Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu kadar haksızlığa gelemiyorum..ya erkek sonuçta askerlik yapacak o kadar da aman asker canım asker abartmıyorum artık çünkü gayet rahat durumu tek sıkıntı şehir güzel değil..
ama sarılmıyosa ben de sarılmıyorum bu ara kalbim kırık artık..kaldım sıkıştım böyle, o beni üzdü ben ailemi gerek yoktu

kuzum azcık daha sabır bak ne kaldı ki şurda ... Elbet gelince bunların acısını çıkarırsın, sen o günü düşünerek sakin kalmaya çalış

kuzum azcık daha sabır bak ne kaldı ki şurda ... Elbet gelince bunların acısını çıkarırsın, sen o günü düşünerek sakin kalmaya çalış

Gayet sakinim ben canım, sadece buraya yazdım zaten, ona gayet sakinim ama bu sefer de soğuk davranma bana demeye başlıcak biliyorum, hep böyle oluyo.. ya adam ya içimi düzelt o zman ya da bırak biraz böyle kalayım, yoksa öfkem depreşiyo işte

Hadi yaaa halbuki ne güzel kavuştunuz işte neden kıymetini bilmiyonuz, konu ne kiii...hep mi böyleydiniz??

askerden sonra aıle tanısması olucaktı guya.nese antalyaya gıttı ve durumları karısık buldu aılesının borcu var.dukkanda tasıdılar ıcra geldı.bızımkı nın bırde uzmanlık ısı var hazıranda gııdıcek asker olarak devam edecek meslek olarak.ve bana borc var uzmanlıga gıdıncede aıleme gonderıcem ordan aldıgım parayı bana acıklama yapmıyor bende kendı kendıme odugum yerde sınır kupu oluyorum dayanamıyorum umıdımı kestım herseyden dedım bu sefer canıma kıyıcam ölmek ıstıyorum herkesde benden bolelıkle kurtulur dedı.nese ole bole barıstık sımdı ufacık tartısmada bunu adet edınde ölmek ıstıyorum yok ıntıhar edıcem fln dıyee off cok yorgunumm ustumde sankı agır bır yuk var

Canım ya üzüldüm çokk...hevesiniz kursağınızda kalmış resmenn ama demekki ailesi de onu sıkıştırıyo ki baksana o da bunalmış, şu borç harç meselesi de nerden çıktı yaaa sanki sen hanlar hamamlar istiyosun da hemen

Sıradan çatlasınlar önce kaynanaaaaaaam Kınamda kaynananın karşısında geçip bu şarkıda çatla patla yapcammm

Sevdiğimi aldım hahahay,
Dediğimi yaptım hahahay,
Düşmanlara nisbet hahahay,
Yarimi sardım hahahay,
Çatlayın bakalım çat çat çat,
Patlayın bakalım pat pat pat

[video=youtube;GbQBoGb7f2s]http://www.youtube.com/watch?v=GbQBoGb7f2s[/video]

annem istanbulda.. tetikteyim bugün yarın bizim iş konusulur nolur cok merak ediyorum.. ailem istemiyo ama nasıl olcak.. bizimki o kadar esti gürledi annesine de kızmıs konus annesiyle izne geldiğimde parmagında yüzük olcak o kızın ben anlamam rahat rahat gezcem tozcam demiş...

kötü düşünme cnm, hakkınızda herşeyin hayırlısı

Şafak 66 Yozgattt

Ben de yakında 2 aydan kurtulacağımmm

memleketimmm hoş geldiniz kuzum

dün o konuşmalar ruhuma çok ağır geldi, yattım uyudum. uyumadan önce telden faceye girdim. mehmet bey de ordaydı. selam, naber yazdı. bende selam, iyi, senden yazdım. iyi benden de küs müyüz yazdı. ben de hayır dedim. beni seviyon mu yazdı evet dedim. sonra uyuyakalmışım... uyandım baktım bir şey yazmış mı diye. yalancı demiş bana... hala facedeydi ben 3 saat kadar uyumuşum. neye dayanarak bunu söyledin yazdım. düşüncelerime dayanarak yazmış. o zaman o düşüncelerini değiştir ve sözlerine dikkat et yazdım. özür dilerim ben çıkıyorum iyi geceler yazdı. ben de iyi geceler deyip çıktım...

bugün sabah aradı çok az konuştuk. bundan sonra böyle günde iki üç kere beş on dk konuşacakmışız...

:) sanırım ondan dolayı o kadar kavga etmemize rağmen birbirimizden vazgecmememizden kaynaklanıyo bu rahatlık.. karı koca gibiyiz zaten nerdeyse

ne güzel tatlım, inş hep böyle devam edersiniz

nilüm, artık biraz zamanın akışına bırak yaşanacakları... Belki de günde sadece 2-3 defa konuşmak bir süre ikinize de iyi gelecektir... Artık durulma zamanı... Bu süreler içinde de o aramadan sen arama bence... Madem böyle birşey söylüyor, bırak beyfendinin canı ne zaman istiyor, ne kadar konuşmak istiyor sende anlamış olursun. O da bu sırada birşeylerin farkına varır belki

bıraktım zaten canım, bir şey yapacak ne hevesim kaldı ne de gücüm... :26: 17-18 saat uyudum serseme dönmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…