18/02/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:…cerenbayram = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:…harme = 20 DENİZLİ' ye selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:…aalis = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:…holofira = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
yapcak bişey yok cnm birazcık da düğün şafağı saycaksınız artık(biz birde ayrı şehirlerde yaşıyoruz askerlik bitinde 1 yıl daha şafak saycaz düğün için):
Memleketimize Selam Yolumuza Devam
sevdiceğimle sorunumuz olmuyor çok şükür zaten ...
sorunlar başka... bakalım hislerimde yanılırım inşallah da birileri nedeniyle canımız sıkılmaz bi daha... laf kalabalığı yapan çok oluyor şu sıralar çünkü... Rabbim hepinizi kavuştursun canım... Asker beklemek zor ve sabır gerektiriyo gerçekten... Rabbim sabır versin...
destek olamadığı gibi köstek olanlara da vicdan ve akıl versin...
öncelikle amin.. içinde bulunduğum durumu o kadar net ve güzel bir şekilde anlatmışsın ki ahh o laf kalabalıgı yapan destek olamayıpta köstek olanı Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.. bunalıyor insan birileri yüzünden insanın canı sıkılıyor ve karsısındakine ister istemez yansıtıyor ve problemler yasıyor.. ailem yüzünden eş dost denilen insanlar yüzünden bizmde canımız cok sıkıldı sıkıldıkça birbirimize patladık moralımız bozuldukça bırbırımıze olan tebessümümüzü yitirdik ağır sorunlar yasadık atlattık çok şükür ama atlatamayadabilirdik... suan hasta sesı kotu geliyor aynı zamanda kronik rahatsızlıklarıda var ne yağacağımı şaşırdım insanların fitnelerine karsı dikmi durayım sevdıgıme yansıtmamaya mı calısayım yoksa sadece güzel gözlümümü düşüneyim.. askere gitmeden bu kdar güçsüz degıldım sıımdı o gitti daha bi güçsüzleştim kuvvetımı verendı şimdi oda uzak.. yinede hiçbirşey yansıtmamaya calısıyorum ama elde değilki....
Haklısın yazdıklarında çok, hasta sesiyle en çok ihtiyacı olan şey sensin eminim, çok abartma tabi ama bazı şeyleri de paylaş bence, hem içinde birikmesin hem de haberi de olsun yani, hem o da senle her işeyini paylaşsın böylece çok da ketum olmayın birbirimizi üzmücez diye..yani mecbursunuz bi şeyleri paylaşmaya kuşum, hem destek de olursunuz böylece,kenetlenmeyi öğrenirsiniz gigide..Allah sabır versin tatlım
amin kelebeğim sağol :) ama işte o beni düşünsün istemiyorum orda zaten herseyden uzak tüm sevdiklerinden benden uzak birde orda benı düşünmesin hele ki canı benim için sıkılmasın burnu kanar yoksa kalbi sıkışır Allah korusun daha neler neler... kenetlenmeyi biz öğrendik çok güzel biliyoruz zor günlerimizde birbirimizin yanında olmayı zaten belki de ilişkimiz sırf bu yüzden sağlamdır belki sırf en zor zamanlarımızda birbirimizin gözlerine baktığımız için kopamıyoruzdur... herkes koparmaya calıstıkça belki de daha cok bırbırımıze yaklaşıyoruzdur kimbilir... tekbaşıma göğüslüycem o yokken ona hissettirmicem gittiği gün söz verdim kendime.. oda olsa aynı şeyi yapardı eminim bundan..
Allah yardımcı olsun canım... Zor cidden.. Ailemden yana da sıkıntılı değilim çok şükür ya...Hayattaki ilk ve en büyük şansım ailem... Onların desteği de çok büyük ilişkimizde ... ama eğer olmasaydı neler olabileceğini tahmin edebiliyorum..Rabbim kimseye yaşatmasın böyle sıkıntılar... Açılan her yaradan hesap sorar yaradanöncelikle amin.. içinde bulunduğum durumu o kadar net ve güzel bir şekilde anlatmışsın ki ahh o laf kalabalıgı yapan destek olamayıpta köstek olanı Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.. bunalıyor insan birileri yüzünden insanın canı sıkılıyor ve karsısındakine ister istemez yansıtıyor ve problemler yasıyor.. ailem yüzünden eş dost denilen insanlar yüzünden bizmde canımız cok sıkıldı sıkıldıkça birbirimize patladık moralımız bozuldukça bırbırımıze olan tebessümümüzü yitirdik ağır sorunlar yasadık atlattık çok şükür ama atlatamayadabilirdik... suan hasta sesı kotu geliyor aynı zamanda kronik rahatsızlıklarıda var ne yağacağımı şaşırdım insanların fitnelerine karsı dikmi durayım sevdıgıme yansıtmamaya mı calısayım yoksa sadece güzel gözlümümü düşüneyim.. askere gitmeden bu kdar güçsüz degıldım sıımdı o gitti daha bi güçsüzleştim kuvvetımı verendı şimdi oda uzak.. yinede hiçbirşey yansıtmamaya calısıyorum ama elde değilki....
Tabi ki düşüncen de haklsın bi yerde dediğin şeyler tabi ki olmasın Allah korusun ben sadece dozunda bazı şeyleri paylaşmaktan bahsettim kızzne güzel Allah bozmasın muhabbettinizi ve sıkıntılı günler geçsin de güzel günlerde kenetlenin inşallahh...ama seni düşünsün orda bi şeycik olmaz merak etme uğraş çıkar ona da benim dediğim ağlamak zırlamak değil yanlış anlama sadece bilgi paylaşımı
heaKız cadı tuğba ne beğenip duruyon yazdıklarımı, tabii sevgülün de geldii her şeyi beğen sen beğenn ancaasen anlamazsın bizim ne çektiğimizii hahahah
Kız cadı tuğba ne beğenip duruyon yazdıklarımı, tabii sevgülün de geldii her şeyi beğen sen beğenn ancaasen anlamazsın bizim ne çektiğimizii hahahah
sen ona bu sorunları yansıtma ama ... oradaki sıkıntısı yeter ona zaten...o bilgi paylaşımları var yaaa :)) ben şimdi desemki o çocuğa muhabbet aynen şu olur:
b:askım teyzem gene karıstırmıs ortalığı..
o: napmış gene ya bıktım artık ne istiyolar benden ne kötülüğümü görmüşlerde ceneleri calısıyor habire lanet olsun ya ne demiş gene!!!
b: bitanem sakin ol tamam yok bişi boşver
o: ne dedi diye sordum sana demi beni sakinleştirmi diyorum ayrıca sakinleşmiyorumda ne demiş söyle çabuk!!!
b: askım tamam konusmus işte napcan
o: görücek hepsi gününü vermicekler beni sana yok öyle bir dünya kök söktürcem hepsine kapatıyorum ben
b:alo bitanem ordamısın hayatm bi dk dur alooo
o: dıtdıtdıtdıtdıtdıtdıt
:))) yanı çok sağlıklı degıl bu bilgi paylaşımları :))
o bilgi paylaşımları var yaaa :)) ben şimdi desemki o çocuğa muhabbet aynen şu olur:
b:askım teyzem gene karıstırmıs ortalığı..
o: napmış gene ya bıktım artık ne istiyolar benden ne kötülüğümü görmüşlerde ceneleri calısıyor habire lanet olsun ya ne demiş gene!!!
b: bitanem sakin ol tamam yok bişi boşver
o: ne dedi diye sordum sana demi beni sakinleştirmi diyorum ayrıca sakinleşmiyorumda ne demiş söyle çabuk!!!
b: askım tamam konusmus işte napcan
o: görücek hepsi gününü vermicekler beni sana yok öyle bir dünya kök söktürcem hepsine kapatıyorum ben
b:alo bitanem ordamısın hayatm bi dk dur alooo
o: dıtdıtdıtdıtdıtdıtdıt
:))) yanı çok sağlıklı degıl bu bilgi paylaşımları :))
sen ona bu sorunları yansıtma ama ... oradaki sıkıntısı yeter ona zaten...
Ha tamam o zman yapma sen yapma haklısıntepkiler böyle olcaksa gerek yok, o zman mecbur onla paylaşma, gel bizle paylaş ona şirin kız,pollyanna ol hep
yansıtma ama kendin de takılma ... başkalarına göre yaşamamız gerekseydi yoldan tutar insanları çevirir fikirlerini sorardık... Böyle birşey yok üzme kendini de sakın takma kafana... konuşanlar konuştuklarıyla kim olduklarını belirlemeye çalışırlar ama onların nerede olması gerektiği senin kararınladır...dış kapıya mandal yap ...bırak istediklerini söylesinler... kulak asma...yansıtmamaya çalısıyorum zaten elimden geldiğince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?