hayırdır kuzum izinleri tükettiniz mi?
aslında 27 kullandık bu sistem direk 30 olarak algılıyor 59 diyor :26:
yani şu an aslında şafağın 56 mı? sistemde o zaman 3 gün önce tarih yazarak değiştir cnm
yani 30 günün otuzunu zatn kullanmıyorsun ya 3 gün mazeret izni onu kullanmadı mantık olarak 56 olması gerekmezmi :S hüff bir güne bile tahammülüm yok
cnm silüs tarihini bilmıorum ki nasıl hesapladığını o yüzden bişe diemıorum ama sıkma canını şunun şurasında zaten ne kaldı ki, teskere gününü biliosan o günden say yada bitecek inş tatlım bugünler de kurtulcas cok az kaldı
biliyorum oyüzden maalesef suan 59ay sıkılıyorum tuğba çok sıkılıyorum yani eskiler iki sene nasıl dayanabiliyorlarmış
rahatlıktan sıkılıyoruz ya işte ,ozaman yada buzaman değişmeyen tek şey beklemek,sıkılmak,özlemek vs vs darlandım yine.nese canım çıkayım yataım ben en iyisi.hayırlı gecelerbi düşünsene o zamanlarda böyle telefon yok, haberleşemiolar, mektup yazarlar o mektup ya ulaşır ya ulaşmaz... Yine de binlerce şükür halimize
rahatlıktan sıkılıyoruz ya işte ,ozaman yada buzaman değişmeyen tek şey beklemek,sıkılmak,özlemek vs vs darlandım yine.nese canım çıkayım yataım ben en iyisi.hayırlı geceler
Şafak 3 AFYONNN ..
Yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcan kalkcan hooop burda askerin kuzum inşallahhadi gitte sıra bize gelsin
Tatlım benm çok sağol, hayırlısı olsun, keşke biraz umursuz olabilsem ama soğuyorum gitgide sanırım, nerdeyse gözden çıkarıcam..çünkü artık onun umrunda olmadığımı ya da cepte gördüğünden umursamadığını düşünüyorum ebrucum..hatta bence bazı askerler kafasına giriyor da olabilir..kız arkadaşı olmayan adam çok..belki dedi ki dönünce evlencez falan, olar da geztoz abi bu yaşta ne evlenmesi az hayatını yaşa ddiler..ha yapcak diye bi şey yok ama şu an için etkileniyo olabilir bence....her şeyi düşünür oldum ebru ya ama annemle konuştum biraz iyi geldi..şu an fena değilim teşekkür ederimbelki de cidden bizim hatamız....
vala az kaldıı saskınlık mutluluk huzunde özlem yanında duygular karman corman :26:
Şaşkınlıktan o canım şaşkınlıktan bitirmenin şaşkınlıgı bittimi bitirdikmi duyguların var şuan askerine kavuşcan kokusunu çekicen içine ne düşünce kalıcak ne birşey ama çabuk gel engeç pazartesi bekliyorum haberlerini bize anlat kavuşma anınızı bizlere umut oluyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?