Allah'ım, sevdiceklerle hep iyi olalım da buraya sitem olarak sadece onları ne kadar çok özlediğimizi yazalım...
06...........ankara.........
Aşkımızın doğduğu şehir..........
hala ustalar belli olmadı sorunca da kızıyo daha da sormamaya karar verdim :)
hoş geldin ankaramıza:)
Doğup büyüdüğüm şehir canım Ankara'm
sende mi Ankara'lısın?
doğma büyüme ankaralıyım tatlım:) hala da ankaradayım...
Ben de Ankara'da okudummmm üniyii..ve bizim aşkımızın doğuş şehri de Ankaraaa
canım akışına bırakmak en güzeli oluyor bazen.inşaAllah herşey gönlünüzce olur bebem.bi gelsin de Allahın izniyle.Allahım güzel yazılar yazsın Nilüm çok öpüyom sıkma canını tatlımcanim ben artik iyi ya da kötü hiçbir şekilde mehmetten ya da ilişkimden bahsetmicem çünkü bi gün iyiysek bi gün kötüyüz moralim çok bozuk çok mutsuzum artık hiçbir şey zevk vermiyor gelişmeler bile beni mutlu etmeye yetmiyor işten de çıkarıldım hayatımda yolunda giden hiçbir şey yok çok karamsar olduğumun farkındayım ama kendimi toparlayana kadar dibine kadar yaşamak istiyorum ben de seni çok öpüyorum canım inşallah netle ilgili sıkıntı bi an evvel çözülür ben de telden giriyorum zor oluyor
canım bunu okuyunca tamam demiştim kesin bitti galiba ama alttakini okuyunca sevindim
Ne saçmalaması harika yazmışsın..ben o 4 gün onun arayıp kafasını toparlayıp benden özür dilemesini hayal ettim ve bunu yaparsa da nasıl affedicem diye yollar aradım ama yaptığıı şeyi çok adice buldum, ban abunu yapmamalıydı, haketmedim, haketmedik...bu kadar üzmeye beni bu kadar bencil olmasına tahammülüm yok, bitti.. umarım uçurumdan düşerken benim elimden ailem arkadaşlarım tutar ama o kişi değil, uzatmasın da tutmasın da...kendim kalkıp yoluma devam edicem inşallah. Tabi ki şu an dediğin gibi geçmişteki güzellikler ya da hayaller canımı acıtıyor..bu kadar kolay mı diyorum ama demek ki kolaymış. Benim saflığıma lüzum yok artık, kolaymış ki bitti demek demiş.
Ben de çok öpüyorum raziş, hayırlısı olsun, kapılarım ona kapalı artık, inşallah zamanla kilidi sağlamlaşır, şu an ona hiç iyi gözle bakmıyorum zaten.
İçim kan ağlıyor ara ara doğru ama o kadar kötü de değilim be gülşah...çünkü cidden adice geldi yazdıkları, bencilce geldi...
çok kavga ediyoruz demiş, ben seni mutlu edemedim özür dilerim demiş, işte yaşattığın güzel günler için teşekkürler demş falan....olmadı demiş, inş hayırlısı olur hakkımızda demiş.
ben de peki tamam hoşçakal dedim, değerimi bilmeyip böyle kolay vazgeçebilene benm yapacak hiç bi şeyim kalmadı dedim. Hoşçakal.
Ve bitti. Bu kadarmış, ne çok büyütmüşüm gözümde...çok şaşkındım ama hayatıma devam ediyorum, edicem de daha iyi olucam, ben,m düşünecek de pişman olacak da bi şeyim yok..artık o düşünsün...sağol gülşahım
çok sagol canım inanki bende hepinizi özlüyorum.netsizim hala.hayat şartlarından dolayı.kontürsüz kalmazdım eskiden ama işteSelam Kızlar
Nasılsınız gelip konuşamıyorum halinizi hatrınızı soramıyorum kusura bakmayın, o kadar yoğunum ki KK ya ayıracak bile vaktim yok... Hafta sonlarının hepsinde doluyum çalışmalardan kaynaklı, bazı günler haftaiçi de çalışmalarımız oluyor, eve geç geliyorum sonra da hemen yatıyorum... Nisan sonundaki gösteri geçsin daha rahatlarım inşallah....
Razişim canım teşekkür ederim tatlım, ben de seni çok özledim, eskisi gibi de görüşemiyoruz farkındayım, umarım hayat iyi gidiyordur, bizim de şafak ilerliyor bir şekilde ama çok sıkıldık artık yaa öyle böyle değil, eşim de bunalma noktasında artık
Hilalcim kesin bitmiş sanırım ilişkiniz, her şey gönlünce olsun canım benim, ne diyeyim :26: Allah hakkınızda en hayırlısı ne ise onu versin, kendini ihmal etme tatlım
Nilücüm sen nasılsın kuzum? Nasıl aranız Mehmetle geçmişe bakamadım pek, umarım her şey yolundadır, güzel haberlerini bekliyorum canım... Aklımdasın
Ebrucum aranız daha iyi sanırım askerinle.... Daha sık görüşmeye gayret edin canım, mesafe koydukça insan soğukluk yaşıyor
Duygu canım askerinin hava değişimi bitti gitmişti değil mi? Umarım yakınlarda yine mehtap vardır, anladım ki size de bizim gibi ayrı kalmak hiç yaramıyor... Bir an önce bitirip gelselerdi değil mi?
Esracım nerelerdesin, umarım her şey yolundadır... Görüşemiyoruz uzun zamandır...
Yenerin biricik TuğbasıHazırlık telaşı sarmış iyice çok güzel heyecanlar bunlar umarım tadını çıkarabiliyorsundur, bu arada beyaz eşyaların çok güzel gözüküyor, en önemlisi senin içine sinmesi canım, güle güle ağız tadıyla kullan...
Ben de bildiğiniz gibi gün sayıyorum, günler çok yoğun geçiyor hele haftalar çabucak devriliyor ama nedense bu şafak hiç bitmiyormuş gibi geliyor bana... Zaten 2 aydır göremiyorum eşimi ve 3 ay daha göremeyeceğim bu gidişle bize mehtap yok
Ebrum geç oldu canım ama anca girip gördüm çok geçmiş olsun canım daha iyisindir umarımKızlar bi kaç gündür giremiyorum burnumdan ameliyat oldum fazla geömişi okuyamadım başım ağırdı.
Nilüm barışmşınız sevindim inşallah bida üzülmezsin.
hilalcim sizde ayrılmışsınız çok üzüldüm ne diceğimi bilemiyorum iyi oliyim gelip daha iyi konuşurz.
Hesna ablacım çok şükür seninde iyi olmana sevindim.
Teskereyi alan arkadaşada hayırlı olsun.
Kendinize dikkat edin ve üzmeyin kendinizii öpüyorum sizi çok.
Zafer geri döndü bana...
Pişmanım özür dilerim, ben senin gönlünü bir şekilde geri alacağım dedi...
Çocuk oyuncağı mı dedim, değil dedi, ama bana ben mutlu değilim diyordun alıyordun, kendimi yetersiz hissettim dedi...üzüldüm çok üzüldüm....
Bana ben senin için ayrıldım ama çok kötü bi şey yapmışım dedi...
Bu sefer o kadar kolay değil dedim..bana benden vazgeçebildiğini hissettirdin, ben bir haftadır neler yaşıyorum haberin yok dedim....çok kırdın dağıttın toplamayı gözn alıyorsa, uğraşırım diyorsan buyur uğraş dedim...
Hayırlısı olsun kızlar....onsuz daha berbattım,şu an onu izlemekteyim.... akışına bıraktım.... ama bu sefer derinden yaralandım..neler olacağını bilmiyorum....
ama ben şafak saymaya devam etmek istiyorum.
canım akışına bırakmak en güzeli oluyor bazen.inşaAllah herşey gönlünüzce olur bebem.bi gelsin de Allahın izniyle.Allahım güzel yazılar yazsın Nilüm çok öpüyom sıkma canını tatlımiş buldun mu bilmiyorum okumadım son sayfaları ama üzülme canım.zaten çok da memnun deigldin sen.Allah bi kapı kaparsa daha iyisini açar biliyosun.hayırlısı herşeyin.
canım bunu okuyunca tamam demiştim kesin bitti galiba ama alttakini okuyunca sevindim
çok sagol canım inanki bende hepinizi özlüyorum.netsizim hala.hayat şartlarından dolayı.kontürsüz kalmazdım eskiden ama işte
canım benim ya sıkılmaz olur musunevet az kaldı ama tahmin ediyorum nasıl zor oldugunu.rabbim bekleme gücü versin.çogu gitti kuyrugu kaldı Hesnam gelecek günler çokkkkk güzel olacak Allahın izniyle beni sormuşsun canım.hayatımızı düzene koymaya çalışıyoruz daha bişy yapamadık iş anlamında.eşim koşturuyo bakalım.bende başvurdum çok yere inş hayırlısı herşeyin.iyim ama merak etme
Ebrum geç oldu canım ama anca girip gördüm çok geçmiş olsun canım daha iyisindir umarım
hadi bakalımmmm son okudugum gelişme buuu umarım degişmemiştir Hilalimherşey gönlünce olsun kuzum.
kızlarrr geçmişi az okudum önemli bişy kaçırmadım umarım...annemdeyim de bi girip yazim dedim.hepinizi çok öpüyorum
TUBİŞİMMMM bitti kızzz Yenerine kavusuyosun yakında Allahın izniyleeesyalarınıda begendim canım iyi günlerindee kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?