Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin inşşşş çok çabuk geçr 100ler kuzum
Allah razı olsun canım duaların için...canım pazartesi gidiyor kısmetse

canım ya üzülme sıkma canını umarım olmaz öyle birşey.izini yazcak bide orda yatcak çok sacma hiç duymadıgım bişi yani.sen canını sıkma bence olmaz.

TUGBİŞŞŞ(yener),canım üzülme yaaaa sanada yazmıştım ben dün kuzum,Yener sürpriz fln düşünmesin ondan öyle uzayacak diyor olmasın canım ?

NİLÜM sagol canım duaların için...heepimizi için herşeyin en hayırlısı olur inşaAllah

Kızlar günaydınn geçmiyoo demek istemiyorum yeni yarenlerimizin içini karartmak gibi olmasınama inanın geçmıo

Kızlar günaydınn geçmiyoo demek istemiyorum yeni yarenlerimizin içini karartmak gibi olmasınama inanın geçmıo
günaydınn...deme tabii ki geçmiyor diye....bu kadar geçen zamana inkar olur bu... hadi sık dişini... farzet ki işle ilgili bi sıkıntı oldu bir hafta göremeyeceksin

günaydınn...deme tabii ki geçmiyor diye....bu kadar geçen zamana inkar olur bu... hadi sık dişini... farzet ki işle ilgili bi sıkıntı oldu bir hafta göremeyeceksin

günaydın kızlar..tuğbaya katılıyorum canım bundan sonra çıktığı bit tatil ya da iş gezisi olarak düşünebiliriz ayrıca geçiyo geçiyo diyince cidden geçiyo bee hakkını yemeyim zamanın

öyle canım yani... için rahat etmiyorsa beklemeye ilk başladığın günlere git bi düşün... şükredersin haline valla

yok cnm süpriz falan değil maalesef şu anda halaa kesin bişey yok ama yener benim günlerim zaten sayılı olmaz oyle şey diyor, bakalım hayırlısı demekten başka çaremiz yok

geldiği gibi allahın izniyle 15 gün izne çıkcam zatenn çalışmakta istemıyorumm offf

herkesciklere günaydınnnnnnnnn...

Sizin sohbetlerinizi görünce içim gidio ama malesef son zamanlarda fazla vakit ayıramıyorum, ayıramıcam da... Sınavıma çok az kaldı :18: Yoruldum artık hergün aynı tempo, ev-iş-dershane- haftasonu bile dershane kendi başıma ders çalışıp tekrar yapmaya bile vaktim yok, inş bu sınavda kazanırım kızlar benim için dua edin, kazanayım da artık müşavirlik stajımı başlatayım.. Yoksa birdaha ki sınava düğün hazırlığı vs... hazırlanamıcaaaaaam

Bu arada haftasonu 1 saatlik boşluktan faydalanıp gidip beyaz eşyalarımı alcam

Teskereci yarenler hadiiiiiiii yolumuzu açın artık, bitirin şu son günlerinizi de sevdiceklerinize kavuşun...

eee tabiki bende kendime teskereci yaren diebilimm artık... Hadi size yallah, kıış kış

aşkımın süpriki geldi yineeeeeeeeeeeeeee
artık işyerindekilerde alıştı işte günün bekleneni diyolar

Teskereci yarenler hadiiiiiiii yolumuzu açın artık, bitirin şu son günlerinizi de sevdiceklerinize kavuşun...

eee tabiki bende kendime teskereci yaren diebilimm artık... Hadi size yallah, kıış kış

şuan önünüzde bi ben varım sanırsam adaşım ben de açmak istiyorum yolunuzu ama azcık daha bekleyin bakalım

aşkımın süpriki geldi yineeeeeeeeeeeeeee
artık işyerindekilerde alıştı işte günün bekleneni diyolar
oooooh sevindim senin adına bizde de aynı muhabbetler dönüyor ay aman alsın seni bi an önce gelip de ...sana olan bize olmuyo kıskanıyoruz diye

aynen valla bi kere de bişeyi kaçırsın yaa diyolar bırak ikimiz için özel günleri bizim ocakta asalet yemin törenimiz vardı o gün bile süprik yaptı bitanem seviyom ben bu adamı yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…