Eşim beni çok özlemiş....
Ya ben
Tebrikler kuzum, inşallah hayat bundan sonra istediğin gibi şekillenir...
Öyle canım yaa eşim yok ya biraz da o yüzden, yoksa eşim varken bana da hep Antalya gibi oluyordu
Bu arada sen mi yoksa askerin mi Antalyalıydı öyle bir şey hatırlıyorum, ben de Antalyalıyım da....
Benim nişanlım da antalyalıı amaaa istanbulda yaşıyor dedemlerin manavgatta yazlığı var yani seviyorum bende antalyayı ,antalya muhabbetinizi görünce dalayım dedimKıyamam size yaaa..azcık daha sabır hesna ablaciimm
Askerim Antalyalı, ben de 8 sene falan Antalyada yaşadım, aşığım o sehreve gelecekte de insallah Antalyada yasamayi dusunuyoruz hayırlısı. . Memnun oldum o zaman tekrar hemserim
Sınavı kazandıııııııııııııııııııım
vazgecme ömrün boyunca pisman olursun yasayamadıkların içinde kalır seviyosan insanların mesafelerin hicbi önemi yokk, zamanla ailende kabul eder sevgini gördükce.. sakın vazgecme bir daha böyle sevip sevilmeyeceksin unutmaçok seviyorum ama ailem zehir ediyor dayanamıyorum napcam ailem istemiyor diye vazmı geceyim
Benim nişanlım da antalyalıı amaaa istanbulda yaşıyor dedemlerin manavgatta yazlığı var yani seviyorum bende antalyayı ,antalya muhabbetinizi görünce dalayım dedim
Şafaaak 37 KASTAMONU MEHTAP 9
Eki Görüntüle 680228
çok seviyorum ama ailem zehir ediyor dayanamıyorum napcam ailem istemiyor diye vazmı geceyim
Merhabaa kızlaarrr
vazgecme ömrün boyunca pisman olursun yasayamadıkların içinde kalır seviyosan insanların mesafelerin hicbi önemi yokk, zamanla ailende kabul eder sevgini gördükce.. sakın vazgecme bir daha böyle sevip sevilmeyeceksin unutma
doğru söylüyosunuz ama çıkmazdayım ailemi ikna edemiyorum ikna etmek şöyle dursun konusunu dahi açamıyorum( çok tepkililer ve onlarda izne gelince isim koyalım yeter dallanıp budaklandı diyorlar evet gercekten de vıcıgı cıktı herkesın agzında (
napcam bilmiyorum ve üstelik korkuyorum da akraba oldugumuz için araları bozulcak diye babam kesınlıkle ıstemıyor allah yere insin olmaz diyor annem ölümü çiğnersin diyor
atarsa 384 mehtap 12 ...ustalar hala belli olmadı
Canım benim çok zor bir durum olmalı yaa..ama asla vazgeçmeyi aklına getirme ne olursa olsun, bence kararlı duruşunu görüp yumuşamak zorundalar, yani senden vazgeçemezler ve senin de onadan vazgeçmediğini görünce mecbur kabuul edecekleerr..ağır konuşuyorlar belli ki ama yılmaa
hemde nasıl ağır konusuyorlar
çok seviyorum ama ailem zehir ediyor dayanamıyorum napcam ailem istemiyor diye vazmı geceyim
Canım benim çok zor bir durum olmalı yaa..ama asla vazgeçmeyi aklına getirme ne olursa olsun, bence kararlı duruşunu görüp yumuşamak zorundalar, yani senden vazgeçemezler ve senin de onadan vazgeçmediğini görünce mecbur kabuul edecekleerr..ağır konuşuyorlar belli ki ama yılmaa
Belli olunca bekliyoz haberini şekerim
Şafak 79 Kilissss
Allahım hala inanamıyorum plakaları saydığıma..
Hiç nerde olduğunu bile bilmediğim iller bile bana çok çekici gelmeye başladı..
Ya bu şafak sayma işi hem ne garip,hem ne gururlu, hem de çileli, hem de ne umutlu bi olay..çok garip,tuhaf...sonu güzel olsun da inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?