inşallah tatlım inşallah, aşklarımız katlanarak çoğalsınÇook güzel olmuş nilüüüü hep böyle aşkla kalın inşallah
ben de çok begendim, çok şaşırdım, çok mutlu oldum. Askerlerimize kocaman biçok beğendim ya ne güzel olmuşşş seni düşünmüş ,,benim askerimde künyesinden bana da yaptrmış dediğin gibi ufak şeyler ama bizi mutlu eden o kadar büyük şeyler ki anlatılmaz. . .
azaldı di mi canım yaa:) sayılı gün çabuk geçer derler ya, saymadan daha çabuk geçiyor-muş:) inşallah 10 mayıs'ta burda, iki gün burda kalacak bir aksilik çıkmazsa... Inşallah bulabilirim canım ya, çok sağ ol:)
hoş geldin ozman elifcim:) bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım? Askerin alıştı mı sivil hayata?
Yavrularım mehmetin sürprizine de bakın heleeekışın karlara adımı yazmıştı şimdi de...Eki Görüntüle 678875
işte onlardan beklediğimiz bu kadar küçük; ama bir o kadar da büyük şeyler
inşallah tatlım inşallah, aşklarımız katlanarak çoğalsın
ben de çok begendim, çok şaşırdım, çok mutlu oldum. Askerlerimize kocaman bibizi düşündükleri için. Eee o kadar bekliyoruz, hakkımız
geçecek canım hepsi de geçecek... Geçen gün kalandan daha çok, bu kadarı geçtiyse bundan sonra da geçecek. Plakalar diyorsun daha ne olsun:) biz de zor günler geçirdik, mehtabımızı bile ağız tadıyla, doyasıya yaşayamadık. Geçenlerde diyor ki; küskün ayrıldık ya ondan çok özledim... Bi ara ben de ne kadar soğuktum hatırlasana, adını bile anmıyordum; ama geçti gitti. En zor anlarımda yanımda olan yine o oldu. Siz de tekrar eski tutku ve neşenize kavuşursunuz inşallah canım:) bir güzel söz, bir tatlı bakış, bir dokunuş yeter... Ilişkilerimiz zor bir bir süreçten geçiyor, sabır... Askerlik bittiğinde her şey çok daha güzel olacak Rabbimin izniyle...
Evet canım belki de saymasak daha çabuk geçer bilemiyorumm..ama geçmelii artıkkk :84::84::84:
Ayyy çok tatlı bi düşünceee afferin kız askerineee bak yaa...
keisnlikle hakkımız canım ama Zafer hala benim hakkımı veremiyor gibi geliyor neden bilmem...dah ahala ısınamadım geri eskisi gibi....puf desen uçacak gibiyiz diye hissedyorum..amann hayırlısı ya napim ben elimden geleni yaptım..ama eskisi gibi mutlu umutlu değilim artık... geçer mi acaba :44:
Yavrularım mehmetin sürprizine de bakın heleeekışın karlara adımı yazmıştı şimdi de...Eki Görüntüle 678875
Ben de Ankara'da okudummmm üniyii..ve bizim aşkımızın doğuş şehri de Ankaraaa
çok sagol canım inanki bende hepinizi özlüyorum.netsizim hala.hayat şartlarından dolayı.kontürsüz kalmazdım eskiden ama işte
canım benim ya sıkılmaz olur musunevet az kaldı ama tahmin ediyorum nasıl zor oldugunu.rabbim bekleme gücü versin.çogu gitti kuyrugu kaldı Hesnam gelecek günler çokkkkk güzel olacak Allahın izniyle beni sormuşsun canım.hayatımızı düzene koymaya çalışıyoruz daha bişy yapamadık iş anlamında.eşim koşturuyo bakalım.bende başvurdum çok yere inş hayırlısı herşeyin.iyim ama merak etme
Oraya buraya yazacaklarına asıl yüreklerine yazsınlar yeter kuzum yaa
geçecek canım hepsi de geçecek... Geçen gün kalandan daha çok, bu kadarı geçtiyse bundan sonra da geçecek. Plakalar diyorsun daha ne olsun:) biz de zor günler geçirdik, mehtabımızı bile ağız tadıyla, doyasıya yaşayamadık. Geçenlerde diyor ki; küskün ayrıldık ya ondan çok özledim... Bi ara ben de ne kadar soğuktum hatırlasana, adını bile anmıyordum; ama geçti gitti. En zor anlarımda yanımda olan yine o oldu. Siz de tekrar eski tutku ve neşenize kavuşursunuz inşallah canım:) bir güzel söz, bir tatlı bakış, bir dokunuş yeter... Ilişkilerimiz zor bir bir süreçten geçiyor, sabır... Askerlik bittiğinde her şey çok daha güzel olacak Rabbimin izniyle...
Ahhh Ankara...Benim de senin gibi anılarım olmasaydı yaşanmazdı bu şehirde....
Ebrum geç oldu canım ama anca girip gördüm çok geçmiş olsun canım daha iyisindir umarım
Tatlım çok güzle olmuş ellerine sağlık askerinin inşallah hep böyle mutlu olursunuz ve böyle süprizler yapmaya devam eder inşallahYavrularım mehmetin sürprizine de bakın heleeekışın karlara adımı yazmıştı şimdi de...Eki Görüntüle 678875
ŞAFAK 38 KAYSERİ BENDEN HEPİNİZE MANTIIIIIIIIII
valla yaptım bnmde canım çektiAma bu enfes görünüyor yapma bunu bana canım
farklı bir bakış açısı oldukça da mantıklı:) ama hem yüreklerine yazsınlar hem de oraya şuraya buraya. Kalptekini yalnızca Allah bilir, biz de böyle göstermelik şeylerle oyalanıyoruz:) zaten bu dünya bi aldatmaca değil mi... Öpüldün şafakların sultanı:)
Ankara'yı bir başka sevmişimdir hepp
Heheheh Sultan da oldumArada bir jest yapsınlar tabii canım ona sözümüz yok... Görevleri onların
Benim de Ankara ile ilişkim çok değişik, hem sevmiyorum kaçıp gitmek istiyorum hem de beni manen bağlayan bir şeyler var işte... Garip bir duygu
acıktımmmmmmŞAFAK 38 KAYSERİ BENDEN HEPİNİZE MANTIIIIIIIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?