umarım oda cok sinirleniyor sinirlenmekten öte üzülüyor.. içkisi yok sigarası yok gece hayatı yok evden ıse ısten eve cok faal bir arkadas ortamı yok... elimden dua etmek dısında hıcbırsey gelmiyor.. aileme karsı çıkmak rızasını almadan bısey yapmak istemiyorum kesinlikle.. hersey onların rızasıyla olsn istiyrum çunku onlarıda cok seviyorum.. iki ucu b.k lu degnek gibi ortada kaldım..
ailenin rızası çok önemli bencede sana katılıyorum o konuda. yaa biraz zamana bırak fazla dert edinmeden dediğin gibi dua et. oda haklı istenmemek de zor insan gurur yapar. ama işte hep sen arada kalıyorsun en zoru senin durumun iki tarafıda idare etmen gerkiyor. allah yardımcın olsun..
kaçtı keyfim...kaçtı ağzımın tadı...heycanın doruğundan ,zifiriye saplandım... boğuldum...bunaldım...yutkunmak istedim ...başaramadım... hiç bişey kaçıramamalıyken keyfimi yine içine edildi... Bana sabır dileyin lütfen dostlarım... hakkınızı da helal edin...
kaçtı keyfim...kaçtı ağzımın tadı...heycanın doruğundan ,zifiriye saplandım... boğuldum...bunaldım...yutkunmak istedim ...başaramadım... hiç bişey kaçıramamalıyken keyfimi yine içine edildi... Bana sabır dileyin lütfen dostlarım... hakkınızı da helal edin...
Şafaaaak doğan güneeeşsağol bebeğiiim Allah herkese nasip etsin inşallah
kızlaaaaarrrr :):):) kim geldi bi bakın
Plakalar kaçta başlıyo kızlar ya ben 83 diyorum askerim 81 diyo:26:Şafak 90Atarsa 89
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?