Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşim beni çok özlemiş....

Ya ben

Kıyamam size yaaa..azcık daha sabır hesna ablaciimm
Askerim Antalyalı, ben de 8 sene falan Antalyada yaşadım, aşığım o sehre ve gelecekte de insallah Antalyada yasamayi dusunuyoruz hayırlısı. . Memnun oldum o zaman tekrar hemserim

Benim nişanlım da antalyalıı amaaa istanbulda yaşıyor dedemlerin manavgatta yazlığı var yani seviyorum bende antalyayı ,antalya muhabbetinizi görünce dalayım dedim
Şafaaak 37 KASTAMONU MEHTAP 9

Şafak İnşallahhhh 137 .......

İki hanelilere 38 ....

Plakalara 56 .....

Mehtap Ufukta görünmüyor ama mayıs da bi sürpriz bekliyorum ....

çok seviyorum ama ailem zehir ediyor dayanamıyorum napcam ailem istemiyor diye vazmı geceyim
vazgecme ömrün boyunca pisman olursun yasayamadıkların içinde kalır seviyosan insanların mesafelerin hicbi önemi yokk, zamanla ailende kabul eder sevgini gördükce.. sakın vazgecme bir daha böyle sevip sevilmeyeceksin unutma

Vay Antalyalı çokmuş desenee, hepimiz Antalya'da buluşuruz olmadıı

çok seviyorum ama ailem zehir ediyor dayanamıyorum napcam ailem istemiyor diye vazmı geceyim

Vazgeçmek de ne demekk..mücadele sonucu kazanılmış mutluluk kadar güzel bi şey var mı

Merhabaa kızlaarrr

Selamm elifcimm nabersin nasış gidiyorr??

Vazgeçmek de ne demekk..mücadele sonucu kazanılmış mutluluk kadar güzel bi şey var mı

doğru söylüyosunuz ama çıkmazdayım ailemi ikna edemiyorum ikna etmek şöyle dursun konusunu dahi açamıyorum ( çok tepkililer ve onlarda izne gelince isim koyalım yeter dallanıp budaklandı diyorlar evet gercekten de vıcıgı cıktı herkesın agzında (
napcam bilmiyorum ve üstelik korkuyorum da akraba oldugumuz için araları bozulcak diye babam kesınlıkle ıstemıyor allah yere insin olmaz diyor annem ölümü çiğnersin diyor

Valla 5 sene boyunca mücadele etdik hiçbirzaman ödün vermedim sevgimden aman kızarlar aman istemezler, benim hayatım kardeşim bunu herkes böyle kabul edicek dedim Allah a şükür şimdi herşey yolunda :) iyikide burakla tanışmışım diyorum iyiki onun gibi biriyle evlenicem,annemler beni sevdikleri gibi seviyorlar şimdi onu :))

atarsa 384 mehtap 12 ...ustalar hala belli olmadı

Son düzenleme:

Canım benim çok zor bir durum olmalı yaa..ama asla vazgeçmeyi aklına getirme ne olursa olsun, bence kararlı duruşunu görüp yumuşamak zorundalar, yani senden vazgeçemezler ve senin de onadan vazgeçmediğini görünce mecbur kabuul edecekleerr..ağır konuşuyorlar belli ki ama yılmaa

atarsa 384 mehtap 12 ...ustalar hala belli olmadı

Belli olunca bekliyoz haberini şekerim

Şafak 79 Kilissss

Allahım hala inanamıyorum plakaları saydığıma..
Hiç nerde olduğunu bile bilmediğim iller bile bana çok çekici gelmeye başladı..
Ya bu şafak sayma işi hem ne garip,hem ne gururlu, hem de çileli, hem de ne umutlu bi olay..çok garip,tuhaf...sonu güzel olsun da inşallahh

Son düzenleme:

canım valla ya yarın ya cuma diyo haber aliyim yazcam hemen

senin plakalara inanmaman gayet normal az kaldı peki ya benim 384 e inanmayışıma ne dersin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…