de tabii canım fikirlerinize çok ihtiyacım var özellikle bu konuda tecrübeli olan hatunlarımıza:) doğruyu söylemek gerekirse ben bize hiç yardım etmeyeceklerini düşünerek aman bize karışmasınlar da her şeyimizi biz yaparız diye düşünmüştüm. Bu nedenle yardım edecek olmalarına sevindim; ama şu takıldı aklıma mehmet onlara yardım etmese onlar bize yardım etmeyecekler mi!!! Ihtimaller üzerine konuşmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum; ama düşündürüyor işte. Amaaan çok gereksiz şeyler aslında neden bu kadar takıldım bilmiyorum.Nilüm bende fikrimi diyim.seninde dedigin gibi daha gelmeden konusulması bencede anlamsız.geldiginde zaten oturur konusurlar yani.neyse.ama önce kendi borçlarını ödemelri iki tarafında hayrına olur bence bu da dogru bi düşünce canım..düün şimdi,evleneceksiniz hemen girişceksiniz eşyadır falan..eee bi yandan onların borçlar:26:öylesi daha kötü olur nilüşüm emin ol.siz bi yandan kendinizle ilgili borçtur falan ugrasırken bi yandan onlarda kendi için isterse mehmetten öylesi daha kötü.hayırlısı herşeyin.gelince girer işe destek olur öderler aşırı borç yoksa tabi.sonrada temiz bi şekilde dügün hazırlıkları başlar.yada Mehmet ne düşünür bilmem tabi ama herşeyi kendimiz yaparız onlar kendi borcunla ugraşsın derseniz başka tabi.bu arada çokk geçmiş olsun canım mehmete...bana yazdıklarına gleince çok sagol NİLÜM ya bakalım hayırlısı herşeyin.valla işte çok kötü degil ama hamile kalmaya engel işte kistlerim var canım..rahimde de 1cmlik polip oluşmuştu kontrole gidicem adette 8 yıla yakındır bebiş olmuyo.
Acemi birliğinde ziyaretler nasıl oluyor? belli bi saati oluyor mu ya da gidip görmeme ihtimalim var mıdır? sürpriz yapmak mı yoksa haber vererek gitmek daha iyidir. bu arada acemiliği.Ankara-Mamak. bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
bu 20ler geçmedi sankiii
tanıştıktan sonra isteğinin artacağına eminim canım:) zaten beklemediğin bi anda ve peşpeşe oluveriyor her şey...
Hayırlısı olsunn ablacımm inşallah biran önce bütün sıkıntılarınız atlatır herşeyi yoluna sokarsınızzevet kuzum olucam ama günü belli degil daha.adet olmam gerek bide iş lazım para lazımbakalım dua et ablana kızzz
Hoş gelmişenn memleketime Aleyküm selamm21 Diyarbakır'a Selaaaaaaaam, Yolumuza Dewaaaaaaaam
Acemi birliğinde ziyaretler nasıl oluyor? belli bi saati oluyor mu ya da gidip görmeme ihtimalim var mıdır? sürpriz yapmak mı yoksa haber vererek gitmek daha iyidir. bu arada acemiliği.Ankara-Mamak. bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
Kayınpederim geliyo istanbuldan görümcemle manisaya geçiçekler ordan bnmikni evci iznine çıkartıp hep beraber bize gelcekler , ben dedim baba gelirken burağımıda getirin diye
Kız zaten 33 gün kalmış şurda neden mehtaba geliyor askerin?? merak ettimsabretsenize az
Ne biliyim sizde de tanışma yok sanırım ?? doğru biliyoru di mi aileler henüz tanışmadı? ama bak ilk parçanı aldın bile... benim içimden gelmediği gibi annemlere de henüz erken geliyo her şey neden bilmem...
Şafak 75 Ardahan
Kayınpederim geliyo istanbuldan görümcemle manisaya geçiçekler ordan bnmikni evci iznine çıkartıp hep beraber bize gelcekler , ben dedim baba gelirken burağımıda getirin diyecuma gelcekler ctesi akşamı kayınpederimi göndericez pazarda askerimi göndericez
yok canım bizde de tanışmadı aileler, benim ailem mehmet'le bile tanışmadı. bizimkilere göre de çok erken; çünkü benim bi ablam bi abim var ikisi de bekar. ne zaman bizden söz açılsa önünde iki büyüğün var sana ne oluyor diyor annem. bu nedenle mehmet ne zaman ki bana evlenme teklifi eder, tek taşı parmağıma takar:) ailesi istemeye gelir ancak o zaman tanışırlar. ciddi bir şeyler olmadan tanışmalarına gerek yok.
Bunlara rağmen ben yine de başladım canım çeyiz yapmaya, mehmet'in de çok hoşuna gitti:)
nişanlımın memleketine benden de slm olsuuuuuuuuuun
ne olacak kuzum dedikodu:)noluoooo bakem burdaaaaaaaaa
bu ne sempatik bir isyan ediş şeklidir ya:)Çabul geç artık 21 gün yeteeeeeeeeeeer artık yaa senden çektiğimiz nedir bu aaa
Gider tabii..onlar istediği kadar eşeklik etsin biz iyi şeyşer yapınca nası hoşlarına giderr
Benim de abim var ama kısmet bakalımm..evim belli olunca anca hevese gelirim gbi geliyor bana yaa..oturacağım ev belli olcak da ben oraya alcam işte
canım ya ben evliliğe kendimi çok hazır hissetmesem de ilk kez bu kadar yakın hissediyorum. ben de bi heves ettim; ama kursağımda kalmaz inşallah. mehmet'le olmazsa alacağım şeyleri kullanamam ben; o zaman s...tım işte:) abin kaç yaşında canım, evlenmeyi düşünüyor mu? zafer'le tanıştı mı ailen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?