Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneş burada da var,
tâ ki batana kadar...
Yıldızlar yine parlar,
şafak atana kadar...
Bilsen şimdi nerdeyim,
çılgın gecelerdeyim,
uzun bir seferdeyim,
gücüm yetene kadar.
Gonca güllerim vardı,
burcu burcu kokardı,
rengi soldu sarardı,
sevip tutana kadar...

Özledim...

Kızlar öncelikle Allah hepinizi sevdiğinize kavuştursun bi an önce sağ salim
Bi sorum olucak öncelikle size... Aranızda eşi,dostu,tanıdığı Doğubeyazıt'ta askerliğini yapmış olan var mı ? Nasıl olduğu hakkında bilgilendirebilir misiniz rica etsem 351. Dönem benim askerim de.Bu cuma gidicek artık ve nasıl bi yer olduğunu çok merak ediyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

şafak...02.... adıyaman............
Allahım hala inanamıyorum, bitiyor mu, gerçek mi bu?

Ne mutlu sana canım sonunda muradına eriyorsun darısı inşallah bizlere olsun.Allah tüm askerlerimize ve yarenlerine bu mutluluğu yaşatsın.

Evlenin bence de gelir gelmezzz

Ben de sormam nasıl geçtini vallaaa...biz de plakalardayız ama ne aşamalardan ne sınavlardan geçtik....Allah nazarlardan korusun inşallah şafağa kadar şu anki durumum devam eder...

benim askerim diyarbakırda canım inşallah iyi bi yere düşer askerin, dua et bol bol bizimde geçti bakalım şfak geldik 100 lere ama nasıl geçtiğini ne sen sor ne ben anlatayım:2:

65 günü ne kavgalarla atlattık bizde taa en başta böyle olduk şükrediyorum gene de mehtap8 gün şaka gibi Sorma dediysen üstelemem canım, Allah kavuştursun der geçerim. Tek duam hayırlı insanlarla karşılaşması, inşallah iyi bi yere düşer. Çok sağol canım

atarsa bu geceden sonra 382 ... hiç bir şey yokkende insan özlemden ağlayabiliyo biz telefonda birbirimize hiç özledim diyemiyoruz çünkü anlamı çok büyük bi kere söyledik devamını getiremedik söylemiyoruz artık ama ne fırtınalar kopuyo içimizde ah ah bu gece de öyle bi gece hasretin tavan yaptığı bi gece ... her çalan şarkıda onu düşündüğüm resimlerimize dalıp gittiğimm bi gece ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…