Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ödeyelim kız şu çocuğun faturasını yazıkk mecburrr...

Yok ödicem ben tatlım da yarın anca
Ben bide inat yapmıştım o inadımı kırdırıcak bana 2 3 senedir faturalı hattı bide kullanmayı bilmiyor kaç ay 100tl ödedik ya yazık günah bişey yaptığıda yok sinirlerim bozuluyor aralıkta yine aynısı oldu bende normal hat gönderdim bunu kullancan dedim ben artık burdan ulaşıcam dedim askersin neyine faturalı diyorum dinlemiyor gitti yine açtırdı onu kullanmaya devam etti bende lanet ettim naparsan yap ya dedim yine kırdırcak inadımı napim artık ya bak yine sinirlendimm

ben alttan alıyorum zaten bir dünya özür diledim zaten ama çok çok çok gergin ifade bile edemiyorum o derece...

Anam az sakin ol hele yaaa..faturalı daha iyi oluyo aslında tarife seçimini mi beceremediniz acaba yaa :44:
tamam canım sen bi sakin ol, o ilk fırsatta ulaşacak sana merak etme, siz ne zmandır görüşmediniz yüzyüze ebruş??

kızlar biz geçen aylarda yenerle tartışmıştık ve sinir krizi geçirmişti, bana sonra demişti ki: beni hastaneye götürürlerken sana ne kadar kızgın olsam da aklımdan geçenler sadece senin bana olan sözlerindi: kurban olurum sana, ben sana ölürüm, kıyamam, seni çok seviorum dediğim sözlerim....

Çocuk da bi yerde haklı bu sözler ağzımdna hiç düşmez, geçenler de de yine konuşurken ona laf arasında ben sana ölürümmm ömrüm dedim. Bana dedi ki : bu sözü bi daha kullanma, çok dokunuo bana, sen bana ölme benim için yaşa, ben sana ölürüm dedi

O günden beri hep aklımda bu sözleri, artık bu sözü ona kullanmamaya çalışıorum ama ben ona ölürüm kiiiiiii

Tarifesi normalde 30 du da aşıyordu beyfendi askerde ama arkadaşları ödemeli atıyordu o arıyordu şaka gibi dimii ama böle insanlarda varr
Ulaşsın zati artık tatlım yaa
5 ay oldu yavrummm gelene kadarda görüşemicez

Anam ne tatlısınız maşallah kız çocuğu cidden sinir krizinden hastaneye mi götürdüler ya var ya zafer de bazen çok sinirleniyo, çok üzülüyorum sonra,, biz üzülüp ağlıyoz da onlarda direk sinire vuruyo sanırım...

İlginç insanlar ya sormaa...aman başkalarını boşver sen size bak ulaşır o bu akşam eminim..
Ayy biz de öyle kızzz,,5 ay oluyo yakında ve gelene kadar görüşemicezz neyse az kaldı sabırrr

Maşşallah tatlım sizee yaa
Bende hep öyleyimdirr bu aralarr değilim işte.
Benimde hiç düşmez dilimden kurban olurum sana ölürüm senin için kıyamam herşeyimsin benim falan diyee iboda ölme sakın benim için yaşa ben sana kurban olurum. bide bazen öyle dediğimde ölürsen ben naparım Allahıma dua ediyorum senden önce öliyim diye senin ölümüne ben dayanamam falan diyorduu ahhh ahhh nerde o günlerrr

cnm bunlar çok normal şeyler, bu kadar gergin olması da çok normal , biras da senin burnun sürtsün istio belli kiii... Biras sakinleşmesini bekle, akşama ararsın yine

ya gecmezse siniri evlenmicez falan dedi annemle konusup biraz yumusatmıstım soylersin hazırlık mazırlık hiç bişey yapma sende falan dedi telefonu kapatırken ayrılık fikrinden vazgecirdim hala gecerlimi o söylediğin şey dedim düşüncem dedi

İlginç insanlar ya sormaa...aman başkalarını boşver sen size bak ulaşır o bu akşam eminim..
Ayy biz de öyle kızzz,,5 ay oluyo yakında ve gelene kadar görüşemicezz neyse az kaldı sabırrr

İnşallah yavrum benim.
Evet geldiğinde 8.5 ay görüşmemiş olucaz o zaman sizde 7.5 ay olucak heralde dahaaa çook varr yaa
Ahh ahh ne çektik be hiloşumm

bizim tartışmalarımız çok nadir oluooo, hatta çoğu zaman ben sırf kavga olsun die tartısma yaratıorum ama o da benim bu huyumu çözdü, heh dio başladık yine Ama bu tartışmalarda çok kısa sürer, dayanamayıp hemen gönlümüzü alırız birbirimizin, sadece 1-2 tartışmada beni çok üzmüştü, beni üzdüğü için de kendini mahvetmişti orada yavrum

Biz burda sinir krizine girdiğimizi düşünüoruz ama onlar için gerçekten çok daha zor, bizim derdimizi ayrı, askeriyenin derdini ayrı çekiolar... Yener'in bu askerliği boyunca 2 defa sinir krizi oldu, Allah'ım inş bir daha göstermez İlki benimle olan tartışması yüzündendi, 2. ise askeriyede bir arkadaşı ile olan tartışmasında sinir boşalmasıydı Tabii ben naptıııııııım, ben rahat durur muyum hiç o askeriyeyi ayağı kaldırdım, o gün bugündür santral bile her aradığımda benle tırsak bir sesle konuşuoo

geçer siniri tatlım merak etme, sende onunla konuşurken yumuşak dille söyle, seni çok iyi anlıyorum orda kim bilir nelere katlanıosun ama bende burda sensiz hiç rahat değilim seni çok özlüorum o yüzden bazen böyle huysuzluklarım oluo işte özür dilerim de.... Madem o ben snein için şunu yapıorum falan die, sinirle kendini acındırmaya kalkmış, sende acındır Şu an belli ki sadece yaptığın şeyden ders al istioo, bu sözlerin hepsi zamanla geçecek, biraz sakinleşsin normal ilişkinize dönün, konuşmalarında ona çeyiz için bak bugün şunu aldım çok güzel aşkım falan de... O zaman anlarsın, bak gör bu söylediği sözlerin hepsinin sinirden kızgınlıktan olduğunu.... Ama bundan sonra sende hakısz yere çocuğu üzme, kendin de diosun haklı kızmakta die

Maşşallah Maşşallah tatlımm benim
Sizin yaşınızz büyük olduğu için ikinizde olgun davranıyorsun artık anlıyorsunuz herşeyii Allahım inşallah hep böyle devam etmesini nasip eylesinn
Amma da çetinn cevizmişinn hatunn yaaa

haklı çünkü beni kaç defa uyardığını ben bile hatırlamıyorum resmen ayrılıyodu benden yada ayrıldı ben farkında değilim bimiyorum

İnşallah yavrum benim.
Evet geldiğinde 8.5 ay görüşmemiş olucaz o zaman sizde 7.5 ay olucak heralde dahaaa çook varr yaa
Ahh ahh ne çektik be hiloşumm

ben aşkımı görmeyeli 2,5 ay oldu ve daha 17 gün var yaaaaaaaa, delirceeeeeeeeeem bütün askerlik boyunca hiç bu kadar görüşmemezlik yapmamıştık, bi de şafak sıkıştırıooooo, ben en sonunda bu şafağı bi sıkıştırcamm görcek anasınınkiniii

Son düzenleme:

saol bebeiiiiiim evt çetin cevizim ama bu da yener sayesinde, önceden beni susuz götürüp susuz getirirdi ama artık yapamıo ağzından çıkan tek harfle napmaya çalıştını anladığım için artık kandıramıo beniiiiiiii bazen bu durum onun çok sinirini bozuo ama artık birbirimizin herşeyini bildiğimiz için, olduğumuz gibi kabullenioruz

Neyy neyyy bizz ölelim o zaman tuğbişş yaa Valla bende 3.5 senedir 1 2 hafta bile görüşmeden duramazdıkk askerlik 8.5 ay bizi ayrıı bıraktııı

haklı çünkü beni kaç defa uyardığını ben bile hatırlamıyorum resmen ayrılıyodu benden yada ayrıldı ben farkında değilim bimiyorum

cnm çocuk sana biras da sen anla bakalım demiş, ayrılık lafından dönmüş ama sne halaa ayrıldı belki de ben farkında deilim diosun .... Biraz zaman ver ona da kendine de, bunların hepsi 1-2 güne geçer, azcık sakin olmaya çalış akşama kadar kendini başka şeylerle oyalamaya çalış aksam da güzel güzel konuşursun. Bu kadar kendini de onu da üzme artık...

Neyy neyyy bizz ölelim o zaman tuğbişş yaa Valla bende 3.5 senedir 1 2 hafta bile görüşmeden duramazdıkk askerlik 8.5 ay bizi ayrıı bıraktııı

inş bitecek bugünler ebruşum yaaa... Biz de askerden öncesinde hergün beraberdik, bu askerlik bizi çok yordu gerçekten... Bitse de gitsek, daha yuvamızı kurucaz, daha cadı kaynanayla karşılıklı göbek atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…