Ahahaha yok yavrum artık biz birbirimze karışmıyoruzz trip atıyoruzz dağ dağa küsmüş dağın haberii yok gibi takılıyoruzz yaaGeçicek bu günlerde inşallahh dayanda hayırlsı bakalım geldikten sonra hayatım nasıl olucakk
çoluk çocuk işleri işte ilerde kızım olursa ona asker bekletmiycemyavrucuğumun psikolojisini bozacaklar sonra
Hahaha öylee deme kızz gider bir astsubay bulur bide görürsünn,
Bizim iş yerinde bir arkadaş var eski sevgilisini 14 ay askerde beklemiş son 1 ayda ayrılmışlar sonra demişki bir daha asker beklemicem demiş şimdi bir astsubayla nişanlııı düşün yanee askerliklerii hiç bitmicek onları gülüp gülüp duruyorum kızaa bu kadarda büyük konuşulmazkii diyee
harbi valla olurmu olur neyse daha o mevzulara çok var ben bi evlenecek biri bulursam oğuz hala hayatımda olursa o zamana bakarız saçını başını yolar kıskanç keçi
birşey zati
Büyücekler ablası büyücekler gereksiz yere kıskançlık yapmayı bırakıcaklar inşallah
nedense bi an ben değilmişim gibi hissettimKızılımmmmm
Sendenn bi haberr yokmuu yavv??
nedense bi an ben değilmişim gibi hissettim
haber çok da kuru gürültü o haberler canım
tubiiiiiiiiii ne haberi kız niye bana anlatmıyorsun anlat bakim ne olmuş
haberler onlarla ilgili değil canım
birkaç görücü ve haberi geldi ...
Yok canım ... Evlenmiyorumhımmmmmmmmmmmmmmolsun bu haber daha güzel peki sen ne düşünüyorsun evleniyon mu gız yoksa
Yok canım ... Evlenmiyorum
Evde kalmışım madem ,kalayım biraz daha
Evlilik meraklısıyım ya bi de hani
Kapak atacak yerler arasında seçim de yapamadım
doğru yavrucum ama unutma mağaza müdürü bul kendine şöyle evi katı falan olsun yani
attığın kapak plastik olmasın altından olsunda değeri olsun demi
o zor canım ya oğlak bizimki kıskançlığı inatçılığı hayatta bitmez
nedense bi an ben değilmişim gibi hissettim
haber çok da kuru gürültü o haberler canım
onlarda ne var ne yok bilmem... zaten onlara öbürleri dediğimiz sürece nolup bittiğinin bi önemi yok..
Anammm seninkidemiii o kısaknaç burçlardan
Benimkide kova hacıı hem kıskanç hem özgürlüğüne düşkün yane diyorki ben her istediğimi yaparım ama sen yapamazsınn diyorrr
Hee onlardan haber çok ama senden haber yok
Pekii öbürlerinde ne var ne yokk
onlarda ne var ne yok bilmem... zaten onlara öbürleri dediğimiz sürece nolup bittiğinin bi önemi yok..
ne hallleri varsa görmekle meşguldürler de yine de b*k sürdürmezler kendilerine,pozlara devam ederler...
merak etmiyorum anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?