- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
İnşallah yavrum benim.
Evet geldiğinde 8.5 ay görüşmemiş olucaz o zaman sizde 7.5 ay olucak heralde dahaaa çook varr yaa
Ahh ahh ne çektik be hiloşumm
bizim tartışmalarımız çok nadir oluooo, hatta çoğu zaman ben sırf kavga olsun die tartısma yaratıorumama o da benim bu huyumu çözdü, heh dio başladık yine Ama bu tartışmalarda çok kısa sürer, dayanamayıp hemen gönlümüzü alırız birbirimizin, sadece 1-2 tartışmada beni çok üzmüştü, beni üzdüğü için de kendini mahvetmişti orada yavrum
Biz burda sinir krizine girdiğimizi düşünüoruz ama onlar için gerçekten çok daha zor, bizim derdimizi ayrı, askeriyenin derdini ayrı çekiolar... Yener'in bu askerliği boyunca 2 defa sinir krizi oldu, Allah'ım inş bir daha göstermezİlki benimle olan tartışması yüzündendi, 2. ise askeriyede bir arkadaşı ile olan tartışmasında sinir boşalmasıydı Tabii ben naptıııııııım, ben rahat durur muyum hiç o askeriyeyi ayağı kaldırdım, o gün bugündür santral bile her aradığımda benle tırsak bir sesle konuşuoo
Onu , saniyelerce , dakikalarca , saatlerce , günlerce , haftalarca , aylarca , yıllarca sevmek istiyorum , ömrüm onun yanında , onun ellerini tutarak , onun gözlerine bakarak , onun kalbine taht kurarak geçmesini istiyorum , herkes birileri ile yaşamak ister ya , ben onun kollarında ölmek istiyorum..
Sayende bi yönümü keşfettim tugbacım, ben Zafere romantık değilsin derim ama ben de az odun değilim sanırm, ben sen gibi ne konuşurum, ne de böyle şeyler yazabilirm , demek ki suçlayıp durmayım çocuumuolduğu kadarını yaparız ikimizde
sana bi faydam olduysa ne güzel cnm, askerlik dönemlerinde herzamankinden daha çok ihtiyaçları oluo bu sözlereeeBilmiorum biz yenerle birgün böyle laflar konuşmayalım, birbirimize küfür etmişiz gibi hissedioruz, özellikle de yener telde ona bi güzel söz etmiim hemen ses tonu deişir kuzumun
Hadi ya, yok genelde biz de iyi olduğmuzda dadımızdan yenmez ama sürekli böyle sözleri ne ben ararım ne o ama onu suçlamamam gerek bence , ben de demiyorum ki ondan bekliyorum
Canım karşılıklıysa sorun yok aferin size
Kızlar herkese merhaba bugün kendime ilk çeyizimi aldım ugur böcekli mutfak havlusu görünce çok beğendim bugüne kadar çeyizime bişey almamştm alıyorum diyip ufakta olsa aldm :) askerimin annesini de unutmadm dağıtıma geliyo ya gidicme bende 2 tane de ona havlu aldm :)
hem sevdiğine hasret kal hem kavga et sesinden bile mahrum bıraksın seniüstelik deli gibi özle çok zorlanıyorum ben
hayırlı olsun cnm ii günlerde kullanırsın inş
emin ol o senden daha çok zorlanıodur, senin yaşadığın duyguları o şu an daha ağır yaşıodur üstelik bir de askerliği varken ....
sağol Tugbam bugün karşıya eminönüne geçtimm neler neler var çeyizlik herşeyde gözüm kaldı resmen :)
aramıstım telefonu kapalıydı msj attı beni aramıssın diye ama çok soğuk arasam sesini duysam dedim cvb yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?