Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

27/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:…duygum = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…holofira = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:...duygum = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Çok haklısın ebrucum, dönünce mi anlıycaklar değerimizi? ya da hiç anlamıycaklar mı? ya da kaybetmeyi mi bekliyolar?..bilemiyorum artık...ama bu kadar kıymet bilmezliğe de daha fazla tahammül edemiyorum Bizimle aile olmayı düşünüyorlarsa şayet bi zahmet kendilerine çeki düzen versinler...dünden beri kafamda tonla şey var bunlardan biri de ayrılık...şu an değil ama böyle davranmaya devam ederse zaten zamanla olcak olan bu..değiştiremez mi bunu, değiştirebilir, içimde bu sevgi oldukça gene inanırım ama onu bile yapmıyorsa ben artık kendime de anneme de laf anlatamıyorum..her kavgamızı bilmez belki dörtte birini biliyor, ama buna rağmen kızım çok seviyorsun farkındayım ama her akşam ağlayarak duşa girip saklanıyosun güya, bu kadar üzülmene de izin veremem dedi bana...haklı malesef , madem dedi bu kadar kötüsünüz izin alıp gelseymiş dedi, seni ben görüyorum burda her şeyi kısıtladın değecek mi? dedi...cevap veremedim..düşündüm sadece... neden gelmedi? demek ki ona o kadar da koymuyor ayrılığımız falan, ona koyan sadece kısıtlanmak, o yüzden de çıkınca beni görmenin hayaliyle değil de gezip tozmanın hayaliyle tutuşuyor.O zaman gezip tozsun...

Son düzenleme:
Kıyamam yaaa , bak hilalcim birazcık zaman ver kendinede onaa birazcık başka şeylerle uğraş düşünme yani el işi hobi gibi şeylerle uğraş istersen

Şafak 50-Nevşehir

Selammm Kızlaarr...

Hilalimm konu ne bilmiyorummm canımm ama su yukardaki mesaja göre yazıyorum... ben kısıtlandım 15 ay boyunca çalışma gezme evden çıkma çıkarsan ailenle cık.. cıkarkenn bana haber ver faceden yaz.. (Cep tel int. giriyordu).. Şimdi o özgürr evden çıkıyor arkadaşları ile falan buluşuyor ki benim sevmediğimm arkadaşları bazen haber vermeyi unutuyor.. yada ben arıyorum gec oldu artık eve dön diye.. yedin kendini benimle nerde napıyo diye düşüne düşüne iğne ipliğe döndün diyor (Gerçekten zayıfladım ama onla ilgisi yoktur) O askerde ben naptım ne ettim merak ederken karışırken iyiydi... benim onun nerde olduğunu naptıgını bilmeye hakkım yokmu..

Ha askerdeyken ben calısmak istediğimde çalısma diyordu insanlara güvenmiyormuşta gerek yokmusta.. Şimdide sana iş bulalım 1 kişi ile olmayacak galiba diyor.. Acaba insanlaramı güvenmiyor bana mı çözemedimmmmm... Sormadımmmdaa..

Siz olsanız ne düşünür..hangi yolu izlerdiniz..

Birde bu erkekler hepsi bencillll hepsi odun enn ennn iyisiiii bileeeee...

bizim mehtap 24 gün sora olmıcak sanırım kesin değil ama gidişat şu an böyle biraz üzgünüm ama askerim iyi olsun başka bir şey istemiyorum ...

bizim mehtap 24 gün sora olmıcak sanırım kesin değil ama gidişat şu an böyle biraz üzgünüm ama askerim iyi olsun başka bir şey istemiyorum ...

Bizim mehtap ta 24 canım da hayırdır gidişat ta ne var ?

Tatlım benim tabikide tahammül edemezsin hangimiz edebiliyoruzki.. Empati kurmaya çalışıyorum ama ben böyle olmazdımki diyorum. doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor.. Artık ne geleceği düşünebiliyorum nede başka birşey tek düşündüğüm şu askerliğin biran önce sağ salim bitirip gelmesii ondan sonra zaten herşey belli olur canım benim.
Şuanda kavga ediyorsun kalbin kırılıyor ama askerde olduğu için yine araması sorması gereken sen oluyorsun içinn rahat etmiyor. Bu yüzden sen gelene kadar biraz daha sabret. kendini bu kadar harab etme ne anneni nede kendini bu kadar üzmee.. Sabrett sabrett sabrettttt...

benden yine kötü bi haber var kızlar. dün işten çıkarıldım, daha doğrusu çıktım; ama her şey benim işten ayrılmam üzerine ayarlanmıştı. ders öğretmeniyken bütün sınıflar benden alındı, istersem etüt öğretmeni olarak devam edebilcem söylendi. ben de kabul etmedim. 5 aylık dersanecilik hayatım da burda sona erdi. evde kpss'ye hazırlancam bu sürede. belki polislik olur... dün çok üzgündüm; ama yapılan haksızlıkları düşündükçe üzülmemem gerektiğini fakettim. iki hafta içinde çıkarılan 4 kişi olduk. mehmet'le aramıza gelince son günlerde daha iyi...

hilalcim sen de daha iyisindir umarım, yine bi kriz atlatılmış...

Kıyamam yaaa , bak hilalcim birazcık zaman ver kendinede onaa birazcık başka şeylerle uğraş düşünme yani el işi hobi gibi şeylerle uğraş istersen

Şafak 50-Nevşehir

Bakalım yaa..bilmiyorum..el işi falan pek sevmem ayrıca kpss hazırlanmayı düşünüyorum bakalım...bi de spora yazılma ihtimalim olabilir....çok kızar da spor salonuna gitmeme...bilemedim.....off kafam allak bullak hayırlısı yaa dua edin sadece

Hepsi bencil kesinlikleee öyle bencil kiii..haketmyolar bizi yaaa...seninki de ayrı alemmiş..
ama benim olayım şu an nerde napmamız değil...olayım izne çıkamyı bile düşünürken adam benim hayalimle yanıp tutuşmuyo belli ki gezip tozma merakında ve benm bunu kaldırmam imkansız...

Arayıp sorması gereken bu sefer ben değilim be ebrucum bu sefer değil...sabrederim beklerim ama arayamam konuşasım bile yok..arasa bile ne konuşuruz bilemem, kargo gitti mi mesela bilmiyorum....ama bu içimdeki yaraları onarmadıkça ben bi şey yapamam artık

Hilalcim bizim halimiz nolcak böyle hergün kavga ediyoruzz bizde ayrıldık sanırım bilmiyorumki ayrılık kelimesini sindiremiyorum yarın evciye gelecek tek umudum o insallah arar

Tatlım benim işten çıkarılmana üzüldüm. Bu gibi durumlar genelde oluyor Hayırlısı neyse o olsun canım benim inşallah kpss de iyi bir puan alırsın ve istediğin yere yerleşebilirsin..

Mehmetlede inşallah hittikce daha iyi olursunuzz tatlımm ama sakın üzmee artık kendini
Tabiki öyle tatlım benim onun araması lazım bak biz 1 ay konuşmadığımzda da ben senin gibi karar almıştım aramadım sormadım bir gün bu beni aradı napiosun nasılsın diye şaşırdım 2 gün sonrada kötü bir rüya gördüm ben aradım öyle iyi konuşuyordu sonrada bi kaç gün geçti ben kötü kötü rüyalar gördüm iyi değildi falan öyle aradım sonra barıştık. eskisi gibi değiliz ama şükür bunada. sende biraz arama sorma o illa merak edip arıcak ama sonradanda gurbette olan benim falan diye üste çıkmaya çalışıcak ama boşver takma sen içinden ne geliyorsa onu yap içinden gelmediğ zorla birşey yapma tatlım benim..
Hilalcim bizim halimiz nolcak böyle hergün kavga ediyoruzz bizde ayrıldık sanırım bilmiyorumki ayrılık kelimesini sindiremiyorum yarın evciye gelecek tek umudum o insallah arar

Hoşgeldin aramıza tatlımm sizee nolduu böylee??

hosbuldum tatlım benim esas sorunum su, yeteri kadar değer görmediğimi düsünüyorum nisanlım tarafından askere gittiğinden beri her an her saniye kıskanclık krizlerine giriyor olmadık laflar ediyor sürekli onun dagıttıklarını toparlamaktan bıktım cocuk gibi oldu iyice dünde yine tartıstık ayrılalım git artık bitsin dedim hattını kırdı bugün sabahta msj atmıs yarn aksama hazır ol evden alıcam seni diye.. Bi öyle bi böyle ruh hali simdiden cok yoruldum önümüzdeki 10 ay boyunca napıcam bilmiyorum kafayı yerim bu gidisle bende insanım dayanamıyorum bazen

Günaydın Kızlar Şafak bugün 49- Muş
Dön bebeğim artık çok özledim seni :)

Herkesin derdi aynı tatlım ilgisiz oldukları bağırıp triplere girdikleri için böyle düşünüyoruz..
Ayrılalım diyip durmaları kötü kolay yolu seçiyorlar. Benimkinde ayrılalım demez küser konuşmaz bi süre.
Hepsinin değişik değişik huyları var ama sorunları aynı asker psikolojisi..
Bende diyordum daha şu kadar ay var nasıl olucak falan diye ama geçiyor yavrum bir şekilde bak bizim 4 ayımız kaldı.
1 ay küs de kaldık ama sonunda yine barıştık bu askerlik bitene kadar böyle.
Geldiklerinde herşey ortaya çıkar ve su yolunun bulur tatlım. Sen şimdilik idare edicen sabredicen.
İnşallah yarın geldiğinde düzeltirsiniz aranızdaki sorunları..

İyi olmaya çalışıyorum nilüü..
senin durumuna da ayrıca üzüldüm yaa..inşallah hakkında hayırlı olan olsun meleğim, mehmetle de aranız iyiye gidiyormuş en azndan bu iyi bi haber, iyi haberler istiyorum artıkk

Hilalcim bence kargo eline gecince yaptiklarindan utanip hemen arar

Bilmiyorum gülşahcım ama gitmiş olması gerekirdi, baya inada bindirdi bence işi...kendi bilir, kararlıyım bu sfere, inat değil çünkü büyük kırgınlıklar..aşamıyorum normal devam edince, kırıldıpım umrunda değilse de devam etmesn o zman...:26:

Ben de bilmiyorum nolcak okudum yazdıklarını canım ama bilmiyorum bi öyle bi böyle de en azndan yarın görüşcekmişsinz inş düzelir aranız tatlım, benmki aramıyor bile..

Ah ebrucum benki de öyle..ayrılalım o dmez aramaz ama ya da ara verelim der..ama ben soğukluklara çok karşıyım, sen 1 ay nası dayandın helal olsun..ben de aramıycam o konu ayrı dayanırım ona ama 1 ay sonra artık hiç bi şey eskisi gibi olamaz..aklını başına toplamazsa ben gözümü kararttım..askerdeyse askerde yani ben de nöbetteyim burda almışım elime telefonu kimsenin yüzüne bakmadan aynlış anlaşılmaktan bile korkarak nöbet tutuyorum burda...bende onu anlıycak kafa yok artık o beni anlasın..kesinlikle aramıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…