- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
hayırlı teskereler cnm... Allah bir daha ayırmaısn, son ayrılığınız olsun inş
Şafak 35 Selam Olsun Güzel İzmir'e
Şafak 89 ken bunu bana yapmamalıydı...biz 4 gündür konuşmuyorduk ve dün bana ayrılık mesajı attı, dondum kaldım.....ama benim artık yapacak bi şeyim kalmadı...
Herkese hayırlı tezkereler kızlar, dün mesajı okuyunca çok kötüydüm ama bugün hiç de kötü değilim, benden vazgeçip bana sarılmayanın hayaliyle yaşamıycam artık ben.....Allah sizi sevdiklerinize kavuştursun ve sevdikleriniz kıymetinizi bilsin inşallah. Hoşçakalın. Bitti.
Selam kızlar.hala netim yokgüzel takip edemiyorum.arkadasa geldik bi bakiyim ddm.2 sayfaya bakabildim.
Hîlalcim ayrılmışsınız cnm ya üzüldüm birden okuyunca ama yazdıklarınçpk güzel cnm güçlü duruşun...Allah herseyin hayırlısını versin.
Nilücüm son gelişmeyi okudum cnm hadi bakalım hayırlısı yelkenleri indirmişin gene
Hesnammm sen nasılsın cnm bnm özledim çok yaiyisin inş kuzum şafagına baktım süperrr az kaldı kuzummm.rabbim saglıcakla kavustursun aminnn.
Tugbammm yarın şafak İstanbul her vay beee hadi az kaldı cnmmm öpüyom seni de
Kızlar hepinizi çokkkk öpüyorum.hep belirtiyorum yine söyliyim netim yok başkalarından bulursam giriyorum Allaha emanet olun öptüm.
keşke ben de o bittiler karşısında senin yaptığını yapabilseydim. Bu ayrılık illeti kendini bir kere derinden hissettirdikten sonra yakamızı bırakmıyor. Biz ne kadar direnirsek direnelim o engel tanımıyor. Istesek de bitiyor istemesek de... Bitmese ne olacak ki zaten. Aylarca vardı da ne oldu, olsa ne olacak. Çok mutlu etmiş olabilir, çok sevmiş olabilir, her güzelliği çok çok yaşatmış olabilir; ama hepsi geç-miş olabilir. Biz kabul etmesek de... Insallah hep böyle güçlü olursun canım, ayrılık ağır geldiğinde de aşktan yüreğin ağrıdığında da hasretten gözlerin dolduğunda da bu sabri gösterirsin. Ayrılık uçurumun kenarında olmak gibi bir şey. Bir taraftan düşeceğim diye korkarsın bir taraftan elini uzatsa da beni kurtarsa diye umutla beklersin. Çünkü o senin elini bir kez tuttu güvenliydi, huzurluydu, şefkatliydi; ama düşeceğin yerin nasıl olduğunu bilmiyorsun. Düşmekten korkma; çünkü hangisinin daha hayırlı olduğunu bilmiyoruz. Hem önemli olan düştüğünde tekrar kalkabilmek. Tekrar kalktığında her şey çok daha güzel olsun hayatında. Çok üzüldüm, gözlerim dolu dolu oldu; ama ağlamıyorum. Inşallah sen de iyisindir canım. Saçmaladıysam kusura bakma. Öpüyorum.
Selam kızlar.hala netim yokgüzel takip edemiyorum.arkadasa geldik bi bakiyim ddm.2 sayfaya bakabildim.
Hîlalcim ayrılmışsınız cnm ya üzüldüm birden okuyunca ama yazdıklarınçpk güzel cnm güçlü duruşun...Allah herseyin hayırlısını versin.
Nilücüm son gelişmeyi okudum cnm hadi bakalım hayırlısı yelkenleri indirmişin gene
Hesnammm sen nasılsın cnm bnm özledim çok yaiyisin inş kuzum şafagına baktım süperrr az kaldı kuzummm.rabbim saglıcakla kavustursun aminnn.
Tugbammm yarın şafak İstanbul her vay beee hadi az kaldı cnmmm öpüyom seni de
Kızlar hepinizi çokkkk öpüyorum.hep belirtiyorum yine söyliyim netim yok başkalarından bulursam giriyorum Allaha emanet olun öptüm.
Hilalcimmm canim nnoldu tatlim yaa konusmadiginizi bilmiyodum ben ne demis ne yazmis mesajda bitanemm durusun cok guclu ama icin kan agliyo biliyorum konusmasi cok kolay ama biz hep senin yanindayiz
Bitanem tabiki pisman olacagin biseyin yok biz burda ne kadar uzuldugun kahroldugunu cabaladigini gorduk icindekileride Allah biliyo.Allahim o kadar buyukki sana yaptigi bu haksizligin vicdan azabini onun kalbine koyar sen hic merak etme bence sen elinden gelenin fazlasini yaptin yapicak bisey kalmadi sen icini ferah tut uzulen o olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?