Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
de tabii canım fikirlerinize çok ihtiyacım var özellikle bu konuda tecrübeli olan hatunlarımıza:) doğruyu söylemek gerekirse ben bize hiç yardım etmeyeceklerini düşünerek aman bize karışmasınlar da her şeyimizi biz yaparız diye düşünmüştüm. Bu nedenle yardım edecek olmalarına sevindim; ama şu takıldı aklıma mehmet onlara yardım etmese onlar bize yardım etmeyecekler mi!!! Ihtimaller üzerine konuşmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum; ama düşündürüyor işte. Amaaan çok gereksiz şeyler aslında neden bu kadar takıldım bilmiyorum.
Canım benim inşallah en kısa zamanda ameliyatını olursun. Sen sağlığına kavuş bebişler de hayırlısıyla olur. Aşk'la yapılan bebekler çok daha mutlu oluyorlar bence:) sizin gibi aşk dolu bebişleriniz olsun...

acemide askeriye içinde görüşme oluyor mu, oluyorsa nasıl olur bilmiyorum; ama yemin törenine kadar çarşıya çıkamıyorlar. Yemin töreninden sonra çarşıya çıkmaya başlarlar o zaman sen de hangi gün çarşı izni olduğunu askerinden öğrenerek görüşmek için yanına gelebilirsin. Çarşı izni saatleri genellikle sabah 9, akşam 5 oluyor. O sürede serbest. sen yakın mısın ankara'ya?

Şafak İNŞALLAHHH 133 ...

433-333-233 dediğim günleri çooookkk net hatırlıyorum geçmiş Allahım şükürler olsun ...

tanıştıktan sonra isteğinin artacağına eminim canım:) zaten beklemediğin bi anda ve peşpeşe oluveriyor her şey...

Ne biliyim sizde de tanışma yok sanırım ?? doğru biliyoru di mi aileler henüz tanışmadı? ama bak ilk parçanı aldın bile... benim içimden gelmediği gibi annemlere de henüz erken geliyo her şey neden bilmem...

Şafak 33 İçel Yarim geliyooo mehtap 5

Eki Görüntüle 684721

Kız zaten 33 gün kalmış şurda neden mehtaba geliyor askerin?? merak ettim sabretsenize az

evet kuzum olucam ama günü belli degil daha.adet olmam gerek bide iş lazım para lazımbakalım dua et ablana kızzz
Hayırlısı olsunn ablacımm inşallah biran önce bütün sıkıntılarınız atlatır herşeyi yoluna sokarsınızz
Tabiki ederim ablacım dualarımm sizinlee

21 Diyarbakır'a Selaaaaaaaam, Yolumuza Dewaaaaaaaam
Hoş gelmişenn memleketime Aleyküm selamm
Selamını aldım yola devam edebilirsinnn tatlışımmm

haftaya bugün aksilik olmazsa sevdiceğim dağtım için yola çıkmş olcak hatta bu saatlerde kavuşmuş olcaz =)

Merhaba bizim acemilik haftaya bitiyo öncelikle Allah kavuştrsn...1 ay çarşıya çıkamıyolar yemin töreni olunca soyadı tutan kişiler evci olarak çıkartabiliyo otelde falan 2 gün kalabiliosunuz canım...Ziyarete gelince ben yemin töreninden önce gitmedm ama gidenleri duymştum komutana bağlı aslında izin verirse nizamiyede falan görebilirsin..Diğeride yemin töreninden sonra çarşıları oluyo haftada bi gün bizim cumartesileri 1den 5 e kadar pazarları 10dan 5 e kadar o zaman içinde gidip askerini görebilirsin

Kız zaten 33 gün kalmış şurda neden mehtaba geliyor askerin?? merak ettim sabretsenize az
Kayınpederim geliyo istanbuldan görümcemle manisaya geçiçekler ordan bnmikni evci iznine çıkartıp hep beraber bize gelcekler , ben dedim baba gelirken burağımıda getirin diye cuma gelcekler ctesi akşamı kayınpederimi göndericez pazarda askerimi göndericez

yok canım bizde de tanışmadı aileler, benim ailem mehmet'le bile tanışmadı. bizimkilere göre de çok erken; çünkü benim bi ablam bi abim var ikisi de bekar. ne zaman bizden söz açılsa önünde iki büyüğün var sana ne oluyor diyor annem. bu nedenle mehmet ne zaman ki bana evlenme teklifi eder, tek taşı parmağıma takar:) ailesi istemeye gelir ancak o zaman tanışırlar. ciddi bir şeyler olmadan tanışmalarına gerek yok.

Bunlara rağmen ben yine de başladım canım çeyiz yapmaya, mehmet'in de çok hoşuna gitti:)

Haaa harikaymış o zamaann senin bi şey kalmamıştı zaten bi de üstüne bu tuz biber olmuş müthiş

Gider tabii..onlar istediği kadar eşeklik etsin biz iyi şeyşer yapınca nası hoşlarına giderr

Benim de abim var ama kısmet bakalımm..evim belli olunca anca hevese gelirim gbi geliyor bana yaa.. oturacağım ev belli olcak da ben oraya alcam işte

nişanlımın memleketine benden de slm olsuuuuuuuuuun

Vayyy..insanın tanıdık bi yer olunca nası da özlemi kabarıyorr

canım ya ben evliliğe kendimi çok hazır hissetmesem de ilk kez bu kadar yakın hissediyorum. ben de bi heves ettim; ama kursağımda kalmaz inşallah. mehmet'le olmazsa alacağım şeyleri kullanamam ben; o zaman s...tım işte:) abin kaç yaşında canım, evlenmeyi düşünüyor mu? zafer'le tanıştı mı ailen?

Yok canım tanışmadılar, ben her yaz Antalyadayım o yüzden ben Zaferinkilerle baya içli dışlıyım, annem de telefonda Zaferle ve annesiyle konuştu ama tanışmadılar henüz, Zafer de ailesiyle gelmek isteyip kabul edilmeyince bi ara bi triplendi tek başına da gelmek istemedi eve de..zaten ona ne dicekti babamlar bilmem..
Abim benden 3 yaş büyük ama şimdilik evlilik planlarında yok, varsa yoksa işi gücü

Haklısın Mehmetle olmazsa çok zor olur ama umarım hayırlısı olur nilüm, deli gibi mutlu ol inşallah ben de dediğin gbi ilk kez bu kadar yakın hissediyorum ,aslında hazır da hissediyorum ama aceleye gerek yok gencim diye düşünüyorum, 90 lıyım daha şurda

Son düzenleme:
Keşke sen ben olsan; Seni sevmenin ne kadar zor olduğunu anlasan. Keşke ben sen olsam; Bu kadar sevilmenin tadını çıkarsam.

Özdemir Asaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…