Gecmis olsun oncelikle canim benim. Ne guzel haber bak evlilik konusu acilmis. Herkesde oluyor buna benzer sorunlar canim omer nisanini kendisi yapti dugunude askerden gelince calisip kazandigi para ile yapacak bu zamanda kimse ye guvenmeyeceksin her koyilun kendi bacagindan asiliyor cunki hakkinizda hayirlisi olsun kuzurahatsızlığın olduğunu bilmiyordum canım ya çok geçmiş olsunönemli bir şeyin yoktur umarım. Inşallah bir an evvel tedavini olursun da hayırlısıyla bebeciğin olur:) iş konusu bazen canımı çok sıkıyor; ama genelde takmıyorum pek:) sen nasıl bir iş arıyorsun?
Bugün mehmet'ten bi iyi bi kötü haber aldım. Kötü haberden başlayım. Voleybol oynarken su birikintisine basmış kayıp düşmüş ayak bileği incinmişnöbet falan yazmamışlar akşama kadar dinlendi. Zaten dizinden rahatsız bir de bu çıktı çok üzüldüm ağladım benim canım yandı o söylerken
iyi habere gelince... annesi yine bizim evlilikten bahsetmiş. Aslında ne yapmaya çalıştığını pek anlayamadım hatunun kötü düşünmek de istemiyorum aslında. Askerden gelir biraz dinlenir çalışmaya başlarsın üç elden bizim borçları öderiz sonra da sizin düğün için biriktiririz kolay değil bu işler demiş. Ben mehmet onlara yardım etmesin demiyorum; ama çocuk dönmeden işe başlamadan kazanacağı para üzerine bu planların yapılması tuhafıma gitti. Tabii mehmet'e bir şey söylemedim, sağ olsun düşünüyor bizi de dedim. Bize yardım edecek olmalarına sevindim dedim. Off ben mi çok kötücülüm yaa
Tubik'im, hilal'im, ebruş'um çok sağ olun meleklerim. Çok güzel açıklamışsınız, içim rahatladı. Ben de iyi düşünmeye çalışıyorum, ilk tepkim de olumluydu zaten. Haklısınız bunların konuşuluyor olması bile çok güzel. Ailesinden beklentim 0'dı açıkçası, şaşırttılar beni...
Geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkürler.
Acemi yarenlerimiz ustalarınız hayırlı olsun. Farkettiğim kadarıyla 3 kişininki de Ankara. Bildiğim kadarıyla burda askerlik rahat geçiyor; ama kısa dönemler için bu söylediğim... Yapan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla... Uzun dönemler içinden de öyledir inşallah.
Ne demek tatlım her zaman..
Ama dediğim gibi ailenin içine erkenden girme hep bir adım uzak dur canım benim
Ne demek tatlım her zaman..
Ama dediğim gibi ailenin içine erkenden girme hep bir adım uzak dur canım benim
Gecmis olsun oncelikle canim benim. Ne guzel haber bak evlilik konusu acilmis. Herkesde oluyor buna benzer sorunlar canim omer nisanini kendisi yapti dugunude askerden gelince calisip kazandigi para ile yapacak bu zamanda kimse ye guvenmeyeceksin her koyilun kendi bacagindan asiliyor cunki hakkinizda hayirlisi olsun kuzu
Ne demek tatlım benim
Olumlu tepkilerine devm et boşv r cadı gelin olma
mehmet'le konuştum sonunda, hastaneye gitmiş, film çekmişler, 10 gün istirahat vermişler
kk ya pc den girmişken çeyizime aldığım ilk parçayı sizlerle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 684048 Eki Görüntüle 684057
mehmet'le konuştum sonunda, hastaneye gitmiş, film çekmişler, 10 gün istirahat vermişler
çokk beğendim bu ugur böcükleri sizin hayatınıza da hep ugur getirsin şans getirsinnn
nilüüü bunlar çok şiriiin, bayıldımmm, güle güle kullan cnmAllah ağız tadı versin hep
bu arada üzülme mehmet de 10 gün dinlenmiş olur, yatışşşş
ben istesem de cadı olamam kiii caaanım, baksana melek gibi kızım
bu arada mehmet'le en son 11'de konuşmuştum, hastaneye gitti mi gitmedi mi merak ettim
Bence de öylesin meleğimmMehmet e de konuşmuşsun gözünaydın şekerim, ağrısı olur illa ki ama tama kafanııı birazcık yatmak iyi gelir bence de, ağrıkesici f an alır hem sanki hep çekcek hali yok, b kaç gün edaha iyi olur
Ohhh hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim ya, ilk parçan demek çok kıymetlliiibenim aklıma hiç çey z falan g miyor, heves etmiyorum ben mi tuhafım acaba :44:
tecrübeyle sabit der gibi bi halin var canımuzak olduğumuz için istesem de çok giremicem sanırım. gerçi şimdiye kadar iki kez gittim, evlerinde kaldım, girmiş bile olabilirim
Vaovv ebruştan tecrübeye dayalı sözler geliyorvalla ben de çoktan girdim aileye ve pişman değilim ama evet kim nasıl bilinmez, benimkiler çokkk iyiler
Tatlım benim iyi olmuş dinlensin birazz geçerr inşallah..mehmet'le konuştum sonunda, hastaneye gitmiş, film çekmişler, 10 gün istirahat vermişler
sağ ol canım, daha güzelleri sizlerin olsunbaşlangıç yapim dedim ben de canım devamı gelir mi bilmiyorum :44: sen de ufaktan başla bence, beğendiğin şeyler olursa kaçırma
ağrı kesici krem ve ilaç vermiş doktor. fizik tedavi mi yazim, istirahat mı diye sormuş, akıllım da istirahat demiş, kızdım çoook
canım inş güzel bi görevdir.takma kafana hayırlısı olsunEvet konuşuyoduk
İnşallah iyidir ya. Baktım da bordo bereliler olarak geçiyo :44:
Uzman er veya erbaş olması gerekiyomuş ama benimki uzman falan değil :44:
Kafam çok karıştı:26:
Raziiiiiiiiiiiş
Nilüm bende fikrimi diyim.seninde dedigin gibi daha gelmeden konusulması bencede anlamsız.geldiginde zaten oturur konusurlar yani.neyse.ama önce kendi borçlarını ödemelri iki tarafında hayrına olur bence bu da dogru bi düşünce canım..düün şimdi,evleneceksiniz hemen girişceksiniz eşyadır falan..eee bi yandan onların borçlar:26:öylesi daha kötü olur nilüşüm emin ol.siz bi yandan kendinizle ilgili borçtur falan ugrasırken bi yandan onlarda kendi için isterse mehmetten öylesi daha kötü.hayırlısı herşeyin.gelince girer işe destek olur öderler aşırı borç yoksa tabi.sonrada temiz bi şekilde dügün hazırlıkları başlar.yada Mehmet ne düşünür bilmem tabi ama herşeyi kendimiz yaparız onlar kendi borcunla ugraşsın derseniz başka tabi.rahatsızlığın olduğunu bilmiyordum canım ya çok geçmiş olsunönemli bir şeyin yoktur umarım. Inşallah bir an evvel tedavini olursun da hayırlısıyla bebeciğin olur:) iş konusu bazen canımı çok sıkıyor; ama genelde takmıyorum pek:) sen nasıl bir iş arıyorsun?
Bugün mehmet'ten bi iyi bi kötü haber aldım. Kötü haberden başlayım. Voleybol oynarken su birikintisine basmış kayıp düşmüş ayak bileği incinmişnöbet falan yazmamışlar akşama kadar dinlendi. Zaten dizinden rahatsız bir de bu çıktı çok üzüldüm ağladım benim canım yandı o söylerken
iyi habere gelince... annesi yine bizim evlilikten bahsetmiş. Aslında ne yapmaya çalıştığını pek anlayamadım hatunun kötü düşünmek de istemiyorum aslında. Askerden gelir biraz dinlenir çalışmaya başlarsın üç elden bizim borçları öderiz sonra da sizin düğün için biriktiririz kolay değil bu işler demiş. Ben mehmet onlara yardım etmesin demiyorum; ama çocuk dönmeden işe başlamadan kazanacağı para üzerine bu planların yapılması tuhafıma gitti. Tabii mehmet'e bir şey söylemedim, sağ olsun düşünüyor bizi de dedim. Bize yardım edecek olmalarına sevindim dedim. Off ben mi çok kötücülüm yaa
sagol canımm
Kötülükle alakası yok canım benim, tugba da fikirlerini yazmış bak, bn de kendiminkileri yazayım...şimdi bu durum ailenin maddi durumuna göre değişir nilücüm, rahat büyüyen bi çocuksan belki aiilenin dedikleri tuhaf geldi, bana da öyle gelirdi, Zaferin ailesi de kurmaz böyle cümleler ama borçları harçları yok bunla alakalı, sonuçta adamların borcu varsa bi yandan da gelir gelmez Mehmet onlara masraflar çıkarırsa nasıl kalkacaklar bu yükün altından
Muhtemelen onlar da evlilik işiniz de hem çok aceleye gelmesin diye hem de biraz borçları kapatalım diye böyle düşünmüşlerdir..yani iyi tarafına bak ki artık en azından lafı sözü ediliyor düğündü dernekti
Bu arada ben de nilü yazınca gördüm Razişim Allah hayırlısıyla istediğiniz vakit bebişiniz olmasını nasip eder inşallah
Raziişş ablacım çıkmışş ben gördümm merakk etme
Teşekkür ederim ablacım saolasın. Sanada çok geçmiş olsun ablam yumurtalıklarınla ilgili ameliyat olucaksın galiba inşallah çok iyi geçerde biran önce bebişinizi kucağınıza alırsınız Allahım hayırlısını nasip eylesinn
Kocamannn Tebriklerrrr Benimm SARI KANARYAMA.. Helol Olsunnn TÜRKİYE sizinlee Gurur duyuyorr...
Tatlım benim öncelikle çok geçmiş olsun inşallah biran önce geçer..
Annesinin böyle şeyler söylemesi güzel bişey tatlım kötü düşünmeni gerektircek bişey dememişler.
Zaten ilişkiniz yeni olduğu için geldikten sonrada tanımanız lazım birbirinizi eğer önceden de tanışıp senelerdir evlenmek için askerliği bekleseydiniz biraz problem olabilirdi ama öyle birşeyde olmadığı için zamana ihtiyacınız var.
O zamana kadarda hayırlısıyla borçlarını bitirirler ve sizin için hazırlıklara başlarlar. Herşeyin hayırlısı tatlım benim şimdiden bu kadar takma kafana ailevi şeyleri yoksa çok üzülürsün..
Acemi birliğinde ziyaretler nasıl oluyor? belli bi saati oluyor mu ya da gidip görmeme ihtimalim var mıdır? sürpriz yapmak mı yoksa haber vererek gitmek daha iyidir. bu arada acemiliği.Ankara-Mamak. bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
tanıştıktan sonra isteğinin artacağına eminim canım:) zaten beklemediğin bi anda ve peşpeşe oluveriyor her şey...Ah şu tembel erkekler işteee..boş istirahati tercih etmiştirrbilmiyorum ya henüz hiç hevesim yok, biraz şöyle tanışma falan olsun gaza gelirim heralde...:26:
çok haklısın canım her şey, herkes zamanla değişebilir. inşallah bu değişimler iyi yönde olur. sen ailesinin içine erken girmiş olmanın sıkıntısını çekiyor musun?
Sadece benden değil yavrularım genelde herkes öyle söylerr de öyle gerçektende ama. Ben biraz erken girdim 3.5 senedir ailesinin içindeyim.
İnşallah Allah bozmaz tatlışlarım ama siz yinede dediklerimi kulağınıza küpe yapın ilk başlarda bişey belli olmaz çünküTatlım benim iyi olmuş dinlensin birazz geçerr inşallah..Çok tatlı fincanların yavrum güle güle kullanırsınn inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?