Raziişş ablacım çıkmışş ben gördümm merakk etmeEBRUMMM sanada yazmıstım canım cıkmamıs ilginç.ise baslamısın yeniden hadi kolay gelsin tatlımmm iyi calısmalar
Kocamannn Tebriklerrrr Benimm SARI KANARYAMA.. Helol Olsunnn TÜRKİYE sizinlee Gurur duyuyorr...Fenerbahçemmmm
Bugün mehmet'ten bi iyi bi kötü haber aldım. Kötü haberden başlayım. Voleybol oynarken su birikintisine basmış kayıp düşmüş ayak bileği incinmişnöbet falan yazmamışlar akşama kadar dinlendi. Zaten dizinden rahatsız bir de bu çıktı çok üzüldüm ağladım benim canım yandı o söylerken
iyi habere gelince... annesi yine bizim evlilikten bahsetmiş. Aslında ne yapmaya çalıştığını pek anlayamadım hatunun kötü düşünmek de istemiyorum aslında. Askerden gelir biraz dinlenir çalışmaya başlarsın üç elden bizim borçları öderiz sonra da sizin düğün için biriktiririz kolay değil bu işler demiş. Ben mehmet onlara yardım etmesin demiyorum; ama çocuk dönmeden işe başlamadan kazanacağı para üzerine bu planların yapılması tuhafıma gitti. Tabii mehmet'e bir şey söylemedim, sağ olsun düşünüyor bizi de dedim. Bize yardım edecek olmalarına sevindim dedim. Off ben mi çok kötücülüm yaa
altlarda bir duygu gördüm sankimmmmmmmmm
aynen canım alttan alttan takıpteyım ıkı fatura kesıyorum azcık buraya bakıyorum sonra yıne ıse devam
Ankara Özel Koruma Tabur Komutanlığı ile ilgili nette hiç bişi yazmıyo ya :) diyorum bende elin havada durcak selam dur selam çak rütbelilerle birlikte gezcen dedm :) ben doğu da yapan askerlerimizi düşünüyorumda dağda karda kışta şu an şükrediyorum hakkımzda hayrlısı olsun gene de Allah iyi insanlarla karşılaştrsn
kolay gelsin kuzum, bugün cumanın etkisiyle saldım kendimi.. iş miş boşşş
Canım arastırma yapmıssın halıyle merak edıyosun gittiği yer nasıldır diye bence hiç araştırma internette verilen bilgiler her zaman doğru olucak diye bişey yok benım nişanlım vanda cok arastırmıstım gıtmeden once nedır nasıldır dıye Allahıma cok sukurler olsun orada yazılanlar gibi bi yer degılmış boşu boşuna kafanı karıstırma derım ben gıdıp gorunce ancak anlaşılacaktır nasıl oldugu en azından Ankara en azından doğu degil bence guzeldır muhakkak ve ulaşım sorunu yok cok ozledın cıkıp gıdebilecegın bı mesafede varsa tek zorlugu ankara disiplinli dıye duymustum varsın o da olsun askere gittiler netıcede azcık da sıkıya gırsınler kı ogrensınler hayat babalarının evındekı gıbı degılmış dıye
Ankara Özel Koruma Tabur Komutanlığı ile ilgili nette hiç bişi yazmıyo ya :) diyorum bende elin havada durcak selam dur selam çak rütbelilerle birlikte gezcen dedm :) ben doğu da yapan askerlerimizi düşünüyorumda dağda karda kışta şu an şükrediyorum hakkımzda hayrlısı olsun gene de Allah iyi insanlarla karşılaştrsn
Tatlım benim askerimin acemisi ankara etimesguta çıkmıştı. 28 gün yaptı mayısta gitmişti öğlen falan aşırı sıcak oluyor fena halde yanıp gelmiştii güneş kremi falan alın temmuzda ağustosta fena olur. Bide oranın soğuğu çok fenadır gece ayaz olur o yüzden de kış içinde kalın bişeyler alınn
Sağol canım benim en iyisini yapmıssın öğleden sonra bende iş yapmayı dusunmuyorum butun gun ınternetten nikah şekeri arastırmayı planlıyorum
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube benden size gelsin kızlar ankaranın bağları ustamız belli oldu da ankaraaa :)))
Bizim sıkıntı henüz bitmedi kızlar haftayada yakın korumalar açıklancakmş biletini bile alamıyo yakın korumalar izmir foçada eğitime gitcekmiş direkt dağıtıma gelmeden ...bekleyiş sürüyo yani böyle belirsizliklerden nefret ediyorum ya
Sabırlı ol canım, hayırllısı olsun
Tubik'im, hilal'im, ebruş'um çok sağ olun meleklerim. Çok güzel açıklamışsınız, içim rahatladı. Ben de iyi düşünmeye çalışıyorum, ilk tepkim de olumluydu zaten. Haklısınız bunların konuşuluyor olması bile çok güzel. Ailesinden beklentim 0'dı açıkçası, şaşırttılar beni...
Geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkürler.
Acemi yarenlerimiz ustalarınız hayırlı olsun. Farkettiğim kadarıyla 3 kişininki de Ankara. Bildiğim kadarıyla burda askerlik rahat geçiyor; ama kısa dönemler için bu söylediğim... Yapan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla... Uzun dönemler içinden de öyledir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?