tekrar hayırlı olsun canım ben de şimdiden fikir edinmek için soruyorum geliş fiyatı olduğuna göre baya uygun olmuştur. Ben de bugün son maaşımla çeyizimin ilk parçasını aldım:) kütahya porselenden ikili kahve takımı aldım el yapımı özel kutusunda uğur böcüklü. Mehmetle evlenirsem soyadım uğur olacak ya evlenemezsek kullanamam ama bakalımSaol tatlım, daha önce sölediğim gibi bosch'tan aldım. Tanıdık bir bayimiz vardı o yüzden uyguna geldi.Bayiden geliş fiyatına aldık. Üçüne toplamda 5.500 TL ödendi.
özlenmez mi canım yaBen de ne olacak bilmiyorum onu çok özlüyorum ama kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum..haksızlık bu
özlenmez mi canım yacok özlenir hem de... Birlikteyken bile ayrı kalmaya dayamazken hasretin üzerine ayrılık eklenmesi nasıl zor geliyor insana biliyorum. Inşallah zafer de bunun farkına varır da daha fazla eziyet etmez seven gönlüne. Ben de ne olacak bilmiyorum ama çeyiz yapmaya başladım iyice dengesizleştim çok büyük bi boşluktayım
İnşalllah nilümm inşallahh....umarım senin de hayatın düzgün bi döneme girer artık, hakettiğimiz hayat yaşarız inşallah, ben snein sevgii de gördüm burda..umarım senin de sevgin heba edilmez de kıymeti bilinir be güzelim
Selam Kızlar
Duygu canım askerinin hava değişimi bitti gitmişti değil mi? Umarım yakınlarda yine mehtap vardır, anladım ki size de bizim gibi ayrı kalmak hiç yaramıyor... Bir an önce bitirip gelselerdi değil mi?
canim ben artik iyi ya da kötü hiçbir şekilde mehmetten ya da ilişkimden bahsetmicem çünkü bi gün iyiysek bi gün kötüyüz moralim çok bozuk çok mutsuzum artık hiçbir şey zevk vermiyor gelişmeler bile beni mutlu etmeye yetmiyor işten de çıkarıldım hayatımda yolunda giden hiçbir şey yok çok karamsar olduğumun farkındayım ama kendimi toparlayana kadar dibine kadar yaşamak istiyorum ben de seni çok öpüyorum canım inşallah netle ilgili sıkıntı bi an evvel çözülür ben de telden giriyorum zor oluyor
Tuğbacım eşyaların çok güzel, hepsini güle güle iyi günlerde kullan. Çamaşır makinan eğer 8 kiloluk ise benimkiyle aynı, ben çok memnunum. Buzdolabımız da aynı sanırım. Yani içi aynı ama dışını bilemiyorum, benimkinin dışı da inox ve dijital göstergesi var. Buzdolabımı da çok seviyorumKızlaaaaaaaaaaar bugün aldığım beyaz eşyalarım, nasıllar sizce ?
Eki Görüntüle 672779 Eki Görüntüle 672780 Eki Görüntüle 672781
kelebek.hill ve holofira arkadaşlarım, sizin yazdıklarınız bana geçen seneki hallerimi anımsattı. Beni burda tanıyanlar vardır, tanımayanlara da ben tanıtayım, 91/1 tertip asker yolu bekledim burdaHergün sabahtan akşama burda şafak saydım, ağladım, dert yandım, güldüm kimi zaman... Ne çok kavga ederdik küserdik, bir gün iyiysek 5 gün kötüydük ve tüm bu kavgaların sonunda teskeremizi alıp, sıkıntılarımızı ! güya ! atlatıp düğün hazırlıklarımıza başladığımız o heyecanlı günlerde beni yüz üstü bırakmıştı sevdiğim adam...
Ben de senin gibi kabullenememiştim kelebek.hill , yıllarımı verdim ben ona, o kadar hasretle yollarını gözledim, bu kadar kolay mıydı dedim... bir tek mesajla mı bitecekti kaç senelik ilişkimiz? günlerce yemedim içmedim uyumadım, mide ağrılarıyla gezdim... hem de artık düğüne sayılı gün kalmışken yapılcak şeymiydi bu, hiç haketmemiştim bunları..
Ama dik durdum herkese karşı.
Sonra öyle böyle geçti günler, herşey bitti gitti, problemler çözüldü, ve.... Biz 6,5 aylık evliyiz. :123:
Yani eğer alnınıza yazılmışsa o kişi, kavgalar ayrılıklar hasretler vız geliyor.. Ve sanki şuan o günler hiç yaşanmamış gibi geliyor ikimize de
Umarım sizler de seneye bu zamanlar bu tür cümleler kullanırsınız benim gibiYa da hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun. Ben hep öyle dua ettim ayrıyken. "Allah'ım o benim kaderimse ve hakkımda hayırlısıysa, herşey hallolsun ve biz kavuşalım.. Ama hayırlısı değilse de bütün acılarıma rağmen bizi tekrar birleştirme.." diye dua ettim.
Rabbi'm size e hayırlısını versin inşallah.
Bekleyen herkese hayırlı teskereler
Tuğbacım eşyaların çok güzel, hepsini güle güle iyi günlerde kullan. Çamaşır makinan eğer 8 kiloluk ise benimkiyle aynı, ben çok memnunum. Buzdolabımız da aynı sanırım. Yani içi aynı ama dışını bilemiyorum, benimkinin dışı da inox ve dijital göstergesi var. Buzdolabımı da çok seviyorum
bulaşık makinamız farklı sanırım, ama benim evimdeki hemen hemen herşey bosch ve çok memnunum, inşallah sen de memnun kalırsın
Çok teşekkür ederim yazdıkların için deryacım, ben de hep öyle dua ediyorum ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık...Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...çok güzel mutlu bi evliliğiniz olsun inşallahhhayatta çok mühim şeyler var bunların birincisi biz bayanların çoğuna göre sevgi..ama erkeklere göre belki sevgi hep cepte gördükleri bi şey olduğu için değersiz..bozuk para gibi harcıyorlar...
dediğin gibi o da akıllanırsa ve beni mutlu ederse eminim ki ben de onu mutlu ederim, tabi ki şu an buna inanmam çok zor çünkü ayrılığı beklemediği bi anda mesajla karşılaşınca insan bocalıyor....ve onu affetmem çok zor geliyor artık..
Zaman ne gösterir bilinmez ama yazdıkların gene bile insana umut olabilecek nitelikte..hayırlısı deryacım çok teşekkürler.
Rica ederim canım, inşallah sana biraz olsun moral verebilmişimdir. BU zor zamanlarda insanı gerçekten anlayabilen birilerinin olması moral veriyor, rahatlatıyor.
Erkekler dediğin gibi sevgimizi hep cepte görüyorlar, bir de askerliğin verdiği bunalım ve evlilik hazırlıklarının stresi ile bambaşka insanlar oluveriyorlar.. Zaten bu etkenler olmasa bile erkekler biz bayanlardan çok farklılar, bunu kabul etmek lazım.
Bana da onu affetmek imkansız gibi geliyordu.. hatta barıştığımız ilk günlerde hiç güvenemiyordum ona, sanki yine bırakıp gidecekmiş gibi geliyordu, paranoyak olmuştum.. ama sonra sonra geçiyo hepsi
Bol bol dua et canım, bu gelgitlerin hayırlara vesile olması için, iyi şeylerle sonuçlanması için...
UMarım ki dediğin gibi olur ama dediğimiz gibi hayırlısı oysa olsun tabi...çok da umutlanmak istemiyorum zaten çünkü yapısı farklıdır her erkeğin de her kızın da..belki de ben de daha kırıcı davrandım tabi bilinmez..ama ne olursa olsu bu ayrılığı hakedecek bi şey tabi ki yapmadım..geç olmadan kafasına dank ederse..ne bilim..belki de....ama bilinmez..kafam gelgitlerde...
Kesinlikle tam olarak anlayan birisi beni ancak bu başlıkta bulunur zaten ve sen de çok iyi bi örneksin..az da olsa umutlandım sağol
canım yazdıklarını okudum cok üzüldüm hilalcim insallah hakkında hayırlısı neyse o olur, ben inanıyorum pisman olup sana geri dönecek biranda bitemez cünkü sen içini rahat tutoda gercekleri görüp ona göre haketet edecektir biraz kafanızı dinleyin bi süre iyi gelicektir ikinizede eminim..
UMarım ki dediğin gibi olur ama dediğimiz gibi hayırlısı oysa olsun tabi...çok da umutlanmak istemiyorum zaten çünkü yapısı farklıdır her erkeğin de her kızın da..belki de ben de daha kırıcı davrandım tabi bilinmez..ama ne olursa olsu bu ayrılığı hakedecek bi şey tabi ki yapmadım..geç olmadan kafasına dank ederse..ne bilim..belki de....ama bilinmez..kafam gelgitlerde...
Kesinlikle tam olarak anlayan birisi beni ancak bu başlıkta bulunur zaten ve sen de çok iyi bi örneksin..az da olsa umutlandım sağol
ŞAFAK 45 MANİSA ver lan sevdigimi artık manisaaaaa bidaha yolundan gecmicez huh !!
Bol bol dua et canım, bu gelgitlerin hayırlara vesile olması için, iyi şeylerle sonuçlanması için...
Yardımcı olmamı istediğin birşey olursa, işte ne bileyim dertleşmek veya sormak istediğin birşey olursa özel mesaj atabilirsin
Çünkü buraya herzaman giremiyorum, görmeyebilirim yazdıklarını.
Kendine iyi bak canım
İnşallah hayırlı haberlerini de okuruz burda ...
canım yazdıklarını okudum cok üzüldüm hilalcim insallah hakkında hayırlısı neyse o olur, ben inanıyorum pisman olup sana geri dönecek biranda bitemez cünkü sen içini rahat tutoda gercekleri görüp ona göre haketet edecektir biraz kafanızı dinleyin bi süre iyi gelicektir ikinizede eminim..
Her ne olursa olsun sen önemli ve değerlisin bunu unutma herseyden önce kendine deger wer içine kapanma cık dısarı gez bir ugras bul onun en cok istemediği seyleri yap yapamadıgın ne warsa simdi yapabilirsin dolu dolu hemde..ben öyle yapardım bi seklde kendimi öyle teselli ederdim iyi gelicektir canım benim..
Hayırlısı olsun be ceren, sıkıldım bunaldım artık, herkesten duyduk bu lafları burda belki ama şu an uç nktasındayım....haksızlığa uğradım sindiremiyorum önce sindireyim sonra bakacaz artık..sağol canım
Evet geçsin artık cidden :) Annmle bbm bugn sbhtan nisan şakası yaptılar sağolsunlar üzüntüden hasta oldum şimdiaz kalmıs az ne güzel :))))
Evet geçsin artık cidden :) Annmle bbm bugn sbhtan nisan şakası yaptılar sağolsunlar üzüntüden hasta oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?