Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alt tarafı bı yuzuk ne zor dımı..

bole yaparak herseyden sogudum 456 gun bekledım bu sonu gormek ıcın sankı.yuzukdıyorum cunku daha aılesının ısteyıp ıstemedıgını bıle bılmıyorum aılem ogrendı mırındanım duruyor.herkesden ayrı tel calıyor morelım cok bozuk sanırım sonumuz yok artık

böyle düşünme cnm, herşey zamanla yoluna girer inş... Şu an onun da yapabileceği çok birşey yok malesef... Ailesinin durumu ortada ve onun da ailesine destek olması gerekiyor... Yüzük konusunda sevgilin ne düşünüyor peki, zaman olarak birşey söylemiyor mu?

kendine eziyet etmeyi de bırak artık, herşey olacağına varır

denerim bebekim :26:

bugünkü sorunları atlatsak bile birkaç aya benim de yaşayacağım şeyler bunlar

hadi azcık da siz bana moral verin de geçsin şu 12 gün nilümün bidaha bunu yapmaya kalkışcağını pek sanmıorum, en son denediğinde pek hayırlı olmamıştı sanırım

ıstee ya bana demıyorkı nazlı su kadar ay daha sabret bekle dıye demıyor yaa demıyor susuyor karsımda

ıstee ya bana demıyorkı nazlı su kadar ay daha sabret bekle dıye demıyor yaa demıyor susuyor karsımda

sen dedin mi peki ben zaten çok birşey istemiyorum, sen yine bunları yapmaya devam et, anlıyorum senin yaşadıklarını da ama bana da hak ver biraz de... Sadece adı konsun, yüzükler takılsın, bu süreyi yine bekleriz desen?

bunu solemem bıle onu sıkıstırıyor anlamında kılıyor.anlayıssız oluyorum gozunde.soledım ama ısleırıne gelenı anlıyorlar.bugun tekrar konusucam bakalım.bırsey solemeye kalmıyor bu sefer allah canımı alsada sızde kurtarsanız demeye başlıyor buda benı uzuyor dedıgıme demedıgıme pısman oluyorum

cnm onu da üzmeden güzel bir dille konuşmaya çalış... Boşuna dememişler tatlı dil yılanı deliğindne bile çıkarır diye... Sen zaten bu zorlukları aşması için ona zaman tanıdığını ama bu süre içerisinde de hem kendi ailene karşı boynun bükük kalmaması için hem de geleceğiniz için ilk adımı atmanın sevincini de yaşamanızı söylersen o da seni anlayacaktır. Sana bu tarz sözler ediyorsa belli ki ailesi de ondan çok fazla beklenti içerisinde, belki de ailesiyle yüzük olayını konuştu, ailesi bu durum içerisindeyken herşeyin olması gerektiği gibi olamayacağını düşünerek bekleyin dediler.... Bilmiyorum ki, aslında bakarsan benim düşüncem biraz daha beklemen... Hem o biraz hayatını düzene soksun, hem de herşeyi sıkıntı içerisinde değil de istediğiniz şekilde yapın. Ama yine de sen bilirsin...

tam da içimden diodum ki: askerim gelecek şafak olmuş 12 ama benim kalplerim halaa 3 tanee... Bi baktım ki 4 kalp olmuşum

hadi azcık da siz bana moral verin de geçsin şu 12 gün nilümün bidaha bunu yapmaya kalkışcağını pek sanmıorum, en son denediğinde pek hayırlı olmamıştı sanırım

tövbe ettim zaten geçecek kuzum geçecek bak haftalar, aylar, bi buçuk yıl geçmiş 12 gün mü geçmeyecek erken gelme ihtimali yok mu hiç tubik :44:

Son düzenleme:
tövbe ettim zaten geçecek kuzum geçecek bak haftalar, aylar, bi buçuk yıl geçmiş 12 gün mü geçmeyecek erken gelme ihtimali yok mu hiç tubik :44:

yok bebeim malesef ya, bu zaten iznini az kullandığı için geleceği erken halii... Yazahanede çok işe yaradığı için erken terhis vermediler aşkıma bekliorus işte, plakaların başlarında daha güzel geçiodu keyifli ve hızlı geçtiğini düşünüodum ama artık bende zamanda tıkandı... İlerlemioo sanki hiç

hımm, tabii buldular çalışan adamı göndermek istemezler. ee bekleye bekleye öyle oluyor canım, saydıkça uzuyor gibi... görüşmeyeli de çok oldu ya... ama çok az kaldı yaa maaşallah

hımm, tabii buldular çalışan adamı göndermek istemezler. ee bekleye bekleye öyle oluyor canım, saydıkça uzuyor gibi... görüşmeyeli de çok oldu ya... ama çok az kaldı yaa maaşallah

geçen gün komutanı demiş ki: yener biz snei göndermeyelim, uzman olarak devam et burada.. yener de demişki: komutanım ben tmm desemde nişanlım buraya gelip taburunuzu başınıza yıkar

en son 9 şubatta yanına gitmiştim, zaman artık gözümde öyle bir büyüyo ki nilüm anlatamam yaa... Sabır sabır dedim hep ama bu sabır da beni yedi bitirdi

vallahi bu çocuk manyak, dengesiz. nasılsın, napıyon konuştuk, sonra hadi kapatalım da dinlen sen dedim. hayır kapatmayalım, özledim ben seni dedi. sen beni özlemedin mi diye sordu. ben de özledim; ama ben arayamıyorum seni, ambargo koydun dedim. hımm falan dedi. delirtecek, kendisi gibi yapacak beni de

bu durum hoşuma gitti bak şimdi sen fazla ilgi göstermeyince o bu kez ilginin eksikliğinden dolayı böyle davranıyor... Nilüü iyi konuşmuşsun cnm, hem özledim laflarıyla onu kendinden uzaklaştırmamış oluosun, hem de o aradığında duymama vs.. gibi şeylerle ilgisini topluosun... Biras da o düşünsün ve korkusu olsun

iyi demiş ayy kalsa sen de gidersin kıprıs'a fena mı olur çok oldu haklısın; ama yapacak bir şey yok işte... az kaldı diye düşünerek avunacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…