bıraktım zaten canım, bir şey yapacak ne hevesim kaldı ne de gücüm... :26: 17-18 saat uyudum serseme dönmüşüm
Canım ya üzüldüm çokk...hevesiniz kursağınızda kalmış resmennama demekki ailesi de onu sıkıştırıyo ki baksana o da bunalmış, şu borç harç meselesi de nerden çıktı yaaa sanki sen hanlar hamamlar istiyosun da hemen
alt tarafı bı yuzuk ne zor dımı..
bole yaparak herseyden sogudum 456 gun bekledım bu sonu gormek ıcın sankı.yuzukdıyorum cunku daha aılesının ısteyıp ıstemedıgını bıle bılmıyorum aılem ogrendı mırındanım duruyor.herkesden ayrı tel calıyor morelım cok bozuk sanırım sonumuz yok artık
kendine eziyet etmeyi de bırak artık, herşey olacağına varır
alt tarafı bı yuzuk ne zor dımı..
bole yaparak herseyden sogudum 456 gun bekledım bu sonu gormek ıcın sankı.yuzukdıyorum cunku daha aılesının ısteyıp ıstemedıgını bıle bılmıyorum aılem ogrendı mırındanım duruyor.herkesden ayrı tel calıyor morelım cok bozuk sanırım sonumuz yok artık
böyle düşünme cnm, herşey zamanla yoluna girer inş... Şu an onun da yapabileceği çok birşey yok malesef... Ailesinin durumu ortada ve onun da ailesine destek olması gerekiyor... Yüzük konusunda sevgilin ne düşünüyor peki, zaman olarak birşey söylemiyor mu?
ıstee ya bana demıyorkı nazlı su kadar ay daha sabret bekle dıye demıyor yaa demıyor susuyor karsımda
sen dedin mi peki ben zaten çok birşey istemiyorum, sen yine bunları yapmaya devam et, anlıyorum senin yaşadıklarını da ama bana da hak ver biraz de... Sadece adı konsun, yüzükler takılsın, bu süreyi yine bekleriz desen?
bunu solemem bıle onu sıkıstırıyor anlamında kılıyor.anlayıssız oluyorum gozunde.soledım ama ısleırıne gelenı anlıyorlar.bugun tekrar konusucam bakalım.bırsey solemeye kalmıyor bu sefer allah canımı alsada sızde kurtarsanız demeye başlıyor buda benı uzuyor dedıgıme demedıgıme pısman oluyorum
hadi azcık da siz bana moral verin de geçsin şu 12 günnilümün bidaha bunu yapmaya kalkışcağını pek sanmıorum, en son denediğinde pek hayırlı olmamıştı sanırım
tövbe ettim zaten geçecek kuzum geçecek bak haftalar, aylar, bi buçuk yıl geçmiş 12 gün mü geçmeyecek erken gelme ihtimali yok mu hiç tubik :44:
yok bebeim malesef ya, bu zaten iznini az kullandığı için geleceği erken halii... Yazahanede çok işe yaradığı için erken terhis vermediler aşkımabekliorus işte, plakaların başlarında daha güzel geçiodu keyifli ve hızlı geçtiğini düşünüodum ama artık bende zamanda tıkandı... İlerlemioo sanki hiç
hımm, tabii buldular çalışan adamı göndermek istemezler. ee bekleye bekleye öyle oluyor canım, saydıkça uzuyor gibi... görüşmeyeli de çok oldu ya... ama çok az kaldı yaa maaşallah
ayy tam bi saat önce mehmet aramış duymamışım
bak bu süper olmuş, özellikle yapmasan da iyi olmuş... Benim sana demek istediğim de buydu kuzumSen şimdi ara, aramışsın ama duymamışım de... bakalım ne diyecek, seni suçlamaya giderse de kendinden taviz verme
vallahi bu çocuk manyak, dengesiz. nasılsın, napıyon konuştuk, sonra hadi kapatalım da dinlen sen dedim. hayır kapatmayalım, özledim ben seni dedi. sen beni özlemedin mi diye sordu. ben de özledim; ama ben arayamıyorum seni, ambargo koydun dedim. hımm falan dedi. delirtecek, kendisi gibi yapacak beni de
geçen gün komutanı demiş ki: yener biz snei göndermeyelim, uzman olarak devam et burada.. yener de demişki: komutanım ben tmm desemde nişanlım buraya gelip taburunuzu başınıza yıkar
en son 9 şubatta yanına gitmiştim, zaman artık gözümde öyle bir büyüyo ki nilüm anlatamam yaa... Sabır sabır dedim hep ama bu sabır da beni yedi bitirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?