Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah yavrum benim.
Evet geldiğinde 8.5 ay görüşmemiş olucaz o zaman sizde 7.5 ay olucak heralde dahaaa çook varr yaa
Ahh ahh ne çektik be hiloşumm

Aynen öyle olcak canımm en son 21 Kasım'da ayrı düştük sevdiceğimle..ah ahhh.....
Yok yok az kaldı ebruş deme öyle geçcek hepsi, çok çektik ama mecburrr güzel olcak her şey : aha bu da benden:

Her şey güzel olacak senle olunca
Söyleme bana aşka doyunca
Yalnız benim ol ömrüm boyunca
Her şeyin farklıı...

Zaferimmmmmm....

Sevindim canım, Allah bozmasın çözmüşsünüz siz olayı

Onu , saniyelerce , dakikalarca , saatlerce , günlerce , haftalarca , aylarca , yıllarca sevmek istiyorum , ömrüm onun yanında , onun ellerini tutarak , onun gözlerine bakarak , onun kalbine taht kurarak geçmesini istiyorum , herkes birileri ile yaşamak ister ya , ben onun kollarında ölmek istiyorum..

Seni seviyorum çünkü saçlarımı okşuyorsun. ..
Sana en kızgın olduğum zamanlarda bile beni yatıştırmak için elinden gelen her şeyi yapıyorsun...
Beni gülümseyerek öpüyorsun. Seni seviyorum çünkü bana milyonlarca neden sunmama sebep oluyorsun...
Beni olduğum gibi seviyorsun.
Bana öyle gülümsediğin için seni seviyorum.
... Seni seviyorum...

Sayende bi yönümü keşfettim tugbacım, ben Zafere romantık değilsin derim ama ben de az odun değilim sanırm, ben sen gibi ne konuşurum, ne de böyle şeyler yazabilirm , demek ki suçlayıp durmayım çocuumu olduğu kadarını yaparız ikimizde

sana bi faydam olduysa ne güzel cnm, askerlik dönemlerinde herzamankinden daha çok ihtiyaçları oluo bu sözlereee Bilmiorum biz yenerle birgün böyle laflar konuşmayalım, birbirimize küfür etmişiz gibi hissedioruz, özellikle de yener telde ona bi güzel söz etmiim hemen ses tonu deişir kuzumun

Hadi ya, yok genelde biz de iyi olduğmuzda dadımızdan yenmez ama sürekli böyle sözleri ne ben ararım ne o ama onu suçlamamam gerek bence , ben de demiyorum ki ondan bekliyorum

Canım karşılıklıysa sorun yok aferin size

hem sevdiğine hasret kal hem kavga et sesinden bile mahrum bıraksın seni üstelik deli gibi özle çok zorlanıyorum ben

Kızlar herkese merhaba bugün kendime ilk çeyizimi aldım ugur böcekli mutfak havlusu görünce çok beğendim bugüne kadar çeyizime bişey almamştm alıyorum diyip ufakta olsa aldm :) askerimin annesini de unutmadm dağıtıma geliyo ya gidicme bende 2 tane de ona havlu aldm :)

hayırlı olsun cnm ii günlerde kullanırsın inş

Kızlar arasıra geliyorum bakıp kaçıyorum şafaklar azalıyor hade bakam epinizi öptüm
sıkmayın canınızı hiçbişiyciklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…