merhaba canım hoşgeldin sayfaya inşallah çabucak bitip gider şafakların, askerin nerde görev yapıyor?
biz napalim canım siz yarılamişsiniz 445asıl bıze gecmıyo
Allah yardımcın olsun canım 400ler hiç geçmiyo biliyorum
Bi an önce kavuşmak istediğim için öyle söylüyorum ama gerçektende geçmiyo bana ya daha 263 war bide bugün sewgililer günü
hosbulduk canım izmir yenıfoca jandarma komando olarak gitti bakalım ustabırlıgı nereye dusuceksenin askerin nerde cnm
Allahımmmm bize de bu 80 i göstermeyi nasib etttt
sonra da bir gün doğan düneşi...
son gunlerde kalsa gecmıyo diices heralde
hadiii kızlaaaarrrrrrrr hiç bu kadar kararsız kalmamıştımmmm.. :26:
Şafaaaak doğan güneeeşselam iyi geceler pardon sabahlaruyku tutmuyo gene yaaa kızlarrr hergünki gibi.bi ara uyudum 10 gibi ama ubgün çok yoruldum dışarıda işimiz vardı çok gezinmek zorunda kaldık eve kendimi nasıl attıgımı bilmiyom yani...
TUGBİŞİM İNŞAALLAH sınavı bu sefer kazanıcan canımben inanıyorum kazanacagına..Allahım herşeyi gönlüne göre versin kuzum
UGURTUBİŞ bittiiii sonundaaaaa ALLAH BİR DAHA HİÇÇ AYIRMASIN SAGLICAKLA CANIMM
Şafaaaak doğan güneeeşsağol bebeğiiim Allah herkese nasip etsin inşallah
amin canımmm Rabbim tüm yarenleri kavuştursun...içim içime sığmıyorrr
ben de 15 ay beklemedim kiNasıl bir çoşku heyecan mutluluk tahmin edebiliyorum koca bir 15 ay yolunu beklemek hiç kolay olmasa gerek ama çok az kalmış yarın yada öbürgün yanında askerin yakınsanızda birbirinize oh degmesinler keyfinizeben kısa dönemim ama artık gelsin mayıs istiyorum rabbim bu mutlulugu bizede yaşatsın inşallah
ben de 15 ay beklemedim ki7.5 ay bekledim ama 15 ay bekleyenler de olsa kısa dönem de olsa allah sabır versin arkadaşım... Yar dizini vatan bilene her yer gurbet... ne onlar baba ocağında gibi olur ne bize nefes almak kolay... Rabbim su gibi akıp giden şafaklar nasip etsin herkese ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?