Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak İnşallah 140 ...

Kırkları da afiyetle yedik bi de beste yaptım ufaktan ooootuuuzz ooootuuuzzz dort ay sonra yoookuuzz

Günler uzadıkça geçmemeye başladı

Şafak ; 393 - Mehtap ; 13.

hala ustalar belli olmadı sorunca da kızıyo daha da sormamaya karar verdim :)

Ben de Ankara'da okudummmm üniyii..ve bizim aşkımızın doğuş şehri de Ankaraaa

canım akışına bırakmak en güzeli oluyor bazen.inşaAllah herşey gönlünüzce olur bebem.bi gelsin de Allahın izniyle.Allahım güzel yazılar yazsın Nilüm çok öpüyom sıkma canını tatlımiş buldun mu bilmiyorum okumadım son sayfaları ama üzülme canım.zaten çok da memnun deigldin sen.Allah bi kapı kaparsa daha iyisini açar biliyosun.hayırlısı herşeyin.
canım bunu okuyunca tamam demiştim kesin bitti galiba ama alttakini okuyunca sevindim
çok sagol canım inanki bende hepinizi özlüyorum.netsizim hala.hayat şartlarından dolayı.kontürsüz kalmazdım eskiden ama işte
canım benim ya sıkılmaz olur musun evet az kaldı ama tahmin ediyorum nasıl zor oldugunu.rabbim bekleme gücü versin.çogu gitti kuyrugu kaldı Hesnam gelecek günler çokkkkk güzel olacak Allahın izniylebeni sormuşsun canım.hayatımızı düzene koymaya çalışıyoruz daha bişy yapamadık iş anlamında.eşim koşturuyo bakalım.bende başvurdum çok yere inş hayırlısı herşeyin.iyim ama merak etme
Ebrum geç oldu canım ama anca girip gördüm çok geçmiş olsun canım daha iyisindir umarım

hadi bakalımmmm son okudugum gelişme buuu umarım degişmemiştir Hilalimherşey gönlünce olsun kuzum.

kızlarrr geçmişi az okudum önemli bişy kaçırmadım umarım...annemdeyim de bi girip yazim dedim.hepinizi çok öpüyorum

TUBİŞİMMMM bitti kızzz Yenerine kavusuyosun yakında Allahın izniylee esyalarınıda begendim canım iyi günlerindee kullan.

Son düzenleme:

saol kuzum bitti artık yaa, şunun şurasında 27 güne ne kaldı ki, dimi ama

:92: 07.04.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...92 busafakbitmez...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 113 H_İ_S …

…124 iboebru….

…135 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...135 esraa42...

....136 nesliiiiiiiiii...

…137 Brrk…

...137 OZGEGURUR...

...138 dilara1331

...139 kelebekd ...

…139 Kayra95...

…139 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...207 tugbaoguzhan

....229 chidoshimedo....

...229 GRGR...

...229 mayamaya11

...229 BerlD...

...229 svsaskim...

...229 kmleomer...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

... 238 ED2006...

...260 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...318 xxIpekxx...

... 318 destinyeda...

...319 depresiffpolyanna...

...320 nesilll...

...322 karamanlier...

...322 qizem7...

...392 pekmez_akilli...

...392 ilithya...

...392 zeynepesin...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…