Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çook güzel olmuş nilüüüü hep böyle aşkla kalın inşallah
inşallah tatlım inşallah, aşklarımız katlanarak çoğalsın
çok beğendim ya ne güzel olmuşşş seni düşünmüş ,,benim askerimde künyesinden bana da yaptrmış dediğin gibi ufak şeyler ama bizi mutlu eden o kadar büyük şeyler ki anlatılmaz. . .
ben de çok begendim, çok şaşırdım, çok mutlu oldum. Askerlerimize kocaman bi bizi düşündükleri için. Eee o kadar bekliyoruz, hakkımız

Evet canım belki de saymasak daha çabuk geçer bilemiyorumm..ama geçmelii artıkkk :84::84::84:

Ayyy çok tatlı bi düşünceee afferin kız askerineee bak yaa...

keisnlikle hakkımız canım ama Zafer hala benim hakkımı veremiyor gibi geliyor neden bilmem...dah ahala ısınamadım geri eskisi gibi....puf desen uçacak gibiyiz diye hissedyorum..amann hayırlısı ya napim ben elimden geleni yaptım..ama eskisi gibi mutlu umutlu değilim artık... geçer mi acaba :44:

geçecek canım hepsi de geçecek... Geçen gün kalandan daha çok, bu kadarı geçtiyse bundan sonra da geçecek. Plakalar diyorsun daha ne olsun:) biz de zor günler geçirdik, mehtabımızı bile ağız tadıyla, doyasıya yaşayamadık. Geçenlerde diyor ki; küskün ayrıldık ya ondan çok özledim... Bi ara ben de ne kadar soğuktum hatırlasana, adını bile anmıyordum; ama geçti gitti. En zor anlarımda yanımda olan yine o oldu. Siz de tekrar eski tutku ve neşenize kavuşursunuz inşallah canım:) bir güzel söz, bir tatlı bakış, bir dokunuş yeter... Ilişkilerimiz zor bir bir süreçten geçiyor, sabır... Askerlik bittiğinde her şey çok daha güzel olacak Rabbimin izniyle...

Oraya buraya yazacaklarına asıl yüreklerine yazsınlar yeter kuzum yaa

Ben de Ankara'da okudummmm üniyii..ve bizim aşkımızın doğuş şehri de Ankaraaa

Ahhh Ankara... Benim de senin gibi anılarım olmasaydı yaşanmazdı bu şehirde....

Teşekkür ederim canım uzun bir kuyruk kaldı evet Bitecek inşallah o sorun değil de biliyorsun işte evliyken beklemenin sıkıntılarını ondan bunaldık artık ama yapacak bir şey yok

Sen de inşallah bir an evvel güzel haberlerle gelirsin, iş, ev, bebiş filan falan işte anladın sen onu

:92: 08.04.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...91 busafakbitmez...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 112 H_İ_S …

…123 iboebru….

…134 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...134 esraa42...

....135 nesliiiiiiiiii...

…136 Brrk…

...136 OZGEGURUR...

...137 dilara1331

...138 kelebekd ...

…138 Kayra95...

…138 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...206 tugbaoguzhan

....228 chidoshimedo....

...228 GRGR...

...228 mayamaya11

...228 BerlD...

...228 svsaskim...

...228 kmleomer...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

... 237 ED2006...

...259 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...317 xxIpekxx...

... 317 destinyeda...

...318 depresiffpolyanna...

...319 nesilll...

...321 karamanlier...

...321 qizem7...

...391 pekmez_akilli...

...391 ilithya...

...391 zeynepesin...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

08/04/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…duygum = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:…holofira = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...duygum = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...goqce = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Oraya buraya yazacaklarına asıl yüreklerine yazsınlar yeter kuzum yaa

farklı bir bakış açısı oldukça da mantıklı:) ama hem yüreklerine yazsınlar hem de oraya şuraya buraya. Kalptekini yalnızca Allah bilir, biz de böyle göstermelik şeylerle oyalanıyoruz:) zaten bu dünya bi aldatmaca değil mi... Öpüldün şafakların sultanı:)

Aynen öyle nilüüü bilmem mi siizn de geçtiğiniz aşamaları..ben de umutluyum zaten o da bırakmıyor pes etmiyor ne desem bu sefer...ama özlüyorum eski günleri de onu da..her şeyi de...
Sabırlıyız neyse ki maşallahımız var valla evet mehtabnız huzursuz geçmişti ama neyse ki düzelttiniz..umarım biz de bi an önce toparlarız, haftasonu daha iyiydik

Ahhh Ankara... Benim de senin gibi anılarım olmasaydı yaşanmazdı bu şehirde....

Ankara'yı bir başka sevmişimdir hepp

Ebrum geç oldu canım ama anca girip gördüm çok geçmiş olsun canım daha iyisindir umarım

Çok sağol raziş ablacım esatafurullah ne demek. daha iyim çok şükür bugün iş başı yaptım bakalım nasıll geçicekk
Tatlım çok güzle olmuş ellerine sağlık askerinin inşallah hep böyle mutlu olursunuz ve böyle süprizler yapmaya devam eder inşallah

Heheheh Sultan da oldum Arada bir jest yapsınlar tabii canım ona sözümüz yok... Görevleri onların

Ankara'yı bir başka sevmişimdir hepp

Benim de Ankara ile ilişkim çok değişik, hem sevmiyorum kaçıp gitmek istiyorum hem de beni manen bağlayan bir şeyler var işte... Garip bir duygu

ŞAFAK 38 KAYSERİ BENDEN HEPİNİZE MANTIIIIIIIIII

Ayy resmen midem kazındıııı

Ahh Ankaraa...ben hep sevdim ama sen şu an sevmemekte haklısn belki hesna ablacım..zor gelen şeyleri hep orda yaşamak zorunda kaldın...
yanımda Zaferim olsun bana her yer Antalya olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…