Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

01/04/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:…duygum = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:…holofira = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...duygum = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

saol kuzum çamaşır makinam 8 kg iç haznesi bana küçük gibi geldi ama sanırım iş görür, buzdolabımız da aynı diye düşünüyorum

Canım benim çok sağol evet bahsetmedim hç düşünmemeye çalışıyordum konuşmuyırdum pek cuma sabahı girdim 1 saatte çıktım çok şükür. kemik eğriliği ve et büyümesi vardı nefes almam zorlaşıyordu olmam lazımdı oldum kemer vardı onuda aldı doktorum bakalım nasıl olucak :18:
İboyla aramız aynı haberi var arayıp soruyor ama bana göre az oda burdan bu kadar oluyorm diyor olduğum gün çok üzüldüm yanında olamadığım için falan dedi bilmiyorum tatlım ya takmamya çalışıyorum fazla.
Tekrar çok geçmiş olsun meleğim iyi bak kendine..boşver gerisi konular hallolur gider, en önemlisi sağlıkkk..
Saoll tatlım benimm.. evet en önemlisi sağlık gerçektendee..
Saol ablacım benim herşeyin başı sağlık sağlık olmadan hiç bişey olmaz bu halimize binlerce şükürr..
Geçicek bu günlerde ablacım biraz daha dayn

Deryacım merhaba seni uzaktan tanıyorum ama hiç birebir konuşma fırsatımız olmadı. Değer verip düşünüp yol gösterdiğin için teşekkürler. Zor şeyler yaşayıp birbirine sımsıkı sarılanları görünce mutlu oluyorum ve kendi adıma da umutlanıyorum. Ben ilişkim ve askerim için o kadar büyük bi fedakarlık yaptım ki... Üstüne geçmişte yaptıklarını da kabullendim. Artık çaba sarfetmesi gereken tek kişi o, ben elimden gelenin fazlasını yaptım. Askerden gelmesini bekliyorum. Eğer elini taşın altına koymazsa o zaman bir kez daha düşüncem. Ya sizin gibi bu zorlukların altından başarıyla kalkcaz ya da altında kalcaz. Ama ne olursa olsun hayırlısını isticem, sen gibi, hilal gibi... Şu an aramız çok daha iyi ama ne olacağını sadece Rabbim biliyor. Tekrar çok sağ ol canım. Eşinle mutluluğun her geçen gün katlanarak çoğalır inşallah. Aşkınız daim olsun:)

Zafer geri döndü bana...
Pişmanım özür dilerim, ben senin gönlünü bir şekilde geri alacağım dedi...
Çocuk oyuncağı mı dedim, değil dedi, ama bana ben mutlu değilim diyordun alıyordun, kendimi yetersiz hissettim dedi...üzüldüm çok üzüldüm....
Bana ben senin için ayrıldım ama çok kötü bi şey yapmışım dedi...
Bu sefer o kadar kolay değil dedim..bana benden vazgeçebildiğini hissettirdin, ben bir haftadır neler yaşıyorum haberin yok dedim....çok kırdın dağıttın toplamayı gözn alıyorsa, uğraşırım diyorsan buyur uğraş dedim...

Hayırlısı olsun kızlar....onsuz daha berbattım,şu an onu izlemekteyim.... akışına bıraktım.... ama bu sefer derinden yaralandım..neler olacağını bilmiyorum....
ama ben şafak saymaya devam etmek istiyorum.

Başından beri takip ediyordum canımm ama yazmıyordum bir muhabbetimiz olmadığından.Sözlerinden o kadar belliydi ki onu çok sevdiğin hissettim yazdıklarından umudunda vardı tekrar başlamaya isteğinde canım.Ama güvenemiyordun ona dimi üzülmekten korktun yorgundunn Ama
Allah gönlüne göre verdi bence senin.
Şafak saymak istiyorsan tabiiki say aşkta gurur olmaz.Ama yelkenleri indirme hemen süründürme politikası izle biraz 4 senedeki tecrübelerim
İnş uğraşır değişir seni çok mutlu eder canımmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…