- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ben de 15 ay beklemedim ki7.5 ay bekledim ama 15 ay bekleyenler de olsa kısa dönem de olsa allah sabır versin arkadaşım... Yar dizini vatan bilene her yer gurbet... ne onlar baba ocağında gibi olur ne bize nefes almak kolay... Rabbim su gibi akıp giden şafaklar nasip etsin herkese ...
Şafaaaak doğan güneeeşsağol bebeğiiim Allah herkese nasip etsin inşallah
ben de 15 ay beklemedim ki7.5 ay bekledim ama 15 ay bekleyenler de olsa kısa dönem de olsa allah sabır versin arkadaşım... Yar dizini vatan bilene her yer gurbet... ne onlar baba ocağında gibi olur ne bize nefes almak kolay... Rabbim su gibi akıp giden şafaklar nasip etsin herkese ...
Ah benim canımmm yarın ne kadar güzel bi gün senin için ,inan ben bile çok mutluyum, Allah sabretmenizin ödülünü verecek yarın,kavulma günüdür yarın..Allah bi daha ayırmasın, hep mutlu olun inşallahh tuğbişşşş
Allahım bi gün hepimize nasip edecek havalaraa uçmayı, sevdiğime sarılmayı, bi daha hiç bırakmamayı inşallahhh
ayyy ne kadar heyecanlısındır şimdi bitti şafağınız ne güzel Rabbim hepimize nasib etsinnn
hepinize teşekkür ederim bacılarAllah bir daha ayırmasın seni onun dizindenne güzel bir duygudur yarabbim bizlere de nasip et o günleri
yarın sabah çıkacak ama akşam binecek bebem pazar sabahı karşılayacağım otogardaAyy canım benim inanmıyorum yaa şafak doğan güneşş hee
Nasıl bir mutluluktur nasıl bir heyecandır şimdi.. Sevdiceğin yarın kollarında olucakk
Allahım sizi bir daha ayırmasın romantik ikili
Allahım gönlünüze göre versinn ve tezz vakitte bir söz nişan haberlerinizi alırızz inşallahh
yarın sabah çıkacak ama akşam binecek bebem pazar sabahı karşılayacağım otogarda
inşallah canım söz nişan düğün hepsine beklerim inşallah
evet canım İstanbuldayımOlsun bebeğim varsın 1 gün geç gelsin 7.5 ay bekledin 1 güncükte beklersin gayri
İstanbuldaydın dimi sen yavrumm İnşallah kısmet ederse gelmeye çalışırımm
evet canım İstanbuldayım
sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum sevdiğim bana yüzük yollamıs henüz görmedim tabı aksam gorucem bızım eve degılde arkadasımın evıne yollamıs oranın adresını vermıstım... bunun ıcın cok mutluyum ucuyorum ama.. napcam bilmiyorum biz böyle birbirimizi deliler gibi severken isterken kimse istemiyorannem babam dayılarım teyzelerım halalrm herkes karsı... kaç yılımı verdim bnm için gitti askere safak sayıyorum ya gelceği günü bekliyorum ama herkes karsı acaba diyorum tüm ters yönlerini düşünüyorum hiç biri ailemin bahanesi olarak gelmiyor bana.. ben onu cok sevıyorum... mutlulugumu bile yasayamıyorum allah kımseyı bnm durumuma düşürmesin ((
373 gün sonra nolcak acaba...((
canım senin adına çok üzüldüm ya. ben senin yerinde olsam asla vazgeçmem sevdiğimden hem daha bir sene var dua et sabret düzelir her şey Allahın izniyle . Neden istemiyor ki ailene karşı bir şey mi yaptı bu kadar ters bütün ailen ona karşı
sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum sevdiğim bana yüzük yollamıs henüz görmedim tabı aksam gorucem bızım eve degılde arkadasımın evıne yollamıs oranın adresını vermıstım... bunun ıcın cok mutluyum ucuyorum ama.. napcam bilmiyorum biz böyle birbirimizi deliler gibi severken isterken kimse istemiyorannem babam dayılarım teyzelerım halalrm herkes karsı... kaç yılımı verdim bnm için gitti askere safak sayıyorum ya gelceği günü bekliyorum ama herkes karsı acaba diyorum tüm ters yönlerini düşünüyorum hiç biri ailemin bahanesi olarak gelmiyor bana.. ben onu cok sevıyorum... mutlulugumu bile yasayamıyorum allah kımseyı bnm durumuma düşürmesin ((
hakkında ne ise hayırlı o olsun.. üzülmemek elde değil biz okuyunca bile üzülüyorken sen yaşarken kimbilir ne kadar zor durumdasın. allah yardımcın olsun.. benimde ailem istememişti başta çok zor bi durum yaaa biliyorum. inşallah senin ailenden benimkiler gibi ikna olur sevginize inanırlar..
Yaa okurken inan ben de çok üzüldüm ama sen hiç bi koşulda ondan desteğini esirgeme, ona ya olmazsa gibi bi şey deme, madem o kadar eminsin sevginden asla vazgeçmemelisin, Allah bi çıkar yol verecektir size eminim, çünkü o kadar süre onu beklersen mecbur etrafındakiler de anlayacaklardır sevginizi..
Yani neden karşı çıkıyolar bilmiyorum ama dediğin şeylerse çok saçma onu en iyi sen tanıman lazım,önyargıdan öyle konuşuyo olmaları yüksek ihtimal, Allah sabır versin canım,inancını kaybetme sakın
içim burkuluyor yüzüğü gördüm tuhaf oldum basladm aglamaya sınırlerım boşaldı bi an.. 1 saat öncesinde teyzemle görüşmüştüm..sevdiğim adama bir dünya hakaret etmişti ve ben onu kruyamamıstım o mutlulugu yasayamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?