Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

07/04/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 19 ÇORUM' a selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:…duygum = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:…holofira = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:...duygum = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

hoş geldin canım, iyi yapmışsın. Hala işsizim raziş yaa dün net üzerinden ankara ve izmirdeki kolej ve dersanelere başvuru yaptım, ilanlar yeni verilmiş, biraz umutlandım:) mehmetle aramız çok iyi canım çok şükür:) inşallah sen de eşinle birlikte güzel bir iş bulursun. Sizin şehir değişikliği işi ne oldu? Çalışın, taşının da artık sıra bebekceğize gelsin:) öpüyorum...

şafaklarını yarılamıyı az kalanlar değil de şafaklarını yarılamış 100 lere koşan yarenler yazıyorrrr ayyyy pek bi sevindim ama ben şükür geçiyor zaman geçiyor askerliği yarılamışz ya biz

Ankara'da aşık olmak zor iki gözüm:)))

Ankara'da sensiz olmak zor iki gözüm..kısmına çok hüzünlenirdm o zamnlar ben de...yine ayrıydık hasret doluyduk hey gidi heyy ama o zmaaanlar tabi ayda 1 görüşüyüorduk en kötü o da...

Razişşş...sağolll ya ben de akışına gidiyorum şu an ve biz de iyiyiz şükür, çok iyi davranıyor ben de abartmıyorum artık pek, arada bazı şeyleri hatırlatıyorum bi daha yapmaması için ama onun dışında unutacam kötü şeyleri inşallah..
umarım sen de iyisidir kocacınlaa

Allahımmm teskerecilerin içne girdim nihayettt

05..............amasya...........

Aha bu sefer de benm memleketimmm senin şafakları çok sevdim, Allah tez zamanda bana da hepimize de nasip etsinn

Şafak 81 DÜZCEEEE
artık çift hanelere plakalara sayacak gün kalmadı sadece ana şafak var..bi an önce bitsin gitsin inşallahhhh

Kızım şaka maka senin şafağın da ne kadar azaldııııı
umarım yakın zamanda kafana uygun bi iş bulursun hayırlısıyla nilüüü

Uzun bi aradan sonra sonunda Geldimm..

Napıyosunuzz bakalımm kızçelerrrrrr

sevgilim Afyon'da okudu o gidince ben Ankara'da kaldığım zamanlar söylerdim.. (03 Afyon'da yaklaşmış yahu:)))
ayy evet yaa heycan basıyor, artık gelsin.. çok bekledim.. hepinizede nasip olsun inşallah..

Son düzenleme:

İyiyiz meleğimm sen napıyon nerelerdesin bakalımm??

sevgilim Afyon'da okudu o gidince ben Ankara'da kaldığım zamanlar söylerdim.. (03 Afyon'da yaklaşmış yahu:)))
ayy evet yaa heycan basıyor, artık gelsin.. çok bekledim.. hepinizede nasip olsun inşallah..

Aminnn....hayırlısıyla bi gelsin seninki sonra da bizimkiler sırayla dökülsünn

Kızım şaka maka senin şafağın da ne kadar azaldııııı
umarım yakın zamanda kafana uygun bi iş bulursun hayırlısıyla nilüüü
azaldı di mi canım yaa:) sayılı gün çabuk geçer derler ya, saymadan daha çabuk geçiyor-muş:) inşallah 10 mayıs'ta burda, iki gün burda kalacak bir aksilik çıkmazsa... Inşallah bulabilirim canım ya, çok sağ ol:)

hoş geldin ozman elifcim:) bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım? Askerin alıştı mı sivil hayata?

Hoşgeldin elifciiiiiiiim
Şafak 39 KIRIKKALE mehtap 11Bugün askerim çarşıdaydı 9.30 dan 4 e kadar kamerada konuştuk çook özledim yahu

çok beğendim ya ne güzel olmuşşş seni düşünmüş ,,benim askerimde künyesinden bana da yaptrmış dediğin gibi ufak şeyler ama bizi mutlu eden o kadar büyük şeyler ki anlatılmaz. . .

Geçmiyo geçmiyo zaman geçmiyoo

Şafak ; 392 - Mehtap; 12

Şafak değil sensizlik canımı acıtan askeriimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…