Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
EBRUMMM sanada yazmıstım canım cıkmamıs ilginç.ise baslamısın yeniden hadi kolay gelsin tatlımmm iyi calısmalar
Raziişş ablacım çıkmışş ben gördümm merakk etme

Teşekkür ederim ablacım saolasın. Sanada çok geçmiş olsun ablam yumurtalıklarınla ilgili ameliyat olucaksın galiba inşallah çok iyi geçerde biran önce bebişinizi kucağınıza alırsınız Allahım hayırlısını nasip eylesinn
Kocamannn Tebriklerrrr Benimm SARI KANARYAMA.. Helol Olsunnn TÜRKİYE sizinlee Gurur duyuyorr...

Tatlım benim öncelikle çok geçmiş olsun inşallah biran önce geçer..
Annesinin böyle şeyler söylemesi güzel bişey tatlım kötü düşünmeni gerektircek bişey dememişler.
Zaten ilişkiniz yeni olduğu için geldikten sonrada tanımanız lazım birbirinizi eğer önceden de tanışıp senelerdir evlenmek için askerliği bekleseydiniz biraz problem olabilirdi ama öyle birşeyde olmadığı için zamana ihtiyacınız var.
O zamana kadarda hayırlısıyla borçlarını bitirirler ve sizin için hazırlıklara başlarlar. Herşeyin hayırlısı tatlım benim şimdiden bu kadar takma kafana ailevi şeyleri yoksa çok üzülürsün..

Bu arada nilüüü çok geçmiş olsun sevgilinin ayağı dizi bileği..hemencik iyileşir inşallah, üzülme yavrucum..

Ankara Özel Koruma Tabur Komutanlığı ile ilgili nette hiç bişi yazmıyo ya :) diyorum bende elin havada durcak selam dur selam çak rütbelilerle birlikte gezcen dedm :) ben doğu da yapan askerlerimizi düşünüyorumda dağda karda kışta şu an şükrediyorum hakkımzda hayrlısı olsun gene de Allah iyi insanlarla karşılaştrsn

Canım arastırma yapmıssın halıyle merak edıyosun gittiği yer nasıldır diye bence hiç araştırma internette verilen bilgiler her zaman doğru olucak diye bişey yok benım nişanlım vanda cok arastırmıstım gıtmeden once nedır nasıldır dıye Allahıma cok sukurler olsun orada yazılanlar gibi bi yer degılmış boşu boşuna kafanı karıstırma derım ben gıdıp gorunce ancak anlaşılacaktır nasıl oldugu en azından Ankara en azından doğu degil bence guzeldır muhakkak ve ulaşım sorunu yok cok ozledın cıkıp gıdebilecegın bı mesafede varsa tek zorlugu ankara disiplinli dıye duymustum varsın o da olsun askere gittiler netıcede azcık da sıkıya gırsınler kı ogrensınler hayat babalarının evındekı gıbı degılmış dıye

haklısın canımmm ya bende ona şükrediyorum kıymetimizi anlasınlar azcık :)

Tatlım benim askerimin acemisi ankara etimesguta çıkmıştı. 28 gün yaptı mayısta gitmişti öğlen falan aşırı sıcak oluyor fena halde yanıp gelmiştii güneş kremi falan alın temmuzda ağustosta fena olur. Bide oranın soğuğu çok fenadır gece ayaz olur o yüzden de kış içinde kalın bişeyler alınn

sağol canımm bilgilerin için bakalm bizimki koruma olarak gidiyo sivil giyincekler galiba şu an o da bişe bilmiyo ama biz gene annesiyle bi valiz hazırlarız =)

Bizim sıkıntı henüz bitmedi kızlar haftayada yakın korumalar açıklancakmş biletini bile alamıyo yakın korumalar izmir foçada eğitime gitcekmiş direkt dağıtıma gelmeden ...bekleyiş sürüyo yani böyle belirsizliklerden nefret ediyorum ya

Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube benden size gelsin kızlar ankaranın bağları ustamız belli oldu da ankaraaa :)))

Sabırlı ol canım, hayırllısı olsun

Tubik'im, hilal'im, ebruş'um çok sağ olun meleklerim. Çok güzel açıklamışsınız, içim rahatladı. Ben de iyi düşünmeye çalışıyorum, ilk tepkim de olumluydu zaten. Haklısınız bunların konuşuluyor olması bile çok güzel. Ailesinden beklentim 0'dı açıkçası, şaşırttılar beni...

Geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkürler.

Acemi yarenlerimiz ustalarınız hayırlı olsun. Farkettiğim kadarıyla 3 kişininki de Ankara. Bildiğim kadarıyla burda askerlik rahat geçiyor; ama kısa dönemler için bu söylediğim... Yapan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla... Uzun dönemler içinden de öyledir inşallah.

Ne demek tatlım her zaman..
Ama dediğim gibi ailenin içine erkenden girme hep bir adım uzak dur canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…