İyi de siz nişanlı değilmisiniz tatlım nasıl hala izin vermiyorlar? :44:
Şafak 25 Erzurum'un şerefine bunu patlatmassam olmaaaaaaaaaaaaaaas
[video=youtube;lE07xhCpnqI]https://www.youtube.com/watch?v=lE07xhCpnqI[/video]
değilz.. yıllardır beraberiz çocukluktan beri.. aramızda taktıgımız yüzüğümüz var sadece
Erzurumdan da sıze slm canımmm Allah yolunu acık etsın askerının..
Selam canımİzmir/Narlıdere usta birlikleri hala belli olmadı. 10 gün sonra dağıtıma geliyor işte..
Sizinde şafağın çoğu gitmiş, azı kalmış canım azı da gider de çabuk kavuşursunuz inşallah. Allah bize de o günleri nasip eder inşallah.Senin askerin nerde ?
Canım benim ben de başta 100 lere öyleydim inanamıyordum..hep bi sonraki aşama heyecanlı şaşırtıcı umut doluuAllah sabır versin tatlış, tabi yazarsın buraya da ustabirliğini bekliyom bak
Siz nişanlanalı da bayaa olmuş yahuu, gelsin de evlendirek hemen bence de sizii
vallaha canım çok oldu evlenelim artıkk yaa :2::2:
benim askerim diyarbakırda canım inşallah iyi bi yere düşer askerin, dua et bol bol bizimde geçti bakalım şfak geldik 100 lere ama nasıl geçtiğini ne sen sor ne ben anlatayım:2:
vallaha canım çok oldu evlenelim artıkk yaa :2::2:
benim askerim diyarbakırda canım inşallah iyi bi yere düşer askerin, dua et bol bol bizimde geçti bakalım şfak geldik 100 lere ama nasıl geçtiğini ne sen sor ne ben anlatayım:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?