- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Hilalcim canim nooldu tatlim
Bitanem yaa o gezip tozma konusunda haklisin ama kargo konusunda zahmet etme yorulma diye soylemistir ben bi mektup yolladimda benimki nasil bas bas bagirdi telefonlarda bi gorseydin kiyamadigindan yollama demistir bence tatlim ya
Ya ben artık bu yarenleri aglarken görmeye dayanamıyorum valla bak çok canım sıkılıyor, kızlar kendinizi toplayın ya biraz zaman tanıyın kendinize düşmeyin üstlerine , tabiki kötü davranın demiyorum kimse sevdigine kıyamaz ama askerlik bizim içinde onlar içinde çok zor kaç tane çift ayrıldı burada ben şahidim ya hergün burada aglayan yarenler gördükçe içim acıyor, biraz soğukkanlı olun arkadaşlar empati kuralım biraz lütfen , bizde çok kırılganız evet haketmiyor olabilirz ama bu gecici bir durum lütfen üzerinde çok durup yıpratmayın kendinizi, sana gelince Hilal valla yakın arkadaşım olcan karşıma alıp ilk söylücegim şey omuzlarından tutup sarsarak napıyosun kızım ya sen topla kendini demek olurdu, sen burda ağladıkça ben çok üzülüyorum ya , keşke yollamasaydın dediyse haklısın aşkım de kapat konuyu durma üstünde birdahada yollamazsın,tek başına gezmek istiyosa seninde hakkın de kapatın konuyu ya öyle zamanda takılmayın böyle şeylere kızlar hepiniz için söylüyorum , onlar şuanda özgürlükleri kısıtlandığı için böyle söylüyorlr evet bizim içinde durum zor ne derseler yapıyoruz dışarı çıkma, böyle giyinme, saç yapma, makyaj yapma vs. ama onların ne yaşadığını bil mi yo ruz, yeri rahat olabilir bütün gün oturuyo olabilir ama düşünsenize bir anda sizi bulundugunuz ortamdan alıyolar tanımadıgınız bir sürü kızla aynı yerdesiniz, ne yaşadıgınızı söyleyemiyorsunuz, yani onlar bizim gibi degiller, Hilalcim sana tavsiyem bir kitap olucak, '' Erkekler MARSTAN kADINLAR vENÜSTEN'' Lütfen okurmusun birbirinizin üzerine gitmeyin artık !!
Of gülşahcım çok canım sıkkın yaaya sadece dediğim Ankara'ya giderdim de işte sen gelince gezcez gidesim yok ddedim..konu burdan öyle yerlere geldi ki..benim fedakarlığım suç gibi oldu...
sen gidince bi şey olmaz da işte ben bi yazın İzmir'e giderim dedim neler oldu, yok sen bana güvenmediğinden yok işte ben hiç yalnız gezemiycek miyim??
Ya öyle kırılıyorum ki artık....ben adamla yazın bi haftacık geçircez diye 7 ay 8 ay hiç bi yere gitmemeye bile razıyım...ama onun hevesiymiş tek de olsa gezip tozmak..ben de benle değilse planların yapcak bi şey yok dedim, sen hep yanımda değilsin ki diyor...ya Allah aşkına benm tek hevesim onla gezip tozmakken dediklerine bak, çok fena kırılıp heveslerinle ilgilen o zaman, heveslerin geçince beni burda bulursan ddim.....yok yine yanlış düşünüyon diyo sadece ya da peki diyo sadece dellllliiiiiiiii oluyorum...öyleyse kendi bilir ya bu ne..
Bi kargo yollucaktım dün yetişemedim bu sabah bi arkadaşa verdim yolladı, ve bana ne dedi biliyo musun..keşke yollamasaydın..haklı. Salağım bence ben..ben hala boğazımdan onsuz geçmedi diye memleketten bi kaç bi şey...bi de tişörtler mektup falan yollamıştım enayiyim bence ben salağım ya bıktım yaaOffffffffffffff.........kusura bakma çok dolmuşum tatlım :84:
Ya ben artık bu yarenleri aglarken görmeye dayanamıyorum valla bak çok canım sıkılıyor, kızlar kendinizi toplayın ya biraz zaman tanıyın kendinize düşmeyin üstlerine , tabiki kötü davranın demiyorum kimse sevdigine kıyamaz ama askerlik bizim içinde onlar içinde çok zor kaç tane çift ayrıldı burada ben şahidim ya hergün burada aglayan yarenler gördükçe içim acıyor, biraz soğukkanlı olun arkadaşlar empati kuralım biraz lütfen , bizde çok kırılganız evet haketmiyor olabilirz ama bu gecici bir durum lütfen üzerinde çok durup yıpratmayın kendinizi, sana gelince Hilal valla yakın arkadaşım olcan karşıma alıp ilk söylücegim şey omuzlarından tutup sarsarak napıyosun kızım ya sen topla kendini demek olurdu, sen burda ağladıkça ben çok üzülüyorum ya , keşke yollamasaydın dediyse haklısın aşkım de kapat konuyu durma üstünde birdahada yollamazsın,tek başına gezmek istiyosa seninde hakkın de kapatın konuyu ya öyle zamanda takılmayın böyle şeylere kızlar hepiniz için söylüyorum , onlar şuanda özgürlükleri kısıtlandığı için böyle söylüyorlr evet bizim içinde durum zor ne derseler yapıyoruz dışarı çıkma, böyle giyinme, saç yapma, makyaj yapma vs. ama onların ne yaşadığını bil mi yo ruz, yeri rahat olabilir bütün gün oturuyo olabilir ama düşünsenize bir anda sizi bulundugunuz ortamdan alıyolar tanımadıgınız bir sürü kızla aynı yerdesiniz, ne yaşadıgınızı söyleyemiyorsunuz, yani onlar bizim gibi degiller, Hilalcim sana tavsiyem bir kitap olucak, '' Erkekler MARSTAN kADINLAR vENÜSTEN'' Lütfen okurmusun birbirinizin üzerine gitmeyin artık !!
Bence sen daha önceki kırgınlıkların yüzünden bu kadar da takılıyosun, ya bırak konuşssun şimdiden ne zararı varki sanki gezcem diyip hemen çıkıp gezdimi sen olmadan ? Yapsın hayal kursun orda kendini nasıl rahat hissetcekse öyle yapsın biz onları baskıladıgımzda onlardan da aynı tepkiyi alıyoruz başlıyoruz birbirimizi boğmaya , inan gitdiginden beri ne çarşısına karıştım ne bişey tek kelime etmedim bile nasıl rahat hissediyosan öyle yap bebeğim dedim,internet kafeye herkesten önce koştu her seferinde , bu böyledir ben ona asla demem şunu yapma bunu yapma o kızdıgımı anlar :) o yüzden çok konuşmakla çözülmüyor anlıcagın sadecesen üzülürsünÖncelikle yazın için teşekkürler canım...bazı konularda haklısın üzerlerine gitmemek lazım belki....
ama şunu da söyliyim biz kızları aynı yere koyup kapatsalar bu kadar fena olmayız bence, orda kurdukları arkadaşlıklar bile güzel..güzel arkadaşlıklar kurar ve sevdiğim erkeğe daha çok sarılırdım o beni dışarda olmasına rağmen ben gibi bekleseydi....
bu kadar da değil bence gözdecim ya bu kadar da bencil olmasınlar, tek başına gezme hayali yapamaz o kadar da her şeyi kabul edememtabi ki yeri gelcek gezcek tek ,yeri gelcek ben gezcem ama bunun hesabını şimdiden yapıp çok önemli bi şey gibi kıramaz beni hakkı yok bunlara da...zaten yeterince alttan alıyoruz her şeyi...
Ya beni tutun bi süre aramayım sormayım nolur yaaa...her seferinde kırık ama yazık askerde diyerek arayıp sorup arayı düzeltiyoruz ama içime oturuyor bi şeyler..devam edemiyorum böyle de gene bi yerde patlıyorum işte......
Çok seviyorum çok özlüyorum, ben bu denli kırılmayı haketmiyorum artık yaaa....o da bana hissettirmeli yerimi,önemimi her anının ben olduğumu,her şeyden önemli olduğumu.....ben ters bi şey deyince peki öyle diyosan diyip geçemez yaaa....güzelce sahip çıkıp yüreğimi ferahlatmak zorunda o,sevdiğim adamsa bunları o yapacak yapmak zorunda yaaa
Bence sen daha önceki kırgınlıkların yüzünden bu kadar da takılıyosun, ya bırak konuşssun şimdiden ne zararı varki sanki gezcem diyip hemen çıkıp gezdimi sen olmadan ? Yapsın hayal kursun orda kendini nasıl rahat hissetcekse öyle yapsın biz onları baskıladıgımzda onlardan da aynı tepkiyi alıyoruz başlıyoruz birbirimizi boğmaya , inan gitdiginden beri ne çarşısına karıştım ne bişey tek kelime etmedim bile nasıl rahat hissediyosan öyle yap bebeğim dedim,internet kafeye herkesten önce koştu her seferinde , bu böyledir ben ona asla demem şunu yapma bunu yapma o kızdıgımı anlar :) o yüzden çok konuşmakla çözülmüyor anlıcagın sadecesen üzülürsün
off kızlar neler oluyor gene burdaaa yapmayın lutfen yaa..sız uzulursunuz ustlerıne dusmeyın bence.
Kıyamam ben sana tatlım yaa üzme bu kadar kendini lütfenn yaa
Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor yavrumm biraz da bizim hatamız başta böyle bu kadar üstlerine düştüğümüz için böyle oldular.
Biraz rahat bırak takmamaya çalış umursamıyormuş gibi yap tamam sen bilirsin de kızarsın sinirlenirsin ama fazla belli etmemeye çalışş.. Kaçan kovalanır derler tatlımm
Ayrıca bu kadar oflayarak karşılanmaya da üzüldüm bir daha dertleşecek değilim sizlerle...konuşmak istediklerime özelden yazarım siz de görmemiş olursunuz,ben herkes yaren beni anlar diye düşünmüştüm....
tatlimmm bizle konusmucanda kimle konusucannnnnnn ben seni cok iyi anliyorum cunku aynilarini bende yasadim ve yasamaya devam ediyorum agzinla kus tutsan erkekler bi kusur laf soylucek sacmalicak bisey buluyolar o kadar cok dusunurdumki ben haketmiyomuyum gonlumun alinmasini benim cirkin kotu huylu kizlar kadardami degerim yok millet nasil boyle parmaginda doluyolar erkekleri diye ama naparsan yap huylu huyundan vazgecmiyo ben anladimki mutlu olmak istiyosan beklentin olmucak cunku hic bi zaman beklentiler karsilanmiyo
Ben seni üzmek istemedim hilal inan siz üzüldügünüz için çok üzülüyorum biz görmeyince senin sıkıntın geçmiş olmucak ozamanda sorun çözülmüyor, bak ben burda çok konuşmam farkındaysan çünkü üzülüyorum gerçekten ve sen devamlı üzgünsün o yüzden bu kadar tepkili yazdım bitanem, sana degildi tepkim kendinizi toplayın bu kadar gücsüz olmadıgınıza kızdımAyrıca bu kadar oflayarak karşılanmaya da üzüldüm bir daha dertleşecek değilim sizlerle...konuşmak istediklerime özelden yazarım siz de görmemiş olursunuz,ben herkes yaren beni anlar diye düşünmüştüm....
Canım benm çok sağol....ama bence bunu yapabilen erkekler de olduğuna göre biz hem asker yolu bekleyip hem de bu kadar üzülmeyi haketmyoruz..ben öğrenemedim demekki..bilmiyorum artık ya... beklentilerimi hiç karşılamayıp beni mutlu edemicekse neden bi sevgili isteyim ki yani.kötü bi dönemdeyim..kötü bi dönemdeyiz..çoğumuz çok zorlanıyoruz ama nilü ve benim eşlerde biraz daha fazla sıkıntı olduğunu düşünüyorum, kadın ruhuna hitap hiç mi hiç yok... seninki de öyleyse vay halimize gülşahcım
Ben seni üzmek istemedim hilal inan siz üzüldügünüz için çok üzülüyorum biz görmeyince senin sıkıntın geçmiş olmucak ozamanda sorun çözülmüyor, bak ben burda çok konuşmam farkındaysan çünkü üzülüyorum gerçekten ve sen devamlı üzgünsün o yüzden bu kadar tepkili yazdım bitanem, sana degildi tepkim kendinizi toplayın bu kadar gücsüz olmadıgınıza kızdım
canim sana bisi diimmi benimki resmen beni terbiye etti lise sona gidiyodum okulda basim agridi agri kesici ictim telefonda konusurken ilac ictim dedim way efendim sen habersiz nasil agri kesici icersin buyuk yalanlar sahtekarliklar kucuk yalanlarla baslar bunda yaln olucak ne var universiteye basladik kantine iki kere ya gitmisimdir ya gitmemisimdir sinifimla ayni koridordaki lavaboya bile gidiyim mi die mesaj atiodum git diyince gidiodum bildigin cocuk gibi terbiye etti beni istedigi insan haline getirdi kavga ederdik hic gonlumu almazdi neymis susmuomusum gonlumu alicak firsat olmuomus simdi susuyorum zaten istedigi gibi bi insanda oldum suan iyiyiz yuvarlanip gidiyoruz 6. yil boylee biticek isteamaaa onun benim icin yaptiklarinida inkar edemem
şafağımın son hali maalesef bu hesnacım düzeltebilir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?