Ödeyelim kız şu çocuğun faturasını yazıkkmecburrr...
Tatlım patlamış seninki anlaşılan korkma mesaj at ara özür dilerim tamam de hatırladığım kadarıyla sizin ailelerle ilgilide problem vardı ailen istemiyordu sanırsam. O yüzden de canı sıkkın olabilir ona yansıtıyor olabilirsin daha yeni asker fazla üstüne gitme alışmaya çalışıyor zaten. Biraz daha sabret. İlk gittiklerinde çok rahat olmuyorlar.. Biraz alttan al anlamaya çalış.
ben alttan alıyorum zaten bir dünya özür diledim zaten ama çok çok çok gergin ifade bile edemiyorum o derece...
Yok ödicem ben tatlım da yarın anca
Ben bide inat yapmıştım o inadımı kırdırıcak bana 2 3 senedir faturalı hattı bide kullanmayı bilmiyor kaç ay 100tl ödedik ya yazık günah bişey yaptığıda yok sinirlerim bozuluyor aralıkta yine aynısı oldu bende normal hat gönderdim bunu kullancan dedim ben artık burdan ulaşıcam dedim askersin neyine faturalı diyorum dinlemiyor gitti yine açtırdı onu kullanmaya devam etti bende lanet ettim naparsan yap ya dedim yine kırdırcak inadımı napim artık ya bak yine sinirlendimm
Anam az sakin ol hele yaaa..faturalı daha iyi oluyo aslında tarife seçimini mi beceremediniz acaba yaa :44:
tamam canım sen bi sakin ol, o ilk fırsatta ulaşacak sana merak etme, siz ne zmandır görüşmediniz yüzyüze ebruş??
kızlar biz geçen aylarda yenerle tartışmıştık ve sinir krizi geçirmişti, bana sonra demişti ki: beni hastaneye götürürlerken sana ne kadar kızgın olsam da aklımdan geçenler sadece senin bana olan sözlerindi: kurban olurum sana, ben sana ölürüm, kıyamam, seni çok seviorum dediğim sözlerim....
Çocuk da bi yerde haklı bu sözler ağzımdna hiç düşmez, geçenler de de yine konuşurken ona laf arasında ben sana ölürümmm ömrüm dedim. Bana dedi ki : bu sözü bi daha kullanma, çok dokunuo bana, sen bana ölme benim için yaşa, ben sana ölürüm dedi
O günden beri hep aklımda bu sözleri, artık bu sözü ona kullanmamaya çalışıorum ama ben ona ölürüm kiiiiiii
Tarifesi normalde 30 du da aşıyordu beyfendi askerde ama arkadaşları ödemeli atıyordu o arıyordu şaka gibi dimii ama böle insanlarda varr
Ulaşsın zati artık tatlım yaa
5 ay oldu yavrummm gelene kadarda görüşemicez
kızlar biz geçen aylarda yenerle tartışmıştık ve sinir krizi geçirmişti, bana sonra demişti ki: beni hastaneye götürürlerken sana ne kadar kızgın olsam da aklımdan geçenler sadece senin bana olan sözlerindi: kurban olurum sana, ben sana ölürüm, kıyamam, seni çok seviorum dediğim sözlerim....
Çocuk da bi yerde haklı bu sözler ağzımdna hiç düşmez, geçenler de de yine konuşurken ona laf arasında ben sana ölürümmm ömrüm dedim. Bana dedi ki : bu sözü bi daha kullanma, çok dokunuo bana, sen bana ölme benim için yaşa, ben sana ölürüm dedi
O günden beri hep aklımda bu sözleri, artık bu sözü ona kullanmamaya çalışıorum ama ben ona ölürüm kiiiiiii
Evet canim belli oldu karsa gidiyo insaallah hayirli olurda sagliklica yanima gelir
cnm bunlar çok normal şeyler, bu kadar gergin olması da çok normal , biras da senin burnun sürtsün istio belli kiii... Biras sakinleşmesini bekle, akşama ararsın yine
İlginç insanlar ya sormaa...aman başkalarını boşver sen size bakulaşır o bu akşam eminim..
Ayy biz de öyle kızzz,,5 ay oluyo yakında ve gelene kadar görüşemicezzneyse az kaldı sabırrr
Anam ne tatlısınız maşallahkız çocuğu cidden sinir krizinden hastaneye mi götürdüler ya var ya zafer de bazen çok sinirleniyo, çok üzülüyorum sonra,, biz üzülüp ağlıyoz da onlarda direk sinire vuruyo sanırım...
İlginç insanlar ya sormaa...aman başkalarını boşver sen size bakulaşır o bu akşam eminim..
Ayy biz de öyle kızzz,,5 ay oluyo yakında ve gelene kadar görüşemicezzneyse az kaldı sabırrr
Maşşallah tatlım sizee yaa
Bende hep öyleyimdirr bu aralarr değilim işte.
Benimde hiç düşmez dilimden kurban olurum sana ölürüm senin için kıyamam herşeyimsin benim falan diyee iboda ölme sakın benim için yaşa ben sana kurban olurum. bide bazen öyle dediğimde ölürsen ben naparım Allahıma dua ediyorum senden önce öliyim diye senin ölümüne ben dayanamam falan diyorduu ahhh ahhh nerde o günlerrr
ya gecmezse sinirievlenmicez falan dedi annemle konusup biraz yumusatmıstım soylersin hazırlık mazırlık hiç bişey yapma sende falan dedi telefonu kapatırken ayrılık fikrinden vazgecirdim hala gecerlimi o söylediğin şey dedim düşüncem dedi
bizim tartışmalarımız çok nadir oluooo, hatta çoğu zaman ben sırf kavga olsun die tartısma yaratıorumama o da benim bu huyumu çözdü, heh dio başladık yine Ama bu tartışmalarda çok kısa sürer, dayanamayıp hemen gönlümüzü alırız birbirimizin, sadece 1-2 tartışmada beni çok üzmüştü, beni üzdüğü için de kendini mahvetmişti orada yavrum
Biz burda sinir krizine girdiğimizi düşünüoruz ama onlar için gerçekten çok daha zor, bizim derdimizi ayrı, askeriyenin derdini ayrı çekiolar... Yener'in bu askerliği boyunca 2 defa sinir krizi oldu, Allah'ım inş bir daha göstermezİlki benimle olan tartışması yüzündendi, 2. ise askeriyede bir arkadaşı ile olan tartışmasında sinir boşalmasıydı Tabii ben naptıııııııım, ben rahat durur muyum hiç o askeriyeyi ayağı kaldırdım, o gün bugündür santral bile her aradığımda benle tırsak bir sesle konuşuoo
geçer siniri tatlım merak etme, sende onunla konuşurken yumuşak dille söyle, seni çok iyi anlıyorum orda kim bilir nelere katlanıosun ama bende burda sensiz hiç rahat değilim seni çok özlüorum o yüzden bazen böyle huysuzluklarım oluo işte özür dilerim de.... Madem o ben snein için şunu yapıorum falan die, sinirle kendini acındırmaya kalkmış, sende acındırŞu an belli ki sadece yaptığın şeyden ders al istioo, bu sözlerin hepsi zamanla geçecek, biraz sakinleşsin normal ilişkinize dönün, konuşmalarında ona çeyiz için bak bugün şunu aldım çok güzel aşkım falan de... O zaman anlarsın, bak gör bu söylediği sözlerin hepsinin sinirden kızgınlıktan olduğunu.... Ama bundan sonra sende hakısz yere çocuğu üzme, kendin de diosun haklı kızmakta die
İnşallah yavrum benim.
Evet geldiğinde 8.5 ay görüşmemiş olucaz o zaman sizde 7.5 ay olucak heralde dahaaa çook varr yaa
Ahh ahh ne çektik be hiloşumm
Maşşallah Maşşallah tatlımm benim
Sizin yaşınızz büyük olduğu için ikinizde olgun davranıyorsun artık anlıyorsunuz herşeyii Allahım inşallah hep böyle devam etmesini nasip eylesinn
Amma da çetinn cevizmişinn hatunn yaaa
ben aşkımı görmeyeli 2,5 ay oldu ve daha 17 gün var yaaaaaaaa, delirceeeeeeeeeembütün askerlik boyunca hiç bu kadar görüşmemezlik yapmamıştık, bi de şafak sıkıştırıooooo, ben en sonunda bu şafağı bi sıkıştırcamm görcek anasınınkiniii
haklı çünkü beni kaç defa uyardığını ben bile hatırlamıyorum resmen ayrılıyodu benden yada ayrıldı ben farkında değilim bimiyorum
Neyy neyyy bizz ölelim o zaman tuğbişş yaaValla bende 3.5 senedir 1 2 hafta bile görüşmeden duramazdıkk askerlik 8.5 ay bizi ayrıı bıraktııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?