aşkım gelsin artık, adağımı da yerine getireyiiiiiiiiiiiiim
aşkım gelsin artık, adağımı da yerine getireyiiiiiiiiiiiiim
Bence de hilalim yaa, gelsinler artıkbir de ben yanından ayrılalı daha bugün 2 hafta oldu:82: yüzsüzlük ediyorum farkındayım.
teşekkürler tubikim pek bi enerjikmiş
hesnam maaşallah şafağına, kalana üzülme gidene sevin
biz de 35, izmir demişiz sevdiceğin memleketi. bir insan bu kadar mı aşık olur yaşadığı şehre. sevilmeyecek gibi de değil gerçi, sıcacık:) iç anadolu bebesi olmama rağmen güneşi, sıcağı çok seviyorum... hele sokaklardan yürüyor geçiyorsun da sonra karşına deniz çıkıyor ya harika bir şey...
az önce ne alıntı yapabiliyor ne beğenebiliyordum gel git akıllı bu cep netne adadın sen kuzum, kurban mı kescen
Ahh canım gelseler de bi hasretimiz dinse en azındann..
seninki gelsin de benim şafağım da 48 kalsın
evt cnm askerliğini sağ salim yapıp gelmesi için kurban adamıştımGeldiği gün pazar gününe denk gelecek, o gün sadece onunla vakit geçirmek istiorum ama gelsin 1 hafta içinde kesicem inş
gelsinler gelsinler de bizim hasret tekrar başlayacak amaaasiz aynı şehirde mi olacaksınız canım? O gün geldiğinde hiçbir şey kalmayacak şafağında desene
Yok ya bizim de uzak be nilüüü..evlenene kadar hasrete devam..ama bu kadar uzun olmayacak en azından o zaman hasret ya..ayda bi falan görüşürüz yani
Bence de hilalim yaa, gelsinler artıkbir de ben yanından ayrılalı daha bugün 2 hafta oldu:82: yüzsüzlük ediyorum farkındayım.
teşekkürler tubikim pek bi enerjikmiş
hesnam maaşallah şafağına, kalana üzülme gidene sevin
biz de 35, izmir demişiz sevdiceğin memleketi. bir insan bu kadar mı aşık olur yaşadığı şehre. sevilmeyecek gibi de değil gerçi, sıcacık:) iç anadolu bebesi olmama rağmen güneşi, sıcağı çok seviyorum... hele sokaklardan yürüyor geçiyorsun da sonra karşına deniz çıkıyor ya harika bir şey...
doğru canım sizinki baya uzun oldu. biz nerdeyse her ay birkaç saat de olsa görüştük, çok etkilenmedik. aşk molası diyoruz biz o görüşmelere:)
biliyorum kuzum biliyorumGidene seviniyorum tabii ki Nilücüm hem de çok seviniyorum, azaldıkça mutlu ediyor beni, bir de yoğunluktan anlamıyorum şafak nasıl düşüyor ama beni üzenin ne olduğunu iyi biliyorsun işte
2 ayı geçti eşimi görmeyeli ve onu görmeye daha tam 3 ay var, nasıl geçecek bilmiyorum, hiç bu kadar ayrı kalmamıştık, hep görüşmüştük
ben de seni yirimmmMolanızı yerim kızııımmaynen ya bizim çok oldu da bi kavuşaydık artıkk
Saol tatlım benim ben de çok şükür gün geçtikce toparlanıyorum ağır birşey değil ama işte dikkat gerekiyor bende pek dikkat etmiyorum o yüzden yerimden kalkmamyı tercih ediyorumIyıyım canım benım sen nasılsın dun oyle bı geldıler zaman durmus gıbı geldı sonra ılk zamanları alışma evresını dusunup halıme şükrettım de rahatladım sımdı ıyıyım cok sukurler olsun sen nasılsın bu arada cok gecmıs olsun canım ben mutlaka gunde bı kac defa gırıyorum sıteye yazdıklarınızı okuyorum ama telden yazdıgım ıcın cok fazla yazamıyorum canım
Nası özledim onu yaaaaa...
önce bana verseler şöyleee doyasıyaaa sarılsamm,sonra da evire çevire pataklasam eşşeğiay yerim ben onu yaaa..offf kafa gitti gene gece gecee...
yarın plaka günü yeppaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?