kuzum yaa benim de aslında eminönüne geçmem lasım bi.... Ordan bakıp alcaım şeyler var ama artık yeneri beklicembu arada sen nerde oturuodun kiiiii
Ben istanbul-kadıköydeyim...valla yok yok yani bide şimdi böyle daha bi dikkatimi çekiyo ev eşyaları züccaciye falan her şey güzel her keseye uygun hem ama haftaiçi gidebiliosan git haftasonu çok kalabalık oluyo :)
aaaa bana bu kadar yakınsın ama hiç haberim yok cık cık cıkbende bostancıda oturuorum, işyerimde göztepede
hiç konuşmadık ki bireysel ondandır =)evlenince nerde otrcaksnız ? bende çalışsam neler alcam da iş bulamıyorum şimdidende aileme onu alalım bunu alalım diyemiyorm daha söz bile yok bizde =)
biras daha bekle cnm sabret, belli ki senin pişman olmanı bekliooo.... Baktın halaa soğuk davranıo, hasta oldum falan bahanesi yap o zaman dayanamayıp arar
bizimkinin aile özlemi tavan yaptı galiba,,askerde diye izleyemediği dizileri gelince evleniriz o zaman birlikte en baştan izleriz falan diyodu bugün işte dedim bitane dizin bitiyomş bu sezon dedm...gelince annemlerle falan otrur izleriz diyo dedim hani ikimz izlicektk otururuz hep birlikte izlerz diyo ben bunu sorun yapcak halim yok tabii dalga geçtik ama galiba ailesinide çok özledi hiç bugüne kadar böyle konşmazdı bide dağıtıma gleince adam evden çıkmazmış ben napcam o zaman bilmem eğer böyle olursa :) üstüne askerliği bitince derse bide 1 sene daha bekleyelm falan hiç şaşrmam heralde biliyorm fazla büyüttüm gibi
sesını duysam dedim duyup napcan sinirimin gecmesını bekliyosan boşa bekliyosun sen bunu hakettin falan dedi.. ben senn bu kadar sinirli oldugunu bilmiodm dedim evet sinirliym dedi ne dicem napcam bilemedim nasıl olcak gönlü öyle hastayım falan deyince doktora git ben napıym askerim der huyu bu adam disiplinli kendince otoriter öyle naza falan gelmez.
Gelişin bayram olsun diye yokluğunun orucunu tutuyorum...
Heyt be sevdim bu sözü
17 gününüz kaldı 17 gün sonra bizde bi yıldan düşüyoruz balım
cnm tabiki ailelerini de özlüolar, özlemez olurlar mı ama bu seni çok daha fazla benimsediğini gösterir aslında... Seni de ailenin içine çok daha fazla sokmak istiyordur... Bunlar bizde de oluyor, adam geldiğim gün bizde mangal yapalım diooo
hakikaten öyle mesela dedim ya bizde söz bile yok ama uzun zamandır süren bi ilişkmz var aileler bile tanışmadı henüz ben bitek onun ailesini tanıyorum benim ailem biliyolar sadece neyse bişi olsun hemen beni kendi ailesine yönlendiriyo onlarla gelirsin böyle yaparsın falan bugünde bu film muhabbeti :) dağıtıma gelcek ya hemen bize geliosun dime falan :) ordan burayı yönetiyo biliomsn ben farkediyorumda bişi demiyorm ailesi arıyo beni cumartesi geliosun dime diye kesin benmki söylemştr :)
cnm ahhh ahhh bu konuda benim dilim çok yandı sen temkinli olbenden sana bir tavsiye şimdiden ailenin içine fazla girmemeye çalıl. Bu konuda da askerine karşı bence baskın çık, ona boyun eğersen inan toparlayamassın daha şafağınız vaaar ve böyle devam ederseniz o ustaya gittiğinde de zaman zaman onlara gitmeni isticek, belki yeri gelcek gitmiosun die ailesi tavır alacak... Gittiğin zaman insanların elinde olmadan da olsa huzursuzluklar yaşayabileceksin.... O yüzden benim uyarımı dikkate alırsan sevinirim
Bu arada sana msj atmıştım ama bakmadın galiba :44:
cok girmedim aslında bi bu askerlik mevzusu sık sık gitmeme neden oldu işte bi de yemin töreninde birlkteydk falan...şimdi işte gene 1 hafta hep bi arada geçer diye tahmn ediyorm yok baskı yapmıyo sağolsun ben en başında demştm ama telefonda konşuyoruz anneside arıyo babasıda bende onları hal hatır sorma amaçlı arıyorum ilk gittği zamanlar daha çok arıyodm şimdi seyrekleştrdm onlar daha çok arıyolar :) ben zaten geriliyorum böyle bişi olsa alıncak gibi oluyorum çünkü ortada söz bile yok aslnda bunuda ben istemedm askerliği bitsin dedm çünkü öyle olsa gitmem gerekcek falan da filan böyle en azından bağmlı değilim
Tubacım msj atcam ama 10 dkkada bir diyo ya pek özel msj kullanmamştm geç gelebilir msj şimdiden kusura bakma ilgilendiğin içinde çok teşekkür ederim eklicem seni =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?