Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçen sene ocakta erkek arkadaşını askere gönderen arkadaşla konuştum şafak 97 dedi herkese kızdığım ama benimde unutup dediğimmm ne çabuk geçti demek oldu daha dün gibiydi çocuğun gidişi 12 ay yapıyo ...şimdi dedi sende böyle diyosun günler aktıkça snaa da herkese ne çabuk geçti dicek ama hissettiğini sen bilceksin dedi evet ne çabuk geçiyo diyo herkes ben gündüz olunca bi an önce akşam olsun diyorum akşam olunca gündüz olsun diyorum günler böyle böyle bitcek evet ...

buna çok güldüm işte ama bizde bu şafakları sayarken geriye döndüğümüzde aynı şeyleri yaşadık kuzum, çok normal

inana bende yazarken güldüm Tugbacım :)) şimdi sanki çok sancılı bi zaman mehtap 12 ama sanki 102 gibi ustalarde belli değil gitceği yere göre de dağıtıma gelemeyebilir bekliyoruz

inşallah cnm, bu duyguları yaşamayan, asker yolu beklemeyenin anlaması çok zor... Bir söz vardır ya, uzaktan davulun sesi hoş gelir diye... Gerçekten de çok doğru bir söz... Bitiricez, bu zamanlar da elbet bitecek, sonunda geriye dönüp baktığımızda sadece birer anı olarak kalacak

evet canım geçip gittiğinde inşallah hepimiz kurduğumuz yuvalarda mutlu mesut sevdiğimizle hiç ayrılmadan bi ömür birlikte nefes alıcaz

Tuğbaa tıckerında kır belini azcık uzat elini şu adama az kalmış yakalıyıcak parmaklarını sonra da hiiiiçç bırakmıyıcak

Şafak ; 390 - 40 gün de geçsin 350 olalıım. Sonra 50 gün geçsin 200'lere düşeliim üüff.
Söylendiği kadar çabucak geçse keşkee.. :18:

Mehtap; 10 - Geri sayıma başlıyoruuzz

Şafak ; 390 - 40 gün de geçsin 350 olalıım. Sonra 50 gün geçsin 200'lere düşeliim üüff.
Söylendiği kadar çabucak geçse keşkee.. :18:

Mehtap; 10 - Geri sayıma başlıyoruuzz

merhaba canım buradaki yeni arkadaşlarımızla tanışamadım sende yenisin şafağına bakılırsa sabır demekten başka çaremiz yok canım nerde görev yapıyor askerin?

merhaba canım buradaki yeni arkadaşlarımızla tanışamadım sende yenisin şafağına bakılırsa sabır demekten başka çaremiz yok canım nerde görev yapıyor askerin?

Selam canım İzmir/Narlıdere usta birlikleri hala belli olmadı. 10 gün sonra dağıtıma geliyor işte..
Sizinde şafağın çoğu gitmiş, azı kalmış canım azı da gider de çabuk kavuşursunuz inşallah. Allah bize de o günleri nasip eder inşallah. Senin askerin nerde ?

Şafak 25 Erzurum'un şerefine bunu patlatmassam olmaaaaaaaaaaaaaaas

[video=youtube;lE07xhCpnqI]https://www.youtube.com/watch?v=lE07xhCpnqI[/video]

Bu duyguyu ancak yaşayan bilir canım bizim ömrümüzden ömür gidiyor onlar farkında değil.

18 yıl Antalya da yaşadım ben sonra üniversite için Ankara çalışmak için başka şehirler derken evlendim geldim yine Ankara'ya

senin plakalara inanmaman gayet normal az kaldı peki ya benim 384 e inanmayışıma ne dersin :)))

Canım benim ben de başta 100 lere öyleydim inanamıyordum..hep bi sonraki aşama heyecanlı şaşırtıcı umut doluu Allah sabır versin tatlış, tabi yazarsın buraya da ustabirliğini bekliyom bak

askerlik bitseede evlensekkk :44::44:

Siz nişanlanalı da bayaa olmuş yahuu, gelsin de evlendirek hemen bence de sizii

18 yıl Antalya da yaşadım ben sonra üniversite için Ankara çalışmak için başka şehirler derken evlendim geldim yine Ankara'ya

Ayyyy...ben de üni için Antalya'dan Ankara'ya gittim, ama o dönemde ailem İstanbul'a taşındı, bir üzülmüştüm kiii...2 şehri de çok severimmm..ama İstanbul'u

Buse nerdesin sen ya En son mesajın bu 9.ayda.Ama aylardır yoksun msn de yoksun buraya hiç gelmiyorsun çok çok endişeliyim senin için.Keşke bu mesajı görsen bana ulaşsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…