senin plakalara inanmaman gayet normal az kaldı peki ya benim 384 e inanmayışıma ne dersin :)))
atarsa 384 mehtap 12 ...ustalar hala belli olmadı
buna çok güldüm işteama bizde bu şafakları sayarken geriye döndüğümüzde aynı şeyleri yaşadık kuzum, çok normal
geçen sene ocakta erkek arkadaşını askere gönderen arkadaşla konuştum şafak 97 dedi herkese kızdığım ama benimde unutup dediğimmm ne çabuk geçti demek oldu daha dün gibiydi çocuğun gidişi 12 ay yapıyo ...şimdi dedi sende böyle diyosun günler aktıkça snaa da herkese ne çabuk geçti dicek ama hissettiğini sen bilceksin dedi evet ne çabuk geçiyo diyo herkes ben gündüz olunca bi an önce akşam olsun diyorum akşam olunca gündüz olsun diyorum günler böyle böyle bitcek evet ...
inşallah cnm, bu duyguları yaşamayan, asker yolu beklemeyenin anlaması çok zor... Bir söz vardır ya, uzaktan davulun sesi hoş gelir diye... Gerçekten de çok doğru bir söz... Bitiricez, bu zamanlar da elbet bitecek, sonunda geriye dönüp baktığımızda sadece birer anı olarak kalacak
Tatlım benim çok sevindimm tebrikk ederim inşallah 3 sene sonrada mali müşavirr oldummm diyee yazarsında bizde görürüz o günleriii
Şafak ; 390 - 40 gün de geçsin 350 olalıım. Sonra 50 gün geçsin 200'lere düşeliim üüff.
Söylendiği kadar çabucak geçse keşkee.. :18:
Mehtap; 10 - Geri sayıma başlıyoruuzz
merhaba canım buradaki yeni arkadaşlarımızla tanışamadım sende yenisin şafağına bakılırsa sabır demekten başka çaremiz yok canım nerde görev yapıyor askerin?
Tuğbaa tıckerında kır belini azcık uzat elini şu adama az kalmış yakalıyıcak parmaklarını sonra da hiiiiçç bırakmıyıcak
Kıyamam size yaaa..azcık daha sabır hesna ablaciimm
Askerim Antalyalı, ben de 8 sene falan Antalyada yaşadım, aşığım o sehreve gelecekte de insallah Antalyada yasamayi dusunuyoruz hayırlısı. . Memnun oldum o zaman tekrar hemserim
senin plakalara inanmaman gayet normal az kaldı peki ya benim 384 e inanmayışıma ne dersin :)))
askerlik bitseede evlensekkk :44::44:
18 yıl Antalya da yaşadım ben sonra üniversite için Ankara çalışmak için başka şehirler derken evlendim geldim yine Ankara'ya
kızlar hepiniz adına mutlu oldum..bi yandanda hüzünlendim 99 81 dediğim günler geldi aklıma..şimdi ise şafak olmuş 7..ama olsa ne yazar..
içim almıo bu aralar bişey..
Allahım beni aydınlıklara çıkar nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?