Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

31/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:…holofira = 40 KIRŞEHİR' a selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...goqce = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Selam Kızlar

Nasılsınız gelip konuşamıyorum halinizi hatrınızı soramıyorum kusura bakmayın, o kadar yoğunum ki KK ya ayıracak bile vaktim yok... Hafta sonlarının hepsinde doluyum çalışmalardan kaynaklı, bazı günler haftaiçi de çalışmalarımız oluyor, eve geç geliyorum sonra da hemen yatıyorum... Nisan sonundaki gösteri geçsin daha rahatlarım inşallah....

Razişim canım teşekkür ederim tatlım, ben de seni çok özledim, eskisi gibi de görüşemiyoruz farkındayım, umarım hayat iyi gidiyordur, bizim de şafak ilerliyor bir şekilde ama çok sıkıldık artık yaa öyle böyle değil, eşim de bunalma noktasında artık

Hilalcim kesin bitmiş sanırım ilişkiniz, her şey gönlünce olsun canım benim, ne diyeyim :26: Allah hakkınızda en hayırlısı ne ise onu versin, kendini ihmal etme tatlım

Nilücüm sen nasılsın kuzum? Nasıl aranız Mehmetle geçmişe bakamadım pek, umarım her şey yolundadır, güzel haberlerini bekliyorum canım... Aklımdasın

Ebrucum aranız daha iyi sanırım askerinle.... Daha sık görüşmeye gayret edin canım, mesafe koydukça insan soğukluk yaşıyor

Duygu canım askerinin hava değişimi bitti gitmişti değil mi? Umarım yakınlarda yine mehtap vardır, anladım ki size de bizim gibi ayrı kalmak hiç yaramıyor... Bir an önce bitirip gelselerdi değil mi?

Esracım nerelerdesin, umarım her şey yolundadır... Görüşemiyoruz uzun zamandır...

Yenerin biricik Tuğbası Hazırlık telaşı sarmış iyice çok güzel heyecanlar bunlar umarım tadını çıkarabiliyorsundur, bu arada beyaz eşyaların çok güzel gözüküyor, en önemlisi senin içine sinmesi canım, güle güle ağız tadıyla kullan...

Ben de bildiğiniz gibi gün sayıyorum, günler çok yoğun geçiyor hele haftalar çabucak devriliyor ama nedense bu şafak hiç bitmiyormuş gibi geliyor bana... Zaten 2 aydır göremiyorum eşimi ve 3 ay daha göremeyeceğim bu gidişle bize mehtap yok

Tubikim çok güzeller kuzum güle güle kullan telden fotolar küçük görünüyor markalarını göremiyorum. Marka ve fiyat nedir? Müşteri gibi oldum:)

hilalcim nasıl oldun canım, daha iyisindir umarım. Telden kurtulunca uzun uzun konuşalım...

ANA ŞAFAK = 120

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ = 21

PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ = 39

MEHTAP = YOK İŞTE, YOK DEDİK YA

Hesnam canım benim hepimizi tek tek sormuşsun sağ olasın. Yoğunluğunu anlayabiliyoruz bu yüzden ses etmiyoruz, keyfinden gelmesen çekeceğin vardı bizden. Sen gösterini en güzel şekilde gerçekleştir de sonra güzel güzel sohbetler ederiz. Havalar ısınıyor, günler uzuyor, şafaklar da azalacak, her şey çok daha güzel olacak:) mehmetle aramız bi iyi bi kötü her zamanki gibi en son annesi evlilik muhabbeti etmiş ona sevinmiştim... Size de inşallah sürpriz bi mehtap çıkar yakında, olmadı okullar kapanınca sen git canım. Daha var çünkü dayanmak daha da güç olabilir. Öpüyorum...

Kızlar bi kaç gündür giremiyorum burnumdan ameliyat oldum fazla geömişi okuyamadım başım ağırdı.
Nilüm barışmşınız sevindim inşallah bida üzülmezsin.
hilalcim sizde ayrılmışsınız çok üzüldüm ne diceğimi bilemiyorum iyi oliyim gelip daha iyi konuşurz.
Hesna ablacım çok şükür seninde iyi olmana sevindim.
Teskereyi alan arkadaşada hayırlı olsun.
Kendinize dikkat edin ve üzmeyin kendinizii öpüyorum sizi çok.

canım yeni gördüm yazını allah hakkında hayırlısını versin... kıymet bilmezlerin elinde kıymetini düşürmesin.. allah yardımcın olsun..

Fena degilim canm kendimi birakmiyorum ama kabullenemiyorum bu adiligi..
Siz nasilsinz?
Sagol ebrucum..gecer bosver asil sana gecms olsnn nnasil oldun
canım yeni gördüm yazını allah hakkında hayırlısını versin... kıymet bilmezlerin elinde kıymetini düşürmesin.. allah yardımcın olsun..

Hayirlisi olsun inanip kabullenme asamasina yeni girdim ama kendimdeyim..

Fena degilim canm kendimi birakmiyorum ama kabullenemiyorum bu adiligi..
Siz nasilsinz?

Sagol ebrucum..gecer bosver asil sana gecms olsnn nnasil oldun

Hayirlisi olsun inanip kabullenme asamasina yeni girdim ama kendimdeyim..

Geçer tabiki tatlım neler geçmiyorki üzme sen kendini.
Daha iyim çok şükür yavrum saol. toparlanmaya çalışıyorum morluk ve şişlik var gözlerimde geçicek inşallah zamanla.

canım çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldun hiç bahsetmedin ya da bahsettin de ben görmedim. Yorma kendini dinlen yine gelirsin. Biz barıştık ama sonrasında yine kavgalar ettik canım. Alıştım artık böyle bi iyi bi kötü... Sizin aranız nasıl, ibonun haberi oldu mu ameliyattan, destek oluyor mu?

Saol tatlım, daha önce sölediğim gibi bosch'tan aldım. Tanıdık bir bayimiz vardı o yüzden uyguna geldi.Bayiden geliş fiyatına aldık. Üçüne toplamda 5.500 TL ödendi.

hesnacım kendini üzme cnm, bak Nisan sonuna kadar yoğunluktan zamanın daha rahat geçer. Ondan sonra sizin de inş çok birşey kalmamış olacak.
ii dileklerin için çok saol tatlım. benim hazırlık telaşım hiç bitmemişti ama bu şafağın azalması askerler kadar bizi de sıkıştırıo, en son gittiğim dershanemde bitti, kendimi yine birşeylerle oyalamanın derdine düştüm. Eee bunlarda zaten artık son hazırlıklar, vaktimi en güzel böyle değerlendiririm diye düşündüm Beyaz eşyaları kendim seçtim ve kendi aileme aldırdım cnm, hatta kardeşime bayağı pahalıya patladı ama artık o kadar da olsun. Bi tane ablası evlenio sonuçta Benim çok içime sindi kuzum, inş Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder. Yatak odamda yapılmaya başlanıo, bu zamanların heyecanı bir başkaymış gerçekten... Keşke dediğim tek şey, keşke bunları Yenerle birlikte yapabilseydim Ama yine de kendimi üzmüorum, çünkü onun geldiği zamanda yapacak çok işimiz var. Böyle yaparak hiç değilse üzerimizdeki yükü hafifletmiş oluyorum.

Geçer tabiki tatlım neler geçmiyorki üzme sen kendini.
Daha iyim çok şükür yavrum saol. toparlanmaya çalışıyorum morluk ve şişlik var gözlerimde geçicek inşallah zamanla.

Tekrar çok geçmiş olsun meleğim iyi bak kendine..boşver gerisi konular hallolur gider, en önemlisi sağlıkkk..

Ben de ne olacak bilmiyorum onu çok özlüyorum ama kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum.. haksızlık bu

Son düzenleme:

Evet çok var daha görüşmemize bu gidişle 5 ay birbirimizi görememiş olacağız... Maddi anlamda çok sıkışığım bu aralar yoksa nisan sonunda giderdim Sürpriz ancak hava değişimi olursa olur canım o da mucize olur :26:

Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ameliyat sonuçta bu sağlığın daha önemli... Ama iyi olmana ben de çok sevindim, ben de bir iyi bir kötü yuvarlanıyorum işte Allah sağlık versin de gerisi önemli değil ne yapalım

Ne güzel bak ailen destek çıkmış tatlım, ağız tadıyla kullan, o kadar da olsun, destek versinler değil mi Ben de o kadar yoğunum ki sözde haftada 3 gün işe gitmiyorum, ne mümkün bir sürü şey çıkıyor, çalışmalar beni mahvetti gerçekten bir hafta on gün tatile ihtiyacım var

Yener gelince de devam edersiniz tatlım hazırlıklara, ufak tefek şeyler kalır o zamana daha stressiz huzurlu ve mutlu bir hazırlık dönemi yaşarsınız birlikte

Kızlar ölüyorum yorgunluktan eşimle bile doğru düzgün konuşamadım nasıl attıysam kendimi yatağa bir saat uyuyup dinlendim, ama pertim çıkmış gibi...

Kalktım artık, şafakları attırayım yazılı okumam lazım... Offffff her şeyi bırakıp gitmek istiyorum eşimin yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…