Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak güzelleri hayırlı tezkereler olsun inşallah
Su gibi aksın zaman sizler için..

bısey yapmak istiyorum ya mektup istemiyo herkes okuyo diye tutturdu ama benm bi hediye falan gibi bişey yapmam lazım fikir verir misiniz arkadaslar rica ediyorum lutfen traş takımı alsam diyorum ama kızarsa diye de çekiniyorum maddi bişeyden ziyade manevi bişey yapmak istiyorum oyyyhhh

hep bu günü hayal ettim ,hayal ettiklerimi yaşattığın için sana sonsuz şükürler olsun RABBİM

Sakarya'ma seLam ALLAH'ın iziniyle yola devam

Şafak 89 ken bunu bana yapmamalıydı...biz 4 gündür konuşmuyorduk ve dün bana ayrılık mesajı attı, dondum kaldım.....ama benim artık yapacak bi şeyim kalmadı...

Herkese hayırlı tezkereler kızlar, dün mesajı okuyunca çok kötüydüm ama bugün hiç de kötü değilim, benden vazgeçip bana sarılmayanın hayaliyle yaşamıycam artık ben.....Allah sizi sevdiklerinize kavuştursun ve sevdikleriniz kıymetinizi bilsin inşallah. Hoşçakalın. Bitti.

keşke ben de o bittiler karşısında senin yaptığını yapabilseydim. Bu ayrılık illeti kendini bir kere derinden hissettirdikten sonra yakamızı bırakmıyor. Biz ne kadar direnirsek direnelim o engel tanımıyor. Istesek de bitiyor istemesek de... Bitmese ne olacak ki zaten. Aylarca vardı da ne oldu, olsa ne olacak. Çok mutlu etmiş olabilir, çok sevmiş olabilir, her güzelliği çok çok yaşatmış olabilir; ama hepsi geç-miş olabilir. Biz kabul etmesek de... Insallah hep böyle güçlü olursun canım, ayrılık ağır geldiğinde de aşktan yüreğin ağrıdığında da hasretten gözlerin dolduğunda da bu sabri gösterirsin. Ayrılık uçurumun kenarında olmak gibi bir şey. Bir taraftan düşeceğim diye korkarsın bir taraftan elini uzatsa da beni kurtarsa diye umutla beklersin. Çünkü o senin elini bir kez tuttu güvenliydi, huzurluydu, şefkatliydi; ama düşeceğin yerin nasıl olduğunu bilmiyorsun. Düşmekten korkma; çünkü hangisinin daha hayırlı olduğunu bilmiyoruz. Hem önemli olan düştüğünde tekrar kalkabilmek. Tekrar kalktığında her şey çok daha güzel olsun hayatında. Çok üzüldüm, gözlerim dolu dolu oldu; ama ağlamıyorum. Inşallah sen de iyisindir canım. Saçmaladıysam kusura bakma. Öpüyorum.

Son düzenleme:
Selam kızlar.hala netim yokgüzel takip edemiyorum.arkadasa geldik bi bakiyim ddm.2 sayfaya bakabildim.
Hîlalcim ayrılmışsınız cnm ya üzüldüm birden okuyunca ama yazdıklarınçpk güzel cnm güçlü duruşun...Allah herseyin hayırlısını versin.
Nilücüm son gelişmeyi okudum cnm hadi bakalım hayırlısı yelkenleri indirmişin gene

Hesnammm sen nasılsın cnm bnm özledim çok ya iyisin inş kuzum şafagına baktım süperrr az kaldı kuzummm.rabbim saglıcakla kavustursun aminnn.

Tugbammm yarın şafak İstanbul her vay beee hadi az kaldı cnmmm öpüyom seni de

Kızlar hepinizi çokkkk öpüyorum.hep belirtiyorum yine söyliyim netim yok başkalarından bulursam giriyorum Allaha emanet olun öptüm.

Hilalcimmm canim nnoldu tatlim yaa konusmadiginizi bilmiyodum ben ne demis ne yazmis mesajda bitanemm durusun cok guclu ama icin kan agliyo biliyorum konusmasi cok kolay ama biz hep senin yanindayiz

canim ben artik iyi ya da kötü hiçbir şekilde mehmetten ya da ilişkimden bahsetmicem çünkü bi gün iyiysek bi gün kötüyüz moralim çok bozuk çok mutsuzum artık hiçbir şey zevk vermiyor gelişmeler bile beni mutlu etmeye yetmiyor işten de çıkarıldım hayatımda yolunda giden hiçbir şey yok çok karamsar olduğumun farkındayım ama kendimi toparlayana kadar dibine kadar yaşamak istiyorum ben de seni çok öpüyorum canım inşallah netle ilgili sıkıntı bi an evvel çözülür ben de telden giriyorum zor oluyor

Son düzenleme:

Ne saçmalaması harika yazmışsın..ben o 4 gün onun arayıp kafasını toparlayıp benden özür dilemesini hayal ettim ve bunu yaparsa da nasıl affedicem diye yollar aradım ama yaptığıı şeyi çok adice buldum, ban abunu yapmamalıydı, haketmedim, haketmedik...bu kadar üzmeye beni bu kadar bencil olmasına tahammülüm yok, bitti.. umarım uçurumdan düşerken benim elimden ailem arkadaşlarım tutar ama o kişi değil, uzatmasın da tutmasın da...kendim kalkıp yoluma devam edicem inşallah. Tabi ki şu an dediğin gibi geçmişteki güzellikler ya da hayaller canımı acıtıyor..bu kadar kolay mı diyorum ama demek ki kolaymış. Benim saflığıma lüzum yok artık, kolaymış ki bitti demek demiş.

Ben de çok öpüyorum raziş, hayırlısı olsun, kapılarım ona kapalı artık, inşallah zamanla kilidi sağlamlaşır, şu an ona hiç iyi gözle bakmıyorum zaten.

Hilalcimmm canim nnoldu tatlim yaa konusmadiginizi bilmiyodum ben ne demis ne yazmis mesajda bitanemm durusun cok guclu ama icin kan agliyo biliyorum konusmasi cok kolay ama biz hep senin yanindayiz

İçim kan ağlıyor ara ara doğru ama o kadar kötü de değilim be gülşah...çünkü cidden adice geldi yazdıkları, bencilce geldi...
çok kavga ediyoruz demiş, ben seni mutlu edemedim özür dilerim demiş, işte yaşattığın güzel günler için teşekkürler demş falan....olmadı demiş, inş hayırlısı olur hakkımızda demiş.
ben de peki tamam hoşçakal dedim, değerimi bilmeyip böyle kolay vazgeçebilene benm yapacak hiç bi şeyim kalmadı dedim. Hoşçakal.
Ve bitti. Bu kadarmış, ne çok büyütmüşüm gözümde...çok şaşkındım ama hayatıma devam ediyorum, edicem de daha iyi olucam, ben,m düşünecek de pişman olacak da bi şeyim yok..artık o düşünsün...sağol gülşahım

Bitanem tabiki pisman olacagin biseyin yok biz burda ne kadar uzuldugun kahroldugunu cabaladigini gorduk icindekileride Allah biliyo.Allahim o kadar buyukki sana yaptigi bu haksizligin vicdan azabini onun kalbine koyar sen hic merak etme bence sen elinden gelenin fazlasini yaptin yapicak bisey kalmadi sen icini ferah tut uzulen o olucak..

Pişman olucak belki doğru ama bu beni ilgilendirmiycek bu sefer..çok uğraştım, kahroldum bazı kavgalarda, ağladım sızladım, en çk da kendimeydi zararım...oysa bana bak 2 gündür en azından kavga etmiyoruz konuşmayınca diyebliyordu, oysa ben bütün o kavgalara rağmen onun sesini duymak istiyordum..hala da istiyorum şu an ama eskisi gibi olsaydı, benim askerde bi sevgilim vardı öldü, bu adam benim Zaferim olamaz. Tanımıyorum. İçim acıyor-du eskiden..şu an sadece salaklığımın acısı var hepsi bu, pişman olsun ya da olmasın ama artık yanında benim gibi onu seven ve her anında yanında olan nuru, sevdiği, uğruna çabalar verdiği kız olmayacak. Allah yolunu açık etsin ben napayım.....

İnşallah bizim gibi olmaz kimsenin sonu tek duam bu kızlar, alıştım gözyaşımı içime akıtıp gülmeye devam edicem ben...Allah hepinizi güldürsün inş

:92: 31.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

... 88 kelebek.hill ...

...99 busafakbitmez...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 120 H_İ_S …

…131 iboebru….

…142 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...142 esraa42...

....143 nesliiiiiiiiii...

…144 Brrk…

...144 OZGEGURUR...

...145 dilara1331

...146 kelebekd ...

…146 Kayra95...

…146 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz
...214 tugbaoguzhan

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....236 chidoshimedo....

...236 GRGR...

...236 mayamaya11

...236 BerlD...

...236 svsaskim...

...236 kmleomer...

... 245 ED2006...

...267 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...325 xxIpekxx...

... 325 destinyeda...

...326 depresiffpolyanna...

...327 nesilll...

...329 karamanlier...

...329 qizem7...

...399 pekmez_akilli...

...399 ilithya...

...399 zeynepesin...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…