Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
son günlerde nedense buna taktım, durup durup hem çalıom hem oynuomm
mahrum kalmayın sizde oynayın die düşündüm

[video=youtube;g0CYPUWldWE]https://www.youtube.com/watch?v=g0CYPUWldWE[/video]

benim şarkımmm malum ustamız Angaraa... bize her angaraaa :)

hahah facede okey mı oynadınıs hem de başbaşa... Ne günlere kaldık yavrum bence hiçbişey yazmadan faceı kapat bakalım nolcak? hep o mu yapacak bu tavırları?

uzaklık başa bela yavrum. ayy o kadarını yapamam ki beeen, onun kadar gaddar olamıyorum

yaaaaaaaaaa bugün nie herkes bu kadar sessiz ben yazıom yazıom hepiniz susuonuzzzzzzzzzz

vallahi bu sefer gerçekten delirdiğimi düşüncem

tubik'im ya enerji patlaması oldu sende, bi evleneydin duvarlara tırmancan yakında

hahah ben duvarlara tırmanmaya başladım yavruuu, enerji patlamasıysa arada gelıolar arada gidiolar işte naparsın

ooof yazmıyor bir şey, bu ne yaa dünkü aşıklara döndük

yener gelince köşe bucak kaçmasa bari, hatun sapıtmış diye

gelince o mukaçacak yer arar yoksa ben mi görces ona kurban olayım ben yaa, dün yine telefonda dio gelince 1 sn.yi bile senden ayrı geçirmek istemıorum dieee

yener geldikten 1 hafta sonra annemler 2-3 günlüğüne yazlığa gidecek ve benim aklımda şeytanca fikirler oluşuoooooooo

kızlaaaaaaaaaaaaar ben şimdilik kaçıorum, huysuz annemle ilgilenmem gerek ama 1-2 saate burdayım akşam içtimasını alcam ona göre, kaçak görürsem askerliğinizi yakarım

yener geldikten 1 hafta sonra annemler 2-3 günlüğüne yazlığa gidecek ve benim aklımda şeytanca fikirler oluşuoooooooo

hahah kardeşimi odasına kitlicemmmmmmm sonra daaaaaaaaa, ee artık gerisini de anlatmıyayım nilü kızcak bana ayıp ayıp diee

eeee sonraaaaaaa ayy çok heyecanlı. yok kuzum kızmıcam anlat yaa yapamıyoz bari dinleyek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…