kelebek.hill ve holofira arkadaşlarım, sizin yazdıklarınız bana geçen seneki hallerimi anımsattı. Beni burda tanıyanlar vardır, tanımayanlara da ben tanıtayım, 91/1 tertip asker yolu bekledim burdaHergün sabahtan akşama burda şafak saydım, ağladım, dert yandım, güldüm kimi zaman... Ne çok kavga ederdik küserdik, bir gün iyiysek 5 gün kötüydük ve tüm bu kavgaların sonunda teskeremizi alıp, sıkıntılarımızı ! güya ! atlatıp düğün hazırlıklarımıza başladığımız o heyecanlı günlerde beni yüz üstü bırakmıştı sevdiğim adam...
Ben de senin gibi kabullenememiştim kelebek.hill , yıllarımı verdim ben ona, o kadar hasretle yollarını gözledim, bu kadar kolay mıydı dedim... bir tek mesajla mı bitecekti kaç senelik ilişkimiz? günlerce yemedim içmedim uyumadım, mide ağrılarıyla gezdim... hem de artık düğüne sayılı gün kalmışken yapılcak şeymiydi bu, hiç haketmemiştim bunları..
Ama dik durdum herkese karşı.
Sonra öyle böyle geçti günler, herşey bitti gitti, problemler çözüldü, ve.... Biz 6,5 aylık evliyiz. :123:
Yani eğer alnınıza yazılmışsa o kişi, kavgalar ayrılıklar hasretler vız geliyor.. Ve sanki şuan o günler hiç yaşanmamış gibi geliyor ikimize de
Umarım sizler de seneye bu zamanlar bu tür cümleler kullanırsınız benim gibiYa da hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun. Ben hep öyle dua ettim ayrıyken. "Allah'ım o benim kaderimse ve hakkımda hayırlısıysa, herşey hallolsun ve biz kavuşalım.. Ama hayırlısı değilse de bütün acılarıma rağmen bizi tekrar birleştirme.." diye dua ettim.
Rabbi'm size e hayırlısını versin inşallah.
Bekleyen herkese hayırlı teskereler
Tuğbacım eşyaların çok güzel, hepsini güle güle iyi günlerde kullan. Çamaşır makinan eğer 8 kiloluk ise benimkiyle aynı, ben çok memnunum. Buzdolabımız da aynı sanırım. Yani içi aynı ama dışını bilemiyorum, benimkinin dışı da inox ve dijital göstergesi var. Buzdolabımı da çok seviyorum
bulaşık makinamız farklı sanırım, ama benim evimdeki hemen hemen herşey bosch ve çok memnunum, inşallah sen de memnun kalırsın
Canım benim çok sağol evet bahsetmedim hç düşünmemeye çalışıyordum konuşmuyırdum pek cuma sabahı girdim 1 saatte çıktım çok şükür. kemik eğriliği ve et büyümesi vardı nefes almam zorlaşıyordu olmam lazımdı oldum kemer vardı onuda aldı doktorum bakalım nasıl olucak :18:canım çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldun hiç bahsetmedin ya da bahsettin de ben görmedim. Yorma kendini dinlen yine gelirsin. Biz barıştık ama sonrasında yine kavgalar ettik canım. Alıştım artık böyle bi iyi bi kötü... Sizin aranız nasıl, ibonun haberi oldu mu ameliyattan, destek oluyor mu?
Saoll tatlım benimm.. evet en önemlisi sağlık gerçektendee..Tekrar çok geçmiş olsun meleğim iyi bak kendine..boşver gerisi konular hallolur gider, en önemlisi sağlıkkk..
Saol ablacım benim herşeyin başı sağlık sağlık olmadan hiç bişey olmaz bu halimize binlerce şükürr..Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ameliyat sonuçta bu sağlığın daha önemli... Ama iyi olmana ben de çok sevindim, ben de bir iyi bir kötü yuvarlanıyorum işte Allah sağlık versin de gerisi önemli değil ne yapalım
cok güzel olmus canm güle güle kullankızlaaaaaaaaar evimizin duvarına asmak için yaptırdığım karakalem tablom geldii
Sizce nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 673554
Deryacım merhaba seni uzaktan tanıyorum ama hiç birebir konuşma fırsatımız olmadı. Değer verip düşünüp yol gösterdiğin için teşekkürler. Zor şeyler yaşayıp birbirine sımsıkı sarılanları görünce mutlu oluyorum ve kendi adıma da umutlanıyorum. Ben ilişkim ve askerim için o kadar büyük bi fedakarlık yaptım ki... Üstüne geçmişte yaptıklarını da kabullendim. Artık çaba sarfetmesi gereken tek kişi o, ben elimden gelenin fazlasını yaptım. Askerden gelmesini bekliyorum. Eğer elini taşın altına koymazsa o zaman bir kez daha düşüncem. Ya sizin gibi bu zorlukların altından başarıyla kalkcaz ya da altında kalcaz. Ama ne olursa olsun hayırlısını isticem, sen gibi, hilal gibi... Şu an aramız çok daha iyi ama ne olacağını sadece Rabbim biliyor. Tekrar çok sağ ol canım. Eşinle mutluluğun her geçen gün katlanarak çoğalır inşallah. Aşkınız daim olsun:)kelebek.hill ve holofira arkadaşlarım, sizin yazdıklarınız bana geçen seneki hallerimi anımsattı. Beni burda tanıyanlar vardır, tanımayanlara da ben tanıtayım, 91/1 tertip asker yolu bekledim burdaHergün sabahtan akşama burda şafak saydım, ağladım, dert yandım, güldüm kimi zaman... Ne çok kavga ederdik küserdik, bir gün iyiysek 5 gün kötüydük ve tüm bu kavgaların sonunda teskeremizi alıp, sıkıntılarımızı ! güya ! atlatıp düğün hazırlıklarımıza başladığımız o heyecanlı günlerde beni yüz üstü bırakmıştı sevdiğim adam...
Ben de senin gibi kabullenememiştim kelebek.hill , yıllarımı verdim ben ona, o kadar hasretle yollarını gözledim, bu kadar kolay mıydı dedim... bir tek mesajla mı bitecekti kaç senelik ilişkimiz? günlerce yemedim içmedim uyumadım, mide ağrılarıyla gezdim... hem de artık düğüne sayılı gün kalmışken yapılcak şeymiydi bu, hiç haketmemiştim bunları..
Ama dik durdum herkese karşı.
Sonra öyle böyle geçti günler, herşey bitti gitti, problemler çözüldü, ve.... Biz 6,5 aylık evliyiz. :123:
Yani eğer alnınıza yazılmışsa o kişi, kavgalar ayrılıklar hasretler vız geliyor.. Ve sanki şuan o günler hiç yaşanmamış gibi geliyor ikimize de
Umarım sizler de seneye bu zamanlar bu tür cümleler kullanırsınız benim gibiYa da hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun. Ben hep öyle dua ettim ayrıyken. "Allah'ım o benim kaderimse ve hakkımda hayırlısıysa, herşey hallolsun ve biz kavuşalım.. Ama hayırlısı değilse de bütün acılarıma rağmen bizi tekrar birleştirme.." diye dua ettim.
Rabbi'm size e hayırlısını versin inşallah.
Bekleyen herkese hayırlı teskereler
kızlaaaaaaaaar evimizin duvarına asmak için yaptırdığım karakalem tablom geldii
Sizce nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 673554
Eki Görüntüle 673554
Sizce nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 673554
tubikim canım benim ben telden göremiyorum eklentiyiama eminim çok güzel olmuştur, ne de olsa içinde aşk var:)
tubikim canım benim ben telden göremiyorum eklentiyiama eminim çok güzel olmuştur, ne de olsa içinde aşk var:)
Zafer geri döndü bana...
Pişmanım özür dilerim, ben senin gönlünü bir şekilde geri alacağım dedi...
Çocuk oyuncağı mı dedim, değil dedi, ama bana ben mutlu değilim diyordun alıyordun, kendimi yetersiz hissettim dedi...üzüldüm çok üzüldüm....
Bana ben senin için ayrıldım ama çok kötü bi şey yapmışım dedi...
Bu sefer o kadar kolay değil dedim..bana benden vazgeçebildiğini hissettirdin, ben bir haftadır neler yaşıyorum haberin yok dedim....çok kırdın dağıttın toplamayı gözn alıyorsa, uğraşırım diyorsan buyur uğraş dedim...
Hayırlısı olsun kızlar....onsuz daha berbattım,şu an onu izlemekteyim.... akışına bıraktım.... ama bu sefer derinden yaralandım..neler olacağını bilmiyorum....
ama ben şafak saymaya devam etmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?