Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saol tatlım, daha önce sölediğim gibi bosch'tan aldım. Tanıdık bir bayimiz vardı o yüzden uyguna geldi.Bayiden geliş fiyatına aldık. Üçüne toplamda 5.500 TL ödendi.
tekrar hayırlı olsun canım ben de şimdiden fikir edinmek için soruyorum geliş fiyatı olduğuna göre baya uygun olmuştur. Ben de bugün son maaşımla çeyizimin ilk parçasını aldım:) kütahya porselenden ikili kahve takımı aldım el yapımı özel kutusunda uğur böcüklü. Mehmetle evlenirsem soyadım uğur olacak ya evlenemezsek kullanamam ama bakalım

Ben de ne olacak bilmiyorum onu çok özlüyorum ama kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum.. haksızlık bu
özlenmez mi canım ya cok özlenir hem de... Birlikteyken bile ayrı kalmaya dayamazken hasretin üzerine ayrılık eklenmesi nasıl zor geliyor insana biliyorum. Inşallah zafer de bunun farkına varır da daha fazla eziyet etmez seven gönlüne. Ben de ne olacak bilmiyorum ama çeyiz yapmaya başladım iyice dengesizleştim çok büyük bi boşluktayım

İnşalllah nilümm inşallahh....umarım senin de hayatın düzgün bi döneme girer artık, hakettiğimiz hayat yaşarız inşallah, ben snein sevgii de gördüm burda..umarım senin de sevgin heba edilmez de kıymeti bilinir be güzelim

sevgimizi bizden başkası görmüyor zaten canım ya da işlerine gelmiyor. Sevgimizin altında ezileceklerini biliyorlar çünkü, ağır geliyor. Kendimizden başka kime ne zararımız var ki! Tabii ki hakediyoruz her şeyin, herkesin en güzelini, en iyisini:)hesnam senin iletini alıntılayamadım bi türlü cevap veremedim. Eşini çok özledin ya senyanında olsa sınavları okumana yardım eder miydi?

Hesnacım aynen öyle canım hem de hiç yaramıyor mehtap belli degil henuz ama her an hersey olabilir yırmı gun oldu gıdelı ama ozlem tavan yapmıs durumda bı bıtırseler canım keşke hemencecık gelseler bu arada sıralamada liste bası olmussun hayırlı olsun canım arkandayız

Şafak İnşallah 145 ...

kelebek.hill ve holofira arkadaşlarım, sizin yazdıklarınız bana geçen seneki hallerimi anımsattı. Beni burda tanıyanlar vardır, tanımayanlara da ben tanıtayım, 91/1 tertip asker yolu bekledim burda Hergün sabahtan akşama burda şafak saydım, ağladım, dert yandım, güldüm kimi zaman... Ne çok kavga ederdik küserdik, bir gün iyiysek 5 gün kötüydük ve tüm bu kavgaların sonunda teskeremizi alıp, sıkıntılarımızı ! güya ! atlatıp düğün hazırlıklarımıza başladığımız o heyecanlı günlerde beni yüz üstü bırakmıştı sevdiğim adam...
Ben de senin gibi kabullenememiştim kelebek.hill , yıllarımı verdim ben ona, o kadar hasretle yollarını gözledim, bu kadar kolay mıydı dedim... bir tek mesajla mı bitecekti kaç senelik ilişkimiz? günlerce yemedim içmedim uyumadım, mide ağrılarıyla gezdim... hem de artık düğüne sayılı gün kalmışken yapılcak şeymiydi bu, hiç haketmemiştim bunları..
Ama dik durdum herkese karşı.
Sonra öyle böyle geçti günler, herşey bitti gitti, problemler çözüldü, ve.... Biz 6,5 aylık evliyiz. :123:
Yani eğer alnınıza yazılmışsa o kişi, kavgalar ayrılıklar hasretler vız geliyor.. Ve sanki şuan o günler hiç yaşanmamış gibi geliyor ikimize de

Umarım sizler de seneye bu zamanlar bu tür cümleler kullanırsınız benim gibi Ya da hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun. Ben hep öyle dua ettim ayrıyken. "Allah'ım o benim kaderimse ve hakkımda hayırlısıysa, herşey hallolsun ve biz kavuşalım.. Ama hayırlısı değilse de bütün acılarıma rağmen bizi tekrar birleştirme.." diye dua ettim.

Rabbi'm size e hayırlısını versin inşallah.
Bekleyen herkese hayırlı teskereler

Kızlaaaaaaaaaaar bugün aldığım beyaz eşyalarım, nasıllar sizce ?

Eki Görüntüle 672779 Eki Görüntüle 672780 Eki Görüntüle 672781
Tuğbacım eşyaların çok güzel, hepsini güle güle iyi günlerde kullan. Çamaşır makinan eğer 8 kiloluk ise benimkiyle aynı, ben çok memnunum. Buzdolabımız da aynı sanırım. Yani içi aynı ama dışını bilemiyorum, benimkinin dışı da inox ve dijital göstergesi var. Buzdolabımı da çok seviyorum
bulaşık makinamız farklı sanırım, ama benim evimdeki hemen hemen herşey bosch ve çok memnunum, inşallah sen de memnun kalırsın

Çok teşekkür ederim yazdıkların için deryacım, ben de hep öyle dua ediyorum ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık...Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...çok güzel mutlu bi evliliğiniz olsun inşallahh hayatta çok mühim şeyler var bunların birincisi biz bayanların çoğuna göre sevgi..ama erkeklere göre belki sevgi hep cepte gördükleri bi şey olduğu için değersiz..bozuk para gibi harcıyorlar...
dediğin gibi o da akıllanırsa ve beni mutlu ederse eminim ki ben de onu mutlu ederim, tabi ki şu an buna inanmam çok zor çünkü ayrılığı beklemediği bi anda mesajla karşılaşınca insan bocalıyor....ve onu affetmem çok zor geliyor artık..
Zaman ne gösterir bilinmez ama yazdıkların gene bile insana umut olabilecek nitelikte..hayırlısı deryacım çok teşekkürler.

Rica ederim canım, inşallah sana biraz olsun moral verebilmişimdir. BU zor zamanlarda insanı gerçekten anlayabilen birilerinin olması moral veriyor, rahatlatıyor.
Erkekler dediğin gibi sevgimizi hep cepte görüyorlar, bir de askerliğin verdiği bunalım ve evlilik hazırlıklarının stresi ile bambaşka insanlar oluveriyorlar.. Zaten bu etkenler olmasa bile erkekler biz bayanlardan çok farklılar, bunu kabul etmek lazım.
Bana da onu affetmek imkansız gibi geliyordu.. hatta barıştığımız ilk günlerde hiç güvenemiyordum ona, sanki yine bırakıp gidecekmiş gibi geliyordu, paranoyak olmuştum.. ama sonra sonra geçiyo hepsi

UMarım ki dediğin gibi olur ama dediğimiz gibi hayırlısı oysa olsun tabi...çok da umutlanmak istemiyorum zaten çünkü yapısı farklıdır her erkeğin de her kızın da..belki de ben de daha kırıcı davrandım tabi bilinmez..ama ne olursa olsu bu ayrılığı hakedecek bi şey tabi ki yapmadım..geç olmadan kafasına dank ederse..ne bilim..belki de....ama bilinmez..kafam gelgitlerde...

Kesinlikle tam olarak anlayan birisi beni ancak bu başlıkta bulunur zaten ve sen de çok iyi bi örneksin..az da olsa umutlandım sağol

Bol bol dua et canım, bu gelgitlerin hayırlara vesile olması için, iyi şeylerle sonuçlanması için...
Yardımcı olmamı istediğin birşey olursa, işte ne bileyim dertleşmek veya sormak istediğin birşey olursa özel mesaj atabilirsin
Çünkü buraya herzaman giremiyorum, görmeyebilirim yazdıklarını.
Kendine iyi bak canım
İnşallah hayırlı haberlerini de okuruz burda ...

ŞAFAK 45 MANİSA ver lan sevdigimi artık manisaaaaa bidaha yolundan gecmicez huh !!

canım yazdıklarını okudum cok üzüldüm hilalcim insallah hakkında hayırlısı neyse o olur, ben inanıyorum pisman olup sana geri dönecek biranda bitemez cünkü sen içini rahat tutoda gercekleri görüp ona göre haketet edecektir biraz kafanızı dinleyin bi süre iyi gelicektir ikinizede eminim..

sinir sinir sinir hatta gıcıkkkk uyuz oldum gece gece üşenmedi beni aradı hayatım bi ay yokum ben diyor nerdesn bir ay nereye yoksun intikale gitcez nasıl kötü oldum başladm aglamaya sakaymış küstüm konusmuyorum sabahtan beri arıyo açmam ki açmıcam en azından sinirim geçene kadar böyle şakamı olur

Teşekkürler tekrar özelden yazarım iyi kötü konuşmak isteyince sağol, bol dua edeceğim ve dualarnızı da beklerim

Hayırlısı olsun be ceren, sıkıldım bunaldım artık, herkesten duyduk bu lafları burda belki ama şu an uç nktasındayım....haksızlığa uğradım sindiremiyorum önce sindireyim sonra bakacaz artık..sağol canım

Her ne olursa olsun sen önemli ve değerlisin bunu unutma herseyden önce kendine deger wer içine kapanma cık dısarı gez bir ugras bul onun en cok istemediği seyleri yap yapamadıgın ne warsa simdi yapabilirsin dolu dolu hemde..ben öyle yapardım bi seklde kendimi öyle teselli ederdim iyi gelicektir canım benim..

:92: 01.04.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

... 87 kelebek.hill ...

...98 busafakbitmez...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 119 H_İ_S …

…130 iboebru….

…141 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...141 esraa42...

....142 nesliiiiiiiiii...

…143 Brrk…

...143 OZGEGURUR...

...144 dilara1331

...145 kelebekd ...

…145 Kayra95...

…145 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...213 tugbaoguzhan

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....235 chidoshimedo....

...235 GRGR...

...235 mayamaya11

...235 BerlD...

...235 svsaskim...

...235 kmleomer...

... 244 ED2006...

...266 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...324 xxIpekxx...

... 324 destinyeda...

...325 depresiffpolyanna...

...326 nesilll...

...328 karamanlier...

...328 qizem7...

...398 pekmez_akilli...

...398 ilithya...

...398 zeynepesin...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…