Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Toplamda asker kalacağınız gün sayısı = ( 48 )

Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Yıl = ( 1 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Ay = ( 13 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Gün = ( 406 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saat = ( 9754 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Dakika = ( 585281 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saniye = ( 35116917 )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teskere Tarihine göre Toplam Yapılacak Yıl = ( 1 )
Teskere Tarihine göre Toplam Yapılacak Ay = ( 14 )
Teskere Tarihine göre Toplam Yapılacak Gün = ( 454 )
Teskere Tarihine göre Toplam Yapılacak Saat = ( 10919 )
Teskere Tarihine göre Toplam Yapılacak Dakika = ( 655140 )
Teskere Tarihine göre Toplam Yapılacak Saniye = ( 39308400 )

Bence de hilalim yaa, gelsinler artık bir de ben yanından ayrılalı daha bugün 2 hafta oldu:82: yüzsüzlük ediyorum farkındayım.
teşekkürler tubikim pek bi enerjikmiş
hesnam maaşallah şafağına, kalana üzülme gidene sevin
biz de 35, izmir demişiz sevdiceğin memleketi. bir insan bu kadar mı aşık olur yaşadığı şehre. sevilmeyecek gibi de değil gerçi, sıcacık:) iç anadolu bebesi olmama rağmen güneşi, sıcağı çok seviyorum... hele sokaklardan yürüyor geçiyorsun da sonra karşına deniz çıkıyor ya harika bir şey...

aşkım gelsin artık, adağımı da yerine getireyiiiiiiiiiiiiim

Ne adadın kızz???

Ahh canım gelseler de bi hasretimiz dinse en azındann..
seninki gelsin de benim şafağım da 48 kalsın

az önce ne alıntı yapabiliyor ne beğenebiliyordum gel git akıllı bu cep net ne adadın sen kuzum, kurban mı kescen

evt cnm askerliğini sağ salim yapıp gelmesi için kurban adamıştım Geldiği gün pazar gününe denk gelecek, o gün sadece onunla vakit geçirmek istiorum ama gelsin 1 hafta içinde kesicem inş

Ahh canım gelseler de bi hasretimiz dinse en azındann..
seninki gelsin de benim şafağım da 48 kalsın

gelsinler gelsinler de bizim hasret tekrar başlayacak amaaa siz aynı şehirde mi olacaksınız canım? O gün geldiğinde hiçbir şey kalmayacak şafağında desene

evt cnm askerliğini sağ salim yapıp gelmesi için kurban adamıştım Geldiği gün pazar gününe denk gelecek, o gün sadece onunla vakit geçirmek istiorum ama gelsin 1 hafta içinde kesicem inş

ne kadar ince bi düşünce canım, inşallah sağ salim gelsin de... Rabbim kabul etsin, şimdiden... bizim payımızı da gönder canım

gelsinler gelsinler de bizim hasret tekrar başlayacak amaaa siz aynı şehirde mi olacaksınız canım? O gün geldiğinde hiçbir şey kalmayacak şafağında desene

Yok ya bizim de uzak be nilüüü..evlenene kadar hasrete devam..ama bu kadar uzun olmayacak en azından o zaman hasret ya..ayda bi falan görüşürüz yani

Yok ya bizim de uzak be nilüüü..evlenene kadar hasrete devam..ama bu kadar uzun olmayacak en azından o zaman hasret ya..ayda bi falan görüşürüz yani

doğru canım sizinki baya uzun oldu. biz nerdeyse her ay birkaç saat de olsa görüştük, çok etkilenmedik. aşk molası diyoruz biz o görüşmelere:)

Gidene seviniyorum tabii ki Nilücüm hem de çok seviniyorum, azaldıkça mutlu ediyor beni, bir de yoğunluktan anlamıyorum şafak nasıl düşüyor ama beni üzenin ne olduğunu iyi biliyorsun işte

2 ayı geçti eşimi görmeyeli ve onu görmeye daha tam 3 ay var, nasıl geçecek bilmiyorum, hiç bu kadar ayrı kalmamıştık, hep görüşmüştük

biliyorum kuzum biliyorum senin için sabır dilemekten başka bir şey de gelmiyor elimden...
Molanızı yerim kızııımm aynen ya bizim çok oldu da bi kavuşaydık artıkk
ben de seni yirimmm

Saol tatlım benim ben de çok şükür gün geçtikce toparlanıyorum ağır birşey değil ama işte dikkat gerekiyor bende pek dikkat etmiyorum o yüzden yerimden kalkmamyı tercih ediyorum
O sıkılmalar arada olur tatlım da bugünlere de şükür sağlık olsunn herşeyy geçerrr sıkma fazla canını.

Şafak 41 Kocaeli Mehtap 13 Sevdicegim evci iznine çıkıcak inşallah kayınpederimle görümcem de geliyor bizde kalcaklar Ama bi iş görüşmesi çıktı başıma şu on gün sabretmesi lazım annemlerin İşe git işe git deyip duruyolar

Nası özledim onu yaaaaa...
önce bana verseler şöyleee doyasıyaaa sarılsamm,sonra da evire çevire pataklasam eşşeği ay yerim ben onu yaaa..offf kafa gitti gene gece gecee...
yarın plaka günü yeppaaa

Nası özledim onu yaaaaa...
önce bana verseler şöyleee doyasıyaaa sarılsamm,sonra da evire çevire pataklasam eşşeği ay yerim ben onu yaaa..offf kafa gitti gene gece gecee...
yarın plaka günü yeppaaa

Allah'ım, sevdiceklerle hep iyi olalım da buraya sitem olarak sadece onları ne kadar çok özlediğimizi yazalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…