son günlerde nedense buna taktım, durup durup hem çalıom hem oynuomm
mahrum kalmayın sizde oynayın die düşündüm
[video=youtube;g0CYPUWldWE]https://www.youtube.com/watch?v=g0CYPUWldWE[/video]
hahah facede okey mı oynadınıs hem de başbaşa... Ne günlere kaldık yavrumbence hiçbişey yazmadan faceı kapat bakalım nolcak? hep o mu yapacak bu tavırları?
yaaaaaaaaaa bugün nie herkes bu kadar sessiz ben yazıom yazıom hepiniz susuonuzzzzzzzzzz
vallahi bu sefer gerçekten delirdiğimi düşüncem
benim şarkımmm malum ustamız Angaraa... bize her angaraaa :)
la bize her yer angarabenim şarkımmm malum ustamız Angaraa... bize her angaraaa :)
uzaklık başa bela yavrum. ayy o kadarını yapamam ki beeen, onun kadar gaddar olamıyorum
bunun gaddarlıkla alakası yok yüz verirsen astarı onda kalır, yoksa daha ileride gaddarlığın asıl nasıl olduğunu mehmetten öğrenmek zorunda kalırsın
tubik'im ya enerji patlaması oldu sende, bi evleneydin duvarlara tırmancan yakında
bunun gaddarlıkla alakası yok yüz verirsen astarı onda kalır, yoksa daha ileride gaddarlığın asıl nasıl olduğunu mehmetten öğrenmek zorunda kalırsın
hahah ben duvarlara tırmanmaya başladım yavruuu, enerji patlamasıysa arada gelıolar arada gidiolar işte naparsın
ooof yazmıyor bir şey, bu ne yaa dünkü aşıklara döndük
Ya bırak onun yazmasını bekleme, o da belkı senin yazmanı beklıooo... Sen kapat faceı
yener gelince köşe bucak kaçmasa bari, hatun sapıtmış diye
gelince o mukaçacak yer arar yoksa ben mi görcesona kurban olayım ben yaa, dün yine telefonda dio gelince 1 sn.yi bile senden ayrı geçirmek istemıorum dieee
ihh çok ayıp :78: ikiniz de kaçmazsınız bence, ohh doya doya miss miss
la bize her yer angara
[video=youtube;IQqmRXCDMuU]http://www.youtube.com/watch?v=IQqmRXCDMuU[/video]
begüüüüüüüüüüüüüüüüüm ses veeeeeer, meydey meydey aloooooooooooooo
Nülü çok sağol bebegimmm,,,Tubikim aşkımla konuşuyodum :)))
konuş konuş aşkın gidince bana kalacan nasıl olsa
İyi ki varsınızzz iyi ki tanıdım sizi holofira,kelebek.hill,sen ve diğer arkadaşların hepsine teşekkürler...gidince bi gün ofisine baskın yapcam :)))
yener geldikten 1 hafta sonra annemler 2-3 günlüğüne yazlığa gidecek ve benim aklımda şeytanca fikirler oluşuoooooooo
napcan kızzzz valla gelirim kapında beklerim :))
yener geldikten 1 hafta sonra annemler 2-3 günlüğüne yazlığa gidecek ve benim aklımda şeytanca fikirler oluşuoooooooo
hahah kardeşimi odasına kitlicemmmmmmm sonra daaaaaaaaa, ee artık gerisini de anlatmıyayım nilü kızcak bana ayıp ayıp diee
hahah kardeşimi odasına kitlicemmmmmmm sonra daaaaaaaaa, ee artık gerisini de anlatmıyayım nilü kızcak bana ayıp ayıp diee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?