Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz napalim canım siz yarılamişsiniz 445 asıl bıze gecmıyo

Allah yardımcın olsun canım 400ler hiç geçmiyo biliyorum
Bi an önce kavuşmak istediğim için öyle söylüyorum ama gerçektende geçmiyo bana ya daha 263 war bide bugün sewgililer günü

hosbulduk canım izmir yenıfoca jandarma komando olarak gitti bakalım ustabırlıgı nereye dusucek senin askerin nerde cnm

daha acemilik mi yapıyor cnm anladım, benmkide diyarbakırda canım doğu diye korktuk ama çok rahat askerim çok şükür.. sende dualarını eksiketme hayırlı biryere düşsün

Şafak 91 Ben buradayım askerim o gün gelecek sen döneceksin Rabbimin izniyle :)

kızlar ya aşkım bana kayahanın 365 gün şarkısını göndermiş faceden.. bende soner arıcanın seni seviyorum şarkısını bulabildim internetten.. ama kararsızz kaldımm birde kısa ve hoş bir söz yazayım diyorum ama o kadar söz aradım ki kafam karıştı yardımmm edinnn.

Yürüdüğüm yolda soluduğumsun...
Varlığında bütünleştiğim yokluğunda eridiğimsin..
Acıyı çeken gözlerimde mutluluğa kavuşturanımsın..
Geceyi gündüze anlatanımsın..

Sen benim nefes alma
Yarınlara umutla bakma
Hasreti vuslata çevirme
Yanlızlığımı mutluluğa dönüştürme
Sebebimsin...
Seni Seviyorumm...

Meselaa bu söz nasıll fazla mı gelir saçma mı gelir sonerin seni seviyorum şarkısına.. ??

o bana bu sözü yazmış "Tüm dünya için sadece herhangi biri olabilirsin ama benim için kocaman bir dünyasın"

Son düzenleme:
Yoksa mustafa ceceliden sevgilim'i paylaşıp sözüde abartmayıp.. hayat seni sevince güzell.. birlikte bir ömür boyu mu yazsam ? oooff cok kararsız kaldım

selam iyi geceler pardon sabahlaruyku tutmuyo gene yaaa kızlarrr hergünki gibi.bi ara uyudum 10 gibiama ubgün çok yoruldum dışarıda işimiz vardı çok gezinmek zorunda kaldıkeve kendimi nasıl attıgımı bilmiyom yani...

TUGBİŞİM İNŞAALLAH sınavı bu sefer kazanıcan canımben inanıyorum kazanacagına..Allahım herşeyi gönlüne göre versin kuzum

UGURTUBİŞ bittiiii sonundaaaaa ALLAH BİR DAHA HİÇÇ AYIRMASIN SAGLICAKLA CANIMM

Son düzenleme:
Şafaaaak doğan güneeeş sağol bebeğiiim Allah herkese nasip etsin inşallah

amin canımmm Rabbim tüm yarenleri kavuştursun... içim içime sığmıyorrr

Nasıl bir çoşku heyecan mutluluk tahmin edebiliyorum koca bir 15 ay yolunu beklemek hiç kolay olmasa gerek ama çok az kalmış yarın yada öbürgün yanında askerin yakınsanızda birbirinize oh degmesinler keyfinize ben kısa dönemim ama artık gelsin mayıs istiyorum rabbim bu mutlulugu bizede yaşatsın inşallah

ben de 15 ay beklemedim ki 7.5 ay bekledim ama 15 ay bekleyenler de olsa kısa dönem de olsa allah sabır versin arkadaşım... Yar dizini vatan bilene her yer gurbet... ne onlar baba ocağında gibi olur ne bize nefes almak kolay... Rabbim su gibi akıp giden şafaklar nasip etsin herkese ...

Olsun canım herşekilde zor gerçekten onlar orda biz burda askerlik yapıyoruz karnıma kramplar giriyor valla Amin inşallah rabbim birdaha ayrılık göstermesin enkısa zamanda kavuştursun askerlerimize artık sen verdin bayragı bizlere bizde devredicez bizden sonrakilere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…