bu durum hoşuma gitti bak şimdisen fazla ilgi göstermeyince o bu kez ilginin eksikliğinden dolayı böyle davranıyor... Nilüü iyi konuşmuşsun cnm, hem özledim laflarıyla onu kendinden uzaklaştırmamış oluosun, hem de o aradığında duymama vs.. gibi şeylerle ilgisini topluosun... Biras da o düşünsün ve korkusu olsun
kızımmm bu kadar kolay olacağını bilseydim kendimi niye yırtıcaktım ki o kadarbabası normalde mehmet benle konuşurken hiçbir şey sormuyordu. ankara nasılmış falan diye sordu bahçede büyüye benzer bir şey bulmuş. onu söyledin mi diye sordu bu kez benle bi bağlantı kurmamışlar anlaşılan. dün konuşmam etkili oldu galiba :26:
memleketimmmhoş geldiniz kuzum
dün o konuşmalar ruhuma çok ağır geldi, yattım uyudum. uyumadan önce telden faceye girdim. mehmet bey de ordaydı. selam, naber yazdı. bende selam, iyi, senden yazdım. iyi benden de küs müyüz yazdı. ben de hayır dedim. beni seviyon mu yazdı evet dedim. sonra uyuyakalmışım... uyandım baktım bir şey yazmış mı diye. yalancı demiş bana... hala facedeydi ben 3 saat kadar uyumuşum. neye dayanarak bunu söyledin yazdım. düşüncelerime dayanarak yazmış. o zaman o düşüncelerini değiştir ve sözlerine dikkat et yazdım. özür dilerim ben çıkıyorum iyi geceler yazdı. ben de iyi geceler deyip çıktım...
bugün sabah aradı çok az konuştuk. bundan sonra böyle günde iki üç kere beş on dk konuşacakmışız...
alt tarafı bı yuzuk ne zor dımı..
bole yaparak herseyden sogudum 456 gun bekledım bu sonu gormek ıcın sankı.yuzukdıyorum cunku daha aılesının ısteyıp ıstemedıgını bıle bılmıyorum aılem ogrendı mırındanım duruyor.herkesden ayrı tel calıyor morelım cok bozuk sanırım sonumuz yok artık
ayy tam bi saat önce mehmet aramış duymamışım
vallahi bu çocuk manyak, dengesiz. nasılsın, napıyon konuştuk, sonra hadi kapatalım da dinlen sen dedim. hayır kapatmayalım, özledim ben seni dedi. sen beni özlemedin mi diye sordu. ben de özledim; ama ben arayamıyorum seni, ambargo koydun dedim. hımm falan dedi. delirtecek, kendisi gibi yapacak beni de
evet etkili olmuş gibi görünüyor ama bu büyü müyü işleri de abartıolar mı ne bilemedim? durumları ne hale getiriolar yaaa, sen uzak dur aileden hiç konuşmaya girme artık
Ayy nilüü ne işe yaradı bilmem ama umarım işler yoluna girer artık yaaa....sevindim birazık gelişmelereee..tuhaf bi gidişat ama sonu hayırlı olsun inşallahh
Gelişmelerinizi takipteyim kızlar , nilü ben yerinde olsam günlük ambargosuna zahmet etme arayıp der blöf yapardım , burak böyle birşey yaptığında mesela kızıyor telefonda hadi kapatıyorum diye diyorumki o telefon kapatrsan bir daha arama o zaman yok yaaa diyo mesela, sende deneyebilirsin sınır mı koydu tamam keyfin bilir hatda hiç zahmet etme dedigin anda iş inada bindimi merak eder arar sorar, öbür türlü malesef üstüne düştükçe şımarıyor erkekler.Sen ailesiyle çok muhatap olma yeter, sorma bile nasıllar diye mehmet bahsedersede hmm iyi tammdiye geciştir , ben burağa kızdımmı telefonda konuşmak istemiyosn heralde der evet derim kapatırız ,çünkü biliyorumki tekrar arıcak bunu ben 5 senede anca öğrendim son bir yıldırda uyguluyorum ,askere gitmeden başladım bunu uygulamaya baktım olmuyor naza niyaza gelince öylemi arkadaşım eyvallah o zaman pozisyonu aldınmı işler kendiliginden düzeliyor
Valla ne kavgalar ne ayrılıklar yaşadık ooooooo anlatsam roman olurayy 5 senede çözdün, 1 senedir uyguluyorsun...desene benim bunu yapabilmem için daha 4 yıla ihtiyacım var mehmet aldırmaz ki kuzum ya olur sen bilirsin der...
Burnumu, boynuna gömüp kokusunu içime çekerek uyuyacağım günlerde gelicek elbet Asker ♥
Tuğba bu söz ciğerime işlediii...bugün sinemaya gittik ben gene onun kokusuna dayanamadım omzunda uyudum :))))))
ne güzel cnm, bi ara yener bana da uykucu diodu... İnsanın elinde değil ki o kokuyu duydun mu sanki ninni gibi gelioo
ayy altlarında halası oturuyor, küsler konuşmuyorlar. ondan şüpheleniyorlar. dünya kendi etraflarında dönüyor sandıkları için sanırım her şeyi bize büyü yapılmışa yoruyorlar. çok tuhaflar cidden...
aynen kuzum ne kadar az muhabbet o kadar geç ayrılık
inşallah canımmm... ben artık sevinemiyorum da, kısa bi süre sonra yine bozulur zaten :26:
ayy 5 senede çözdün, 1 senedir uyguluyorsun...desene benim bunu yapabilmem için daha 4 yıla ihtiyacım var mehmet aldırmaz ki kuzum ya olur sen bilirsin der...
ayy evet yaa film izleyemiyorum ben uyuyorum direkt :))) bu arada senin şafağını yerlerr :)
yiyin artık şafağımı da bende rahatlıyayım yaaaaben yiyorum yiyorum bitmiooo, artık delirmenin hatsafhasındayım.... Kokruorum yener geldiğinde beni havaalanında görmek yerine tımarhanede görmek zorunda kalacak sanırım
sen yatmadan papatya çayı falan iç rahatla :)
haha yapmadığım şey kalmadı, bırak papatya çayını zaman zaman uyku ilacı kullandım ama bana mısın demiorum, zombi oldum iice... Yarın da iş yok, ztn bana iş olsada yokhepinizi sabaha kadar nöbette tutabilirim
ohhh keyifler kebap otururuz ya nolcak :) kızlarr bu gece uyumak yok diyip önce ben uyurmşm çok erken uyandım :)
cnm bence de biras kendini ağırdan al, seni kaybetme korkusu olsun... Sen bunu yapmadığın sürece tepene çıkar. Sana şimdi mutlu olacaksan ayrılalım bile der çünkü senin bunu yapmayacağını bilioo, kendinden o kadar emın kı sen bikaç gun arama bak nasıl donuooo
bakalım yavrum... face'de okey oynadık baş başa, çok güzeldi... sonra yine dellendi çıktı gittişimdi girmiş tekrar bekleyim bişi yazcak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?