacak ama akşam binecek bebem pazar sabahı karşılayacağım otogarda
inşallah canım söz nişan düğün hepsine beklerim inşallah

Son düzenleme:
yarın sabah çıkacak ama akşam binecek bebem pazar sabahı karşılayacağım otogarda
inşallah canım söz nişan düğün hepsine beklerim inşallah

Olsun bebeğim varsın 1 gün geç gelsin 7.5 ay bekledin 1 güncükte beklersin gayri

İstanbuldaydın dimi sen yavrumm İnşallah kısmet ederse gelmeye çalışırımm

sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum sevdiğim bana yüzük yollamıs henüz görmedim tabı aksam gorucem bızım eve degılde arkadasımın evıne yollamıs oranın adresını vermıstım... bunun ıcın cok mutluyum ucuyorum ama.. napcam bilmiyorum biz böyle birbirimizi deliler gibi severken isterken kimse istemiyor annem babam dayılarım teyzelerım halalrm herkes karsı... kaç yılımı verdim bnm için gitti askere safak sayıyorum ya gelceği günü bekliyorum ama herkes karsı acaba diyorum tüm ters yönlerini düşünüyorum hiç biri ailemin bahanesi olarak gelmiyor bana.. ben onu cok sevıyorum... mutlulugumu bile yasayamıyorum allah kımseyı bnm durumuma düşürmesin ((

373 gün sonra nolcak acaba... ((

canım senin adına çok üzüldüm ya . ben senin yerinde olsam asla vazgeçmem sevdiğimden hem daha bir sene var dua et sabret düzelir her şey Allahın izniyle . Neden istemiyor ki ailene karşı bir şey mi yaptı bu kadar ters bütün ailen ona karşı

canım akrabamız... bıde cok önyargılılar agırbaslı degıl falan diyorlar baska baska bir sürü hakaret çok da üzülüyorum bilmiyrum ne olck ne bıtcek bildiğim tek şey cok sevdiğim inan dünün mutlulugunu yasayamadım ailem yüzünden

hakkında ne ise hayırlı o olsun.. üzülmemek elde değil biz okuyunca bile üzülüyorken sen yaşarken kimbilir ne kadar zor durumdasın. allah yardımcın olsun.. benimde ailem istememişti başta çok zor bi durum yaaa biliyorum. inşallah senin ailenden benimkiler gibi ikna olur sevginize inanırlar..

umarım oda cok sinirleniyor sinirlenmekten öte üzülüyor.. içkisi yok sigarası yok gece hayatı yok evden ıse ısten eve cok faal bir arkadas ortamı yok... elimden dua etmek dısında hıcbırsey gelmiyor.. aileme karsı çıkmak rızasını almadan bısey yapmak istemiyorum kesinlikle.. hersey onların rızasıyla olsn istiyrum çunku onlarıda cok seviyorum.. iki ucu b.k lu degnek gibi ortada kaldım..

Yaa okurken inan ben de çok üzüldüm ama sen hiç bi koşulda ondan desteğini esirgeme, ona ya olmazsa gibi bi şey deme, madem o kadar eminsin sevginden asla vazgeçmemelisin, Allah bi çıkar yol verecektir size eminim, çünkü o kadar süre onu beklersen mecbur etrafındakiler de anlayacaklardır sevginizi..
Yani neden karşı çıkıyolar bilmiyorum ama dediğin şeylerse çok saçma onu en iyi sen tanıman lazım,önyargıdan öyle konuşuyo olmaları yüksek ihtimal, Allah sabır versin canım,inancını kaybetme sakın

Son düzenleme:

içim burkuluyor yüzüğü gördüm tuhaf oldum basladm aglamaya sınırlerım boşaldı bi an.. 1 saat öncesinde teyzemle görüşmüştüm..sevdiğim adama bir dünya hakaret etmişti ve ben onu kruyamamıstım o mutlulugu yasayamadm

Kıyamam canım yaaa..bildikleri ne var ki bu kdar hakaret ediyorlar anlamıyorum doğrusu?? ayrıca annen baban karışacak tabi ki ailen onlar da bizim bi parçamız, ama teyzendir amcandır herkesin de senin hayatına bu kadar müdahale etmesine izin vermemelisin diye düşünüyrumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…