Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani şu an aslında şafağın 56 mı? sistemde o zaman 3 gün önce tarih yazarak değiştir cnm

yani 30 günün otuzunu zatn kullanmıyorsun ya 3 gün mazeret izni onu kullanmadı mantık olarak 56 olması gerekmezmi :S hüff bir güne bile tahammülüm yok

yani 30 günün otuzunu zatn kullanmıyorsun ya 3 gün mazeret izni onu kullanmadı mantık olarak 56 olması gerekmezmi :S hüff bir güne bile tahammülüm yok

cnm silüs tarihini bilmıorum ki nasıl hesapladığını o yüzden bişe diemıorum ama sıkma canını şunun şurasında zaten ne kaldı ki, teskere gününü biliosan o günden say yada bitecek inş tatlım bugünler de kurtulcas cok az kaldı

biliyorum oyüzden maalesef suan 59 ay sıkılıyorum tuğba çok sıkılıyorum yani eskiler iki sene nasıl dayanabiliyorlarmış

biliyorum oyüzden maalesef suan 59 ay sıkılıyorum tuğba çok sıkılıyorum yani eskiler iki sene nasıl dayanabiliyorlarmış

bi düşünsene o zamanlarda böyle telefon yok, haberleşemiolar, mektup yazarlar o mektup ya ulaşır ya ulaşmaz... Yine de binlerce şükür halimize

bi düşünsene o zamanlarda böyle telefon yok, haberleşemiolar, mektup yazarlar o mektup ya ulaşır ya ulaşmaz... Yine de binlerce şükür halimize
rahatlıktan sıkılıyoruz ya işte ,ozaman yada buzaman değişmeyen tek şey beklemek,sıkılmak,özlemek vs vs darlandım yine.nese canım çıkayım yataım ben en iyisi.hayırlı geceler

Bende öyleyim tatlım en olmadık şeyler bile aklıma geliyor. bende hep derim biz askerde olsak bu kadar olmayız gerçekten daha çok sarılırız sevgililerimize. orda daha çok değerlerini anlarız.
Mesela askere gittikten sonra ailenin değerini anlarlar derler evet öyle olması lazım ama bizim neden değerimizi anlamıyorlar.
Biz beklemiyormuyuz 15 ay? Sadece ailesi mi bekliyor? Her ay gidip gören yarenler var ailelerimi gidiyor?
Onları sakinleştiren biz değilmiyiz ailelerimi? Aile çok değerli tabiki hiç birşeyin yerine geçemez ama bizimlede aile olmayı düşünmüyorlarmı bize niye böyle davranıyorlar.. Anlamıyorum gerçekten anlayamıyorumm tatlım..
Nese iyi olmaana sevindim hilalcimm kötü olsan bile kendine yaparsın yavrum kimseye değill

vala az kaldıı saskınlık mutluluk huzunde özlem yanında duygular karman corman :26:

Şaşkınlıktan o canım şaşkınlıktan bitirmenin şaşkınlıgı bittimi bitirdikmi duyguların var şuan askerine kavuşcan kokusunu çekicen içine ne düşünce kalıcak ne birşey ama çabuk gel engeç pazartesi bekliyorum haberlerini bize anlat kavuşma anınızı bizlere umut oluyor böyle

gelicem kuzum en gec pazartesı burdayımm

listede 4. sıradayımm!!!!! veeee atarsaaaa 39!!!!!!!!!!!!!!!!

:92: 27.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

... 92 kelebek.hill ...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...103 busafakbitmez...

… 124 H_İ_S …

…135 iboebru….

…146 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...146 esraa42...

....147 nesliiiiiiiiii...

…148 Brrk…

...148 OZGEGURUR...

...149 dilara1331

...150 kelebekd ...

…150 Kayra95...

…150 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...218 tugbaoguzhan

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....240 chidoshimedo....

...240 GRGR...

...240 mayamaya11

...240 BerlD...

...240 svsaskim...

...240 kmleomer...

... 249 ED2006...

...271 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...329 xxIpekxx...

... 329 destinyeda...

...330 depresiffpolyanna...

...331 nesilll...

...333 karamanlier...

...333 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...403 pekmez_akilli...

...403 ilithya...

...403 zeynepesin...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…