atarsa bu geceden sonra 382 ... hiç bir şey yokkende insan özlemden ağlayabiliyo biz telefonda birbirimize hiç özledim diyemiyoruz çünkü anlamı çok büyük bi kere söyledik devamını getiremedik söylemiyoruz artık ama ne fırtınalar kopuyo içimizde ah ah bu gece de öyle bi gece hasretin tavan yaptığı bi gece ... her çalan şarkıda onu düşündüğüm resimlerimize dalıp gittiğimm bi gece ...
Bizde özledim dediğimiz anda ses gidiyor ikimizdede ağlamaya başlıyoruz direk. Bi süre susmalardan sonra konuyu değiştiriyoruz..
İnsanın sevdiği yanında olmayınca, hasret her gece kat kat artıyor.. Beraber dinlediğimiz şarkılar, yürüdüğümüz yollar, çekindiğimiz resimler, parmağımdaki yüzüğü, odamda her köşesinde ona ait eşyalar.. Herşey baştan aşağıya o aslında.. Çok özlüyorum.
Rabbim tez zamanda onları bize kavuştursun.
inşallah amin canım...onunla yaptığım şeyleri mesela sinema falan 65 gündür hiç gitmedm gidemedim anlamsız geldi ...
Evlenin bence de gelir gelmezzz
Ben de sormam nasıl geçtini vallaaa...biz de plakalardayız ama ne aşamalardan ne sınavlardan geçtik....Allah nazarlardan korusun inşallah şafağa kadar şu anki durumum devam eder...
kk ya pc den girmeyi özlemişim ya la ben :126: böyle çatır çatır yazmayı, en çok da hareket eden smileyleriama sadece bir gececik, yarın yine tele mahkumum :26:
merhaba canım nasılsın konusamıyoruz bayadırr hazır pc dede yakalamışım seni (
65 günü ne kavgalarla atlattık bizde taa en başta böyle olduk şükrediyorum gene de mehtap8 gün şaka gibiSorma dediysen üstelemem canım, Allah kavuştursun der geçerim. Tek duam hayırlı insanlarla karşılaşması, inşallah iyi bi yere düşer. Çok sağol canım
merhaba esracımmmiyiyim tatlım evdeyim sürekli, sen nasılsın?
ben gene iyi değilim canım, bende okul ile ev arasında gidip geliyorum işte sevindim kuzumm iyi olmana
n'oldu ki ömer'le mi ilgili:44: ben de nefes alıyorum canım işteee
Evet tatlim surekli tartisiyoruz birseyleri duzeltmek istesem de olmuyor bi turlu bugun de kus uyuyoruz hatta /:
Siz n yapiyorsunuz memetle yolundami hersey iyimi askerin. Ben cok isyanlardayim Kusura bakma canim yaburaya da ins. Dertlesek birileri vardir diye girdim valla
Ben ck takintili birsiyim canim keske bende gulup gecebilsem ^) en iyisini yapiyon sen valla biz uc yildir kavga ediyoruz hala alisamadim ben. Bide sadece bizmi tartisiyoruz dusuncesinden alamiyorum kendimi );
Dub gecedeen basladi canim kavga, dun gece telefonda konusuyoruz bende bi durgunluk vardi onun da hic konusasi yoktu zaten. Sonra dediki uyuyabilirmiyim dedi bende yok uyuyamazsin dedim uyumak istiyorum dedi bende biraz daha kal ben uyumani istemyrm konsmk istiyom dedm sonra bir suru kizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?