264 :/ geçmiyo geçmiyo geçmiyo
amin inşşşş çok çabuk geçr 100ler kuzumÖyle canım azaldık baya ben bile anlamıyorum sanırım bu 100 ler de çabuk geçecek gibiİnşallah sizin için en hayırlı sonuç olur canım dua ediyorum size... bu arada ne zaman gidecekti kontrole az kaldı sanırım :44:
Bekleriz canım, canın sıkıldıkça gel
Yok yok öyle yapmaz benim Bi'Tanem ben onu gezdireceğim gelinceSeni de gezdiririm kız gel arabam tam 5 kişilik
Ya sormaa nası gelgit yaşadım yaniiiya her yerde mi var bilmiyorum ama yazın subay kalmıyo diye mi ne öyle bi şeyler demiş..çok saçma yaa istersen ben iznini yazarım burda yatarsın demiş saçmalık yaaa...sevinemedim bile yaniii
çok kötü ama di mi yaaa..boş yee şafak uzatcaz, 6 7 gün izin yeterdi bize yani :26: sinir oldum sevinmem gerekirdi doyaıya sevinemedimmm
biz napalim canım siz yarılamişsiniz 445asıl bıze gecmıyo
264 :/ geçmiyo geçmiyo geçmiyo
biz napalim canım siz yarılamişsiniz 445asıl bıze gecmıyo
Çok haklı
hoşgldin cnm rabbim sabırlar versin çok zor zamanlar mevlam hepimizin yanında olsun
günaydınn...deme tabii ki geçmiyor diye....bu kadar geçen zamana inkar olur bu... hadi sık dişini... farzet ki işle ilgili bi sıkıntı oldu bir hafta göremeyeceksinKızlar günaydınn geçmiyoo demek istemiyorum yeni yarenlerimizin içini karartmak gibi olmasınama inanın geçmıo
Kızlar günaydınn geçmiyoo demek istemiyorum yeni yarenlerimizin içini karartmak gibi olmasınama inanın geçmıo
günaydınn...deme tabii ki geçmiyor diye....bu kadar geçen zamana inkar olur bu... hadi sık dişini... farzet ki işle ilgili bi sıkıntı oldu bir hafta göremeyeceksin
günaydın kızlar..tuğbaya katılıyorum canım bundan sonra çıktığı bit tatil ya da iş gezisi olarak düşünebilirizayrıca geçiyo geçiyo diyince cidden geçiyo bee hakkını yemeyim zamanın
amin inşşşş çok çabuk geçr 100ler kuzum
Allah razı olsun canım duaların için...canım pazartesi gidiyor kısmetse
canım ya üzülme sıkma canını umarım olmaz öyle birşey.izini yazcak bide orda yatcak çok sacma hiç duymadıgım bişi yani.sen canını sıkma bence olmaz.
TUGBİŞŞŞ(yener),canım üzülme yaaaa sanada yazmıştım ben dün kuzum,Yener sürpriz fln düşünmesin ondan öyle uzayacak diyor olmasın canım ?
NİLÜM sagol canım duaların için...heepimizi için herşeyin en hayırlısı olur inşaAllah
günaydın kızlar..tuğbaya katılıyorum canım bundan sonra çıktığı bit tatil ya da iş gezisi olarak düşünebilirizAyrıca geçiyo geçiyo diyince cidden geçiyo bee hakkını yemeyim zamanın
atarsaa 80 - osmaniyeeee!!!!
Teskereci yarenler hadiiiiiiii yolumuzu açın artık, bitirin şu son günlerinizi de sevdiceklerinize kavuşun...
eee tabiki bende kendime teskereci yaren diebilimm artık... Hadi size yallah, kıış kış
oooooh sevindim senin adınaaşkımın süpriki geldi yineeeeeeeeeeeeeee
artık işyerindekilerde alıştı işte günün bekleneni diyolar
şuan önünüzde bi ben varım sanırsam adaşım ben de açmak istiyorum yolunuzu ama azcık daha bekleyin bakalım
oooooh sevindim senin adınabizde de aynı muhabbetler dönüyor ay aman alsın seni bi an önce gelip de ...sana olan bize olmuyo kıskanıyoruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?