Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızımmm bu kadar kolay olacağını bilseydim kendimi niye yırtıcaktım ki o kadar babası normalde mehmet benle konuşurken hiçbir şey sormuyordu. ankara nasılmış falan diye sordu bahçede büyüye benzer bir şey bulmuş. onu söyledin mi diye sordu bu kez benle bi bağlantı kurmamışlar anlaşılan. dün konuşmam etkili oldu galiba :26:

evet etkili olmuş gibi görünüyor ama bu büyü müyü işleri de abartıolar mı ne bilemedim? durumları ne hale getiriolar yaaa, sen uzak dur aileden hiç konuşmaya girme artık

ayy tam bi saat önce mehmet aramış duymamışım

Ayy nilüü ne işe yaradı bilmem ama umarım işler yoluna girer artık yaaa....sevindim birazık gelişmelereee..tuhaf bi gidişat ama sonu hayırlı olsun inşallahh

Gelişmelerinizi takipteyim kızlar , nilü ben yerinde olsam günlük ambargosuna zahmet etme arayıp der blöf yapardım , burak böyle birşey yaptığında mesela kızıyor telefonda hadi kapatıyorum diye diyorumki o telefon kapatrsan bir daha arama o zaman yok yaaa diyo mesela, sende deneyebilirsin sınır mı koydu tamam keyfin bilir hatda hiç zahmet etme dedigin anda iş inada bindimi merak eder arar sorar, öbür türlü malesef üstüne düştükçe şımarıyor erkekler.Sen ailesiyle çok muhatap olma yeter, sorma bile nasıllar diye mehmet bahsedersede hmm iyi tammdiye geciştir , ben burağa kızdımmı telefonda konuşmak istemiyosn heralde der evet derim kapatırız ,çünkü biliyorumki tekrar arıcak bunu ben 5 senede anca öğrendim son bir yıldırda uyguluyorum ,askere gitmeden başladım bunu uygulamaya baktım olmuyor naza niyaza gelince öylemi arkadaşım eyvallah o zaman pozisyonu aldınmı işler kendiliginden düzeliyor

evet etkili olmuş gibi görünüyor ama bu büyü müyü işleri de abartıolar mı ne bilemedim? durumları ne hale getiriolar yaaa, sen uzak dur aileden hiç konuşmaya girme artık

ayy altlarında halası oturuyor, küsler konuşmuyorlar. ondan şüpheleniyorlar. dünya kendi etraflarında dönüyor sandıkları için sanırım her şeyi bize büyü yapılmışa yoruyorlar. çok tuhaflar cidden...

aynen kuzum ne kadar az muhabbet o kadar geç ayrılık

Ayy nilüü ne işe yaradı bilmem ama umarım işler yoluna girer artık yaaa....sevindim birazık gelişmelereee..tuhaf bi gidişat ama sonu hayırlı olsun inşallahh

inşallah canımmm... ben artık sevinemiyorum da, kısa bi süre sonra yine bozulur zaten :26:

ayy 5 senede çözdün, 1 senedir uyguluyorsun... desene benim bunu yapabilmem için daha 4 yıla ihtiyacım var mehmet aldırmaz ki kuzum ya olur sen bilirsin der...

ayy 5 senede çözdün, 1 senedir uyguluyorsun... desene benim bunu yapabilmem için daha 4 yıla ihtiyacım var mehmet aldırmaz ki kuzum ya olur sen bilirsin der...
Valla ne kavgalar ne ayrılıklar yaşadık ooooooo anlatsam roman olur Ama ben öğrendim artık karşısında sabretmeyi yenik düşmemeyi :) susmayı öğrendim , önceleri öyle dicek ki senmi denicek ne kadar sözünün arkasında durup dayanabiliyosun diye, aah aah burak diyoduki sen dayanamazsn mesaj atarsın sonra sonra baktı 2 gün boyunca sessz kalıyorum napıyosun diye yanaşıyo hemen Sesszlik sukunet en güzel cevap

cnm bence de biras kendini ağırdan al, seni kaybetme korkusu olsun... Sen bunu yapmadığın sürece tepene çıkar. Sana şimdi mutlu olacaksan ayrılalım bile der çünkü senin bunu yapmayacağını bilioo, kendinden o kadar emın kı sen bikaç gun arama bak nasıl donuooo

ayy evet yaa film izleyemiyorum ben uyuyorum direkt :))) bu arada senin şafağını yerlerr :)

yiyin artık şafağımı da bende rahatlıyayım yaaaa ben yiyorum yiyorum bitmiooo, artık delirmenin hatsafhasındayım.... Kokruorum yener geldiğinde beni havaalanında görmek yerine tımarhanede görmek zorunda kalacak sanırım

benim herifin sabahtan beri sesi çıkmadı, eve gelir gelmes aradım nerdesin lan sen dedim... Langırt oynuorum bebeğim iddiaya girdik, bitsin hemen arıcam seni dedii

o langırttaki oyuncular gibi seni bi sağa bi sola vurcam haberin yok sevgili manitacığımmm

sen yatmadan papatya çayı falan iç rahatla :)

ohhh keyifler kebap otururuz ya nolcak :) kızlarr bu gece uyumak yok diyip önce ben uyurmşm çok erken uyandım :)

ohhh keyifler kebap otururuz ya nolcak :) kızlarr bu gece uyumak yok diyip önce ben uyurmşm çok erken uyandım :)

kız ben yener askere gittiğinden beri zombilere döndüm, gece geç yatmalar sabah erken kalkmalar... Şu an bile aslında gözlerimin içi yanıoo ama ne fayda... Uyku muyku yok valla ilk seni topa tutarım

bakalım yavrum... face'de okey oynadık baş başa, çok güzeldi... sonra yine dellendi çıktı gitti şimdi girmiş tekrar bekleyim bişi yazcak mı

bakalım yavrum... face'de okey oynadık baş başa, çok güzeldi... sonra yine dellendi çıktı gitti şimdi girmiş tekrar bekleyim bişi yazcak mı

hahah facede okey mı oynadınıs hem de başbaşa... Ne günlere kaldık yavrum bence hiçbişey yazmadan faceı kapat bakalım nolcak? hep o mu yapacak bu tavırları?

son günlerde nedense buna taktım, durup durup hem çalıom hem oynuomm
mahrum kalmayın sizde oynayın die düşündüm

[video=youtube;g0CYPUWldWE]https://www.youtube.com/watch?v=g0CYPUWldWE[/video]

yaaaaaaaaaa bugün nie herkes bu kadar sessiz ben yazıom yazıom hepiniz susuonuzzzzzzzzzz

vallahi bu sefer gerçekten delirdiğimi düşüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…