Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bizde özledim dediğimiz anda ses gidiyor ikimizdede ağlamaya başlıyoruz direk. Bi süre susmalardan sonra konuyu değiştiriyoruz..
İnsanın sevdiği yanında olmayınca, hasret her gece kat kat artıyor.. Beraber dinlediğimiz şarkılar, yürüdüğümüz yollar, çekindiğimiz resimler, parmağımdaki yüzüğü, odamda her köşesinde ona ait eşyalar.. Herşey baştan aşağıya o aslında.. Çok özlüyorum.
Rabbim tez zamanda onları bize kavuştursun.

inşallah amin canım...onunla yaptığım şeyleri mesela sinema falan 65 gündür hiç gitmedm gidemedim anlamsız geldi ...

inşallah amin canım...onunla yaptığım şeyleri mesela sinema falan 65 gündür hiç gitmedm gidemedim anlamsız geldi ...

Evden dışarıya sadece mecbur olunca, yada yengem aradığında çıkıyordum diyebilirim
Okul, iş güç olmadığından.. Bi de canı hiiç istemiyor insanın.. Gelsinlerde bol bol gezeriz gerçi onlar yanımızda olunca bize her yer güzel amaa

kk ya pc den girmeyi özlemişim ya la ben :126: böyle çatır çatır yazmayı, en çok da hareket eden smileyleri ama sadece bir gececik, yarın yine tele mahkumum :26:

Evlenin bence de gelir gelmezzz

Ben de sormam nasıl geçtini vallaaa...biz de plakalardayız ama ne aşamalardan ne sınavlardan geçtik....Allah nazarlardan korusun inşallah şafağa kadar şu anki durumum devam eder...

2014 e kalıyor malesef canım düğün /: hayırlısı artık. o plakaları bizde göreceğiz elbet ma ben bittim artık kalmadım ):

kk ya pc den girmeyi özlemişim ya la ben :126: böyle çatır çatır yazmayı, en çok da hareket eden smileyleri ama sadece bir gececik, yarın yine tele mahkumum :26:

merhaba canım nasılsın konusamıyoruz bayadırr hazır pc dede yakalamışım seni (

başlarda kavga ortalarda kavga sonlarda kavga hep kavga kavga ben yoruldum artık allah hepimize sabırlar versin

Siz n yapiyorsunuz memetle yolundami hersey iyimi askerin. Ben cok isyanlardayim Kusura bakma canim yaburaya da ins. Dertlesek birileri vardir diye girdim valla

Siz n yapiyorsunuz memetle yolundami hersey iyimi askerin. Ben cok isyanlardayim Kusura bakma canim yaburaya da ins. Dertlesek birileri vardir diye girdim valla

anlat kuzum dinlerim ben biz de tartıştık canım bugün; ama ben piştim artık gülüp geçiyorum

Ben ck takintili birsiyim canim keske bende gulup gecebilsem ^) en iyisini yapiyon sen valla biz uc yildir kavga ediyoruz hala alisamadim ben. Bide sadece bizmi tartisiyoruz dusuncesinden alamiyorum kendimi );

Ben ck takintili birsiyim canim keske bende gulup gecebilsem ^) en iyisini yapiyon sen valla biz uc yildir kavga ediyoruz hala alisamadim ben. Bide sadece bizmi tartisiyoruz dusuncesinden alamiyorum kendimi );

askerliğe de alışmadınız siz... çok hayati şeyler değildir eminim sizin tartışmalar, naz yapmanın ayarını mı kaçırıyorsunuz biz de tartışıyoruz canım; ama aşırısı normal değil tabii ki de...

Dub gecedeen basladi canim kavga, dun gece telefonda konusuyoruz bende bi durgunluk vardi onun da hic konusasi yoktu zaten. Sonra dediki uyuyabilirmiyim dedi bende yok uyuyamazsin dedim uyumak istiyorum dedi bende biraz daha kal ben uyumani istemyrm konsmk istiyom dedm sonra bir suru kizdi

Yuzume kapatti telefonu sonra ben aradim o yuzume kapatiyor bn ariyrm hatta benm yuzumden komtana yakalanmus senibn yuznNden komtana yakalandim diye de kizdi bana neyse sonunda pes ettim biraktim uyudu sabah tekrar kavga bi gun konusmasak ne olur diyo bana en cok uzuldugu m sozude sen telefonla konusunca ne anliyorsun ki dedi ve ipler koptu o laftan sonra bende. Biz hep uyku yuzumden kavga ederiz zaten benim ona ihtiyacim olur o ise uyumak ister

ben demiştim ama di mi bizde de aynı nedenden çıkıyor bazı geceler tartışmalar mnce tamam diyor konuşalım sonra ben uzattıkça kızmaya başlıyor ben sana böyle mi yapıyorum kapatmak istediğinde diyor bir de o zaman çok kızıyorum tek sıkıntınız bu olsun canım yaa, başka bir şey yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…